Прокопиев: Пеевски и Борисов ми пратиха коледна честитка

Иво Прокопиев определя обвинението на прокуратурата като абсурдно и нелепо, нямащо нищо общо нито с фактите, нито с правото.

Обратно в новината

Коментари - Прокопиев: Пеевски и Борисов ми пратиха коледна честитка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е супер скандално! Всички в затвора .

Пада престъпникът барак - простак. Пада и пионката Прокопиев в държавата - мижитурка на барак - простак.

ако бяхме истински българи ,такива мутри прокопиеви,пеевски ,цъцъровски и всичките им колеги щяха да са в дълбокото ни черноморие и децата ни нямаше да бягат от дегизираната комунистическа мафия .това не е провокация , а равносметка на прехода под мотото "куче влачи ,диря няма ."

Гн БОРИВОВ ,АКО НЕ ВКАРАШ ТОЗИ КРАДЛИВ ПЛЪХ И С НЕГО И ИВАН КОСТОВ ЗА БАЛКАН И ЦЕНТРАЛИТЕ ЩЕ ГО ДУХАШ НА ИЗБОРИТЕ

Боко Булката Беглец ще го духа на изборите така като го духа в Симитли на кмета . Свикнал е ! Деа петала туъст деа !

Прокопиев, когато яде кифтетата и му редеше кабинета и му даде дори президент, не рИва! А сега когато Тиквата е пътник и ти се упражняваш на негов гръб. Що бе, Иво, сега се облизваш с онзи изчекнатия некадърник Хр.Иванов да лапате държавна пара ли?

"Смятам, че мотивите защо се прави този фарс два месеца преди предстоящите избори са доста прозрачни и напълно политически", посочва Иво Прокопиев. И защо се прави този фарс? М? прокопиев? светнете ни нас простите, ако обичате - вие възвишените свръхчовеци. вашето представление все ми бие на турска сапунка, или на еврейски хумор... в същност, евреите имат ли хумор? или цялата им дейност е един непрекъснат фарс.

"Прокопиев: Пеевски и Борисов ми пратиха коледна честитка". типично соросотролско обвинение без нито едно доказателство. но, как е забравил да спомене путин просто дори обамовият акъл не го побира. ако от прокуратурата са тръгнали по пътя да оневинят всички участвали в "прехода", чрез папският модел, то няма начин да не минат по пътя..дянков.. медиите на кого са?*... борисов. прокопиев, вие другарю с какво се занимавахте и как залебихте първия милион, след, като вий всички лъскахте обувките на бай ви тоша и бкп?

Баце лично каза:Министри ми прати Прокопиев .Някои ставаха...Е,където е единият,там и другият.Всичко е змии на кълбо.

И президента Плевнелиев. Дето имат съседни вили на морето и общ бизнес.

ЦАЦАРОВ - ЕРДОГАН БГ.

Е поне за тоя е сигурно,че когато и да го обвинят е късно

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!! НАРОДЕ????

Давай Борисов,разбий ги! Ако не ги разбиеш,падаш от власт,те ще те скъсат! Ако ги вкараш в пандиза,ще гласувам за теб,нищо че заплатите ни са най ниските в европата!

Мазен,нагъл,арогантен костовски приватизатор!Само този тип,е ущетил Народа с около 780 мнл.лева,лично.Без в числото,да са включени офшорките му. Кой болен мозък,направи от това Нищо с розови бузки,синче на полковник от ДС,видно разградско провинциалче,топ капиталист на съвремена България!?КОЙ!? Ами онзи,с вроден тен ,Зетят от Драгалевци,КОЙ.....

???

Прокопиев 780 милиона - съдят го за помагачество за потенциална щета от 20 милиона Прас холдинг далавер ИМПЕКС - 5 милиарда - от само осветлените гешефти. съдят ги за.... нищо. Баце, тука колкото повече крадеш, толкова повече не те пипат. Що така бе, миме?

И да питам! Къде е тук отговорността на ГЛАВНИЯ човек на Правителството по това врене! Всичко да е ставало зад гърба му, и той да не знае??????????????? Абсурд!

