Коментари - Общинските служители, счупили прозорците на Македонския клуб в Благоевград, излязоха от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв арест ви гони бре, най-обикновено хулиганство, откога арест и за това? А кмета да не сравнява митничарските побоища над българи единия дори депутат, измислената причина, че опитали да нападнат полицай, с потрошен прозорец, от което никой не е пострадал, имуществени вреди с криминално поведение от омраза, за което е предвидено доста години затвор. Така че реципрочно не може да сравнява глоба със затвор и следователно след глобата няма причина да ги уволнява. Дано повече будни българи има като тях, особено в управлението.

На какво ниво падна България, какво е това държание, какви са тези думи??? Нивото на ителект си казва думата. Диваци!

Интересно ми е какво е нивото ? В България необразования и поклонения народ трябва да се събуди по един или друг начин ! За съжеление вниманието на “държавата” може да бъде привлечено мимолетно само с вандалски акт.РСМ награждава насилието срещу бълагри и ние отново само говорим ! Ок , камъните не са решение , но в крайна сметка е отчаян зов! Да не коментирам как в света заливат с доматена супа Ван Гог и Рембранд….Какво е нивота в България ? Или всички говорим за “ниво” , а хвърляме фаса на улицата и държим нокътя на кутрето понеже ни служи…Много извисени станахме , че да говорим за “ниво” докато някой си се подиграва с нас и ние бездействаме! “Ниво” има когато националния интере се защитава и не се кланяме на чужди!

С нас се подиграват нашите политици, откраднаха ни всичко, няма образование, няма здравеопзаване, няма инфраструкута, няма закони и ред. А ние ще оправяме макетата, хайде стига, моля ви се. Да се оплачат в Страсбург.

Всъщност камъните трябва да са по нашето външно и по пекарната и жилището на Кирчо. Макетата ни правят на идиоти защото ни управляват предатели на спонсорство от чужбина.

ОБЩИНСКИ служители за "ПРИМЕР"... Рибата се вмирисва откъм главата...

Защо? Те нямат гражданска позиция ли? Каквото и да са направили е било извън работни време. А общински служители …ОЗЕЛЕНЯВАНЕ! Изключителна позиция и длъжност ….Лесно съдим и сочим с пръст , но тази жена има позиция и за разлика от многото хора в тази държава е готова да понесе отгорноста за деянието си ! Осъзнава нередности и факта , че товя не решава проблема , но мога да повярвам , че е в следствие на гняв и възмущение ! Само хората от онзи край израстнали с рязказите на родителите си знаят каква е болката от Македонизацията! Единия от двдовците ми така и не получи български паспорт и изгни по лагерите, защото знаеше , че товя е България ! Кои сме ние , че да съдим човек , който носи отговорност за действията и позицията си ? Колко от Вас са готови да изразят вижданията си и да поемат отговорност ако това не им носи облага ?

Абе тъпаци от кога РСМ ви е огледало за правоъдие, такава изцепка за реципрочност е много ниска топка на политическо и всякакво ниво и демонстрация на махленско ниво на мислене. Изпотрошили витрини, трябва да бъдат санкционирани , съласно БГ законите. Тази сграда и това помещение е собственост на някой ваш съгаржданин, сънародник итн - вие толерирате вандалщина и ненаказуемост . А ако сте решили да се правите на комити и сте поели път да правим революции , правете ги наистина като хората на високо ниво, - пушките, отрядите и щурм на НС и МС, не на ниво селския хоремаг и да се биете в гърдите на тр ракии България на три морета

Прочетете цитата от стихотворението на Вапцаров на счупеното стъкло и се опитайте да разберете за какво намеква. Да не говорим за това, че самото име на Вапцаров е провокация.

