Гаф на следователи отложи второто обвинение за Цветанов

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов се яви днес в Столичното следствие, където бе призован, за да му повдигнат второ обвинение. Това обаче не се случи, тъй като адвокатът му поиска отвод на разследващите заради техен гаф. Обвинението се отлага за другата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Гаф на следователи отложи второто обвинение за Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПОСЛЕДЪК ВСЕ ПО-ЧЕСТО СЕ ПИТАМ: ИМА ЛИ СЛЕДСТВИЕ И ПРОКОРАТУРА В ТАЗИ СТРАНА? ДО МОМЕНТА ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ ДОКАЗАХА САМО, ЧЕ ОБСЛУЖВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ИНТЕРЕСИ , НО НЕ И ЗАКОННОСТА В СТРАНАТА. ИМА САМО ЕДНО : ИЛИ СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ ИЛИ ПРОДАЖДНИ ТИПОВЕ. ДОКОГА НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ ЗАПЛАЩАМЕ НА ТЕЗИ ПОМИЯРИ?

Докато гласувате за пребоядисани комунисти като цветанов.

И последно- ЗСРС е въведен за пръв път през 1997г. в българското законодателство. В първата му редакция чл.16 от ЗСРС е със следния текст: ЗСРС Обн., ДВ, бр. 95 от 21.10.1997 г. Чл. 16. След получаване на писменото разрешение по чл. 15 министърът на вътрешните работи или писмено упълномощеният от него секретар на Министерството на вътрешните работи ДАВА писмено разпореждане за прилагане на специалните разузнавателни средства от службите, които ги осигуряват.

1. ЗСРС бр. 109 от 20.12.2007 г., в сила от 1.01.2008 г. чл.16 Чл. 16. (1) (Изм. - ДВ, бр. 17 от 2003 г., предишен текст на чл. 16, бр. 109 от 2007 г.) След получаване на писменото разрешение по чл. 15 министърът на вътрешните работи или писмено упълномощеният от него заместник-министър на вътрешните работи ДАВА/ а не преценява или обсъжда- бел.е моя/ писмено разпореждане за прилагане на специалните разузнавателни средства от дирекциите по чл. 20, ал. 1 , които ги осигуряват. 2.ЗСРС доп., бр. 17 от 21.02.2013 г.Чл. 16. (1) (Изм. - ДВ, бр. 17 от 2003 г., предишен текст на чл. 16, бр. 109 от 2007 г.) След получаване на писменото разрешение по чл. 15 министърът на вътрешните работи или писмено оправомощеният от него заместник-министър на вътрешните работи ДАВА писмено разпореждане за прилагане на специалните разузнавателни средства от дирекциите по чл. 20, ал. 1, които ги осигуряват.

Мога да цитирам ВСИЧКИ промени в ЗСРС - от 2007 година насам, от които е видно, че цветанов е НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ, КОГАТО ТВЪРДИ, ЧЕ ПО ПРИНЦИП МИНИСТРИТЕ ПО ЗАКОН ВИНАГИ СА ИМАЛИ ПРАВО НА СОБСТВЕНА ПРЕЦЕНКА ДАЛИ ДА ИЗПЪЛНЯТ РАЗРЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА СРС ИЛИ ДА НЕ ГО ИЗПЪЛНЯТ!

Тъй като чух какво пак лъже цветанов, искам да се знае: СРСтата ВИНАГИ са се разрешавали САМО от съда, защото прилагане на срс означава законно нарушаване на неприкосновеността на основни човешки права! За това НИКОГА- ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА ЗАКОНА ЗА СРС- МИНИСТРИТЕ- Т.Е. ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ - НЕ СА ИМАЛИ ПРАВОМОЩИЯТА ДА РЕШАВАТ ДА ОДОБРЯВАТ ЛИ РАЗРЕШЕНИЕТО, ПОЛУЧЕНО ОТ СЪДА ИЛИ ДА НЕ ГО ОДОБРЯВАТ- ТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ПРЕЦЕНКА, СЛЕД КАТО СЪДЪТ Е ПРЕЦЕНИЛ, ЧЕ Е НАЛОЖИТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СРС! НА БУРАТИНО - ЦВЕТАНОВ В МОМЕНТА НОСЪТ МУ ПОРАСНА ДО НЕБЕТО ЗАРАДИ ДЪРТАТА МУ ЛЪЖА!