КОГАТО ЦАЦАРАТУРАТА ВЪРШИ ГЛУПОСТИ, КОЙ ПЛАЩА СМЕТКАТА? Ако Прокуратурата, подчинена изцяло и еднолично на главния прокурор - по настоящем Цацаров - предявява смешни и необосновани обвинения, дава на съд, задържа, претърсва и др.. осъществява тормоз и "удря" произволно или целенасочено.... кой плаща за това? Кой плаща, ако "жертвите" после осъдят прокуратурата (държавата) за беззаконните действия? Кой носи отговорност??? Отговори - Отговрност не носи никой! Битият, бит, насиления, насилен, ..... Кой плаща - плащат всички с данъците, плащат гражданите. Носи ли отговрност шефа на прокуратурата? - не! Може ли да се съди шефът на прокуратурата? - не! Кой плаща, ако виновно е причинил вреди? - Всички граждани с данъците си!!!

Млъквай бе! Като Цацара не праввше ищо го плюеше,сегс като действа пак! Ти кого заащитаваш бе?!! Прокоопи да нети дал някой евро да му бършеш гъ зъъ?!!

Трябва да е заемал някаква длъжност и от него лично да е зависело и да е оказал някакво въздействие и т.н. Така е правно необосновано. Аз ако познавам Министъра и в приятелски разговор му кажа-Абе що не продадеш Кремиковци за 1 лев на едикой си,то няма как да нося отговорност за продажбата ако тя наистина бъде извършена. Нещо не е наред с това "обвинение". Прокопиев не е бил длъжностно лице.

единствената връзка на Прокопиев е през фирмата, която е съветвала/наблюдавала сделката. Ама... обвинение в "помагачество" към нещо недоказуемо е меко казано смешно. Ако проблема не е в прокуратурата, то проблема е в университетите дето бълват такива "юристи".

И кой точно университет са завършили повечето прокурори? Риторичен въпрос - отговорът е школата в Симеоново. Прокурорите като цяло са бивши ченгета, със съмнителни правни умения. И естествено обожават авторитарните форми на управление.

Лошото в действията на прокуратурата е , че като повдигат смешни обвинения с политическа цел почваме да смятаме, че всеки обвинен е натопен. Т.е. вече няма разлика между добро и зло. Реформата в съдебната система следва да почне от следното - да се направи сериозен анализ на това дали прокурорите и съдиите искрено изповядват ценностите на които са базирани законите на страната или не. Убеден съм, че прокурорите масово не споделят тази ценностна система и не са в състояние да си вършат работата. Убеден съм, че прокурорите са хора, които абсолютно не са съгласни с пазарната икономика, с идеята за съвременна демокрация и разделянето на властите. Убеден съм, че за прокурорите е виновен всеки, който е успял икономически и няма да си мръднат пръста да защитят един успял човек, ако бъде измамен от друг успял човек.

С ТЕЗИ СЪДИИ реформа няма да има. Същото е и в МВР

Всъщност атаката е срещу Да, България. Прокопиев удря голямо рамо за разгласяване на дейността на новата партия.

и все пак! няма толкова некадърно обвинение! А тея юнаци със сигурност са взели някави коледни бонуси миналият месец.

Прокопиев, Пеевски, Борисов - вземи единя, цапни другите! Във ФБ завря и закипя, събира се подписка за арестуването на правителството! Скандална подписка се вихри като пожар в социалната мрежа фейсбук. Заповед на суверенният български народ до служителите на МВР и МО за арест на всички политици и министри през последните 26 години! Само за 3 часа след споделянето й, е споделена над 1000 пъти, събра около 2000 харесвания и по настояване на хора желаещи да се подпишат, вече се реализира на сайта на avaaz org. Авторът на подписката е от Русе, но желае да остане анонимен засега! Идеята му е била спонтанна и не е очаквал такъв отзвук.

Ами от Русе! От Русия е! Поредната кибер атака в болния мозък на сегашня Чехльо!

НАПЪЛНИХА СЕ С КРАДЕНИ ПАРИ,НО АЛЧНОСТТА ИМ Е БЕЗГРАНИЧНА!!!

Когато беше с Шиши И Боко срещу Цв. Васисев беше хубаво, нали? Сега ще изплющят и теб, после и президентчето.

Цацаратурата е смешна, играят го главните рекетьори на републиката!!! Над-мен-е-господ прокуратурата трябва да се реформира!

Аз само един въпрос имам. Защо ТЕЦ 1, 2 и 3 години наред купуват варовик от Прокопиев на цена почти двойна на сръбския доставчик, пряк конкурент на Каолин? Пък после - бил опозиционер!

