Коментари - Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница | Днес.dir.bg

Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница

Тази година фокус на прайда е ролята на ЛБТИ+ хората за развитието на модерното българско общество, ще има и шествие в защита на традиционното българско семейство и християнските ценности

Обратно в новината

Коментари - Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница | Днес.dir.bg

Коментари

PEYTSCH

Обратните не са като нас. Все повече не ги търпим.

Искам да попитам отговорната чистачка, която ми изтри въпроса към една от коментиращите... какво нередно видя бе душко, в това да попитам тая жена защо ЛЪЖЕ, че в германия има "забрана за танци" в ноща на вси светии?

Като не знаеш какво да пишеш, ще те трият. Пиши нещо гадно за дядя Вова... Коментара ти ще е винаги най-отгоре и с най-много лайкове!

Аз ще ти отговоря, нищо, че са те изтрили. В Бавария съм написала!

Линке, предполагам си достатъчно грАмотна... отвори гугъл, пусни в търсачката Хелоуийн партита в Мюнхен (БАВАРИЯ) и после пак се върни да ми обясниш какво било в Бавария!

Да, Ойчо, ЧАСТНИ партита. Надявам се, ще се довериш на човек, който от бая години живее в Мюнхен и даже е участвал в организацията на такова частно парти. Както можеш да предположиш, някои хора празнуват рожден ден на тази дата. Изкарваш си разрешително за такова парти и предоставяш списък с гостите, които ще присъстват. Малко след като почнахме, пристигна полиция да провери имаме ли разрешително за парти при танцфербот и по предварително заявения списък на гостите дали присъстващите сме в него. Публични партита няма, дискотеки и барове не работят. След като така добре работиш с гугъл, мисля, че можеш и сам да го провериш.

Стига сте ревали бе, няма страшно. Българсият гейташки парад е единственият гейташки парад в света, в който участват повече хетеро , нормални хора , отколкото истинси гейтаци. Това важи както за тия дето веят знаменца, така и за тия дето са ги викнали да им пеят и свирят. Няма нито един гейтак да певец, артист и тн да се изтъпанци на сцената на Софийският гейташки парад.

какво "модерно общество" от хомодуфектуси и содомити

трябва само един кордон от нормални граждани с по няколко жълти павета под мишницата....

Отменете си задушницата като не ви харесва.

ти ако си мислиш, че тия скапаняци до вчера са знаели че има черешова задушница и кога е тя, се лъжеш! тия поборници на "традиционното българско семейство и християнските ценности " са ония, дето веят рассийското знаме, и са христиани щото пеутин тъй им каза! а тия , другите с цветната палитра са същите нещастници! откраднаха палитрата, веят я за свое знаме, а всъщност никой нормален човек не го интересува дали си ползват изхода на тялото за вход, или не!

Тия са точно ония, които продължават да си избират евроатлантически правителства. Защото "трябвало да се гласува" и "иначе било по-лошо". После обаче врещят как поп пред финансова ревизия като им дойдат евроатлантическите ценности до "задушницата", все едно не са си ги избрали сами.

Ха хаа, че как другарят Терзиев да не позволи "София прайд" навръх Черешова задушница, след като 'сичките дивотии, започнати от фатмака с юмрука и шорошки платените протести на жълтопаветниците, вкарването във властта на канадския олигофрен и другите шорошки уруспии като чалги, джендъри, продажни комундета и пр. с мъдуровската изборна измама, а накрая и тоя педерунгел за кмет на София, бяха точно затова, за да се опростачва и развратява дори и жалкия остатък от населението на България!

Чисто практично как може да ги орежат. Първо става дума за секс. Съответно трябва цензура и да не се допускат лица под 18 години. Полицията да им записва ЕГН-та или чужди паспортни данни. Да проверяват после в кое НПО (чужда агентура) са или какви посолства и чужденци. За пропагандиране на секс след 24 часа. Само че е забранено мероприятия след 22 часа. Компромисно след 20 часа. Общината може да сменя мястото. Да не е близо до училища и детски градини. Например в някоя циганска махала, да ограмотяват тях ... или обратното. Ако се оплачат, значи са расисти и да се обърнат към Сорос да им изреже парите.

