САЩ: Русия да окаже натиск на Сирия заради химическа атака

САЩ поискаха Русия да окаже натиск на Сирия след ново обвинение за химическа атака на Дамаск срещу бунтовници.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Русия да окаже натиск на Сирия заради химическа атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което се случва в Сирия, е чудовищно. За тези, които не са наясно какво става там- гледайте филма Писъци от Сирия, и всичко ще ви се проясни...

и кротък Президент Обама беше, че повярва в доброто у човека и смени тоягата със силата на логичното убеждение и резултатът е налице, азиатските варвари насъсквани от москальския колхозник се развихриха ???

Али Хасан ал-Маджид (на арабски: علي حسن المجيد) (1943 - 2010) е бивш министър на отбраната на Ирак. Той е първи братовчед на бившия президент Саддам Хусейн. Али Хасан ал-Маджид и други 2 представители от бившия режим са осъдени на смърт чрез обесване от иракски съд на 24 юни 2007 г. за участието им в операциите от 1980-те год., довели до смъртта на 180 000 кюрди. Али Хасан ал-Маджид е наречен Химическият Али и Кюрдистанският касапин заради ролята му в ръководството на Операция Анфал, когато ЗАПОВЯДВА АТАКА с ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на кюрдския град Халабджа, вследствие на което умират хиляди кюрди. ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ОТ ИРАК С РУСКА ПОМОЩ БЕШЕ ПРЕХВЪРЛЕНО В СИРИЯ ПРЕДИ АМЕРИКАНСКАТА ИНТЕРВЕНЦИЯ В ИРАК.

пич не се страеш достатъччно...нема центове щи го потвърдят на портала в лозенец....продължавай в същия дух може и да те огрее

Той Гугъла се старае по-добре от него! Всичко там е описано и систематизирано, достатъчен е само един копи-пейст! Мъ не всички го могат!

Стига вече с тези провокации на терорисстите и техните господари от сащ,вече не знам журналистите на чия странаса след като побликуват лъжи,явно са на страната на тероризма.

че на снимките не са били отровени от химическата атака, защото нямало как да ги пипат с ръце и да дишат един въздух с тях, всичко е нагласено и постановъчно. Американците са се запазили 10% от химическото си оръжие, макар че били подписали за тяхното унищожение.

Може би не всички знаят че сирийският център за наблюдение правата на човека се състои от един човек и се намира в Лондон (все едно че е във Вашингтон). Така че идиотизмите, които ръси тоя "център" , са всъщност измишльотини на САЩ.

Не е бакалия в Лондон, а е дрешник в Ковънтри.

Знаете ли що е Бели Касти създадени , уж, с хуманитарна цел и за да отразяват бедствия на цивилно население в Сирия? Те разпространяват информация подобно от лондонската Обсерватория от един човек. Много популярна на Запад и веднага се разпространява по целия свят като правдива в това число тези с хим.оръжие на Асад. А те са като свалят каски и хоп! Стават джихадисти. Джихадисти слагат каски и - хоп! Стават Бели Каски. Вярвайте им.

измислят си, че жертвите са били атакувани с химически оръжия. да.

Дали са сирийците или са вашите защото сирийската правителствена армия НЕ РАЗПОЛАГА с ОМП! ВИЕ ЛИЧНО ИНСПЕКТИРАХТЕ ВСИЧКИ СКЛАДОВЕ И УЖ УТИЛИЗИРАХТЕ ПРЕДАДЕНИТЕ ВИ ОМП.

