Коментари - Общинският съвет гласува най-голямата сделка в историята на Пловдив със скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печатарите на пари вървят заедно с много братско-зидарски сдружения. В Пловдив последните никнат като гъби след дъжд. Целта е алтж-вериша да с превърне в норма за абсолютно всяка човешка дейност. Скоро за и пръдня ще глобявят. Само и само пари да се въртят. Да се налага осмислянето, че напечатана хартиени имат стойност. Нормално е да за парка да се минава през продажба, а не през отчуждаване. А за частния инвеститор също е добре. Че със съютроителството вече е доста трудно.

Всичко у нас се прави с далавера, защото няма държава, защотл държавната глава е долна, а не горна..

Защо тук няма да минем без война. Няма нищо общо с Путин, освен ако той не е човека с декарите. В Пловдив не съм бил скоро, казват че е по-добре от родна Варна. Тук мога да кажа, че бентът отдавна е спукан. Това което видяхте в Царево трябва да се очаква във Варна със няколко нули повече в броят на загинали и разрушени обекти. След това пак ще има мълчание и експерти за около месец, после ще започнат процедура срещу три виновни циганина които не били завили два болта правилно. Реално без кръв никога няма да има корекция. Надеждата беше в колонизаторите, които да затегнат прекият си контрол за сметка на част от приятелите-предатели, но явно хАмериканците нямат топките, а нямат и мозъка. С оглед какво се случва при тях тук е релативен рай. Къде ще сравняваме Царево с Хавай... а компенсацията аналогична или по-добра в БГ. Тук си купихме подобно петно и дадохме акции във вашият панаир. Защо общисвиня Варна има акции от Пловдивският панаир е обяснено с една думичка - общият бизнес на Георги и други масоно-свинари. Кметът и неговият главен архитект отидоха до прокуратурата за разпит и счетоводна справка - оказа се, че са си платили 'данъците'. Всичко е точно. Разбира се, Варна е точно... фалирала! Събирайте пари Пловдив, че ни трябва нов мост тук, когато старият падне.Скоро. Това са 2+ млрд за моста(според западна фирма) и според ГРОБ, преди инфлацията и полит партньорството на баницата, 10+ млрд за целият проект - АЕЦ Варна. Сега повече. Народен съд, прибиране на каквото можем и разделяне с 60% от ликвидните активи на страната, защото те са складирани в Панама-мама. Плюсове - повечето от тези активи ще струват проценти от стойността си скоро, а останалото ще бъде магнетизирано от ФАЩ. Нашите ДС-герои ще отидат във вселената на Макдоналдс до поколение-две. После при чичко Джефри на детска градина децата. Заслужено.

Бочко пак напълни чекмеджето с кюлчета, онова дето беше поизпразнено, след като плати на шантонерката и детето си за палата в Турция.

" В залата се стигна до напрежение заради протестиращи срещу решението, но въпреки това то беше гласувано," Това ли ви е демокрацията? Нали уж при демокрацията, властта била в ръцете на народа?

Какво пречеше да бъде Отчуждаване? Забрана ли имаше?

Собственикът нямаше да изкара толкова милиони ...

Късмет;лията наследил от дядо си 67 декара до гребната база и сега милионер. Или пък не. :-)

Хем 13 декара ще има, хем парите за застрояването му дадоха. Кво става , майнички? Густо ли е?

Въпроса е - а кой собственика ?

Не е случаен човек!

Тодор Чанков, свързан с ДПС.