Цветанов след втория опит на разследващите: Вече съм обвиняем

На бившия вътрешен министър Цветан Цветанов беше повдигнато ново обвинение. Това стана след втори опит на разследващите. Вече съм обвиняем, каза самият зам.-председател на ГЕРБ Цветанов, след като излезе от столичното следствие.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов след втория опит на разследващите: Вече съм обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да си представя колко трябва да е скалъпено това обвинение и колко да няма за какво да се хванат, че да не могат да го изготвят и да го внесат...

ДА СЕ ОБЕСИ ВЕДНАГА ГАДНИЯ РАПОНЬ

казаха ли най-сетне на Цветанов в какво го обвиняват!?!?

Е, и какво излиза!?! Щом някакъв прокурор нарежда да има СРС, министърът е длъжен да тича като пале около него! Даже да му носи и кафе! Цацаров, виж какво пишеш самият ти: " катерушка, катерушка, ама министърът е длъжен... Абе, човече, ти в ред ли си? Май наистина си цаца, и то от най-дребната, ако приличаш на ...няма значение.

Г-н Главен Прокурор, няма ли други престъпници в тая държава, освен Цветанов! Гледам само с него се занимавате! Добре, че го има този Цветан Цветанов, иначе щеше да останеш без работа! Не те ли е срам! А, един въпрос: Извинявай! Още ли прокуратурата е пълна с педерасти? Питам, щото като гледам, май и ти...но, няма значение - само питам.

Няма за какво да се озадачаваме! Журналистите хващат всяка вест, свързана с някой от т.нар. "елит" и затова лековерните си мислят, че цялата държава се занимава с ГРОБ и техните функционери. А държавата работи - тромаво, скърца, но работи като всички ние, дето не разчитаме на ничия хранилка. Въпреки платените протести и невъзможността заради тях и заради това, че трябва да запушват дупки,ями и пробойни, и явно не могат, тези, дето ходят на работа в парламента да започнат с промените, които да се усетят като икономическа свобода и глътка въздух, за тези, предприемчивите, които се бъхтят за хляба и искат да се свали поне половината от чиновническото-бюрократично бреме. А работата на Прокуратурата е точно такава! Иначе пак ще бъде така - някои ще са по-равни пред закона от други и ще се мислят и ще действат като "Краля-слънце".

Най после тази физкултурна мижитурка обвиняем , дай Боже и осъден, тогава ще можем да кажем че има правосъдие и то не само за него , а за всеки който дръзне да стане по голям от закона!!!

Интересно ми е, според теб колко ли годинки трябва да е присъдата по това обвинение - за срс за катерушки. И друго ми е интересно - обвинението излезе за месец. Грешно или не, смешно или не - излезе за месец. защо не излизат така и по другите дела? Ама цацата няма да ми отговори май.

г-н Цветанов стана обект на прокурорски атаки и продиктувани сценарии от страна на засегнати олигархични кръгове! Това поведение на институциите е крайно неприемливо и обидно за един министър, който направи доста неща в борбата с тежката организирана престъпност!

Скъпа Аделина, За съжаление господинът е от тези, дето докараха държавата ни на това дередже. Къде беше скъпа при показните "акции" , когато бяха унижавани и бити дори уж погрешка хора? Или скъпа си от тези с промитите мозъци?. Точно така трябва да действа Прокуратурата в една правова държава. А съдът решава. А господинът не е повече гражданин от всички нас. Да си спазва написаната и издадена от него Наредба, а не да се подиграва на бившите си подчинени. Всички разумни хора в тази държава подозираме и то с голяма вероятност, че следите на 90% са заметени. Ако мафиотите и срасналите се с икономическата/политическата олигархия ченгета не правят това, не могат да управляват, т.е не могат да крадат. А този май има мозък само за това. Запитай се от къде ГРОБ имат пари за тези бронирани возила, дото разкарват ББ и Цв.Цв. по улиците. И защо същите врещят, че някой иска да ги убива? И защо ходят с такава охрана и в такива бронирани возила? Нали са най-умните,най-обичани, най-можещи и най-справилите се управници? Да освен тези има и много други въпроси за размисъл, като този например - от какво/с какви средства живеят депутатите от ГРОБ, след като не ходят на работа и би следвало да не им се плаща? Защо заемат държавни жилища / ведомствени на НС, след като не ходят на работа? Или пък как така успяха да си купят жилища и да устроят семействата си в София - със заплати?Как ли пък не! Защо така уж сме равни пред закона , а някои са по-равни и за това пищят, когато спрямо тях се прилага същия Закон? Защо? Май има много защо?