С всеки изминал ден се убеждавам,че АЛИ БАБА считай ЦАЦА и неговите 40 разбойници на всяка цена са решили да заловят и вкарат в затвора,само двама "престъпници"останали в България.По брой престъпници,би трябвало да се наредим на първо място в света,ако има такава класация.България е гъмжило от престъпници с извършени престъпления,те гонят само двама. Няма прокуратура,няма съд,няма правителство,народа е на улицата те имитират дейност,от която прозира явна престъпност.

С всеки изминал ден се убеждавам,че АЛИ БАБА считай ЦАЦА и неговите 40 разбойници на всяка цена са решили да заловят и вкарат в затвора,само двама "престъпници"останали в България.По брой престъпници,би трябвало да се наредим на първо място в света,ако има такава класация.България е гъмжило от престъпници с извършени престъпления,те гонят само двама. Няма прокуратура,няма съд,няма правителство,народа е на улицата те имитират дейност,от която прозира явна престъпност.

Абе много опасен бил тоя Цветанов. Цялата правораздавателна институция е впрегната за да го дискредетират. Явно този човек е накърнил много интереси. Нищо чудно, че се опитват да изсмучат от пръстите си някакво обвинение, но нещо нещата все зациклят. Не знам какво им е сторил Цветанов на тия във форума, които искат непременно да бъде осъден. Или някой е направил поръчка да бъде оплюван. Нима забравихте Наглите, Октопода, Киларите. А може би трябва да бъдат вече осъдените, освбодени и да продължат дейността си.

цветанов и глупаци като теб трябва да се изнасилят публично и след това да се пребият с камъни.Това което направи цветанов и боко маисъла не може да ни го направи и най-големият ни враг.Доказателство за това е твоето малоумно питане за един безпорен престъпник и убиец.Да докарат страната до там,че да питаш какво е направил един масов убиец ето това е най-страшното за България което ще доведе до затриването и защото ние знаещите няма да оставим държавата в ръцете на подобни престъпници.Ножът е опрял до кокала и най-вероятно ще има гражданска война за да избием подобни лумпени като вас които искат само да крадат от нас.

И само пак да кажа, нека се хванем на бас че никой няма да лежи в затвора.

Страшна защита от зависимите медии.За вас сте прави че обличате всички лъжи в истини защото ако спрат ония да плащат едва ли ще останат 10% от вас.

Ако Цветанов е виновен , както смята цацата, то тогава ИзбеГалевите, Маргините, Трактора, Пешо сумиста, Златко баретата, Чолата, Хамстера и сие техни съмишленици, трябва веднага да бъдат оневинени напълно, защото бившият вътрешен министър ги беше определил като част от организираната престъпност !

До кога ще манипулирате???Всеки запознат с издигането на Еврото много добре знае че това НЕ е гаф а ПРЕДНАМЕРЕНА стъпка за предоставяне още време на Цвъчко и останалите му подлоги из властта да си забърсват бакиите..Много "покупки"си направиха преди да ги ИЗРИТАМЕ ама все ще стигнат до НЕ купени от тях и тогаз ЩЕ трябва да отговарят каквито и маневри да правят..

За Мафията/БСП+ДПС+Атака/ има новина - казват, че била добра: И в Софийския затвор има футболен отбор! Станишко ще е капитан, Лютфи Ахмед също ще е там. Волен мършата вратар, той на плонжове е цар. Мимо Кулски съдия, ще им свири със уста. Пламен Дупнишки май ще е защита, та да брани тази свита.А пък Ангел с шинела ще подкрепя от тунела. Ляля Корчо с очилата, влачи кофата с метлата. А сестра Галева мажоретка, абе просто супер гледка.

