Бившият легионер отказал да подпише обвинението

Задържаният преди два дни в тополовградското село Орешник Иван Пачелиев на 35 г. е отказал да подпише обвинението, което прокуратурата му повдигна.

Обратно в новината

Коментари - Бившият легионер отказал да подпише обвинението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

ъоя, ако искаше да ги е бил изпозастрелял... обучен да убива, но не е искал да ги трепе ка'т мухи..., за разлика от баи Петко от Лясковец, който без да иска им направи засада в соя дом и утрепа един без да е ходил на обучение във френския легион.

Иване, Иване! Ако се беше родил мангалоид можеше безнаказано да потрошиш и някоя патрулка, да им накъсаш униформите на куките, да понатупаш някой търбух! Ама ти- българин! За разлика от теб мамините синковци с глава- буркан са виждали оръжие само в американски екшън и сега се чудят какви изненади си им приготвил... Що не им каза, че ти е минирано лозето поне да вземат да го прекопаят?

а ти от къде знаеш че не е?

Два дена ченгетата ''обискират'' дома му и нищо чудно по техен маниер да слагат каквото са им казали за да си оправдаят данданията.. Ченгетата там нахлуха при жив човек ама при възрастния дето почина от бой и тормоз както казват съседите бележка оставили..Чудя се как не вдигнаха хеликоптерите тая банда дето се вихреше там.

Голяма акция, голямо чудо! Трябваше да извикат и армията - танкове, артилерия, самолета, спец частите...! Браво!

и какво престъпление е извършил този селяк че за призовката му трябват 80 фуражки ...ако за убийците и истинските бандити процедираха така то нямаше да остане кйoрав престъпник

Брей тези полицаи много дейни бе. Да бяха ги пратили на мястото на ония, дето отишли до дома на дядката и почукали, докато вътре дъщеря му го убива, но понеже тя била заета с пребиването му до смърт, не могла да им отвори и те си тръгнали?!

БРАВО БРАВО на прокуратурата и на съда -невинния зад решетките а убийците на свобода--да но едните си плащат .-НАЛИ г-да правораздаващи-само Стразбург и които се е подписал да го плаща от джоба

80 милиционера, малко са, требвало е и армейските специалци да изпратят!

Бе щом не са извикали Хеликоптери, врачки и не са помолили хората от селото да се включат - всичко е под контрол!!!

Егати смешната история, отново скалъпена от тъпа""те от герб. Тия мислят, че хората са прости, като тях.

МВР историите по правило са измислени и не може да им се вярва.

е по малката беда,най- лошото е, че тези сценарии се пишат и ръководят от индивиди с тежка интелектуална недостатъчност!

местната мафия е намразила емигранта легионер и иска да го смачка както направиха с Джок Полфриман, но момчето се оказа кораво и им се опъна, даже успя да привлече вниманието на медийте в тая гнусна комунистическа кочина

Цялата история е неясна.