как да го забрани след като 90% от евродепутатите са обратни. 80 % от нашите също, Не е ясно защо манифестират и крещят по улиците. Кой им е отнел права та скачат. И на края Терзиев нормален или обратен е?

Защо 90% от участниците в ЛГБТ парадите са 14 годишни пикли или дебели лелки на заплата в НПО?

попитай в Британския съвет

Нищо против тези хора. Да си седят в къщи, никой не им прави проблем вечерта с кой ще са в леглото. Имат същите права, както всички останали. Но е редно да си скрият своята извратеност и лудост. Просто да не пречат на останалите. България не е място, където всеки извратен, защото е такъв, трябва да му изпълняваме капризите. Нали сме демокрация. Народът каза не един път - НЕ на тези. Следователно се съобразяват с волята на мнозинството и си налягат ниско долу парцалите. Ако не им харесва - да изчезват в лудницата САЩ. Там няма да им правят проблем. Между другото, това са сатанисти и сатанистки ритуали. Да ходят в сащ, държавата на сатаната. Това като на преврат прилича, малка групичка същества, които да заповядват на народа какво да правил. Абсурд. Само САЩ и Сатаната да се сринат, е тогава да видим като не ги пази американското посолство тези какви паради ще си позволят да правят.. И още нещо, в тая група влизат и содомити, некрофили, зоофили. Не знам дали пробутаха и педофилите, които се опитват да легализира с всички сили. Цяла серия персонажи от лудницата. Ама другите приказни герои, дето съвсем биха отвратили хората някак не се споменават. Хора за лечение, чиято извратеност се опитва да ни наложи едно посолство като стандарт. Цялата работа е тест, кой колко е съхранил човека у себе си. Тези определено не са. Просто яйца трябва, преседели няколко дни на слънце.

Така е. Точно така трябва. Същото важи и за ненормалниците, които ходят по гробищата да разговарят с умрелите и да се правят все едно са още живи. Нищо против такива хора и имат същите права както всички останали, но е редно но да си седят вкъщи и да си крият своята извратеност и лудост, вместо да си демонстрират фетиша към умрели и явната умопобърканост да разговарят с тях и да им носят да ядат. На всичкото отгоре водят и деца по гробищата и пред тях се правят, че умрелите са живи. Кой знае какво им причиняват на психиката с такова налудничаво и морбидно поведение.

Само дето не разбрах това творение каква връзка има с моя коментар. А между другото, така наречените умрели си ги има. Някои сенсетиви могат да комуникират. То си има и дисциплина, регресионна терапия. Хипнотичният метод е по-разпространения и се ползва за лечебни цели. Основно за психосоматични заболявания и криви поведенчески модели. То и малко като научно доказателство по въпроса се води. Но темата не е за всички, трябва да си стигнал до някъде. Абе да имаш някакви познания по темата, за да правиш адекватен коментар.

Аз специално имам големи познания и умения как да ми бъркат в зьадника и после да го облизвам.

НЯМАМ нищо против някакви луди, сакати, наречени- педдерази, гейове, лесбийски да си ЖИВЕЯТ живота, и да ходят по болници и лудници да се оправят и да станат НОРМАЛНИ хора.. Обаче, когато някакви Психопати, започнат да се занимават с ПОЛИТИКА и да обикалят по улиците, все едно че това е модерно и е добре, това ме ЯДОСВА... Да си болен, сакат, НЕ е добре... Скоро стават ПЛЯЧКА на араби и негри , които им взимат парите, къщата и земята... За Пример, виж какво става в САЩ !!! Трябва да ЗАБРАНЯТ туй шествие на Пеедрази !!!

Ааа, в Щатите прайда също беше в денят на починалите, макар и на друга дата. Случайност - не мисля.

В Германия и по-точно в Бавария 1 ноември се води Ден на мъртвите и вечерта на 31 октомври срещу 1 номеври има така нареченият танцфербот, тоест не може да се органзират тържества, партита или каквото и да е подобно. Дискотеките и баровете са затворени, а глобите за нарушение са доста солени. Само споменавам това тук, понеже нали все се питаме как ще ги стигнем... Нормалните общества проявяват уважение към мъртвите.