Людмила Костадинова казала че тя е счупила прозореца.... Проблемът е че това ВЕДНАГА достига до сърбите и албанците в Северна Македония... Като кажеш така, ти се ПРИРАВНЯВАШ на същото равнище като онези МУТРИ, Предатели, с БЪЛГАРСКИ имена, които са нападали българи в Северна Македония... В Северна Македония имз БЪлгари от 1400 години... Тя е била част от България при цар Симеон Велики ( 890- 927 г) при цар Петър( 927 970 г) и при цар Самуил ( 990-1014 г). С:ед 1396 г, Ислямистите- албанци- Османци взимат властта в ибългарите в Македония са по АЛбанско Мюсюлманско РОБСТВО до 1913 г После СЪрбите взимат властта там и българите са под Сръбско ВЛАДИЧЕСТВО от 1913 до 1990 г. През това време( от 1945 г до 1990 г), ПЪРВО съветсктие комунисти, а после и Комунистите в Сърбия и Българаи приказват за ЛОШИЯ Хитлер.. И от там сръбските комунисти казва че едва ли не някакви нацисти и фашисти са нападнали Югославия( Сърбия ) през 1941 г.. А всъщност това е бил ПОРЕДНИЯ опит за Освобождение на Българите от Мюсюлманско РОбство и Сръбско Владичество... след много ВЪСТАНИЯ през РОбството- между 1396 и 1913 г.. Едно от тези въстания срещу Мюсюлманското РОбство е през 1903 г.. ПРОБЛЕМЪТ за българите там е че те НЕ са били ЧАСТ от България за 600 години( след 1396г до сега). Все някакви Сърби, албанци и ИЗМАМНИЦИ ги управляват... В Македония имало дори и някакви арабски телевизии... А ПЛЮЯТ по българите. Тая Людмила Костадинова по добре да ЗАМЪЛЧИ.. И да действа по ТЪМНО... През деня може САМО да приказва, НО не че ще чупи... В случай на негри- Нашественици може да каже "" че е трябвало да ги ЗАСТРЕЛЯТ н а турската граница"" !!! А по тъмно да действа... Македонци НЯМА.. Няма смисъл да казваш че нападаш македонци или чупиш нещо тяхно....НЯМА смисъл да подпомагаш сърбите , ИЗМИСЛИЛИ "" Македонизма"" и да казваш че си чупил нещо македонско.. Ако ЧУПИШ нещо, трябва да кажеш че е СРЪБСКО или на Ислямистите АЛбанци( Османци), или на някакви КРАДЦИ- Мутри, които ТОРМОЗЯТ българите.. Обаче в Българиа има и сръбски ШПИОНИ НЕ рявба открито да ги нападаш, да чупишш. Открито може САМО да приказваш срещу тях , а да чупиш по ТЪМНО.... Никола Вапцаров, както е името на тоя клуб в Благоевград, е БЪЛГАРИН.... НЕ за хвалене да кажеш че си счупил нещо с българско име... Абе, като утрепят негър или арабин, трябва да е в ТЪМНОТО, и да НЕ се разчува.. Ако счупят нещо на някакви сърби или албанци в България, НЕ трявба да се разчува.. Щото има и сръбски и турски и албански ШПИОНИ. В момента, дори и в България сме както през ТУрското РОБСТВО... Подпомагаме другите българи и трепем в ТЪМНОТО враговете на България... Щото Б. Борисов слажи Турски заптии като ШЕФОВЕ на Полицията... За да приказваш открито че си направил нещо трявба да ИЗГОНИМ всички турци, и негри от България !!! Да ЗАКРИЯТ футболните фирми, с маймуняци- Лифски, Цска, Лудогорец... Тогава НЯМА кой да ти каже нещо...

Мантрата Македония е ясна - преди 1912 г. е била изцяло в пределите на Османската империя. И трите дяла Пиринска, Вардарска и Егейска. Пиринската си е наша, точка другите не щем!

Същите сме като македонците, а после им държим сметка за неадекватното поведение. Нека запомним като народ, че когато сочиш другиго с пръст, останалите четири пръста сочат към теб.

Като първокласник звучиш

Учител съм. Бас ловя, че повечето ми първокласници имат повече съобразителност от теб.

ПИПО

Сега и на децата е ясно какво е Македония, и че там живеят 100% българи, но да чупиш прозорци и то държавни служители това не го приемам. Има десетки други начини и такова поведение не трябва да се толерира. Но в едно нещо госпожата която е хвърляла камъните беше права. Имаха топки да изгонят руските дипломати, а нямат топки за македонците.

Има разлика, едното е по поръчка и в полза на чужда държава, а другото е чист български интерес, който не е съгласуван с чужди посолства.

ПИПО

То това е ясно. Ясно и същевременно тъжно, да лижеш гъза на САЩ и да гониш руски дипломати и да нямаш топки да защитиш собствените си интереси.

центристи срещу върховисти?

Глобете ги с обществено полезен труд и възстановяване на витрината.

Искали хората да заявят гражданската си позиция, пък избягали?! Ми то си е чисто хулиганство така. Като искаш да протестираш нестандартно, то отиваш на място и правиш публично простотията, дето си я измислил - що се криеш после? Отделно, че чупенето принципно е груба форма на вандализъм. Можеше да изпишат някакви лозунги, графити или и аз не знам какво. Та ареста е добра мярка друг път да знаят, че като се заявява гражданска позиция човек не се скатава. А счупеното да го възстановят, за да се научат на по-рафиниран подход към проблемите, които искат да решат. Тоя клуб създава ли проблеми? Ако да - то чупенето няма да реши нито един от тях, но много други подходи могат да доведат до желания резултат.

Браво на Людмила Костадинова.Хубавичка млада ,енергична с ясна позиция жена.Правилен говор и звънлив и ясен глас.Смела ,за разлика на мъжете край нея.С ясна гражданска и лична позиция .Назова истинският виновник за това положение , геронтофила Макрон при което сервилният ,така наречен репортер ,бързо смени темата и избяга от опасната за него тема.Адмирации за личната смелост и ясната гражданска позиция, че напоследък от американогейски ,демократични ,неолибералисти ,вече става досадно.Всеки ,който са надява на съвсем минимално внимание от към "Козяк" ,пее в този хор на перверзници. Респект и уважение.

Арест! Хайде сега ще плащаме!

Точно така!!!

СЕЛСКА РАБОТА

Комунистическа постановка и двете страни. Кремъл не иска Македония в ЕС, това е

Ку-ку!

Тя Македония не иска в ЕС и го показва с действията си всеки ден, на него все Кремъл му се привижда!

Неговите господари се изредиха години да ни мачкат и заплашват, пращаха факсове до парламента, ходиха да говорят против нас в рсм, той-москва... Ваксинирано зомби