Второ обвинение срещу Ненчев - заради облекла за армията

Прокуратурата повдигна второ обвинение срещу военния министър Николай Ненчев в рамките на три дни. То е за стар договор за облекло за армията.

Обратно в новината

Коментари - Второ обвинение срещу Ненчев - заради облекла за армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повелителя на прости...ките е голем пич.Краде кат за последно

Абе цълвули, на умрели кучета нож вадите. Що не бяхте толкоз словоухотливи, когато Цветанов беше министър на МВР? Ама тогава ви трепериха гащите и си налягахте парцалите.

Иска ми се Ненчев да отговори само на един въпрос.Защо са му на Интендантско обслужване подизпълнители ?

Егати мошеника! Как се ненакрадоха тия големци,брей,мислят си,че ще са вечни на постовете си.

Нещо друго искаш ли, че той изпълнява всички желания? Чака само някой нещо да поиска, за да му угоди на мига.

за да пришиват пайети на униформите, че така са много старомодни....не са в крак с изискванията на евросъюза/кончити, азисовки и други педерасти, знайни и незнайни по различните армии/....

Боже,това е ,,цветът,, на нацията...Точно такъв цвят са съдили в,,народния съд,,......И как се възмущаваше само,,Накърнол съм бил итересите на Руската МИГ.......,,Сякаш договорите са нищо,ТОЙ е над всичко.. Май наистина е за ,,народен съд,,.

2 двигателя по 50 часа =100 летателни часа. 2 ремонтирани двигателя по 350 летателни часа=700 часа. Общо това са 800 летателни часа. Тези часове се равлняват на 2,286 ремонтирани двигателя. Делим 3, 773 милиона на 2,286 и получаваме 1,65 МИЛИОНА ЗА ЕДИН РЕМОНТИРАН ДВИГАТЕЛ. ПОЛСКАТА ОФЕРТА Е ЗА 1 МИЛИОН НА ДВИГАТЕЛ! ПУТИН ДА НЕ СИ Е КУПИЛ И ПРОКУРАТУРАТА В БЪЛГАРИЯ?

Ти не разбираш от Математика. Сложна наука е за теб. Мини на аритметика за втори клас. Може да ти се изясни ...

Ти да не се мислиш за Питагор, понеже знаеш косинусовата теорема? А може и да се мислиш, макар, че те надцених. Едва ли я знаеш...

Когато цифрите говорят, задниците трябва да замълчат!

Сега шивашката фирма Лортън ЕООД ще ушие безплатно един хубав раиран костюм за министър Ненчев. С еполети и лампази ... Да си го носи със здраве в СЦЗ и да чисти тоалетните на затворниците

Лортън ЕООД да ушие и едно костюмче за адвоката на Ненчев - Радан Кънев. На Радан може да му хареса в СЦЗ

В Япония ако някой от кабинета бъде леко заподозрян, че е нарушил закона веднага си подава оставката и до сутринта вече си е направил харакири, а тука с две обвинения за тежки криминални престъпления тоя наглец продължава да бъде министър на отбраната на България. Ние в нормална държава ли живеем или в някакъв филм на ужасите??

Абе тия в Япония може да си правят сепуко, ама тук е България и бандитите като текезесаря Ненчев си правят само секуро. Местят го от единия крачол в другия!

Ква Русия къв Путин ви тресе бе хора! Тоя си е един абсолютен крадец. Да наистина крадец който защитава интересите на тия с които сме сега - САЩ, но си е един обикновен крадец и измамник! Ако аз стана министър и крада и лъжа, но в полза на САЩ това оневинява ли ме?!

Може и да е... Той и Николай Цонев беше такъв, но го оправдаха, овъзмездиха и даже му се извиниха.

Много нагъл крадец тоя текезесар бе! Защо го няма жмулюто Раданчо, та да лъже и той? Мръсни крадливи пребоядисани комунисти.....

2 броя двигатели РД-33 с по 50 часа и ремонт на 2 броя двигатели РД - 33 и един брой кутия за самолетен агрегат - 2 /КСА -2/ за МиГ-29 на обща стойност 3 773 000 евро /7 388 666/ лв. ЕЛЕМЕНТАРНА СМЕТКА ПОКАЗВА, ЧЕ ЦЕНАТА НА РЕМОНТА НА 1 ДВИГАТЕЛ Е 1, 67 МИЛИОНА ЕВРА! ПОЛСКАТА ЦЕНА Е 1 МИЛИОН НА ДВИГАТЕЛ! ПРОКУРАТУРАТА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА? НА ПУТИН ЛИ?

Стига си тиражирал тая глупост бе ахмак! От три дена едно и също пействаш. То и най- големите идиоти разбраха, че това е пълна дивотия, а сметките ти са тотално сбъркани! Ти да не си роднина на текезесаря пишман военен министър или пък да си самият Ненчев?

Някакви конкретни забележки към сметките имаш ли?

