Ново обвинение срещу Стоян Тонев, гаранция - 10 000 лв.

Военно-окръжна прокуратурата повдигна нови две обвинения срещу бившия началник на Военномедицинска академия генерал-майор от резерва Стоян Тонев.

Обратно в новината

Коментари - Ново обвинение срещу Стоян Тонев, гаранция - 10 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме Прокуратурата да повдигне обвинение за безстопанственост и разхищение в особено големи размери срещу директора на Александровска болница Костадин Ангелов за закупен и захвърлен неработещ Циклотрон за 6.5 млн лева

С кражба от държавата забогатяха всички наши богаташи.Кражби далеч по големи от тази на Тонев! Това е основната причина нищо у нас да не върви!Народа е безпомощен и озлобен срещу можещия само да краде свой елит! Пробутват шаблони,че.само комунистите крадели,но хората виждат,няма разлика!Ако се пусне референдум за съдене на тези тръгвай,чудо невиждано ще бъде! А Тонев ще го съдят докато го оправдаят!Как иначе?

Протежетата на тиквуня са с по няколко обвинения и в това няма нищо странно. Странното е че няма обвинения на активисти от неговото обкръжение - физкултурника, даскалицата, дебелата магистралджийка, габровския булдог и много други престъпници...

Абе стига повтаря едно и също във всеки форум!Банален си.

В стил бати Бойко-когато не съм на власт и всички тези в които съм се кълнял ,вече не са същите

Военна прокуратура издигнала нови две обинения и то срещу генерал Стоян Тонев.А военната прокуратура казава ли ,колко живота е спасил преди издигането на обвинението.Същата тази прокуратура казава ли ,колко от неините закзчици е спасила,без да са спасили и еди живот,а ако се замислят ,май са загробили много фирми и хора

Този на колкото и години да го осъдят ще му е малко.За толкова години то не бяха кражби,злоупотреба с власт,милиони от комисионни за всяка закупена апаратура или ремонт,всички наематели във ВМА са му се отчитали лично,комбината му с Кадурина и т.н.

Дава и си заминава!

Този наглец е срам за българската армия и лекарското съсловие.

А какво става с фалиралата бакка КТБ ? Къде са парите ? Нека законите да важат за всички ! А къде са реакторите за АЕЦ Белене ? В никакъв случай не защитавам никого ! Има една важна дума -справедливост , която е необходима.

В ТОВА ОТНОШЕНИЕ НЕ ВИЖДАМ НИКАКВА РАЗЛИКА М/У КРАДЕНЕТО НА ЧИНОВНИЦИ В РУСИЯ И В БГ. АКО ТОВА Е ВЯРНО...В БГ СТАВА ВСЕ ПО-ЛОШО.

Защо дрънкате,без нищо да знаете?Генерал Тонев спаси мед.служба на БА от саморазпад,удържа ВМА на световно ниво в тези трудни времена!Колкото до договорите -това е повсеместна практика в цяла България -във всички болници-нали са търговски дружества.Има реални договори с реално заплащане-винаги може да се казва ,че може повече,но това са само желания,а не реалност!

Тонев не само трябва да бъде осъден за всички далавери и прибраните милиони от комисионни,но трябва да се направи строга проверка на банковите му сметки и недвижими имоти на него и цялото му семейство,защото още докато беше шеф на ВМА се говореше,че ако поиска може да купи цял квартал в София-по това може да се съди за размера на присвоените средства.

Значи този може да го пишат ген.-майор от резерва, а новия шмульо не може. Двоен стандарт?

...Тоя мазен мюхлюзин ,дето май и семейство няма ...нито деца ...по какво е спец ,че чак и ГЕНЕРАЛ станал... Аз съм капитан о.з от НШЗО ...служил в най-тежкия полк ...Елхово ... Работил след това за Родината в материалната сфера, ...дал над 8 месеца запаси в най-тежките години на турския тероризъм ...когато тежко се разболях вече на 50 години ...ми отказаха лечение в ВМБ -Варна че не съм ...действащ офицер ...

Генералът Тончо ще увисна на въжето между старшините Цвъко и Бай Хойко! За дебелите Вратове, въжето е корабно! От Харема, вещиците, ще горят на Клада, а на Мунда ще вадят кучешки зъб без упойка!

Редно е да го подведат и за ощетяване на лекарите чрез столовата храна - боклука, който беше договорил с някаква фирма да храни лекарите. Киселото мляко е беше мляко, храната беше отврат, хигиената беше ужас. Цените не бяха от ниските. Освен това строителната фирма, която прави ремонтите из ВМА, шуменска една. На партиен кадър от Шумен строителната далавераджийница. Че и сина му назначи именно в частното формирование Астра АД, без да има качества на добър млад специалист, по-скоро на посредствен. Но го набута в най-търсеното място, където може да се стане специалист - в магнита. Момчето не знаеше и още не знае. Тонев не еединствен. Масово по болниците ситуацията е такава корумпирана.