Видяхте ли се какво представлявате всички, които подкрепяте този парламент? Държавата била полицейска при Цветанов. А сега какво се прави? Що за наглост да привикваш адвоката на даден човек и да упражняваш натиск над него? И всички, които викахте против Цветанов, май сте за прокуратура, защото не ви е чист косъмът. Защото май с неговата работа обърка сметките на много, които бяха свикнали години наред да си правят каквото си искат, а някои и още по-лошо - да рекетират, пребиват, отвличат и убиват. Но тая няма да я бъде. Знайте!

Ало BBis Pedal, къде забрави крадливите Масларова , Емел Етен., Доган , Станишев.За тях не се ли сещаш , ами Цветанов Ви бърка в ректума .Защо не се скриеш гадна червена мутро

цветанов бърка само в твоят червен ректум и явно съвсем скоро ще го пръсне!

А Бочко защо го пренебрегват? Хем живота му е застрашен, а той казваше, че в ареста е най-сигурно!

Злобни, дребни човечета, дето драскате и само се морите.Цветанов ще го потормозят, ама после жална им майка.Този път няма да има прошка, защото престъпленията на гадните червени комуняги са огромни и съсипаха цял един народ и 3 поколения.айде умната, че иде винкела.

С твоя любим Цецко е свършено, скоро бай Ставри нежно ще се погрижи за него :) Можеш да му ходиш на свиждане съботите.

Явно здраво ти е влязъл под кожата твоя бай Ставри щом толкова често го споменаваш. Ако се надяваш Цветанов да те отмени ще има доста да чакаш.Ще ти се радва още дълги години бая и по-скоро Станишев ще те смени.

е, не се учудваме! трябва час по-скоро да се случи! наглостта му няма край! я, какъв се е зализал, та чак замазнил!

Цвъко и Боко са обречени, няма отърване, отиват по затворите, а престъпната им групировка ще се разпадне завинаги.

Тиганче Ново тъничко тиганче, прокурорско калпазанче, къкри тихо и цвърчи, пържи данъчни лъжи. Готви ни апартаменти!... Купени със алименти, от тъщата за децата. Мирна сал да е раята... Продавача- як кумец. В далавера първенец. Край Несебър дюни рие, сякаш кинтите да скрие.

Значи -Отложено , но не отменено . Така че скоро ще изчистят грешките , който дори може да са умишлени и ще видим Цвъц подсъдим и по това дело

цацко да прати цвъклю на почивка в панделата, да си почине, че се умориха дакрадат с тиквоча 4 год

Значи не са се отказали, а защитата на Цвъки прави врътки, за да отложи неизбежното

ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ДА ПОДЛАГА ПРОКУРАТУРАТА НА РЕПРЕСИЯ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР САМО ЗА ТОВА ,ЧЕ В ПРОКУРАТУРАТА ИМА ТАЙНИ ОБЩЕСТВА ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ВИДЯХМЕ ИМ ПАЛАТИТЕ А ЦВЕТАНОВ ИМ СПРЯ МНОГО КРАНЧЕТА

Гафовете предстоят. Дотук - нищо не е.

Колкото и да рИветИ, червени боклуци и всякаква друга паплач, вече е ясно, че ще го тормозят до първата оправдателна присъда. Ако изобщо се стигне до присъди. Цицаров просто си проваля кариерата.

абе, другари, що не действате прагматично, а правите този мъченик? колко са му доходите? после, откъде се взеха тези имоти? чл.255 от НК, чиста работа

За Цветанов е достатъчно ГАФА с българката Гергана-защото вие новоизлюпени драскачи не знаете,че точно такъв гаф беше с българина С.А.при атентата на папата,но никой за него нехаеше и бе изолиран, та се поболя от тази несправедливост,защото Го нямаше Слави Трифонов,който пое тази отговорност и дано за нея има справедливост,а такива като ЦВЪЦ и БУДА винаги ще ги има и възмездие за тях няма

... искам ексхумация

Вижте,аз не знам кой е Делян Пеевски,но ако е незаконно лош, защо 4 години Цецо и Бойко не взеха мерки спрямо него,а сега пищят ,че той бил взел мерки срещу тях? Някой може ли да обясни какво става между тях?

