Кирил Рашков обвинен само в контрабанда на живак

Ромският бос Кирил Рашков, който вчера бе задържан по подозрение, че е замесен в наркотрафик, е обвинен само за контрабанда на живак. Остава обаче в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков обвинен само в контрабанда на живак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сипете му го жиивака в супата и да се приключва случая !

що ромският бос бе, уважаеми - нали беше цар киро - а сега го изкараите национален борец за права и свободи, гнил в затвора без вина,издигнете му паметник преживе, тои го "заслужава" - направете конкурс помежду си /без да се избивате /кои да напише биографията на този мазен циганин, които от черен чеинчаджия през 70 -80 год на 20 в. се разви и израстна до "цар"благодарение на властта, полицията , прокуратурата и разбира се ваша милост- медиите пратете го на карибите като утешителна награда - тои като всеки "честен" от неговите, ще се огледа за нещо за крадене и дано да си намери маистора наи- после на чужд терен

Не е уточнено какъв е живака. Ако е червен е възможно да се използва за извличане на злато от стари платки, цокли и интеграли. Това беше стар бизнес. Може да се използва и за жироскопи, но малко вероятно господин ром да е в този бизнес. Сребърния живак имаше приложение като сърцевина за някои видове пръскащи се при удар куршуми. Най-вероятно да е в бизнеса с магиите. В момента магойте с живак са много широко разпространени като начин за разчистване на сметките, който не попада в класификациите на НК. Но си е развносилен начин за опит за убийство, както хладно или огнестрелно оръжие. В последно време този бизнес силно се е разраснал. Една от черните дупки е съвсем наблизо, Асеновград. Известен не само с производство на булчински рокли. А относно ефективността на тези действия, щом има бизнес, аначи има търсене. Щом има търсене, значи има и резултати. Живака влиза в технологиите точно на цигански и турски магии. Господин ромът явно е влязъл в този бизнес. Знам поне една държава, Иран, където такива действия се санкционират от държавата, със съответен закон. И средните векове, където в много държави са използвали пречистващата енергия на огъня. У нас всичко това е публична тайна, за която не е прието да се говори на глас.

Ако е червен живак, скоро няма да може да го намерят или ще намерят максисум 20% от тялото му!

Айде прибирайте го на топло този измислен цар че ми писна от неговите цигании.

Първи наркотици, сега живак, утре ще се окаже че са били скъсани маратокни за битака и пак ше го пуснат.

Поднасям извинението си за написаното от мен,но все пак си мислех,че проблема с КТБ е по важен.Извинявайте!

гледа да е в затвора и да е жив...

Що не си го купил от тук? Циганите вече изобщо не ни уважават и това си е.

може би е ,,червен,, живак??? тогава е друга категория!!! ,,ядрената,,!!!,,атомен тероризъм,, и т.н.!!!

благодаря за отговора на въпроса, който щях да задам!!! Но, както и да е, този живак е ли данъците на Ал Капоне???

като толкоз е важно колко струва, знам два имота като ги разкопаят 10-20 метра все може да се изкара кило останало.може би. въпроса е - можеш ли да съдиш продавач на имот отровил с живак купеното право да се тровиш? Може ли да се докаже наличие на живак в канализационна яма преди години? ..................... ПРИ ВСЯКО! присъствие на живак в дома ви, в градината ви помолете за помощ на 112. и капка да е! Има евтини химикали, които могат да го обезвредят.

Сяра.

може да води до опасни последици...

Друго не сме и очаквали : ))) Любопитно ми е, откъде циганина има кинти за хотел в центъра на Пловдив . И е меко казано странно , защо прокуратурата не изпитва такова любопитство ; ))))

Според мен пък нещата с цар Киро си вървят добре. Засега! Той обича цялата таблица на Менделеев, но има дългогодишен афининитет към елемента с атомен номер 79. Прибраха го. Търсиха му дълго по двора следи от този елемент с металдетектори. Поучил се е царят и е направил малка корекция нагоре. Живакът е с атомен номер 80. Пак го прибраха. Пак трябва да се поучи. Или трябва да тръгва надолу, към феритите (атомен номер 26) или право нагоре към актинидите. При актинидите особеността е, че кинти има със сигурност, но и не се стига до присъди. При всякакъв вид недоразумения между страните по сделките направо се ползва елементът с атомен номер 82 (олово)!

И аз имам много кинти, но работя само с продуктите, произведени от химични елементи #14 и #8, с малки примеси най-вече от #46 и #78.

"При всякакъв вид недоразумения между страните по сделките направо се ползва елементът с атомен номер 82" - Не само! Например руската ФСБ ползва и елемент с атомен номер 84!

Вчера Брендо, днес цар Киро, питам, има ли престъпници в нашата държава??? Излиза, че няма.

Рецидивиста ром е невинен! Плаща си си според ценоразписа на "правосъдната" ни система...