Значи, пак призовавам всички пишещи тук да мислим с главите си а не да повтаряме заучени клишета в стила "тия са лоши, ония са добри". Най-малкото е изтъркано и банално. Значи, Сирия със сигурност, ама 200% сигурност е имала химически оръжия до 2014-та година. Същите са били подложени на унищожение не къде да е, а в открито море на борда на американски военноморски кораб. И това не случайно казвам че е неопровержим факт, защото самото сирийско правителство признава за това унищожение. А унищожението е станало факт след заплаха от страна на държавите от НАТО за нападение над Сирия в отговор на химическите атаки на режима на Асад в Гута, Сирия през 2013-та година. Сега Асад твърди, че всичките му оръжия са били унищожени, ама кой ли му вярва (на лъжливото овчарче)? Понеже темата е много дълга, сложна и тежка, нямам достатъчно време да проверявам всички факти, но вярвайте ми, всичко което цитирам тук е проверено. Пак повтарям: Намерих официална информация от правителствения сайт на Асад. Има го освен на арабски и на английски и на руски език. Ако не ви мързи много и вие можете да намирате факти, не само да четете ЛЕНТА.РУ и ТАСС.

Не можем да ти вярваме. Споменаваш, че едните лъжат, но не казваш, че и другите го правят. Продължи тезата за лъжливото овчарче. Кажи ни за Ирак и ОМП.

Мисля, че щатите са, меко казано лицемерни. Има поговорка: вижда сламката в чуждото око, а не вижда гредата в своето. Има и друга поговорка: от болната глава, та на здравата. Има и трета: крадеца вика дръжте крадеца. Има и още много поговорки..

Краварите пак са ручали некачествен фураж. Токсините му са поразили и последните им нервни клетки в дебелото черво!!!

Дай да ям.

Върв при господарят ти унгарския еврей!

незнам дали са останали хора по света които още да вярват на легендите и фантазиите на едни напълно провалени сащисани кравари.Провалени и затънали в лъжи и убийства, измами и корупцияи няма ход освен партера който са заели успешно.

Абе хора, осъзнайте се бе. Мислете със сивото си вещество, не повтаряйте мантри които сте чули по руската телевизия или изобщо всеки повод да се плюе по САЩ гледате да не го пропускате. Сега има интернет, има много факти, който знае как може да ги намери. Истината е, че много повече държави от подозираните притежават и дори използват химически оръжия. И не е само Сирия, не са само арабските държави. Хайде един жокер от мене: Израел също притежава химически оръжия, но не признава официално. Както притежава и ядрени оръжия за които също не признава. Какво сте се хванали като безплатни адвокати на арабските диктатори, като същевременно забравяте и за еврейската държава? Просто това е истината, никой не лъже, никой не си измисля, това са факти бе, хора! Не можете да ги отречете, като щрауса който си заравя главата и така си мисли че това което не го вижда не съществува. Ама то си го има. Никой не обвинява Израел, защото за израелските химически оръжия няма данни да са били използвани и да са убивали с тях мирни граждани. Нещо което не може да се каже за Саддам Хюсеин и за Башар Ал Асад.

сега другарю това са констатации с доказателства идващи от самите САЩ/извън олигархо клептокрацията им / а не от вечната им заплаха"руската намеса и руската телевизия".Русия има 1 телевизя в САЩ а те САЩ имат 15 ТВ в Русия и по света

Понеже тук се изтъква факта, че САЩ още не са си унищожили всичките химически оръжия, редно е да отбележим, че са унищожени почти 90% от целия им арсенал и унищожаването продължава. Русия е унищожила целия си арсенал на 27 септември 2017 година, тоест миналата година. Хайде да спрем да се обвиняваме в лъжи а да цитираме факти и да слагаме по-малко минусчета, съгласни ли сте?

Не лъжи тук хората. Русия официално обвинила САЩ, че те не изпълняват задълженията си по унищожение на хим. оръжие. Това са разговори между властите на Русия и САЩ, а не плям-плям по форумите.

Между другото, Русия преди година изцяло унищожи запасите си от химическо оръжие. И така изпълни поетите задължения. А САЩ защо все още не изпълняват поетите задължения за унищожаване на техните химически оръжия.

химическото оръжия а и плутоният койта утилизираха.Преди 10 г. се споразумяха да унищожат запасите си от плутойнии.Русия построи завод за утилизация и обогатавяте на плутойний с който отдавна захранва АЕЦ Белоярск /реактори на бързи неутрони/, при САЩ: 10 год.по късно си стои само изкопаната дупка на за бъдещия завод.

