Преизбраха общинар №1 на София с кавга

Новоизбраните общински съветници в София се изпокараха на първото си тържествено заседание заради предложението на ГЕРБ Андрей Иванов отново да е председател на СОС. В крайна сметка той бе преизбран.

Обратно в новината

Коментари - Преизбраха общинар №1 на София с кавга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не познавам лично въпростната персона и не съм запозната с деянията му, но щом има обществени брождения относно морала и държанието му, то ГЕРБ ако искат общественно разбиране и подкрепа, трябва да внимават кого подкрепят. Ние гласувахме за тях, защото ни обясняваха, че са различни. В този случай, обаче няма нищо различно от методите и подходите на БСП и ДПС. Така, че господа управляващи не забравяйте, че след 2 години отново ще има избори.

Вижте му добре мутрата ..Пенсионираната фуражка - с 60 имота..Това е лицето на "гражданите" за европейско развитие на ..София ..)) Просто от него ЛЪХА Ентелект, честност , ум и квалфикация..."Неподкупе" и ...Абе , европеец...С МВР- образование ..Какво искате повече ??:)))

В България , 'проесперитетът е 'сложно " понятие .>) Някои крият в чорапи- бюлетините на гласуващи граждани , други , като Боко Рапона , мин. председателят, си изкарва днес надницата, като "решава" бакиите във волейбола..) Волейболът бил "символ" на България..И мутрите също са ни символ.:))) .И новата- стара , 45 - имотна фуражкаджийска мутра- ще бъде пак шеф на общинския в София... Изобщо , в страната на абсурдите, всичко е ОК. ))

Андрей Иванов - ГЕРБ мафиот! Йорданка Фандъкова - кукла на конци! Честито софиянци - пак ще има боклук, пак ще ви ръфат псета за 50 милона на година, пак Цецковци ще имат апартаментчета, пак дупки ще трошат колите ви, пак няма да има къде да се паркира! И при това - вече с 8 години ГЕРБ в София :))))

Андрю го познавам още като шеф на СИТАУ-МВР!И там беше една скандална личност,при чието пенсиониране се хвърляха шапки,шалове,чепици във въздуха!Навярно не е по-морален 10 г.след онези паметни времена!

Частито на кулегата и да вози, да води де, паството към добруване и свежа паша.Щот иде зима и ше падне млеконадоят, а и ново руно требе да пуснат, па напролет па.

И Фандъкова се изложи с тези стари -нови кметове ! Резил! Срамота ! Безобразие ! А районните ,районните те са големия смях,почти всички с малки изключения са некадърници и далавераджии ! А ма за какво говорим те за малко Лечков да преизберат ,преизбраха оня крадец с девет дела и присъда в Ямбол та София .........

Г-н Иванов е един много морален човек. Краде изкусно и малко хора разбират за това. Важното е всичко да става тайно. Да му е честита новата серия безобразия, които ще ръководи.

Номерцата на БСП стават все по-прозрачни - да има гюрултия. От какъвто ще да е характер и да не се върши работа. Най - голяма врява вдигат загубилите кандидати за кметове начело с вечно губещия Кадиев.

Бравос за г-н Андр. Ив.! Хай, хаирлия да е, да си удвои имотите! И неговите родители, тъстове сигурно имат голеееми пенсии. :)))

С ГЕРБ, до ГРОБ!

Скоро ми се наложи да ходя до общината .До районната администрация . Тя кметицата се заключила с едни врати .До нея достъп няма .И тая пак са я предложили , дето се пази от нас простолюдието в Подуене. Е това на какво прилича . Господа от общинския съвет иг-жо Фандъкова поне да се бяхте хоинтересували малко от работата и с хората . А не само как Ви се мазни на килимчето .

Този и работливия доктор Лъчко са може би единствените морално нечистоплътни активисти в ГЕРБ. В една работа няма ли морал рано или късно нещата се провалят, това е природен закон.

А, да не забравиш само бат' Цецко ;)) И вожда с банката ;)

А бе не Ви ли е срам Фандъкова . Хората не Ви харесват .С купените избори и тъпите си кметове сте жив резил . Как е възможно Район като Младост да се управлява от ДЕТКСА УЧИТЕЛКА, какво разбира тя от администриране и закони .А Кремиковци и Подуене от кметици дето са пропищяли хората в Района . НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ! това ли са Ви кадрете ?