Нормалните хора почитат често мъртвите в мислите си, не е необходим парад или прайд на мъртвите каквото дефакто е Задушница.

А на Марс как е няма ли да ни кажеш? Много ни интересува как е там. В германия и заплатите са други и условията на живот са други, и медицината е друга и си нямат антиконституционна турска партия ДПС, въпреки че турците там са много повече от колкото в България. Да ходите да гласувате за мутрите които позволяват ЛГБТ парадите и пропагандата, не ви пречи да гласувате за тях, а сега ЛГБТ парада не ви харесва?!? Що така? Я както сте гласували за мутрите така вземете че се включете и в ЛГБТ парада, за да му придадете по-голяма легитимност!!! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

На Марс не съм била да ти кажа как е там. Ти отиди да видиш и не се връщай. Какво общо имат заплатите с морала и човещината?! Ти на кой свят си изобщо? Не знам кои са мутрите, но съм повече от сигурна, че не съм гласувала за тях. А с тоя тон, който държиш, ще ти дойде някой в телеграма, ама друг път.

Ами като не искаш да ми дойдеш в канала, ще ходиш на ЛГБТ паради, много е просто, ама си много тъпа за да го разбереш. Дебилите като тебе не им пука какво казваш, важното е тона да им харесва. А иначе ти и без това нямаше да се запишеш понеже си малоумна и не можеш да мислиш самостоятелно. Загрижила се за мъртвите повече от колкото за живите?!?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

смешни са ми едните и другите, първите дето си бъркат по дупките, вторите дето лицемерничат че са вярващи.

В конституцията на България е записано че не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други, така че искането за недопускане на ЛГБТ парада е противоконституционно, а конституцията има пряко действие и никой закон не може да и противоречи. Тия дебили които искат отмяна на ЛГБТ парада заради християнски празник го знаят, но искат да си правят реклама, а ЛГБТ активистите да осъдят супер лесно и бързо общината и държавата и хем да си направят парада хем да им платим за това. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Не ми слагайте минуси на мене бе педали прости!!! Аз просто съм ви цитирал какво пише в конституцията на мутрите за които гласувате!!! Неграмотни дебили! За мутрите които са я писали им пускате бюлетини, а на мене че съм ви я цитирал ми слагате минусчета?!?!? Вие сте пълни олигофрени - по душа ЛГБТ активисти-моралисти!!! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Мисля си, че линчът не е толкова лошо решение, а и няма да е трудно. Причакваме ги някъде след края на извращението и ...

Според мен още в началните училища трябва да има прайд часове, не бива да си затваряме очите, същите тези деца после излизат в Европа и САЩ и си причиняват психически и социални проблеми само защото не са научени на толерантност, емпатия, любов. И да искате и да не искате, България не е сапунен мехур, да се изолираме - трябва да се информираме. А иначе природата си знае нещата. Никй няма да може да накара някой да си смени сексуалността въпреки нея ако той не иска.

Нещо по-екзотично не искате ли да има ? Нещо с бичове, кожени дрехи и вериги ?

още в училище си беше ясно кой накъде го влече и дори да имаше някой "встрани от нормата" никой не му го е правил на проблем. Винаги си ги е имало "по-различните". Целия цирк с прайдовете цели нещо друго. Питай някой нормален гей и ще ти каже, че прайда е пълна идиотщина

Защо направо не изпратиш 12-13 годишната си дъщеря на училище с разпрани дънки на чатала и без прашки, та да могат да си се разглеждат един друг в клас. А пък може и учителката (учителя) малко показно да направи с нея на катедрата. Пък после като отиде в САЩ (че къде другаде), ще има да изумява всички с подготовката си в БГ. А на тебе ще ти праща снимки в близък план в деня на смирта на някой роднина. Гепиш ли идешта, боклук развратен.

Само заради гаврата с починалите, тези трябва да гният до живот в лудниците, а Терзиев и кликата му в затвора...