Цаца, ама риба! риба, ама цаца!

Най-накрая успяха наистина да го обвинят. Хахаха а станишевците колко ревяха, че щял да се пази с имунитета и да се укрива!

Това е някаква абсолютна гавра с Цветанов...

Добре е че ще се започне с него, адски противен, неграмотен милиционер!

Това си е чиста шуробаджанащина! Явно за някой е изгодно това положение! Писна ми от глупостите на БСП!

Алкохола и мафията не прощава на никого! В тая връзка- протестиращите и ГЕРБ трябва да бъдат опростени и изхвърлени! Труд, а не безобразия.

Долен ляв пИдал!

Прокуратурата се ползва за разпра и разчистване на лични сметки!

Правителството на ГЕРБ се грижеше повече за удържане на властта и за публичния си образ, отколкото за ефективно управление на страната. Бях в България точно преди последните избори и бях смаян от размера на политическото сплашване и от контрола над медиите, упражняван от правителството на Борисов, заяви бившият посланик на САЩ в България Джеймс Пардю. "Вашингтон признава всяко законно правителство на България, избрано от народа в демократичен процес." Цецко вече е обвиняем! Този посланник ще излезе прав...

Следствена и разпадаща се партия: Независимо, че отвътре изтича инфо какво представлява ГЕРБ "умният" български народ продължава да кълве на Бойко! Светослав Трайков, член на общинското ръководство на ГЕРБ във варненския район Младост напуска ГЕРБ, съобщи самият той с отворено писмо. "Новият градоначалник е компрометирал каузата ГЕРБ.... през последната година партията във Варна бе овладяна от хора като Вас и тези, с които сте се обградил. Хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото.... човек, зависим от лица със съмнително минало... Днес ГЕРБ отблъсква с това, че напред вървят арогантните и високомерните лица, с изобилието от посредствени нагаждачи, с липсата на демократичност... Над 100 други гербери се махнаха от потъващия кораб в понеделник... Продължавайте с протестите, залухави хора.

Поредната простотия ,не ви ли омръзна ??????

Очаквам следващото обвинение срещу Цветанов да е за това, че изобщо е бил министър на вътрешните работи. Абе какво стана с ония бюлетини?

От тук нататък всеки глупак станал министър трябва да влиза в затвора за следдипломна квалификация по право.

Открадна ли са катерушките на които си играйкат ХАМСТЕРА и ВИГЕНИН, та затова е тоа лют скандал

До г-н smeshenplach Постовете Ви са професионални и аргументирани а това говори за професионализъм.БРАВО г-н адвокат.Не обръщайте внимание на ГЕРБЕРУНДЕЛСКИТЕ писъци и крясъци.Толкоз им е капацитета за съжаление.

Адвокатът му може да говори оптимистични неща, нали той няма да лежи в затвора!

този няма нужда да бъде обвиняван, достатъчно е само да се погледне престъпната и гнусна физиономия, с която Господ го е наказал.

Абе Цецко,момче младо,ти не знайш ли,че който сий навирил главата нагоре и се ша са намери некой му я тика надоле бе.

че е недосегаем и че нещо е зависело от него и като голям началник с пилешки мозък е поставил резолюция "не", а в действителност в случая е бил само един изпълнител на прокурорско и съдебно разпореждане. Тъпанара не е разбрал,че от него се иска само изпълнение на разпореждането а не мислене и вземане на решение

Цецо Шестте Апартамента по прякор Шлифера, по- известен като Шестака, е чист като утринна роса, не се и съмнявайте. Той никога не лъже.

