Кметът на Карлово обвинен заради договор за голф клуб

Районната прокуратура в Карлово повдигна обвинение срещу кмета на града Емил Кабаиванов за злоупотреба с доверие.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Карлово обвинен заради договор за голф клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мче то само по снимката си личи :)

Тъпа новина. Не за друго, ама след година-две безплодно разследване ще се окаже чист като сълза - е, та къде (ще) е новината? Виж, ако напишете, че след едномесечно разследване някой от този ранг е вкаран на топло за многае лета, те това ще е новина!

гарвану око не вади, ако беше само това, целият "елит" щеше да го покрива. Май джамията не могат да му простят. Иначе всички да са в затвора.

С моето доверие не е злоупотребил,понеже не съм гласувал за него.Седесарите ги недолюбвам.

Няма кмет койтода не е за затвора. Но вече е късно!Трябваше да се започне още от Софиянски след него Борисов и т н нн

Има един. Йордан Лечков, според БГ съда, 100% невинен.

Този мазен тюфлек трябва да е в пандиза поне за десет години. Карловци обединете се и го разкарайте тоя боклук, той ви носи само беди.

Баня голф вместо кеди - теляк Кога тия тъпи чобани са виждали голф бе. Затова сега с железния 3 по глвата и ако стигне на зелено значи е бърди.

Депутатите ще слеят почивните дни за 1 май и 6 май и няма да заседават цяла седмицаКакъв първи май ще празнуват като не са трудещи се.Половин година почиват. И обърната внимание ...тяхната работна седмица е 4-и дневна-в петък залата е празна.Ха кажете ми за кой да гласувам. Те всички са врагове на народа.След месец ще си вземат като учениците и лятната ваканция и ще ваканцуват по световните курорти.

не гласуваш, мрънкаш на воля, голям кеф

Това е човекът, който ЗАГРОБИ Община Карлово! И случаят с дружеството в Баня е САМО ЕДНА от "хубостите", които причини на района! Защо прокуратурата чака толкова години, за да се задейства???

Ти алкохолика Найденов с джипа и пурите ли си?

Не можа да познаеш ;) Бясна гражданка съм!!! И с години му търпим мизериите, които създава на града и общината!

А защо досега прокуратурата не се е самосезирала за премиера Борисов, след като цялата държава тъне в нищета и мизерия, а мутрите се правят на бизнесмени? За съжаление съзирам тук пръста на Ахмед Доган, който явно искаше да получи джамията в града/ града на Левски/ и сега се чудят навсякъде където не успяха как да дискредитират местната власт..... с една дума , хубави работи, ама цигански бе ДОгане!

Страхотно наименование на фирмата, бижу. Не ви ли писна постоянно да крякат, че някой ще бъде разследван? Резултата е ясен, затова е по-добре само да ни информират, че еди кой си бе разследван и го оправдаха. Ще хабим по-малко нерви и енергия в дискусии.

Ясно е, че прокуратура и следствие са подвластни на един следовател, понастоящем депутат! Но всичко тече /панта рей/!!!

Така е като риташ срещу ръжена. Ще ми подкрепяш разни генерали дето помагали на общината. Да би мирно седяло, не би чудо видяло! На кой не му харесва тука и сега - куфара, терминала, Лондон, чиниите!

Такае когато се самозабравиш и ламтиш за пари идва ти реда за панделата комуне.

Къде видя или чу някой да е в панделата от власт имащите?

комуне?! Човекът е виден демократ-антикомунист! беше председател на СДС. Това ако не е гаранция че не е комуне- не знам кое е :-)

Сигорен съм че е комуне след това сдс сега пък герб боклук и сегашния му вожд сие комуне сега герб падарин на тошо царя.

17.40 Грешите. Този човек не е нищо повече от една подставена фигура, а такива в СДС бяха прекалено много, защото Луканов определяше кой да бъде в СДС. Малко ли такива се изредиха: Надка-патка, кафеджията Юруков, разни Гайтанджиевци и откровени национални предатели като Бисеров и Ментата. Е, имаше и някои литератори - наивници...