Няма ли поход на традиционното прабългарско семейство което не е било христианско и също е имало и то ценности

Ей, мека китко и нашето търпение ще свърши някога... Ама ти едва ли можеш да се сетиш, затова пък ще се увериш

аз съм горд че съм наследник на прабългарските ханове като Аспарух, Кубрат и Тервел, твоите предци ако са други си е твой проблем

защото никой не е по-голям от г.зЪ!

Идеята на антибългарите е точно такава - да се демонстрира неуважение към християнските ценности и семейство. Затова и така нагло са позволили прайда да се провежда на Задушница. Що не го преместят на датата на Рамазан Байрама, и да го направят в Кърджали или Разград?

а за чипирането нещо?

а ти от кои си, от гейовете или от алабамските афроамериканци?

Всеки хетеро мъж или жена е наясно със сексуалността си и не го вълнуват прайдове Тия дето искат забраните са с единия край на другия бряг и не смеят да си признаят

Между другото, имаш право - забалеязва се наистина как нормалните хора нито са "за" нито са "против" това шествие. Като започнеш да раглеждаш профилите на хората, които имат много силни и търди мнения по въпроса се натъкваш на следното главно: тези които са "за" са или хомосексуалити или такива които очевидно имат близко в обкръжението си хомосексуалисти; другите, които са твъро "против" или са скрити хомосексуалти, където даже им личи, или имат някакви проблеми в семейството. Освен това, супер ми е странно как хората, които са твърде "против", започват да сипят обиди как използвали кожи, бичове и не-знам-си-какво-си, къде се били събличали и как точно правили секс, Е, Бога ми, аз бих се съмнявал изключително много в собствената си сексуална ориентация, ако първото нещо, за което си мисля, когато видя група хомосексуалисти е да си представям как са годили и как точно правят секс и то с подробности.

Любимите теми за всеки руски трол са гейпарадите и черните палки на алабамските афроамериканци ... УПС

Ами те в Масква гейовете не правят паради, но се изявяват по голи партита

Коментари - Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница | Днес.dir.bg

Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница

Тази година фокус на прайда е ролята на ЛБТИ+ хората за развитието на модерното българско общество, ще има и шествие в защита на традиционното българско семейство и християнските ценности

Обратно в новината

Коментари - Общински съветници зоват Терзиев да не допуска "София Прайд" на Черешова задушница | Днес.dir.bg

Коментари

PEYTSCH

Обратните не са като нас. Все повече не ги търпим.

Искам да попитам отговорната чистачка, която ми изтри въпроса към една от коментиращите... какво нередно видя бе душко, в това да попитам тая жена защо ЛЪЖЕ, че в германия има "забрана за танци" в ноща на вси светии?

Като не знаеш какво да пишеш, ще те трият. Пиши нещо гадно за дядя Вова... Коментара ти ще е винаги най-отгоре и с най-много лайкове!

Аз ще ти отговоря, нищо, че са те изтрили. В Бавария съм написала!

Линке, предполагам си достатъчно грАмотна... отвори гугъл, пусни в търсачката Хелоуийн партита в Мюнхен (БАВАРИЯ) и после пак се върни да ми обясниш какво било в Бавария!

Да, Ойчо, ЧАСТНИ партита. Надявам се, ще се довериш на човек, който от бая години живее в Мюнхен и даже е участвал в организацията на такова частно парти. Както можеш да предположиш, някои хора празнуват рожден ден на тази дата. Изкарваш си разрешително за такова парти и предоставяш списък с гостите, които ще присъстват. Малко след като почнахме, пристигна полиция да провери имаме ли разрешително за парти при танцфербот и по предварително заявения списък на гостите дали присъстващите сме в него. Публични партита няма, дискотеки и барове не работят. След като така добре работиш с гугъл, мисля, че можеш и сам да го провериш.

Стига сте ревали бе, няма страшно. Българсият гейташки парад е единственият гейташки парад в света, в който участват повече хетеро , нормални хора , отколкото истинси гейтаци. Това важи както за тия дето веят знаменца, така и за тия дето са ги викнали да им пеят и свирят. Няма нито един гейтак да певец, артист и тн да се изтъпанци на сцената на Софийският гейташки парад.

