Общо 28 г. затвор получиха нападателите на сестрата на Цар Киро

Тримата осъдени трябва да платят на баба Марийка близо 450 000 лева за задигнатата от нея плячка, изразяваща се в пари, злато и скъпоценности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големият крадец съди малките крадци, че го обрали? Няма такъв смях... А оная служба, дето и шефа и заместника и заместника на заместника са в списъка с терасите , къв го държат?

Никога повече няма да внеса и един лев данъци, защото ще бъдат откраднати от Киро,Цено болта,Компира,Картофа,Тиквата,Очите,Ушите и кой ли още не...Благодаря ти о Господи боже мой, че ми помогна да изтегля семейството си и да се спася далеч от тази ориенталска и безкрайно корупмирана кочина наречена България

Какъв е произходът на тези богатства? Доказано ли е, че е законен? И ако не е не трябва ли да бъдат конфискувани? Ако са законно притежавани каква е професията на тази баба, за да се преквалифицирам и аз...

А откъде тя има такива суми? На работа ли е ходила да ги изкара, данъци платила ли е? Може ли да докаже произхода им?

Ако не беше богата циганка дали щяха да намерят нападателите? Или пък да ги осъдят на толкова години? Смешници!

Господа съдии, все едно полицайка бе пребита, а не крадла и мошеница. Гнусна история!

Ооо не, на хулигана, който почти ослепи полицайката дори и ефективна не му дадоха - 4 години условно.

А за убийство на човек дават по 2-3 години...парите май са по важни З тези магистрати отколкото човешки живот

винаги съм се чюдил като казват журналистите цигански цар.Хора при ромоте н.е. циганите нисота историчедси е ньмала цар просто е спрете с журналистически епитети живеем 21 век нима мислите че циганите още живуят кланов ообществен живот

Абе ДИР ако за вас Киро е цар, то за Българите е Кирил Рашков,престъпен лидер, нашумял със своя сенчест бизнес, и неформален лидер на създадената от него партия „Свободна България“. Известен е с прозвището цар Киро, тъй като се е самообявил за лидер на циганите в България. Какъв Цар е тоя бе ДИР?

ТОЯ Е ЖИВ ГЕРБАДЖИЯ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА?Според някои информации, след парламентарните избори през 2009 г. на които Рашков е подкрепил спечелилата формация, същият е получил официално удостоверение за членство в ГЕРБ.[7]

Както обикновено,гаврата на съда с гражданите на България продължава в пълна сила.

за пръв път крадливите орки да свършат нещо полезно и правилно-като истински цигански робин-худовци да оберат дъртата крадла, сестрата на убиеца и престъпник кирил рашков! задигнали са откраднатата "плячка" от българите, но понеже бабичката е от привилегированите-наказали ги, осъдили ги и трябвало да й връщат кървавите пари, вместо да ги наградят с условна и дори с някаква парична награда за народополезна дейност!!!

И как дъртата циганка ще докаже ПРОИЗХОДА на парите и злато?????

Някой да не би да я пита, тя е циганка не е баба Марийка-българката , която за два лева е убита от родата на баба ти Марийка.

Той сигурно Симеон няма корона , пък бил ''цар'' , а МАНГАЛИТЕ имат кутии от шоколадови бонбони пълни с КОРОНИ и ЗЛАТНИ МОНЕТИ , докато ''прокуратурата имитира дейност ''!!! Сигурно и плащат пенсията в ЗЛАТНИ МОНЕТИ , ама нали по стар Бълггарски обичай сме ''нормални'' само за пред ГОСТИТЕ и ЧУЖДЕНЦИТЕ ?! КАКВО СЕ СЪРДИТЕ НА МАКРОН - ПРАВ Е БИЛ ЧОВЕКА !!!!! Тази сигурно не знае къде е данъчното и как изглежда сметката за ток и вода , ама иначе пълна със скъпоценности ?!