Е те това чудовище,и другото крадливо такова Кадурина,където откраднаха на партия парите от ВМА,и ги даде на синът си да направи филма ЖИВИ ЛЕГЕНДИ,кога ще влиза във затвора,и другото съсипаха стола на ВМА,и оставиха доста хора без работа,готвачи,и започнаха да се доставят боламачи чрез фирми кетеринг,на техни познати,които са спечелили поръчките,пълни боклуци за ядене,но ще си платят някой ден тези двамата Кадурина и Тонев,където имат частна клиника във Дубай,със откраднатите пари от ВМА.

Няма нито един голям мръсник и крадец осъден.Излизат доказано некорумпирани и пак ръсят мозък от тв/халите/

"Забравили" сте да споменете , че бившия началник на Военномедицинска академия генерал-майор от резерва Стоян Тонев е бил и депутат от ГЕРБ.

А ти пък "забрави" да кажеш, че по времето на ГЕРБ си го подведоха под отговорност, което е отличен атестт за самата партия ГЕРБ! Такова нещо не сме виждали с други мошенически партии като БСП и ДПС, точно обратното - прикриват престъпленията. Безгрешни хора няма, безгреша партия няма. Но партия, която спазва законите, е партията, която служи на народа си. Която прикрива престъпления, е вредна за народа си и го прави беден и нещастен. Ако ще да го излъже прекрасно как се грижи за него!

ква партия ГЕРБ бе има клика ГРЕБ

комунист,после гербаджия,все да може да краде.Такива крадливи генерали като него,Кирчо Киров с 4-те млн.когато и да ги вкараш в затвора все има за какво.

големи облаги за милиони,а народа с мизерни пенсии.....

и милионите давани за "бежанците", а не за българските граждани!

От тая мръсна и алчна гербаджийска свиня, проплакаха много пациенти.....

Той беше със всички партии на ТИ,и затова лапа толкова дълго,а ГЕРБ веднага го изхвърли от поста,от партията и го подведе под съдебна отговорност като разбра какви ги върши.

митоди ти ли си бре...бе си гони петолъчките и не се излагай...не че не си се изложил кат кифладжия де

Що се косите! Никой нищо няма да му направи на Тонев. Та, той последно бе от ГЕРБ! Съда по поръчка от Цацатурата ще му изработи в съда индулгенции - оправдателни присъди по възможни обвинения, които някой по-справедлив прокурор, би се постарал да докаже!

Сега във ВМА, а после и останалите кочини...доста свинщини се натрупаха последните 25 год. ЧУДО е, че прокуратурата май излезе от комата....

ХРИСИМА САМОДОВОЛНА ГЕРБАДЖИЙСКА МУТРА.КАКВО СА 10 ХИЛ.ЗА ТОЗИ КРАДЛИВ РЕНЕГАТ.САМО В ЗАТВОРА ДА МУ РАЗПОРЯТ ДЪРТИЯ ЗАДНИК.

Почакай още 99 год.

А защо се покриха престъпленията на Ваньо Митев - ректор на Медицинския институт. Не само, че ги прикриха, но дори извършиха преврат и смениха последната ректорка проф. Вихра Миланова и отново се краде ли краде!

Ново обвинение срещу Стоян Тонев, гаранция - 10 000 лв. С тези обвинения , военна прокуратура доказва , че фуражката на главата пречи много на мисленето. Как се доказва , че Тонев умишлено е намалил наемната цена на някои договори предполагам САМО ГОСПОД ЗНАЕ. Друг е въпросът , че Тонев и сие са източвали в своя полза военно-медицинска академия, но това са по-скоро морални и етични предположения , отколкото преки правни доказателства.

Кажете ми за един осъден политик в последните така наречени "демократични години", като изключим смешната присъда на Тодор Живков.

Но този още ли не е в Централния ? А защо не се повдигат обвинения и за предишните негови колеги които още повече откраднаха от ВМА. Как може ?!? Стояне - търси си правата и искай да задействат и за преди тебе човека процедурите за налагане на наказания и паричен запор. Само така ще се спасиш кожата- използвай това - кой и защо скри на предишния който ти предаде щафетата... Дерзай.

точно точно казано))))

както е казал поета, макар и по друг повод - "...разровиш ли го, ще мирише". Ама тука направо сте се ос.рали, другарю генерал-майор! Макар, че какъв генерал си ти, бе крадльо!

Прокуратурата да не се събуди?

Този не беше ли от бандата на герб !

От бандата на гренералите е. Което значи, че е играл десетилетия с БСП. Последно влезе в НС като от ГЕРБ и ГЕРБ веднага си го вкараха по канален ред. До преди БСП и ДПС си го пазеха старателно. Там е разликата между партиите.

той нали е избягал в САЩ. САЩ и Англия безпроблемно приемат всякаква сган, която е откраднала милиони в държавите си.

Да, ама при условие, че инвестира минимум 2 милиона долара в САЩ, за да получи зелена карта!