Ама вие знаете всичко за Русия??? Я кажете,откъде пишете точно, от БГ или от Сибир???

Може би трябва да зададеш този въпрос на САЩ. Тук няма да намериш отговор. Но поне са честни и не лъжат. За разлика от Асад който крие че има и използва химически оръжия.

Идеята в моя коментар е, че ако САЩ бяха като "лъжливото овчарче", то нямаше да си признаят че те самите разполагат с още химически оръжия нали? Щяха да кажат че нямат. Истината е, че имат много малко но планират и тях да унищожат.

Още малко ще изкараш, че Асад има повече химическо оръжие от Путин.

не спират с техните провокации, лъжи и манипулации. Няма бунтовници, има платени американски главорези. ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СИРИЯ, БЪЛГАРИЯ, ЕС И ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

Подобна беше краварската версия и за Ирак, само че там не намериха никакви оръжия за масово поразяване обаче унищожиха страната. Сирия вече е унищожена а сега Иран не им харесва защото имали програма за ядрена енергетика, която наричат програма за въоръжаване. И се сещам за един виц: защо САЩ не нападат Северна Корея? Защото корейците НАИСТИНА имат ядрено оръжие.

само как ви баламосват хамериканцити... и вие им вервате?!? ми да! вервайте им! чакам да ми кажете че сам тъп и греша! обичам балгаре да ми говорят така! начи сам на прав пат! за мен е КОМПЛИМЕНТ! аз съм като форекс брокерити. винаги заемам обратната позиция на търговцити!:-)))) цървулиииииии! >< >< >< >

Нямам нищо против цървулите. Толкова си могат. Обаче ненавиждам предателите и чуждопоклонниците.

Обратните , Винаги заемат ОБРАТНА позиция?

Цирк пълен. Един залп на БМ21 Град прави доста повече поражения от такъв с химически боеприпаси.

Човешкото сърце не издържа, когато гледа нещастни деца или беззащитни хора убити или измъчвани. Естествено. Възниква силна емоционална реакция - възмущение и гняв. Точно това трябва да има. Рядко на някой му идва на ум,че с тези потресаващи неща може цинично да се манипулира общественото мнение. Трудно може да се представи особено на не информирани хора, че това се използва за като прием на пропаганда срещу противника. Кой е този изверг? Разбира се Асад, който не само диктатор, но излиза, че и непоправимо луд. Простите хора вярват и не допускат, че тук има клопка. Само лудия може да демонстрира пред света как той безмилостно, но без причина избива собственото при това МИРНО население. Колкото и да беше звяр, но той няма мотив да работи срещу себе си. А Белите Каски (свалят каски стават джихадисти) поддържани от коалиция от 62 държави неуморно създават тези ужасни фейкове и хората им вярват.

Само луд диктатор, може да подари за 30 години напред нефта на страната, на чужда страна, за да го държи с военна сила на власт.

Никой никому не е подарявал. А лудите диктатори са в САЩ, които са решили, че управляват света. Сирия беше нападната от няколко държави. И тя се защитаваше. Стига сте лъгали примитивно, много добре знаем кой какъв е там. Както и защо беше организирано нападението на Сирия, за да се прокара газопровода на Ексон мобайл от Катар до Турция.

Целият свят знае, че "икономиката" на говедата се крепи на производство и продажба на оръжия. Затова говедарника живна със Втората Световна, затова бяха и мисията в Афганистан, и нападенията над Ирак, Либия, Сирия, опитите да бъде подпален Тунис. Затова и бай Дончо се дотътри до саудитска чаршафия, пак оръжия да продаде. Затова врещят говедата и колониите да отделят 2% от БВП за железария. Така че, лъжите на говедата не минават.

Това е безумие, в кой век живеем, че се допуска това насилие. Къде са великите сили или така им изнася да си продават оръжията и печелят за сметка на невинни човешки животи.