"ПРОКУРАТУРАТА ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА? НА ПУТИН ЛИ?" - разбира се..прокуратурата е на ДПС. ДПС е с руско финансиране.

Големи глупости, братко българино... Ако прокуратурата се занимава с един министър, за предполагаеми нарушения или злоупотреби за 260 хиляди лева, то защо не повдига толкова години обвинения по ред сигнали в БДЖ и НКЖИ за десетократно и стократно по-големи такива. ВСИЧКО Е ПОРЪЧКА, ХОРА! РУСКА ПОРЪЧКА...

Иди си пий хапчетата бе болник! Само разсмиваш хората с малоумщините си!

Не се съмнявам, че се смееш без прекъсване... А в следващите моменти плачеш... Вероятно не са те освидетелствали още, но има време. Тя идиотщината си е наследствена.

... и накрая "няма достатъчно доказателства" и пито платено!

Ей, много проста физиономия има това човече!

Стига си чесахте клавиатурите, никой няма да бъде осъден. Да бяха крали кокошки, да ги осъдят, ама те - милиони.

Дойде от село с опинци и без коса, а сега се издокарал като "гражданин", но пък му личи по физиономията, че не е такъв!

Това е за военен съд, не за граждански... Явно искат, да мине по-леко през гражданския...

Не се заблуждавайте, че всичко това е станало, без знанието на шефа му...

Тънкият момент е за какво точно облекло става на въпрос.Ако е само за шапки,айде,може и тая фирма да ги шие,като гледам се рекламират и като производител на шапки.Ама ако е за формени комплекти облекло е абсурд-та там си има изисквания и за вида шев,и за конците и прочее и прочее,шият бойни облекла,а не дочени гащи.Ей,лакома твар е това министърче...

Още един наглец, поне косичката си оправи ,докато властваше.................Убавец. Борисов, неспособни министри си избираш.....................провалят всичко.

ха ха, та то на Баце, се пада голямата парса...

Ако някой каже че този с присадената коса е нормален , взима проститутки от магистралата и ги прави секретарки ! Клошари и Говедари заемат отговорни длъжности във Военното Ведомство , като нямат не само специално образование , но и Висше ! Само Ефективна присъда ще удоволетвори Българите !

Преди МИГ му отмъщавали. Настъпил интереси. Сега прокуратурата поръчкова. Само той чистичък чистичък,мамин сладък.

А РАДЕВ КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗА КОНФЛИКТА НА ИНТЕРЕСИ НАЗНАЧИЛ НА ВТОРА ДЛЪЖНОСТ ЛЮБОВНИЦАТА СИ КАТО ПИАР ЗА КАКВО ИМ Е ВВС ПИАР - НАЛИ НЯМА ПАРИ ?????????????

Само дето не я е назначил той. И му е съпруга.

Като ти се нагъне мозъчето. Чети и се информирай !

Хората от две години ти говореха за тези проблеми , но нали си тъпа трудовашка тиква , като всички земеделци , за да услужиш на някой за сметка на България ! Фаловите и гафовете които направи за сметка на Военната готовност на Българската Армия , никой няма да ви прости ! Ти заслепен от възможност да получиш някаква служба след евентуална оставка на Правителството , а и да заработиш някой лев от словесна и хибридна война с Русия , забрави за какво си Министър ! В нормална Държава заслужаваш Ефективна Присъда и то на дълъг срок !

Напълно достатъчно ще е да му отнемат имущество, равноценно на нанесената щета. И да го оставят да се мъчи на свобода. Но няма такъв съд в България. То да не говорим, че няма да го осъдят.

да извади всички договори преди него за ремонти на самолетите ни!

По почина на боко нали:)))другите виновни аз съм ''акло агънце''???

Вакло, бе селяндур. Във вашето село се казва "акло".

Ако имаше нещо за вадене, това щеше да му е първата работа........................

предишните....Българската прокуратура се загрижила за интересите на руска фирма, че нямала да може да оскубе държавата с 1,67 милиона за двигател. Полската оферта е за 1 милион за двигател!

Само дето сте прочели приказките на тоя но не и опровервението на прикуратурата как си е завоалирал обвинението за да се изкара ''жертва'' на Русия великия натовец дето хем подписва договор с Русия, хем го крие в сейфа, хем се пъчи като ''защитник''

реактора ли говориш?

голям престъпник. Най-големите са в СОЦИАЛНАТА БСП и то ЛЯВА БЪЛГАРИЯ - хо-хо-хо. Най-голямите престъпници и мафиоти са в БСП-БКП - Гергов, собственик на Пловдивския панаир и Софийския ЦУМ. Първанов - с хотели за синовете си, Бокова с четири апартамента - два в НЮ Йорк, и по един в Париж и Лондон. Манол Велев - крупен мафиот - Господ го наказа - съпруг на Весела Лечева - ръководителка на БСП. Прочетете за него в Гугъл.