Цвъко НАГЪЛ! Много се хилиш нещо? Ти срам и свян познаваш ли?

Радва се, тръпне Слушалката Цецо Че неговият отбор ще си го кл.ца!

първом ще разорим мутрафонското гнездо ГЕРБ, пък после може и ОСТАВКА!

И така - ако прокуратурата се е снабдила по законосъобразния начин по реда на НПК със доказателства, годни за съд, както виждате- от изявлението на другата страна в спора- нещата изобщо не касаят една катерушка и една пързалка, но Менков се постара доста да шиканира процеса и да си заслужи парите/ хонорара/ от престъпната дейност на цветанов/ по думите на самия цветанов/;)

Тъжни смешки облечени в глупави думички ... По-добре си плачи смешно.

смешен плач

Да Ви припомня защо 6 месеца много адвокатски кантори в София отказваха защита на цветанов:""Престъпниците се чувстват защитени от адвокатите, които всъщност получават хонорарите си от извършена престъпна дейност."Това е една от запомнящите се реплики на бившия вицепремиер и вътрешен министър Цветан Цветанов по адрес на българските адвокати, изречена по "Дарик" на 9 юли 2011 г. " Войните на Цветанов с адвокатурата 12 юни 2013, 12:51 Денислав Цонев правенсвят.бг

смешен плач

ДОЙДЕ ЛИ МАЧКА ЗА ПОГАЧКА? ОБЪРНАХА ЛИ СЕ ДУМИТЕ НА ЦВЕТАНОВ ЗА НАС- БГ. АДВОКАТИ- СРЕЩУ САМИЯТ НЕГО! ТОВА Е ВЪЗМЕЗДИЕТО!

Ако не бяхте толкова жалки другари,щяхте да сте смешни!...

смешен плач

Не съм "другар" , а адвокат, а вашият цветанов поиска да овладее политически БЪЛГАРСКАТА АДВОКАТУРА, която по Конституция е независима и самоиздържаща се! този субект даже не знае, че адвокатите не сме магистрати, не се подчиняваме на ВСС като орган, организиращ дейността на адвокатите и поиска ВСС да ни контролира, след като герб овладя политически ВСС. Да, ама ядец- не стана! Висшия адвокатски съвет излезе с ясни обръщения и позиция, с които ясно каза, че цветанов нарушава и КРБ, и международните закони с това свое искане и пресече мераците му за политическо овладяване на българската адвокатура.

Не зная името Ви г-н адвокат.От Вашите постове обаче личи професионализъм и това е чудесно.Най сетне във форума да се пише аргументирано. БРАВО г-н адвокат.

Браво г-н адвокат, постовете Ви са професионални и аргументирани.Не забелязвайте ГЕРБЕРУНДЕЛСТАТА паплач и техните вопли и крясъци.

"...Нека ви кажа да, катерушка има, да, парзалка има, но да не говорим с факти от делото, а да говорим хипотетично. Ако си представим, че освен кражба на цял такъв комплекс от съоръжения пред един хотел, които полицейски служител е поръчал на криминално проявени лица, да ги преместят пред друг хотел, който е стопанисван от него, ако си представим, че освен катерушки имаме и изнудване, освен изнудване имаме и длъжностно престъпление и стигнем до извода, че съдия е подписал СРС-ата, дали ще опрем само до катерушката, каза още главният прокурор. Зорница ПОЛЕГАНОВА - Сотир Цацаров: Тъжно е, че трябва да извървиш пътя от министър до обвиняем, за да осъзнаеш, че твоя наредба противоречи на Конституцията 11 юли 2013 10:52 Агенция "Фокус"

Да, тъжно е как се хващат и за сламката тези следователчета, но така им е наредено все пак. От люлката ще го докараме до световен заговор - смях, смях :)) Не се излагай повече!