Гост, ако ти си не паднал от дъб, би трябвало да знаеш, че този нов вид фашизъм ИД, талибани и маса други групировки създадени от американци, (живеещи зад голямата локва, а значи са обезопасени) като средство борба с противника, а също така и за създаване на несигурност, дестабилизация и поддържани от целокупния Запад. Как те ще се борят ефикасно срещу това, които използват с нужни цели докато не им удари по тяхната главата.

КГБ започва операция по внедряването на спящи терористични клетки в западна Европа. Повечето от мюсолмани, понеже са най-податливи идеологически.

Да си дойдем на думата! Като няма какво да каже, САЩ отново препредава фалшивите новини на сирийското НПО в изгнание. Бе това си е чиста проба фашизъм с това (само)обгазяване, този път на "умерената" опозиция. Да де, но контролирано, с готови парамедици на място и предварително подготвени медии в странство. А САЩ вместо да дават акъл да се "укроти" Асад, да вземат да си укротят агресора Ердоган. Без да обяви война, нахлува с масирана атака в суверенна държава. То така може да стане и с нас, ако не сме послушни. Тези 4 американски бази, на чия страна ще бъдат, не е сложно да се отговори.

Както всички знаем Сирия няма химическо оръжие защото то беше унищожено под международно наблюдение,и с участието на САЩ.

Колкото Иран няма ракети. Да.

Колкото и ти имаш акъл да мисли самостоятелно!

Иран има ракети, ама не стреля по Триполи и Дамаск с тях.

Ууу бре! Асад е варварин! Докато го държат на власт мир по света няма да има. Гответе се за нови вълни бежанци, ще прииждат на талази! А нас ни държат умишлено извън Шенген, защото не сме в състояние да ги спрем! Ще си ги кътаме и отглеждаме. И без това населението на България намалява главоломно, а природата знаем че не търпи празно. Афганистанците и сирийците ще бъдат новите българи! Само свалянето на Асад ще доведе до край на бежанската криза. Та кой е луд да стои да го убиват с химически вещества? И вие да сте и вие ще бягате от Сирия как мислите?

Явно си обичате сирийчетата дето спят по празните къщи по селата. Ваша работа. Щом ги обичате, слагайте минуси. Аз не ги мразя, но и не съм съгласен да ни окупират и да се настаняват по нашите къщи. Ако това ви харесва, слагайте още минусчета. Това само на Путин би му харесало, слагащите минусчета сигурно са на издръжка на Кремъл?

Спящите "сирийчета" ли? Дето масово идат от афганистан, ирак, либия и Африка ли? Кога в Сирия гражданите и са говорили афганистански, иракски, либийски и Африкански диалекти, щото масово " сирийчетата" са с несирийски документи и не говорят сирийски език( арабски език, но смесен с арамейски изрази- сирийски език"???? Стана като във вица, не съм слон, зебра съм, квото кажете това съм? Дето им обещава пълен социален комплект в ЕС,- социални помощи от по 1000 евро месечно, бели жени и т.н.

Не си някой, прости си соросчо, дезинформатор, проводник на тези които вършат всичката тази гнусотия.

Абе, 80-процентов, нали заклаха и обесиха варварите Кадафи и Саддам? Що тогава иракски и либийски бежанци не спират да прииждат в Европа? Куца ти логиката и се излагаш публично.

Къде ги видя па тия иракски и либийски "бежанци"? Няма такива. И какво значи "80-процентов"? Обясни че не разбирам. Това някаква обида ли е, или пък е комплимент? Трябва ли да се чувствам засегнат или пък поласкан? P.S.: Българите кога ще се научите да говорите и да разговаряте като нормални хора а не като мутри, ММА борци, мутреси, силиконки и фолк певачки?

Щото САЩ премахнаха хим. оръжие на Саддам.....дето не го намериха!!! Та значи, старата песен, на нов глас!!! Дали някой по света ще им повярва...освен Терезка Мей разбира се!!!

