Прокуратурата повдигна обвинение на Мария Дивизиева

Прокуратурата повдигна обвинение на шефа на политическия кабинет на премиера - Мария Дивизиева, за предоставяне на неверни данни за усвояване на европари.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата повдигна обвинение на Мария Дивизиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния театър разигран пред оглупелия от мизерия народ.Резултата ще бъде нулев.Станишев и Орешарски се "хвърлиха в боя"да защитават крадлата т.е.експерта.Не трябва да забравяме че щерката на Станишев е кръстница на малкото дивизиевче.Новината и снимката на бъдещия експерт Йоан бяха на първа страница на ежедневниците.Позор.

Да не бъркаме едно обвинение с тиквениците от ГЕРБ.Изобщо не я защитавам,но овощаря не ви ли се струва,че изпълнява поръчка на господаря си-тиква.Що са спали до сега?Залъгват ни,нищо няма да и направят.Какво стана с онзи с тефтерчето,ами и с инициалите?Нищо.Какво стана с Кокинов,помните ли разговора с мазното и тиквата,Мишо-бирата/бог да го прости,отиде си курбан/?Има още много...

просветна ни кой тандем ловко краде и тъпчи гушите на властниците а за соловите-не питай

А, бе, то и Сергейчо, Олигарски и Д. Пеевски са едно голямо недоразумение ... Като му гледаме на Олигарски подчинените и как се оказват с единия крак на страната на мафията, то какво трябва да си мислим за марионетката на Сергейчо и Доган ?

Ама че нагла пача е тая. Може наистина да са включили лайномет срещу нея, но... изразителността и не е адекватна за случая ...не е стока

Жалка съдебна система, възкресена анархия, разградена държава и вулкан от безхаберие. До кога бе хора, до кога ще ги траем бе ?

Ей тези хора са веселяци. Шеф на кабинет(в белите страни една доста важна длъжност) с дело за корупция. Зам. председател на народното събрание с офшорки и разследван от западни служби. Премиер изгонен от бившата му партия за нерглементирани срещи с олигарси. Всичко това обаче няма общо с кабинета, защото хората в него са чисти като сълзици. Друго си е Мишо Бирата и Пешо Дюнера, това малко почна да се изтърква, но всичко е идеално, българите сме добрички и обичаме да ни правят на маймунки.

"Обвинението срещу Дивизиева няма нищо общо с дейността на този кабинет. Все пак, е само обвинение, на този етап. Това е случай преди години, и няма нищо общо с дейността на този кабинет, и нейната дейност в последната една година, като началник на кабинета", каза Пламен Орешарски. ?!?!?! Сълзи ми потекоха от смях като му чета на тоя глупостите :):):)

Хората от ГЕРБ подаваха оставка навреме, ако се издънят. Хора са, дънят се. ТЕзи са алчни и цинични личности, всъщност не са хора. Заслужавата само плюнката на българина.

Мирослав Найденов си я подаде сам, навреме, Явор Недев също , Храизанов също, Калинка и тя, оня на здравеопазването - и той, калъфът от Агенция п охраните пак сам си я подаде .... абе всички сами си подаваха оставките :))) Вервайте ми! Тия тук са същите ... единствено Бисеров прави изключение .. ама той за да избяга навън :))))

Нямала общо този кабинет, а е в този кабинет и е била в един кабинет с Орешарски и Станишев тогава? Орешарски е ненормален. Той е полуидиот, който не знам как всъщноист сме допунали да ни управлява. Този човек е лишен от мнго качества, които са важни за личността, но липсата им при управляващ е фатална за една държава. Пишлемето разказва игрицата на България! Знам, че няма научни знанич, съответстващи на преподавателската му позиция, но в управлението на държавата става опасен. Тоя живее в паралелни светове и си вярва, че може да минава от единия в другия! Това е лудост. Еднакво страшно е с патологично мошеничество, което е другото предположение. И в двата случая трябва да си ходи навреме! Иначе може да се очаква буквално всичко!