смешен плач

Сламка, сламка , ама май сламката е в окото на Цацаров, а гредата - в очите на цветанов и Менков;)

ДругарЮ много умен адвокат, колко пъти ще пишеш едно и ъщо мнение. Прочетохме го вече, стига спри се! През 10 мнения, копи анд пейст, айде разбрахме те колко си умен! Ти немаш ли си работа на позитано 20 бре...

смешен плач

Имам работа- в 14:00 ч. съм на дело в СРС. Имам още малко време , докато тръгна за съда. Още нещо или ще ми искате писмени обяснения;)

Дайте да освободим Г-н Цветанов, човекът е честен и невинен !

Цецо е таралеж с големи бодли, а Цацата иска да седне върху него с голо д ...

е върнат ли милионите раздадени , като бонуси на финасовото,социалното , дкевр и един господ знае още на кой.Хайде стига с тая плява, по важното е откраднатите мангизи, в бюджета има дупки, а те се спотайват щото видите ли щели да останат без административен капацитет, т.е. без чиновници. Аман!

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в регистъра на бандитите.

Влезе в регистъра на БСП и ДПС.

Цитат от статията: "Дълго чаканото обвинение се оказа доста екзотично, защото става въпрос за искане за прилагане на СРС за открадната една катерушка и една пързалка от село Първомайци, горнооряховско, коментира днес Менков." Всеки път, както и сега, оставам поразен от "професионализма", "отдадеността" към Българския народ на "експертите" от бспдпсевророма! Какво да се каже за поредната им простотия? Тия хора нормални ли са? Бог да пази България от такива "хора", че ние явно не можем, щом сме ги поставили начело на държавата си!!!

Защо вярвате на адвоката, а не на написаното от прокуратурата? Според НПК, ЗА и ЕКА адвокатът Е ДЛЪЖЕН да защитава клиента си със всички законни средства. Поднася Ви се една ВЕРСИЯ, която Вие няма как да разберете дали отговоря на действителното положение, вписано в постановлението за привличане на цветанов като обвиняем или не. Дава Ви се само едната страна на нещата. Само, че....има и друга страна. И ако искате да разберете истината, трябва да се запознаете с документите, представени и от двете страни.Вие нямате достъп до тях, защото не сте защитник на страна по производството. Тогава- защо вярвате само на Менков, без да сте прочели нищо от автентичните документи? Не ставайте и Вие лапнишаран!

Dobromir Dimitrow

Ок, нямаме всички данни, но и другите са само хипотетични, както казват! А думите на тоя звучат напълно в тона на действията на "експертно" правителство! Откъде можем да вземем оригинала?

Очаквам отговор от платени защитници на герб във форума на коментар " smeshenplach ( регистриран ) 11.07.2013 10:18":) Потайте партийната си централа какъв член от НК е вписан в постановлението за привличане на цветанов като обвиняем- там със сигурност знаят точното инфо- ха дано ви го и кажат, та вие да го напишете във форума или не им изнася това на герб, защото защитната теза на Менков отива на кино, м?;)

"Потайте " да се чете "Питайте"

Може да се чете и ,,путайте" ...

Добре така, ще го четем. Друго?

Тоя мазник да не би да са го гъделичкали в прокуратурата,на това се вика гьонсурат,вижте отговорни политици ,правителството в Люксембург подаде оставка заради скандал с подслушвания,за какво говорим

се хили като пача.

Цецоу, не се притеснявай братчед ! Тъщата ще те оправи !

това киноактьор ли е , толкова е налезен винаги,Нагъл ,гнусен,мазен......с нашите пари недосегаем,крадец и сто години са му малко в затвора

Цецо ще се скъса от смях. Три следователки го разследват, а Цацата ги наблюдава. Полицейски коли бръмчат до село Първомайци, правят ограждения, мерят с рулетки, разпитват свидетели. Ровят в полицейските дневници, проверяват телефонни разговори ... голяма работа вършат. Катерушката и пързалката на Цацаров трябва да се изложат в музея на смеха и глупостта. Цецо е щастлив ...

Този смешник + неговият вожд , задължително трябва да си 'платят' всички поразии които успяха да сътворят и е крайно време да проумеят какво означава думата демокрация .