какво "модерно общество" от хомодуфектуси и содомити

трябва само един кордон от нормални граждани с по няколко жълти павета под мишницата....

Отменете си задушницата като не ви харесва.

ти ако си мислиш, че тия скапаняци до вчера са знаели че има черешова задушница и кога е тя, се лъжеш! тия поборници на "традиционното българско семейство и християнските ценности " са ония, дето веят рассийското знаме, и са христиани щото пеутин тъй им каза! а тия , другите с цветната палитра са същите нещастници! откраднаха палитрата, веят я за свое знаме, а всъщност никой нормален човек не го интересува дали си ползват изхода на тялото за вход, или не!

Тия са точно ония, които продължават да си избират евроатлантически правителства. Защото "трябвало да се гласува" и "иначе било по-лошо". После обаче врещят как поп пред финансова ревизия като им дойдат евроатлантическите ценности до "задушницата", все едно не са си ги избрали сами.

Ха хаа, че как другарят Терзиев да не позволи "София прайд" навръх Черешова задушница, след като 'сичките дивотии, започнати от фатмака с юмрука и шорошки платените протести на жълтопаветниците, вкарването във властта на канадския олигофрен и другите шорошки уруспии като чалги, джендъри, продажни комундета и пр. с мъдуровската изборна измама, а накрая и тоя педерунгел за кмет на София, бяха точно затова, за да се опростачва и развратява дори и жалкия остатък от населението на България!

Чисто практично как може да ги орежат. Първо става дума за секс. Съответно трябва цензура и да не се допускат лица под 18 години. Полицията да им записва ЕГН-та или чужди паспортни данни. Да проверяват после в кое НПО (чужда агентура) са или какви посолства и чужденци. За пропагандиране на секс след 24 часа. Само че е забранено мероприятия след 22 часа. Компромисно след 20 часа. Общината може да сменя мястото. Да не е близо до училища и детски градини. Например в някоя циганска махала, да ограмотяват тях ... или обратното. Ако се оплачат, значи са расисти и да се обърнат към Сорос да им изреже парите.

как да го забрани след като 90% от евродепутатите са обратни. 80 % от нашите също, Не е ясно защо манифестират и крещят по улиците. Кой им е отнел права та скачат. И на края Терзиев нормален или обратен е?

Защо 90% от участниците в ЛГБТ парадите са 14 годишни пикли или дебели лелки на заплата в НПО?

попитай в Британския съвет

Нищо против тези хора. Да си седят в къщи, никой не им прави проблем вечерта с кой ще са в леглото. Имат същите права, както всички останали. Но е редно да си скрият своята извратеност и лудост. Просто да не пречат на останалите. България не е място, където всеки извратен, защото е такъв, трябва да му изпълняваме капризите. Нали сме демокрация. Народът каза не един път - НЕ на тези. Следователно се съобразяват с волята на мнозинството и си налягат ниско долу парцалите. Ако не им харесва - да изчезват в лудницата САЩ. Там няма да им правят проблем. Между другото, това са сатанисти и сатанистки ритуали. Да ходят в сащ, държавата на сатаната. Това като на преврат прилича, малка групичка същества, които да заповядват на народа какво да правил. Абсурд. Само САЩ и Сатаната да се сринат, е тогава да видим като не ги пази американското посолство тези какви паради ще си позволят да правят.. И още нещо, в тая група влизат и содомити, некрофили, зоофили. Не знам дали пробутаха и педофилите, които се опитват да легализира с всички сили. Цяла серия персонажи от лудницата. Ама другите приказни герои, дето съвсем биха отвратили хората някак не се споменават. Хора за лечение, чиято извратеност се опитва да ни наложи едно посолство като стандарт. Цялата работа е тест, кой колко е съхранил човека у себе си. Тези определено не са. Просто яйца трябва, преседели няколко дни на слънце.