А бъркаш много и то, бръкнаха му в здравето на Пеевски инак защо е тази омраз и злоба към Борисов иЦветанов??? и защо е всичко това ??? нищо доказано няма само приказки в пространството и нищо друго ... кумунистически манипулации за да печелят време и после като не се установи нищо ще плюят съда и Цацаров...типично за червената мръсна сган...

червенотурските лешоядни павиани квичат от болка само като му физиономията на Цветанов, явно наистина много им е настъпал опашките на смърдящите животинки.

Ами така де, "ние ги хващаме, те ги пускат". Редно е и г-н Цветанов да се възползва от това колко лесно се пускат "хванатите".

Куки Тук копой, а там шпион. Навред извират куки! С камерки и микрофон в телесните пролуки. Рицари на плащ ,кинжал:- Царе на сивотата! Слухтят и снимат ни. Без жал! Разказват ни играта! Пред избори е все така:- Шпионите на ход са! Дуели с флашки.Суета. Врагът до гроб дамгосан. За политици панаир, във златен дъжд шпионски. Разгул,разврат.Голям съир и медийни откоси. Разбор след вота. Във съда, изсипват компромати. Смърди, вони, таз мараня. Забава за примати.

СКОРО ЩЕ ГО ГРЪМНАТ, СПОКОЙНО

Невервам, има наивниците се надяват да се върне на власт и сигурно ще успее докато го мислят за репресиран. Но мисля че ще върви надолу само защото България ще си стои най-бедната в европа.

Ivan

Доживотен затвор за този изверг Цветанов!

ако за всяко "НЕ" по собствена преценка, ни съдят, всички живи сме за затвора! Сега , като искаме оставка, а безочливите наглеци казват "НЕ", да ги съдим ли? Въпреки, че не е толкова лошо...

Цецо е казал НЕ на разследване на престъпник, да си носи последствията! Корумпиран тип, тоя случай е един от многото!

Не го съдят за всички НЕ, А точно за това НЕ с ТРИ УДИВИТЕЛНИ "!!!" сега го съдят... вместо да се радвате вие ГРОБАРИТЕ че хванаха в КРАЧКА сега РИИИИИВЕТЕ!

"При разследването срещу бившия шеф на РЗБОП Велико Търново Орлин Тодоров прокурорът е поискал прилагане на СРС-та, за които съдия е издал разрешение. Цветанов обаче, който по закон трябва да ги разпореди, поставил резолюция "Не". - цитирам от статията, за да не ровите другаде. Моля, някой юрист да ми обясни - длъжен ли е бил Цветанов да постави положителна резолюция, или изобщо някаква резолюция (защото в крайна сметка подписът му си е там)? Ако е бил длъжен да постави положителна резолюция - не е ли това намеса между властите? Не защитавам никоя позиция. Питам като лаик - от чисто любопитство. Предварително благодаря!

Длъжен е защото е нямало причина да откаже ! И затова го съдят, но няма да го накажат със сигурност защото и така е направен закона че да можеш да го тълкуваш както си искаш...

вСИЧКИ ЗАКОНИ ТАКА СА НАПРАВЕНИ - ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, ЗА КОН НЯМА ЗАКОН.............

Бре! Че ти откъде знаеш, че не е имало причина?

Няма право да откаже и е длъжен да РАЗПОРЕДИ използуването на СРС, защото СДОТО е подчинено директно на него и само той може да го направи. Кой да го разпореди това СРС- Станишев ли или Президента? Затова беше премахната агенцията за контрол на СРС, за да може лично Цецо Лъжеца под вещото ръководство на БУДА да контролират всички разследвания на ДАНС, следствие, прокуратура и т.н. и да спират тези, които са срещу техни хора. ЗАТОВА Е ТОЗИ НЕИСТОВ ВОЙ И НАПУСКАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА! В ТАЗИ ПОСТАНОВКА СЕ ВЪВЛИЧАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА ПРОТЕСТИРАТ.

10 ЮЛИ.

Ivan

Най-важното нещо в момента в държавата е да бъдат вкарани в затвора милиардерите Бойко Борисов и Цветанов за да може България да си върне Европейското доверие!!!