Нито Тереза Мей, нито Борисов им вярва, ама са хванати за топките барабар с всички от разни организации ООН и тем подобни. Само хората на Сорос им вярват.

Приятел, то и за Ирак много малко им вярваха, но това не попречи на т. нар. "коалиция на желаещите" да нападне страната и да я хвърли в невъобразим хаос и насилие! Това са парадоксите на т.нар. "световна политика". Да излъжеш пред целия свят и Съвета за сигурност на ООН, доказано години след случката, и в същото време да имаш наглостта вечно да размахваш пръст, да заклеймяваш, да се бъркаш във вътрешните работи на държавите, да нападаш суверенни държави.... Дано сега не се случи същото.

Трябваше да ги оставят да се самоизколят и после да влезнат на чисто. За чий им беше изобщо да нападат толкоз рано?

"на търговията на роби и геноцид срещу индианците в Америка за заграбване на земите им. Защо ли САЩ отново запяха тази песен, а хибридните терористи от идил-ал-кайда-ал-нусра пращани от СА, набедени за опозиция в Сирия от САЩ, НАТО, Израел и СА пак обгазиха невинни цивилни извършвайки геноцид срещу деца и мирно население? ООН на САЩ защо не разследва обективно хим. атака тези дни? През 2011 специалния комисар на ООН Карла Дел Понте заяви пред ВВС, че атаките тогава с хим. оръжие са извършени от хибридните чужди терористи изпращани от СА, набедени за опозиция в Сирия!"

САЩ са дали свободата на робите си още преди 100 години. Рашка държи в робство собствения си народ.

В луизиана премахнаха робството със закон през 2015 г.

Путлер спря добавките към военните пенсии в Русия. Военните са патриоти. Разбират, че Русия има война да води. Ще го преживеят някак си.

Хахаха, каква свобода те гони, това е най-полицейската държава в света и нищо свободно няма, свободата на словото стана една куха фраза и майтап. Да не говорим за домашното насилие и разни други вече извратени работи.

Някои русофили може да кажат, че и в Русия са отменили крепостното право. Е да, ама докато в САЩ са провели кървава революция, гражданска война за да освободят робите, то в Русия царят "освободител" е подписал една хартийка-декрет с която тържествено обявява крепостните за свободни селяни. Всички знаем, че на практика те си остават зависими от бившия им господар, защото не са имали собствена земя, а гладен не се стои.

шорошката история от реформите на НПО в МОН! Когато рашка изстрелваше първия си космонавт в Космоса, САЩ тепърва отменяше расовата дискриминация в голяма част от щатите си- средата на 20 век, тоест преди 70 години!

В САЩ робството никога не е отменяно. Вместо пранги вече ползват договор за заем. Държат американците в робство със заеми. Разликите са незначителни.

Отново нечий сценарий. Като предният, случил се седмица след като от САЩ казаха, че не е първи приоритет смяната на Асад. Самите САЩ, а и организацията срещу химичиски оръжия към ООН, преди обявяваха, че Сирия няма химическо оръжие. Дори Русия обяви преди месеци, че е премахнало своето и пита кога ще го направи САЩ. При предната химическа атака, част от кадрите от "там" бяха правени в Египет, а май други в Ирак. Докато снимаха уж болница там в репортаж на Ал Джазира, един не се усети навреме, че влиза в кадър и се хилеше така, че му се брояха повечето зъби. После се упули учуден и се намръщи. ;) По СНН пък даваха 7 годишно сирийче момиче, което го разпитваха много минути. Детето не отмести поглед от точка в страни и под камерата, където очевидно му пускаха текст, който сричаше. Част от тези кадри които ни представят за истина, са от рекламни агенции. Един и същ го има сниман в роля на 13 различни места. Един дори сниман преди това при кампанията на Хилъри Клинтън с нея. За много от това което ни представят за истина, не са си правили труда да ходят в Сирия. Едва ли не всички жертви са деца. Ама същите пак ги снимат на различни места. Предполага се упоени с наркотици. Че ефекта на зарина е съвсем различен. Все пак е старо нещо - измислено в Третият Райх. В Турция май имаше осъден сириец опитвал се да прави такъв.