Така е. Точно така трябва. Същото важи и за ненормалниците, които ходят по гробищата да разговарят с умрелите и да се правят все едно са още живи. Нищо против такива хора и имат същите права както всички останали, но е редно но да си седят вкъщи и да си крият своята извратеност и лудост, вместо да си демонстрират фетиша към умрели и явната умопобърканост да разговарят с тях и да им носят да ядат. На всичкото отгоре водят и деца по гробищата и пред тях се правят, че умрелите са живи. Кой знае какво им причиняват на психиката с такова налудничаво и морбидно поведение.

Само дето не разбрах това творение каква връзка има с моя коментар. А между другото, така наречените умрели си ги има. Някои сенсетиви могат да комуникират. То си има и дисциплина, регресионна терапия. Хипнотичният метод е по-разпространения и се ползва за лечебни цели. Основно за психосоматични заболявания и криви поведенчески модели. То и малко като научно доказателство по въпроса се води. Но темата не е за всички, трябва да си стигнал до някъде. Абе да имаш някакви познания по темата, за да правиш адекватен коментар.

Аз специално имам големи познания и умения как да ми бъркат в зьадника и после да го облизвам.

НЯМАМ нищо против някакви луди, сакати, наречени- педдерази, гейове, лесбийски да си ЖИВЕЯТ живота, и да ходят по болници и лудници да се оправят и да станат НОРМАЛНИ хора.. Обаче, когато някакви Психопати, започнат да се занимават с ПОЛИТИКА и да обикалят по улиците, все едно че това е модерно и е добре, това ме ЯДОСВА... Да си болен, сакат, НЕ е добре... Скоро стават ПЛЯЧКА на араби и негри , които им взимат парите, къщата и земята... За Пример, виж какво става в САЩ !!! Трябва да ЗАБРАНЯТ туй шествие на Пеедрази !!!

Ааа, в Щатите прайда също беше в денят на починалите, макар и на друга дата. Случайност - не мисля.

В Германия и по-точно в Бавария 1 ноември се води Ден на мъртвите и вечерта на 31 октомври срещу 1 номеври има така нареченият танцфербот, тоест не може да се органзират тържества, партита или каквото и да е подобно. Дискотеките и баровете са затворени, а глобите за нарушение са доста солени. Само споменавам това тук, понеже нали все се питаме как ще ги стигнем... Нормалните общества проявяват уважение към мъртвите.

Нормалните хора почитат често мъртвите в мислите си, не е необходим парад или прайд на мъртвите каквото дефакто е Задушница.

А на Марс как е няма ли да ни кажеш? Много ни интересува как е там. В германия и заплатите са други и условията на живот са други, и медицината е друга и си нямат антиконституционна турска партия ДПС, въпреки че турците там са много повече от колкото в България. Да ходите да гласувате за мутрите които позволяват ЛГБТ парадите и пропагандата, не ви пречи да гласувате за тях, а сега ЛГБТ парада не ви харесва?!? Що така? Я както сте гласували за мутрите така вземете че се включете и в ЛГБТ парада, за да му придадете по-голяма легитимност!!! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

На Марс не съм била да ти кажа как е там. Ти отиди да видиш и не се връщай. Какво общо имат заплатите с морала и човещината?! Ти на кой свят си изобщо? Не знам кои са мутрите, но съм повече от сигурна, че не съм гласувала за тях. А с тоя тон, който държиш, ще ти дойде някой в телеграма, ама друг път.

Ами като не искаш да ми дойдеш в канала, ще ходиш на ЛГБТ паради, много е просто, ама си много тъпа за да го разбереш. Дебилите като тебе не им пука какво казваш, важното е тона да им харесва. А иначе ти и без това нямаше да се запишеш понеже си малоумна и не можеш да мислиш самостоятелно. Загрижила се за мъртвите повече от колкото за живите?!?! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

смешни са ми едните и другите, първите дето си бъркат по дупките, вторите дето лицемерничат че са вярващи.

В конституцията на България е записано че не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други, така че искането за недопускане на ЛГБТ парада е противоконституционно, а конституцията има пряко действие и никой закон не може да и противоречи. Тия дебили които искат отмяна на ЛГБТ парада заради християнски празник го знаят, но искат да си правят реклама, а ЛГБТ активистите да осъдят супер лесно и бързо общината и държавата и хем да си направят парада хем да им платим за това. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите..