Тия ги знаем - вчера бяха наркотици, днеска - живак, утре ще се окаже, че само е брал череши от чужда градина. Да бяха го оставили да си носи живака, за да го хванат на френската граница!

Защо е написано "САМО" за контрабанда на живак! Че, живакът да не е по-малко вреден от наркотиците!? Особено, ако е пуснат в някой язовир!

А може да е решил да си прави термометри за лично ползване големи защото недовижда. Колко хора си правят ракия и си садят домати за зимнина не с цел продажба . Нищо няма да му направят това искам да ти кажа идват избори а на евровота циганите пари не взеха (не всички)

Luna0102

Абе я го пускайте човека, що ще хабите само държавна пара, като ще го изкарате пак чист като момина сълза.

Даже се изненадах от подобно обвинение. Очаквах веднага да го пуснат поради липса на доказателства. Човечеца вече 20 години разиграва държавата, изучил се е в едно - да плащаш на когото трябва.

Последно, обвинен е в контрабанда на дъвки Орбит.Наказанието за такова престъпление е кутия бонбони и извинение :) Разследващите "органи ", не стават и за отделителни такива :)

Първо наркотици, после живак, електората си е брал джелезо за скраб май? Е, нема такава държава.

С примат за главен секретар и главен прокурор още търсещ бусовете с двойно дъно, какво очаквате?

Така, значи минимума е 3г., сега ако го вкарат за толкова ще ги лежи ли или пак ще го пуснат предсрочно? Това не е ли рецидив?

Половин кило живак.Интересно! За кого ли е бил. От това много лесно може да се забърка флуминат, който се използва за детонатори на експлозиви.

6+ колега!

Не е флУминат, а е фУлминат, драги колеги. Гърмящият живак (живачен фулминат) Hg(CNO)2 е иницииращо взривно вещество... Забравили сте някои неща от учебника по орг.синтез на проф. д-р Петко Николински от средата на миналия век.

и как се прави и идиотите да гръмнат. дир крийте формули а не коментари. химията е бъдеща наука стига мераклиите да не се утепят от незнания грешни. и благородна наука! скоро на заварчиците няма да им се облъчват топките. ще се лепят нещата другари...

Кирил Рашков обвинен само в контрабанда на живак Какво общо имат наркотиците с живак не можах да разбера , след като цяла сутри теливизионните медии тръбяха , че Рашков е арестуван за търговия с наркотици, даже се говореше за 2 кг. Може пък , след като Рашков е платил, прокурора да е решил , че това прилича на наркотик , но по-скоро е живак.

да бе и доган е светец , боико не е мутра а царя не депозира българия на комар !

Аз какво казах вчера? Ще се разбере с полицията и ще стане ясно в какво го обвиняват. Вчера беше дрога, днес е само живак, а утре ще се окаже че просто е вдигал много шум и съседите се обадили в полицията.

И бандитите в България не са читави.Щом ги арестуват,веднага се разболяват.На-добре е вместо ДАНС да пращат Бърза Помощ да ги арестува.

на всеки идиот в соца подаряваха кило живак да си сипе в шахтата... така се правеше канализацията. идиотите още са доволни. дарителите и те невинни.

липите събират отровите от колите. олово най вече. насадени са и се кършат клони в много градове. вие си купувате чай и лекарства да си лекувате дробове и инфекции. сякаш не може цвят от липа да се изкупува само от производители. опитите да се унищожи народа не са от утре и вчера. Киро ще каже, че е искал да си отвори шахтата....но защо всъщност му е трябвал? тамо е вапроса.

Недоказуемо, направи го.

да правя? и защо? нищо не доказвам, предупреждавам. не работя това, но имам номер на сертификат за брокер на имоти и строителни стоки. не пречи човек да се учи.

какво бе - търгува с пудра захар човека ...

Изкупителна жертва, защото е най-лесно

Пуснете невинният ни спонсор.Избори идват,а ромските гласове поскъпнаха напоследък.

явно вече имат напредък но като се доразберат за бройката ромлянски гласове и това обвинение ще отпадне, споко!

...ЩЕ ЖИВНЕ И ЕЛЕКТОРАТА СЛЕД МЕСЕЦ-ДВА....

Добре де,а какво стана със Хванатата 1.4тона Кокаин във Франция на Герб,защо няма наказани и във затвора.

защо да ги съдят да не са яли костенурки?

Абе червено тролче, наистина ли си мислиш, че ако има нещо такова във Франция ще остане покрито? Те Саркози го разкостиха а ще оставят такива обвинения за кокаин без послетсвие . Ама какво да ти разправям на червената бетонна кратуна, нали имате опорни точки да плюете по ГЕРБ за щяло и нещяло. Зер все ще падне някоя копейка.

Слаби са ти опорните точки.Моника да ти прати нови от Брюксел.

Абе все им става лошо на тия като ги приберат. Какви такива кекави се извъдиха всички.