АКО има някъде клсация за ЦИГАНИЯ на народите , със сигурност ние щяхне да сме на ПЪРВО МЯСТО !!!!! ОТКЪДЕ тази ЦИГАНКА ''имала ....'' , пък ''КОЙ щял да пита .... '' - ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА - НОКЙ НИЩО НЯМА ДА ПИТА , защото колкото и да се ПЪНЕМ за ''Европейска държава с ценности '' си оставаме един ГОЛЯМ КАТУН !!!!!!!!!

Помните ли, жената на циганина Киро Костадинка като викаше пред Бенатова "Бойко, изпрати хеликоптер да ни спасиш, че ще ни убият".

Така и стана - СПАСИ ГИ тихомълком - ВЗЕХА ЛИ ИМ НЕЩО ?????????

Кой ще проверява от къде дъртата циганка има толко мн пари и бижута. Вероятно от голямия и трудов стаж и голяма заплата

ти през Скобелева Майка не си ли минавал ?

Българската съдебна система си пази тези които плащат! Каква изненада само!

На Гамена от Пловдив страхливия и продажен съд даде условна за това че уби в гръб невъоръжен човек, далеч от дома си, лъжесвидетелства и укри оръжието на престъплението, а тук дават 12 години ефективна за няколко юмрука.Отвратителен типичен булгаристански превораздаващ орган.

за какво говориш, бе, ромоид? за Доктора от пловдив, убил крадлив, агресивен и безполезен плъх ли? че условно даже е много в такава ситуация!

По същото време, братока Киро събори паметник на културата на пъпа на София!

"цар" Киро и Киро "японеца" нямат роднинска връзка

Извинявай, моя грешка. Ама всички мангали са ми еднакви. Особено кадрите на ДС.

Ако баба ви Марийка беше българка, ане гнусна орка, обирджиите щяха да получат не 21 години, а 21 месеца, и то- условно. Законите в Бугаристан , съдиите, полицията и прокуратурата са слуги на мутри, цигани и проститутки и ги пазят косъм да не падне от главите им. Потърпевши са обикновените честни, трудови хора.

Брей, че много и' голяма пенсията на баба Марийка! Я колко имане е имала у дома.

Веднага да се информират телефонните измамници, няма да обират само българите,я! Или... Чакай, чакай, то приказката май беше:"Гарван гарвану око не вади."

Следните неща правят впечатление: богатството й и откъде го е взела, и наказанието - много годинки затвор и заплащане за откраднатото. В същото време убийците получават по-малки присъди, а тази е заради това, че е сестра на Киро.

А една проверка за незаконно придобито имущество няма ли да направят?

Интересно, защо когато пребитите и ограбените са българи, а извършителите от правилния етнос, най-много се стига до смешно малка условна присъда ?

За умишлено убиство циганин излиза след 7 години и месеци. Защото сигурно се е поправил. Като за това се разбира, докато ограбва баба и дядо, и ги пребива, и заплашва със смърт.

Всичко честно заработено от ударничката на завода баба Марийка

Те циганите нямаха ли техен съд- МЕШЕРЕ?

а прокуратурата няма ли да запита как точно е спестила баба Марийка 450к лева. Аз не познавам пенсионери които с честен труд да са успели да спестят...

А каква ли е нейната официална трудова история. Бих заложил на 0 години.

Странен аршин. Не защитавам насилниците или да подценявам това, което е изпитала обраната. Въпросът ми е защо в други ситуации, когато стар дядо е бит, убит или изгорен извършителите получават условна присъда, а в този конкретен случай изглежда справедливо?

Бе аре стига мънка бе, не защитавам защотавам мън мън. Едни мангали нападнали други крадливи. 450 хил кой българин има на 72 години от живота си. Стига либерастия. Трябва да заиграе тоягата срещу всички. Цар педала кирю трябваше отдавна да е затворен ключа изхвърлен а имуществото му усвоено и похарчено за събратята му дето всичките правят по 3 дена сватби и всичките романки самотни майки. Не казвам не защитавам....мън мън мън.