Не ми слагайте минуси на мене бе педали прости!!! Аз просто съм ви цитирал какво пише в конституцията на мутрите за които гласувате!!! Неграмотни дебили! За мутрите които са я писали им пускате бюлетини, а на мене че съм ви я цитирал ми слагате минусчета?!?!? Вие сте пълни олигофрени - по душа ЛГБТ активисти-моралисти!!! Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Мисля си, че линчът не е толкова лошо решение, а и няма да е трудно. Причакваме ги някъде след края на извращението и ...

Според мен още в началните училища трябва да има прайд часове, не бива да си затваряме очите, същите тези деца после излизат в Европа и САЩ и си причиняват психически и социални проблеми само защото не са научени на толерантност, емпатия, любов. И да искате и да не искате, България не е сапунен мехур, да се изолираме - трябва да се информираме. А иначе природата си знае нещата. Никй няма да може да накара някой да си смени сексуалността въпреки нея ако той не иска.

Нещо по-екзотично не искате ли да има ? Нещо с бичове, кожени дрехи и вериги ?

още в училище си беше ясно кой накъде го влече и дори да имаше някой "встрани от нормата" никой не му го е правил на проблем. Винаги си ги е имало "по-различните". Целия цирк с прайдовете цели нещо друго. Питай някой нормален гей и ще ти каже, че прайда е пълна идиотщина

Защо направо не изпратиш 12-13 годишната си дъщеря на училище с разпрани дънки на чатала и без прашки, та да могат да си се разглеждат един друг в клас. А пък може и учителката (учителя) малко показно да направи с нея на катедрата. Пък после като отиде в САЩ (че къде другаде), ще има да изумява всички с подготовката си в БГ. А на тебе ще ти праща снимки в близък план в деня на смирта на някой роднина. Гепиш ли идешта, боклук развратен.

Само заради гаврата с починалите, тези трябва да гният до живот в лудниците, а Терзиев и кликата му в затвора...

Няма ли поход на традиционното прабългарско семейство което не е било христианско и също е имало и то ценности

Ей, мека китко и нашето търпение ще свърши някога... Ама ти едва ли можеш да се сетиш, затова пък ще се увериш

аз съм горд че съм наследник на прабългарските ханове като Аспарух, Кубрат и Тервел, твоите предци ако са други си е твой проблем

защото никой не е по-голям от г.зЪ!

Идеята на антибългарите е точно такава - да се демонстрира неуважение към християнските ценности и семейство. Затова и така нагло са позволили прайда да се провежда на Задушница. Що не го преместят на датата на Рамазан Байрама, и да го направят в Кърджали или Разград?

а за чипирането нещо?

а ти от кои си, от гейовете или от алабамските афроамериканци?

Всеки хетеро мъж или жена е наясно със сексуалността си и не го вълнуват прайдове Тия дето искат забраните са с единия край на другия бряг и не смеят да си признаят

Между другото, имаш право - забалеязва се наистина как нормалните хора нито са "за" нито са "против" това шествие. Като започнеш да раглеждаш профилите на хората, които имат много силни и търди мнения по въпроса се натъкваш на следното главно: тези които са "за" са или хомосексуалити или такива които очевидно имат близко в обкръжението си хомосексуалисти; другите, които са твъро "против" или са скрити хомосексуалти, където даже им личи, или имат някакви проблеми в семейството. Освен това, супер ми е странно как хората, които са твърде "против", започват да сипят обиди как използвали кожи, бичове и не-знам-си-какво-си, къде се били събличали и как точно правили секс, Е, Бога ми, аз бих се съмнявал изключително много в собствената си сексуална ориентация, ако първото нещо, за което си мисля, когато видя група хомосексуалисти е да си представям как са годили и как точно правят секс и то с подробности.

Любимите теми за всеки руски трол са гейпарадите и черните палки на алабамските афроамериканци ... УПС

Ами те в Масква гейовете не правят паради, но се изявяват по голи партита