Ама Вие всичко знаете, другарю!

Ами интересувай се и чети и гледай. Повечето казано от мен го имаше в Ютубе. И как се възмущаваха на смеещият се човек. ;) Търси в Ютубе: Syria chemical attack false flag fake Или нещо подобно и гледай повече от едно видио.

Ама вие май, уж сте много информиран!

Гледай и ще си информиран. Както когато СНН прави репортаж с конгресмен на САЩ, който не вярваше да е Асад виновен и че нямало никакъв смисъл. Репортерката се чудеше как да прекрати интервюто, че не отговаря на поставената цел. ;)

Русия: САЩ да не прикрива джихадиститe и да им окаже натиск заради химическиТЕ атаки срещу мирно население.

Тази снимка, която ни пробутвате като пропаганда не е от атака със зарин. Покажете мъртвите деца от терориститчните атаки в Европа. Покажете де..обективна медия.

По-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото поредните гнусни американски лъжи да минат. Няма да им казваме да млъкнат, а просто безмилостно ще започне да удря руският камшик по тия лъжльовци нагли!

Едно си знае баба,едно си говори.Химическа атака отново. Друго не могат кажат и пак кухи обвинения.А какво правят САЩ в Сирия,където никой не ги е канил.Но те най нагло продължават да стоят там и на всичкото тогоре обвиняват.Не трябва да се обръща внимание на техните измислици!!

Защо ли ми се струва, че химическите оръжия на Башар Асад много приличат на оръжията за масово поразяване на Садам Хюсеин ?

Руснаците ги прехвърлиха от Ирак в Сирия.

След 2 ( словом: ДВЕ ) победоносни войни на САЩ в Ирак, след назначено марионетно правителство там, да твърдите, че руснаците изобщо нещо правят в Ирак - това е малко безочливо и показател за изчерпаност.

На това даже и Соломон Паси не би се вързал. А той, както знаем, се връзва на всяка лъжа на ЦРУ.

И са кво ще правим? Счупи тъпомера! Чупи купи, бързо за нов, че току виж, напишеш още нещо.

хАмериканците нищо не казаха на турция дето онзиден влезе в Сирия с войска, днес надигат вой за нещо скалъпено. Утре така ще стане ако и у нас влязат турците.

Ами да а кухоглавите пищат че НАТО щяло да ни "пази" и "опази "!!!!

БКПту не може да викне рашка говняшка да ни пази, докато сме член на НАТО. Затова тролове ривът за излизане, по всички фронтове.

Брой ги първия се появи !

чета коментарите и се кефя: пичове, забелязвате ли колко резистентни сме станали на пропагандата - това е все някакъв повод за национална гордост

Поредната краваро-джендърска провокация !

усарската наглост няма край - те са единствените в света, които избиват хора с химическо оръжие, но не се срамуват да обвиняват другите; е, вече даже най-покорните им васали не се хващат на това хоро

Нашите Политици да окажат натиск на САЩ , че техните Фалшиви новини оказват недоверие в Народа на техните Съюзници ! Плоски лъжи без капка истина , или някаква логика !

САЩ не могат да потвърдят информацията за атаката, въпреки че са изсипали сума ти народ в района. В същото време САЩ се възмущават от атаката, КОЯТО НЕ МОГАТ ДА ПОТВЪРДЯТ. А вие що биете негрите?

