Малайзия повдигна обвинения за убийството на Ким Чен-нам

Малайзия повдигна днес обвинения на две жени за убийството в Куала Лумпур на Ким Чен-нам, заварен брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Малайзия повдигна обвинения за убийството на Ким Чен-нам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сам

така е, това са изкупителните жертви, но важното е, че работата е свършена....

И кво стана с "убеждението" на сащ и ю.корея, че е работа на Ким!?! Бяха ги обявили тез без никакви данни и доказателства за севернокорейки. Да и другата "улика" беше, че в същия ден няколко граждани със севернокорейски паспорти са напуснали страната. Но като за пред "демократични" идиоти, става.

няма ли такова наказание и в България!!!!!!

Поразирелна прилика между методите на путиновците и северно корейските комуноиди за отстраняване на неудобните - отрови, радиоактивни вещества, в краен случай куршум, взрив или бесило. Всичко за "благото" на човека!

... а любимата ти Кравария има най-много отстреляни президенти, сенатори и какви ли още не... Нали не си въобразяваш, че е станало от "недоволни" избиратели или нещо такова?!

Кога за последно е застрелян американски президент, хм? Докато в Рашка 'сърдечните атаки' не са спирали..

Малайзия също е демократична страна, но там за причинена смърт чрез отравяне наказанието е също по демократично му - смърт! В "ценностна" България онзи ден хванаха избягал престъпник, който е осъден за убийство и разчленяване на трупа на хазяина си на... 18 г. и понеже скоро му предстояло да излезе /3 г./ живеел в общежитие срещу затвора, поддържал нещо си и дори се разхожзал с приятелката си по центъра на Пловдив! Бил се разсърдил, че му забранили разходките и затова духнал.... "Демокрация", кво да правим!?

Чечня е още по- по твой вкус - там въобще не се церемонят с ненужни формалности като съд. И висш държавен декларира че всички жени трябвало да бъдат обрязани - каква радост само би било за семейството ти.

Хубаво... щом предпочиташ убийци - разчленяващи трупове да се разхождат с приятелките си в центъра на Пловдив... Явно много ти допада това и е по твой "вкус"! Дори утре може на съседни маси да си пиете кафето с такъв престъпник! И защо даваш пример само с Чечня? Например в приятелските на Кравария - С. Арабия и Катар едва ли е по-различно "правосъдието" спрямо жените, че и по-зле!?

Сега ще лъснат белите гащи на оня с тъпата прическа.

А у нас в слободията България рубладжийте чукопата и сидераста от атака,вместо да ги окачат за кайсийте на първата черница за рекет на бакалии и ресторанти ,ги награждават с пробации да мият нужници в натфиз!

Виетнамката го е направила за пари, индонезийката защото Аллах така и е наредил така че и двете имат смекчаващи вината обстоятелства........

Браво... в Малайзия не си поплюватс комунистически пачи, наркотрафиканти, тъпаци.... и всякакви олигофрени!

Казваш, всякакви олигофрени? Не ходи в Малайзия, за теб е МНОГО опасно!

Смърт чрез обесване би била доста полезна мярка и при нас. Може да се почне от народното събрание, министерствата, съда, полицията и не на последно място - Бялата Мафия!

Чудно как не са намесили още Путин и Пеевски?! Но все пак има още време!

Е подозирахме, че Пеевски ви е любовница... ама вече сме сигурни!

Охраната е за да не ги затрелят и да не заметат следите. Понеже това се очаква сега.

Смърт чрез обесване за всички комунисти. Тогава ще се оправи света.

обратното

ами то при комунизма имаше смъртно наказание, нямаше ни геи паради, ни дрога..имаше лека и тежка промишленост, ти маи си за бесене

Сега се сетете кой е поръчителят. Няма да подсказвам. Школата е ясна. Комунистическата. Било то с рицин (чадърът), било то с радиоактивно вещество (скоро един олигарх си отиде така в английска болница), било то нервно паралитичен агент (този път друг враг на комунизма).

В Малайзия ще им резнат зелките, като едното нищо. Не ми се вярва да издадат поръчителите си, защото е достатъчно да кажат, че имат поръчители и всички да се сетят кой стои над всички поръчители. Защото точно в този случай това е убийство, което не може да се извърши без неговото разрешение. Той трябва да получи международна заповед за арест и да бъде издирван от Интерпол, доколкото има функционалност в онази част на света. Този убиец трябва да бъде спрян, защото убива невинни хора. Дори нямаха смелостта да посочат доведения брат като шпионин и предател на Северна Корея и комунизма.

Ще видим. Очевидно целия процес ще се проточи месеци, може и години. Накрая може и нищо да не стане, просто да приключат набързо, без много шум. Може обаче от този инцидент нещата да се развият така, че целия режим на Северна Корея да се разклати, и дори да падне. Именно затова тази новина е наистина интересна.

Той си се клати непрекъснато. САЩ вече десет пъти спасяват хората от Северна Корея с помощи, понеже настъпва глад. А комунистическата им мафия стреля на месо на границата, е дава пиле да прехвръкне, камо ли човек да избяга от глада. Клатенето е отдавна, но уродливостта на комунизма е болезнено и трайно явление.

на баба ви хвърчилото... кви са тия новини? кого го интересува? Днес е БАба Марта, безродници!

Айде стига и ти си се правил на "велик родник и патриот", аман от злобни човечета, въобразяващи си , че проявяват "гражданка съвест" уж. Има си новини за всичко. Баба Марта си е отделна новина, и най-вероятно ще я пуснат днес малко по-късно. Тази новина си е друга новина. Ти какво, искаш днес цял ден САМО за баба Марта ли да четем, все едно останалия свят не съществува?

Тея двете трябва да ги пуснат да се погрижат и за другия брат, след което да им дадат нобелова награда за мир

Хубаво де- намазали Ким-чо и той се гътнал. А на тях що им няма нищо? Все пак са били в контакт със същото вещество. А лекарите после?

Под яка охрана, с бронежилетка и то за какво, за да те обесят накрая :о(