Все Борисов ти е в устата! Я бегом марш в затвора! Барабар с другия габровец (май сте учили в едно и също средно училище) дано да си погодите с добро килийката в центтралния офийски...!!

ТИКВАТА се опитва да бега по тъча.

Двубой между "Хелоуин" и "Гергьовден"

Прокопиев, честитките ги праща Прокуратурата, а не Боко и огледалният му образ! Но не се кахъри- ти си получил коледна честитка, а те ще получат великденска! Само се чудя оня мустакатия дявол до кога ще се крие в Белград?

а тя прокуратурата скача толкова колкото каже г-н 10.

всички са подсъдими само ортаците Свиньо и Боко - не! Превръщаме се в бананова държава и тия смешници - тримата дебелаци ,ще издухат супата.

Хахахха "Агнешка главичка срещу тиква" Хахахах

Я вижте какъв материал открих за новата соросоидна партия и кой наднича за нея, наднича ли и подкрепя ли я и този човек на снимката , и още кой кой link

зетят на тръмп си е чист соросоид и е обещал допълнително финансиране.

Ха ха, е, и, то и до сега потъваха едни гущери без никакъв резултат и колкото и финансиране да има ще е същия резултат даже по катастрофален ха ха стой та гледай !!!!

комунистите разиграват театър надяваики се да отклонят вниманието от трагедията която са създали като некадърни ръководители

Агент Буда ли имаш в предвид?

Боковизма още не е признат за престъпен режим, така че моля Прокопиев да не се изкарва репресиран.

в България са, че не залагат на нормалните прозападни люде, а се ориентират към отрочетата на комуноидната прорашистка номенклатура, а те реално с американски пари работят за путлеристан.

Пич, щатите немат проблем в България, щото не знаят къде се намираме.

Това е шанс за съдебната реформа!Ако наистина обвиненията срещу Москов, Ненчев, Трайков, Дянков и Прокофиев се окажат безпочвени, то има голяма вероятност всички те да успеят да докажат в международен съд, че държавата ползва държавна институция за бухалка в интерес на мафията над медии, политически проекти и граждани. Това ще е огромен шанс за реформиране на прокуратурата, на цялата съдебна система!

..... Народът ще ги заобича ли ?

.... и никой не го обвинява.

какъв шанс??? та евро-мониторинга ни пише 2 доклада годишно от 10 (!!!!) години с примери, че съдебната система, а в последно време конкретно прокуратурата трябва да се обнови. едни съдебни дела в Страсбург какво ще постигнат? Вдовицата на Луканов осъди държавата преди десетки години за провален съдебен процес. И то за убийство! Аз не виждам никакъв прогрес.

Едно нещо свързва всички едри престъпници у нас. Заведат ли им дело, в един глас повтарят мантрата: "Делото е политическа репресия". Сега следва и втора фаза - обострен дюстабан и засилено оплешивяване, което доказва влошено здраве и е основание за домашен арест и обвинение срещу България.

На този неуспял комсомолец по му приляга мазен и алчен, отколкото красив и умен ! Докога такива отрепки ще се правят на демократи и ще се борят за интересите на народа ? Повръща ми се от такива политически боклуци като него и от продажните му лекенца, които скачаха по площадите, за да върнат мутрата на власт !

Освен повръщане, нещо друго полезно предлагаш ли ?

Къде Пеевски извози парите? Защо Борисов и Цацаров му помогнаха? За това вече никой не говори.

биха ли се аргументирали ?

Хайде стига глупости! Честитки, неоснователни обвинения, всички са невинни... дрън-дрън Що не обвинят мен? Когато им дадоха парите с които за започнат - що не ги върнаха. Сега като си до кацата с меда и си облизвал пръсти - ще търпиш и обвинения.

общо с ДА, България....нали е само бизнесмен...защо се тревожи?

Рада Дълбокова,др.Прокопиев...

Ако не чукаш, ти го начукват. Всички които лижеха задните части на Борисов, сега с призовки.

И тоя ли се готви за предстоящи избори ?!

Има ли някой да не е разбрал!

Че това е повече от ясно... Доскоро основно подкрепяше Радан Кънев и ДСБ. Но американските им началници са бесни от резултатите на президентските избори и от ниския рейтинг на Радан, затова търсят алтернатива! Да, България... А изданията на Прокопиев са силно зависими от грантовете на "Америка за България" - в днешно време медиите трудно оцеляват само с реклами, а продажбите им са вече много малки...