И КАКВО ИЗЛИЗА - БИСЕРОВ, Р.ОВЧ, ИСКРОВ, БРАТЯ ГАЛЕВИ И Т.Н. СА ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА А.... НЕНЧЕВ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ОПОСКАЛ ВСИЧКО - ТАКА ЛИ ?????? ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЗА КОСТОВ - ТОЛКОВА Е КРАЛ ЗА 4 ГОДИНИ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРАВИМ И ЗА ВСИЧКО НИ Е ВИНОВЕН. А ТЪПИТЕ КОМУНЕТА НИ УПРАВЛЯВАТ 20 ГОДИНИ И СА ЧИСТИ !!!! И КАКВО НАПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА РАДЕВ, ЯВНО, ЧЕ БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ДЕТО ДАРИЛИ ПО 500 ЛЕВА НЕ СА ГИ ДАРИЛИ, РАЗСЛЕДВАХА ЛИ НЕЩО ???????

Верно ли, тоя Ненчев голяма лакомия, брей? За две години да опоска толкова държавна пара, значи много е крал и яко се е разпасал селяндура му вмирисан!

В крайна сметка,кой е ушил облеклото?

Ще го пуснат точно както пуснаха оня криминален престъпник с 6те апартамента.

На практика Ненчев дава поръчката на държавна фирма, а не на частната Лортън. До тук добре - даже бих го приветствала за това решение, въпреки по-високата цена. ..но Лортън се явява подизпълнител на държавната фирма, което вече не е част от никаква логика. Чудя им се на тези хора - тези неща винаги се разбират, толкова ли силни и безнаказани се чувстват?! Защо си мислят, че след като Р.Овч. и Бисеров се отървават, ще се отърват и те..? И докога така? Остана ли Реформатор без дело?

Красная, да припомня ли, че обвинението е страна и като такава показва едната страна на монетата! Не че предопределям един министър като е "реформатор", а дори и да не е министър, да не е податлив на който и да е от човешките пороци!

съжаление, да! Кунева.....

Николай Ненчев ЩО си не седя да си гледа мисири на село, ами се полакоми за по-големи хвъркати...??? Бедни ми, бедни Николай Ненчев кефът ти беше да назначаваш проститутки в МО , ВМЕСТО ДА СИ ПЛАТИШ 20 ЛЕВА, НАЛИ ?

Това е социалният министър, даващ пенсия и заплата на полковници и генерали над 3000 лева от хляба на пенсионерите, които няма да имат пари за зимата! Бойко, намеси се и за българите, поне на края на мандата!

охранената перука - на кол!

И пак видите ли подписка???По това трябва да ви е ясно че цацаратурата просто защитава имиджа на управляващите като ''недосегаеми'' защото след няколко месеца и тоя и москов и други ще се перчат как цацаратурата ги е изпрала с ''манизен''

Цъцаратурата го е захапала като питбул Ненчев, сигурно искат да компенсират 27 годишното бездействие...

Забравиха най-тежкото обвинение - напикавал се е в детската градина. Това вече е държавна измяна. :)

Ненчев може да се напикава и насира колкото си иска, защото това е срамно, но не и престъпно, обаче замяната на полковниците в МО с проститутки няма да му простят. Скоро и трето обвинение за далаверите на подопечните му шантонерки.

Интересно, че обвиняемите са все министри от реформаторите. Нека им е като толкова много искаха да участват във властта и то толкова непропорционално към броя на избирателите гласували за тях!

Ами нали те се тикаха за тези министерства където далаверите са най големи а и празните приказки при тях са повече от реалните действия

Много хора възприемат обвинението като нещо негативно. Според мен то по-скоро е шанс за установяване на истината и е за добро. Какво имам предвид. По случая с Д-р Москов битуват в пространството три мнения, които носят много негативи, при това не само на него, а и на реформаторите като цяло. 1. В една от дарените турски ваксини има съставка, съдържаща живак. Има мнение, че тази съставка е вредна. Истина ли е това или количеството живак в тази съставка е безвредно. 2. Д-р Москов /МС/ е нарушил закона, като е извълшил сделка /бартер/ с ваксини с Турция, без да се проведе конкурс за обществена поръчка. Истина ли е това, или не е извършена сделка. Може ли да се възприеме, че две реципрочни дарения между две различни лица са еквивалент на бартерна сделка или не! По този въпрос битува мнение, че взаимните дарения се модифицират в бартерна сделка. 3. Ако реципрочните дарения наистина са сделка, то с нея нанесена ли е финансова щета на държавата. И по този въпрос битува в пространството подобно мнение. Спорез мен, неизясняването на тези три въпроса не са в интерес на Реформаторския блок, нито на Д-р Москов.

колко да са много един файтон реститутки деформатори галиба...))))

Няма по-крадливи от Реформаторското племе.

Засега има подобни внушения, това е точно така!