Общински съветник от ДПС в Кърджали е задържан при акция на МВР срещу купения вот

59-годишният Алтънай Халил е в ареста за 24 часа, кметът Хасан Азис нарече случилото се "пореден удар срещу демокрацията"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметовете на населени места трябва да се назначават от правителството.

Псевдодържавата и псевдо полицията правят псевдо акции за замазване на очите на народа! Ако изобщо хващат нещо това е 1% от купения вот. Единствения начин за окончателно спиране на търговията с гласове и промяна на структурата на парламента е да се се въведе образователен ценз и ограничение на неплащащите данъци да гласуват! Така автоматично няма да има чии гласове да се купуват защото те няма да гласуват!

да заплашваш че ще оставиш хората бе дърва или работа ако на гласуват за правилната партия. Да ви имам ДПС демокрацията.

Ама как така само един а другите ДПС съветници те да не би да са невинни както винаги

TOVA SA NAI GOLEMITE IZMAMNIZI V GRADA.TOZI KMET VURNA KURDJALI V SREDNOVEKOVIETO.KUPUVANETO NA ZIGANSKI GLASOVE BILO DEMOKRAZIYA.EBATI IZGNILITE NOZUZI

ПКП.Иска пак да е в парламента.

Какъв пореден удар, бе, маскара!

Някои като Азис имат повече от странно разбиране за демокрацията.

Вие се смее те но незнаете какво е да си българин в Кърджали.От 20 години е кмет и града ни го превърна в село.Една улица няма без дупки в буквалния смисъл.Лампите светят само на главната.Болкуците не се прибират редовно,парковете не се косят,кучетата са на всеки 100 метра(буквално)данъците са колкото в столицата,апетитните имоти се дават на свои хора,работата се дава на активисти на ДПС има само един тротоар оправен в целия град.Вие пак гласувайте за тях.

Въобще не се смеем.Но като гласувате за ГЕРБ ,все едно гласувате за ДПС.

А защо купуването на гласове е престъпление, а купуването на депутати не е????

И двете трябва да са престъпления и двете трябва да се докажат.

Опазил господ от демокрацията на една етническа и противоконституционна партия...

Е как задържан за 24 часа ? В затвора за 10 години !

Гласувайте на Референдума в Неделя ... Ако още някой не е разбрал, в България няма негласуващи! ... Който не се разходи до урните, гласува за ДПС! Подадени са 30 000 заявления за 160 секции в Турция, от 10 айпита в София, това си е държавен преврат! ... Продължавайте да спите под камък!

те това го пиша хот години! койта не гласува гласува за дпс! дпс с 4 % от населението влиза в парламенто с 12-13 % от гласовете! ако всички българи излезем и гласуваме, дпс ще е на самото ръбче! я влезе, я не!!

Явно за другарят Хасан Азис купуването на цигански гласове е демокрация.

Нагъзи се

Кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС Хасан Азис нарече ареста на Халил - "пореден удар срещу демокрацията". Toва ли ви е демокрацията да купувате гласове,да крадете и да разпределяте порциите в държавата,както се изрази великият падишах от с.Дръндар,който е и специалист в сферата на енергетиката и строежа на язовири.

в началото се подведох, че ДПСарския шеф е против купуването на гласове, после дочетох

Много добре.Свърши тяхната.Партия създадена от дс,изпозлваща етническата карта и страха у избирателите си зада ги използва за електорални едининжжи,докато в същото време крадат и с гъзовете си.Партия проводник на корупцията на кремъл у нас.

Ти ли беше онзи дето кряскаше, че Маймунската била Кремълско оръжие срещу "демокрацията"?