АМЕРИКАНСКИТЕ ОТРЕПКИ ДА СПРАТ ВЕЧЕ С ТАЗИ ФАЛШИВА МАНТРА

Краварите най-вероятно пак са снабдили джихадистите със зарин и както му е редът и традициите краварски, отново обвиняват Асад: "Лондон и Вашингтон снабдиха джихадистите с химически оръжия" ("Londres et Washington ont fourni les jihadistes en armes chimiques", RÉSEAU VOLTAIRE, 16 AOÛT 2017). "Бивш UK-посланик относно въпроса за химическите атаки в Сирия: "Това е безсмислица, Асад не е луд" ("Ex-UK Ambassador To Syria Questions Chemical Attack; "It Doesn't Make Sense, Assad Is Not Mad", Apr 7, 2017, Zero Hedge). Посланик Питър Форд може да се чуе и види и в ютюб, както се напише: Ex-UK Ambassador: Assad wasn't behind the chemical attack Сега остава да видим каква ще е поредната им краварска мръсотия: "Даниел Гансер: По-голямата част от водените от членовете на НАТО войни започват с лъжи" ("Daniele Ganser: La plupart des guerres menées par des membres de l'OTAN commencent par des mensonges", 30 novembre 2017, Arretsurinfo ch).

PODГАЗУРНИЦИ колкото щеш. абре уроди какможе да разпростанявате измислици. Сирия беше страната с по-високо интелектуално ниво заедно с персите т.е Иран теса на ниво по-високо от аребите. А за нег САщ управлявани от олигархия която иска да владее света не ми говорете. Творец е бялата раса тя е създала всичко свестно на света

на лъжеца ...а в га зе еее ца АГРЕСОР СА сАЩ ИЛИ ПО-ТОЧНО ОЛИГАРХИЯТА НА САЩ , КОЕТО ИСКА ДА ПОЛЗУВА ВСИЧКО В СВЕТА .ПРИМЕР - ТРОЛОВЕТЕ И НПО сРАМ ЗА ТЕЗИ КОИТО СЕ ПОДВЕЖДАТ

Доказано. Сайт на дебилите. Тия, които пишете тук и тия, които го стопанисват. Пускат поредната лъжа и троловете заработвате жалките си стотинки.

САЩ вече се излагат !!! Искат Раша да окаже натиск !!! Та Раша не може един дъждовен червей да натисне, кво остава да оказва натиск върху държави...хахахахаха.....Братя Американци.....разбирам ви хумора, но айде да не бъде чак толкова долен !!! Все пак се гъбаркате с май-долната държава на света. Имайте малко милост към тая нещастна кочина !!!

"Вашингтон не е в състояние да потвърди тези твърдения.... Убити са цивилни и това е прекалено..." Ето това ви е любимия говедарник. Четете, смейте се и си правете изводи.

Али Хасан ал-Маджид (на арабски: علي حسن المجيد) (1943 - 2010) е бивш министър на отбраната на Ирак. Той е първи братовчед на бившия президент Саддам Хусейн. Али Хасан ал-Маджид и други 2 представители от бившия режим са осъдени на смърт чрез обесване от иракски съд на 24 юни 2007 г. за участието им в операциите от 1980-те год., довели до смъртта на 180 000 кюрди. Али Хасан ал-Маджид е наречен Химическият Али и Кюрдистанският касапин заради ролята му в ръководството на Операция Анфал, когато заповядва атака с ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ на кюрдския град Халабджа, вследствие на което умират хиляди кюрди.

бе изнесено в Сирия със съдействието на руснаците преди американска инвазияч

Стандартни предсмъртни гърчове в Идлиб. Там върви фималното разбиване на остатъците терористи. И понеже нямат вече какво да правят, следва тъпа провокация, вероятно с Белите каски на Сорос. Сега, не е известно къде са правени снимките. Примерно, за станградадартното момиченце окървавено от руските бомбардировки, снимки правеха къде ли не. В Египет обаче арестуваха всички "актьори", посред снимките в една рушаща се сграда. Тая инсценировка е вопъл, САЩ да бомбардира сирийските войски.

ОТ ИНДЖИРЛИК ИЗЛЕТяЛИ ЯТА АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ ДА БОМБАНДИРАТ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ ДЕТО НАПАДАТ СЪЮЗНИЦИТЕ НИ КЮРДИ :))

Ами те отдавна си унищожиха оръжията, може пък някой друг услужлив да им ги е подхвърлил.