Забавно! И как пък точно бившият шеф на СДС Кабаиванов е свързан с червения барон Ковачки? Ми къде са гледали тези на Раковска 134 та са го избрали?! (Шегувам се, бе!)

jingiby

Наскоро кметът организира местните на протест в защита на набедения по подобна схема, но със строителни работници генерал Шивиков и успя да разбуни духовете против тази простотия. Сега гледам управляващите отвръщат на удара...

Легендите за НАРОДНИЯ СЪД са все още живи! Да направим всичко възможно да го върнем в съдебните зали! Тогава всичко си отива по местата...

Правилно обвинение. Защити заграбването на вакъвските имоти и "загуби доверието" на цацаратурата.

Реформатори Пръкнаха се реформатори, в школата на вехти автори. РИформа- Филип Димитров, на реститутите покров. Земята във реални граници, за ликвидатори и други задници. Съборен с мравките на вота! На своите изял комплота. С рИформа я подхвана Костов. Страна ошушкаха до кости! Заводи,банки и юзини и даже детските градини, лапнаха сини партизани, а за народа- мани, мани... След Костов, царските лапачи, Кошлуков,Кунева-играчи! Със адвокатски колектив, в рИформата ни коректив. Гори и всички Е-Ре-Пе-та, злато, сребро и мед където, с концесии се подариха. За миг не се и умориха... А днес разбитите авари, отново драпат. Господари!? И име даже си приписват, от минало не се стъписват! България май има сок, за цедката с Реформа-блок. Pasi,18.08.2013.

Ако нямаше диария, щеше да изпееш ария.

Аман от ръбати секти и техните кражби! Пеликаните вън от политиката! Преяждат не само с с власт но и буквално- с рушвети!

"Сред апортираните имоти, с които община Карлово и град Баня все още не могат да се разпореждат по силата на сключения договор, влизат спортният комплекс, хотелът, спортният полуинтернат и стадионът в град Баня, както и по-голямата част от общинските земи в съседното село Соколица. На практика това е почти цялата общинска собственост на Баня..." Е така се придобиват общински земи на безценица, след апорт и фалит!!! Тука вече зависи кой как ще настъпва и извива ръце.

Според него това са целенасочени действия и искат да го откажат от предизборната надпревара. Не знам дали кмета е наистина виновенм но знам че всеки крадец казва това.

Значи редакторката на dir.bg преди да пуска материал, първо да го провери!!!!!! и да не заблуждава. Няма обвинение още, има досъдебно разследване от Прокуратурата! В Пловсивския съд е заведено дело от НАП за несъстоятелност на фирмата. Това е засега информацията! Привличането му под отговорност не се отнася към заведеното дело!

А Този Кмет има ли си малка селска къщичка,като този Кмет на Пазарджик???

той е с няколко малки апартаметчета в Пловдив и София и няколко милиончета, които правителството даде на Карлово преди десетина години, за да приеме софийския боклук ;)

Конкуренцията май по-силна Има връзки насекъде. Деа тоа тъп спорт, кво ми го насаждат

Административният съд разваля договора, нооооо... "ВАС отмени решението /му/ с мотивите, че местната власт сама определя как да се разпорежда със собствеността си и актът за апортиране на имоти в смесеното дружество не подлежи на съдебен контрол. " Ееее, тогава Кметовете и Общинските съвети ще си разигравят коня както и където си искат, с който си искат, защото решенията им не подлежат на съдебен контрол! Това е АБСУРДНО, ако е вярно! Това ли са законите, приети от НС????????

d4

тежък е кметския кръст. но изключително доходоносен...

Отмъстителни и злобни са урчолята ей. Много ги е яд, че не са могли да го преборят за имотите в центъра. Те и без това изкупуват всички земи наоколо. Предателите от София и Москва всички врати им отварят. Анкара е само инструмент на американци и ръшки. А те самите инструмент на командващите .... ( е тия дето са създали религийте и парите). Та тия същите са най- отмъстителни. Те с векове отмъщават.

че не ги изби!!!

ОТМЪЩЕНИЕ ЗАРАДИ ДЖАМИЯТА. НЕ ЧЕ Е МНОГО ВАЖНО, НО ШУМ ДА СЕ ВДИГА.

Жалко! Сега няма да може да се моли в Карловската джамия.... а такова желание имаше да остане негова собственост..ха..ха