СУПЕР МНООГО ви се забавлявам на ГЕРБАВИТЕ и СИНИ зомбита във форума!!! Плюете по хората които ТОЧНО вие си НАЗНАЧИХТЕ --- ХАК ДА ВИ Е! СЕГА БКП ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ ВЕРЕСИИТЕ!

Е, то не може да мине ден без гаф при това правителство!!!!!

Какъв гаф на правителството бе, шмульо? Това са последните гърчове на Цвръцко преди панделата!

И къде видя правителството тук? Или това БУДАлите вече не знаете каква поредна глупост да припишете на правителството.

И в прокуратурата и в следствието и в правителството е пълно не с калинки, а с торни бръмбари. Хем прости, хем омазани.

Следовател иска СРС - това е искане; Съдия дава разрешение - това е разрешение, не разпореждане; Министър посписва съгласие или несъгласие - само той има оперативни съображения, иначе защо ще му искат подписа, безмислено е... Така че нахъсаните прокурорчета отново ще го духат в ефир...

Прав си, но затова вече си нямат: шеф - министър-председател и ментор - министър на вътрешните работи, иначе щеше да им се получи!

Не ми мъдрувай, само един въпрос: Закрилял ли е Цецо бандита от Велико Търново? И ако е така, откъде накъде е невинен?

Откъде да зная дали и кого е закрилял? Обсъждаме дали като е писал "НЕ", е нарушил закона, който изисква Министъра да бъде питан и да си даде мнението. И той го е дал! И не анонимно, а се е подписал лично под мнението си! Ако търсите конспирации, обърнете се към Станишев и анонимките му...

на нас, българите никой не ни харесва - затова княз ни е станал чужденец... Сега ако довлекат някого от чужбина ще го посрещнем с цветя............Как пък веднъж не се обединихме за нищо, не само за политика..............

Да се обединим около каузата "Бойко и Цецко в затвора доживот"!

за българите и политиката пишеше хасане, не за теб. ясно е, че разбираш прочетеното но поне оитвай понякога..

Не знам защо, но доводите на бъдещите обвиняеми ми приличат на тези, като на октоподи, нагли, скариди и тн.-гаф, след гаф!Нали г-н Цветанов, този филм сме го гледали, само артистите са си разменили ролите!

Точно ! Ама тука има много ГЕРБАВИ и други чугунени сини зомбита дето реват на умряло сега като изтъваха близалката!

схемата е много лесна четете преди изборите телефизията на онази свиня пеевски и неговите медии изведнъж получават сигнал за фалшиви бюлетини и то в деня за размисъл. сигналът бил получен от мая сви-ката. после двете бъчви цацаров и ПЕЕВСКИ СЕ ОЗОВАХА ТАМ Е НЯМА ТАКАВА ПОСТАНОВКА

Постановка ли? Кой накара герберите да печатат бюлетини? Сега плачат, щото ги хванаха, гиди боклуци лъжливи!

А не беше постановка 4 години тв7 да ви ближе задните части? ЩО НЕ РЕВАХТЕ ТОГАВА СРЕЩУ ПЕЕВСКИ А А А А А АА А А А А А А ??????

И кво стана? Прокуратурата и ДАНС влязоха в печатницата и откриха 350000 читави и надписани за експедиция бюлетини. Кой лъже? И спрете да смятате нормалните хора за идиоти, защото няма нормален бизнесмен който да отпечата 10 палета с бюлетини и да работи на загуба ей така. Ако това е така този ГЕРБерски бизнесмен трябва незабавно да си сложи въжето и да се обеси, защото няма да може да си върне така парите отпуснати му по европроектите за да построи и обзаведе печатницата си. Ако не ще, да извика първия срещнат въшкав циганин и да му подари печатницата- той ще я управлява по-добре!

Боже мой, какво лице! Политическо при това! Сега като се замисля, Боко много грозно се подиграваше на другарчето си, наричайки го "убавец", докато го лъжеше, че ще го прави президент! Жесток човек си ти, Боко, защо така? Какво като е завършил помощно училище? Знам, че е урод, но така да се присмиваш...