И този пзт ще се докаже ,че за 26г.прокуратурата не важи ,....ВАЖИ СЪДъ....,А ТОЙ Е ЧЕРВЕН ,РОЖБАТА НА ----ДПС,БСП,НДСВ....

Обвинение Й повдигат, пък още не са намерили тефтерчето, където си е записвала кога и на кого е давала от добро сърце

хаха, голям смях.......Как ще си подаде оставката Девизиева, след като самият Станишев толкова е хвали и дори спомена, че такива кадри като нея трябва да служат за пример! Какво си мислите,м?

Как няма да я хвали като навремето на нея се учеше да чука,а после му намериха зайкинята крадлива и крадат европейските средства колкото си искат.

Безчестните хора като червената госпожа Дивизиета никога няма да си подадат оставката? Как няма нищо общо с това правителство, след като двамата с Орешарски, когато е бил министър на финансите са крали по същата схема. Нали за благодарност, сега той е назначи като шеф на кабинета си и то бременна в 7-мия месец. Същата е съпруга на Министъра на Културата. Навързани са като черва....Няма да е осъдят изобщо. Това се знае от години че е злоупотребила със сръдства и дори не е повдигнато разследване на случая. Нямат срама!

президенство срещу премиерство... губи народа, естествено

"Това е случай преди години, и няма нищо общо с дейността на този кабинет, и нейната дейност в последната една година, като началник на кабинета", каза Орешарски. Затова, другарю Орешарски, наемете Пешо Сумиста за съветник по спортните въпроси. То и неговото е само обвинение и е за случай отпреди години. Така де :)))

Колко е къса политическата памет! Не ви заболяха езиците да говорите за Калина Илиева, дори когато беше уволнена! А сега какво Девизиева с повдигнато обвинение, като на двама магистрата им скроиха шапката, а тази нищо сълзичка на управляващия орган на ОПАК! ОСТАВКА НА ТРОЙНОТО РАКОВО ОБРАЗУВАНИЕ! Червени спинозоиди много ви стана на 12 май една година на грабене и заеми пак и пак и пак! Природно античовешко бедствие!

ОСТАВЕТЕ МОМИЧЕТАТА НА МИРА, ХАМА ХА. ТЕ УЧЕХА В УЧИЛИЩА ЗА НАДАРЕНИ ДЕЦА, ТОВА МАСЛАРОВА,МУРГИНА,МАНОЛОВА,НИНОВА, И ТАЗИ МАРИЙКА , КАКТО КАЗВАТ СТАРИТЕ КОМУНОИДИОТИ, СА НАШИ ХОРА, И СА НЕ-ВИН- НИ, ПОВТАРЯМ НЕ-ВИН-НИ!!

Май скоро ще разваляме седенката!

Орешарски: Справям се, няма да подавам оставка

Ах, защо се прецаках само аз да напусна постовете в парламента и БСДПСету?! Можех още да лапкам...

Не пипайте,нашите хора!Те не случайно са поставени на тези служби!Косъм няма да падне от главите им,докато сме на власт!Ще си отидем,когато усвоим всичко и ще ви хвърлим ключа,за да заключите,последни,вратата на България!На 25.05.разчитаме на вас да ни изберете за пореден път и да докажете,че сте съгласни да ви грабим.Разчитаме на вашата лоялност,както 24 г.сте били съгласни,бъдете и сега!

за червената измет кражбата е начин на съштествуване.

Да прием че жената е напълно невинна нещо което трябва да бъде установено в съда - тя няма ли възмоност от позицията от която се намира да прикрие или онищожи документи, доказателства и тн. който я уличават, според мен трябва най-малкото да излезе в отпуск. Това "да не се носи отговорност", формално чрез подаване на оставка е стил и водеща линия в управлението на Орешарски.

само ще и узаконят далаверите, че повече нищо да не могат да и сторят

А докога прокуратурата ще се уфлянква за БУДА....?