На всички ни омръзнаха до втръсване лъжите и измислиците на комунистите-като се почне от онова ла..о Станишев и се свърши с втренчения недораслек Кадиев!У ГЕРБ няма злоба,клевети и нагли лъжи,поради което е обичан и печели с лекота,не само в София ,но в цяла България!Комунистите и циганите от Румъния и Русия да докарат,както и мюсулманите на цяла Азия-все тая ще губят,защото с техните мошеничества настоиха срещу себе си повечето българи!Та погледнете как свършиха изборите-в София и много други градове ГЕРБ печели с около 62-67%,а в Бъргас с над 70%!Какво има да плещите лъжи-докога,докато се самозатриете като партия на лъжците?

Йей..., ама личи си, че сте кадри на БКП - думите ви като от едновремешно партийно събрание са - от тях около 10 % истина, 20% полуистина, останалото живи лъжи. А-а-а... не така... С ГЕРБ напред, към светли бъднини... на оня свят.

Когато ГЕРБ носят отговорността да управляват София, те трябва да избират ръководителите. Дълбоко непочтенно е комунистите да предлагат свой кандидат за шеф на СОС, след като софиянци са посочили други да са на власт в София. Да пожелаем на новия Общински съвет, на кмета и на шефа на СОС ползотворна работа. Стискаме им палци. Ако не е успешна работата им ще ги сменяме на следващите избори.

Те понеже много успешно работиха та направиха всички възможни манипулации за да останат във властта..защото знаят че такива "закани" като вашата че щев ги сменяте са неосъществими при техните "избори"..Радвайте се и не хленчете за снега, за дупките, за транспорта и за куп "добре" свършена работа от герберите през предния им мандат...

Евалла! Уважения за г-жа Фандъкова. Но преизбирането на Иванов е дебелоочие!!

Някой може ли да ми отговори на въпроса защо след като мнозинството софиянци са против ГЕРБ, още повече са против БСП - общо ГЕРБ и БСП имат над 75% гласове на местните избори в София.

Резултатите от "изборите" опровергават твоята теза. Официално СОФИЯНЦИ са избрали този състав на СОС. Ако някой има доказателства и е ГОТОВ да се БОРИ за оспорване на тези резултати, да се отнесе към съда.

Ами факта че броенето на бюлетините завърши на 3-тия ден а изборния резултат бе обявен още в 8,30 в неделя може да ти подскаже дали всъщност е избрана

Как може при толкова компрометиращи факти по отношение на придобитото имущество от А. Иванов отново да издигат неговата кандидатура тия от Герб май не са с всичкия си. Крайно време е да се разделят с такива кадри /освен ако нямат лични интереси/

Ми те няма да останат.

Не се е нагушил достатъчно ,пък и сигурно знае много за сделките и безобразията на останалите герберски водачи ,та затова го оставят да продължи да облизва пръсти!

Сега ще сложат ,когото си поискат-милиционери и бивши агенти на ДС.Такива са кадрите на ГЕРБ.Напр. новият кмет на гр.Русе.Урааааааааааа!

За ГЕРБ в максимална степен важи старата българска поговорка - ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ!!!!! Нов морал, нов начин на управление, европейска политика - НИЩО ПОДОБНО!!!

Нема лошо, да почне първо от служебния си МЕРЦЕДЕС.

И пак ли същите кметове по райони дето и спаха 4 години . Простаци !Далавераджии!!!

Как можете да имате нещо против Андрей Иванов! Та този човек, благодарение на 120 години упорит труд успя да натрупа скромното имущество от 80 недвижими имота. Такива хора трябва да ги носим на ръце. Оставете го тоя слуга на народа да се потруди поне още 4 години , та да ги закръгли на 100!

Извинявам се! Човекът имал само 60 имота. Ето на това му микам аз честен и безкористен милиционер!

Интересни са ми тези мушмуроци. ГЕРБ има пълно мнозинство и ще предложи когото той намери за добре. както беше в предните години, когато СДС имаше мнозинство. И след като предложи председател на СОС те ще ност отговорност. Да, принциопно може да бъде избран и Г. Кадиев. Но ако се държеше нормално, а не като клоун на Антон Кутев и доносник Гоце. А когато БСП спечелят изборите в София, тогава да приказват. Сега ще мълчат.

От ГРОБ няма по-честни на света.

Не че ти завиждам, трябва да си много ама наистина много нещастен за да вършиш подобна работа.

КГБ-нце, днеска май ще ти резнат надника! Как може в един пост да не споменеш поне 5 пъти думата КОМУНДЕТА!??? Срамота!!!

Опозицията срещу новоизбрания стар председател на съвета не е от БСП или останалите опозиционни съветници.Истинските му врагове са от групата на герб...сами се сетете кой с кого си го мери :)

защо пишат че районните кметове са избрани, това ще стане на следващата сесия