Оставете политическите пристрастия и личното неодобрение към Цветанов и помислете защо никой не отгомори на въпроса това ли е първия случай министър да не подпише искане за СРС. Щом не се отговаря това означава, че е имало и други такива случаи и прокуратурата мери с двоен аршин и изпълнява политическа поръчка. Няма ли по.важни дела за прокуратурата като похарчените милиарди за Белене и водното огледало или по въпроса как Делян Пеевски на 20 год. стана милионер?

Нека изчакаме официалния отговор и ще стане ясно дали е първия случай. На онези от дпс не е възможно да не им е направена полицейска регистрация - те са осъдени с присъда- дали е влязла в законна сила- не знам, но при всички положения имат полицейска регистрация.Все пак - това са мои предположения- нека видим какво е констатираното положение в официалния документ.

Цветанов постави въпроса пред медиите още преди повече от седмица. Цацаров, който много обича пресконференциите и медийните изяви мълчи.Това говори много.

По закон вътрешния министър, може да подпише, или не. В момента само се вдига пушилка. Вместо да му избодат очите, ще му изпишат вежди.

без коментар, нямам думи!

Хахахахах.... СРС за открадната катерушка на село.... абе тоя главен прокурор няма ли срам? И затова се използват 3 следователи и още един куп хора. Тоя трябва да отиде накурс за икономика. Цената на СРС е в пъти повече от цената на катерушката, аре да си е... мамата, само с глупости се занимават.

По тази катерушка се катерят много хора - Станишев, Местан, Болен Волен, Пеевски, Миков, Мая Манолова, Данчо ментата и други сволочи. Следва пързалката ...

бухахааааааааааааахаха

Цецко, как я правиш тая съселска усмивка след толкова много обвинения към теб?

Цветанов е с чиста съвест, както и да го обвинявате, както и да го плюете, той е чист !

Цветанов отказва полицията да го регистрира ,както е по закон! Това може ли да си го позволи обикновения българин?Или е позволено само на мафиоти? Борисов отказва да дойде в парламента и да дава обяснения за полетите! Питам:Законите в България , отнасят ли се всички?Борисов и Цветанов над закона ли са? Протестиращите ,чакаме позицията ви! Слагането на минуси е показател за съпричастност с престъпниците!

Имаме 2 твърдения- едното е на прокуратурата за повдигане на обвинение по чл.288 от НК от 05.07.2013г., а другото е на Менков, за някакви катерушка и пързалка, но без цитиране ан текста от НК, въз основа на който се търси наказателна отговорност на цветанов. Някой твърди неистина и докато Менков не цитира дословно члена от НК, вписан в постановлението за привличане на цветанов като обвиняем, за мен е налице шиканиране на Менков.

Има едно обвинение, за не проявен контрол на заместниците му при използване на СРС-та(за да има такова обвинение ПЪРВО трябва да има осъдени заместници за това)Второто обвинение е за не разрешени СРС-та(оказва се че те са за открадната кътерушка и пързалка).

смешен плач

Дрън -дрън- и ДВЕТЕ обвинения са за тежки според НК престъпления. Не ми говорете защитната теза- като адвокат работя с ТОЧНИТЕ текстовете на законите - НК, НПК, ГПК, АПК и т.н.Ето- прокуратурата е написала, че ще обвини цветанов по чл.288 от НК. Сега остава и Менков да каже само едно- има ли пълно съвпадение между твърдяното от прокуратурата и вписаното в постановлението за привличане на цветанов като обвиняем или няма:) НО МЕНКОВ НИЩО НЕ КАЗВА ЗА ТОВА- ЗАЩО, АКО ПРОКУРАТУРАТА ЛЪЖЕ И ТАКА ЩЕ ПОДЧЕРТАЕ НЕВИНОВНОСТТА НА ПОДЗАЩИТНИЯ СИ?

Еми поведението му говори, че този се мисли, че законите не са писани и за него, а са за нас простосмъртните. Затова никога няма да има ред в страната ни, докато има подобни наглеци!

Поведението му говори, че обвиненията са смехотворни.