Не смятала да подава оставка и защо така? В белите страни още при връчване на обвинението се оттегляш, пък ако излезе, че си невинен ще те възстановят. Не ми се вярва да я осъдят, щото и оная Калинка с фалшивата диплома се отърва, а уж щеше да връща пари..

Какъвто премиера, такъв му и началника на кабинета. Те, краставите магарета, през девет баира се подушват!

А "на втора" в Женския ще й повдигнат нещо друго.

Експертите в лапането! Каквото ще да става ние оставка не подаваме, вина не поемаме, пари не връщаме!

По-седерасти от Стоянович и метресата му трудно ще намерите. въпросът е защо са в правителство на т.нар. "левица", начело със седераста Орешарски ... Очевидно са готови да бъдат в каквото и да е правителство. Но защо Станишев избра точно тях?

Цялата пасмина от БСПДПС е за затвора! След изборите идва видов ден!

Тая и тя не знае от кои е- беше от НДСВ, след това от СДС, след това от Меги Кунева - сега - откъдето духа вятъра. тази е една от касичките на Никито Василев. не е цвете за мирисане...

Ние никога не сме виновни ,виновни са ПРЕДИШНИТЕ...

Това е мотото на боко ! Не ни обърквай !

то само милиарда който сапунисаха ни стига да ги благославяме поколения напред а предстоят нови лапачки-южен паток и белене-отмово гушене-така излиза че май ТИКВОЧА си ТИ

Вина има ,но виновни ---никога!?!? Управници и държавни чантаджии се ПОДИГРАВАТ С НАРОДА ...26г.

АБЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ХОРА В ТОЗИ КАБИНЕТ

Какви,...БО-КЛУ-ЦИ...

Абсурдистан в действие.Така ще е. Пеевски-евро депутат.Боко....политик и бивш Премиер.Цветанов-с дела,но шеф на предизборен щаб./да,невиновен до доказване на противното...което обаче,не му попречи да осъди на смърт едни доктори от Горна,без санкция на Съда/.Станишев-шампион по загубени избори,вечната НЕ оставка.Бюреков....политик.Пръмова-Кунева,също.Болен Лидеров-шеф на парламентарна комисия и политик!Цв.Василев-бизнесмен.Плевнелиев-Президент.Ако трябва да напиша целия списък на абсурдите в Абсурдистан,няма да ми стигнат часове.

ОСТАВКА!!!

Ами вижте ги тези боклуци и пак гласувайте за тях!

Орешарски заяви, че няма да подава оставка и няма да уволнява Дивизиева. Керванът на тройната коалиция си върви ...

Кабинетът на Орешарски е кабинет на лапането. Пресен пример - Мария Девизиева е лапала какво ли не ...

Вижте има пак акъла, че като дойдат избори пак за техните гласувайте! Една лъжа повторена 100 пъти, ставала истина. За БГ е вярно! Червените повтартя в несвяст, че тяхното е най-добро и глупавите бабички илакоми тарикати им вярват и ги подкрепят. Умните бягат от БГ и оставаме ние, в невъзможност и циганите!

8901

Другари от правителството, да се разберем - никакви оставки по никакви поводи( избори и изборни резултати;народно недоволство;обвинения от прокуратурата и прочие ). Единствено извинение в случай на смърт. Другарите Съсел и П.Ореш. ви търсиха като едни съвременни Диогени с фенерчета в ръка под дърво и камък. Няма по добри експерти от вас така,че много ви моля. Ако вие подадете оставки България загива. Няма други с вашето ниво на експертиза. А там разните прокурори да внимават щото ще ги сменим много бързо.

Стига сте драскали драскачи за приятелката на шефа за да не получите тръшкане на земята в което съм специалист.

Това е правителство от геьове и проситутки

Престанете да пишете за нас защото все пак това си ние бащиния и ще си правим каквото пожелаем, а на някого ако не му изнася куфара гара-аерогара.