Скандалът с ГЕРБ лепнал срамно петно върху Пещера

Общинските съветници в Пещера приеха осъдителна декларация за скандала с партийната пропаганда сред учениците. „За” гласуваха всички 13 присъстващи на сесията общински съветници.

Обратно в новината

Коментари - Скандалът с ГЕРБ лепнал срамно петно върху Пещера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така е, какво, недопустимо е и е недопустимо да се омаловажава.

Ех, защо така се нахвърляте към горката жена, тя така ги чувства нещата, така й идва отвътре! Така са я учили и нея в училище!

В Пещера има около 1000 власи. Красимира Симеонова е влахиня.Синът й завърши в Румъния ВУЗ без пари,такси и изпити. Румънците го вербуваха за работа против България. Красимира иска да го уреди на работа във външно министерство на България. Не се знае успяла ли е . Ако е така -направо чудно- румънски агент в МВнР на България. Честито на ГРОБ.

В понеделник бях на гости в Кричим и ядене пиене , ядене пиене най-накрая от толкова ядене и пиене са насрах на масата и сега срамно петно по стола и по цялият Кричим

Къде дремете? Четете ли тук?

Само Пещера ли?Тия смешници и аматьори от ГЕРБ (спомнете си Ремяна Желева) излагат цяла България.Колкото по- бързо хората осъзнят , че това е правителство на шепа мутри, заобиколили се от роботизирани послушни пионки (останалите министри и парламентарната им група), толкова по добре за всички.

ТАЗИ НЕЗНАЕщА КАКВО СТАВА В ПЕщЕРА ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ОТ НАР. СЪБРАНИЕ.ТЯ ВИДЯЛА ЛИ Е ТОРТАТА ИЛИ И ТАМ СИ Е СЛОЖИЛА ТЪМНИ ОЧИЛА. ВСИЧКО Е ЗНАЕЛА, А СЕГА ЛЪЖЕ И МАЖЕ КАКТО ТЯ СИ ЗНАЕ. ДАНО НА Б.Б. НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ СА КАТО НЕЯ.ГОЛЯМ С Р А М ЗА Г Е Р Б.

Хубаво ще Герб да си извадят поуката и повече да не се мотат около училища или детски градини. А още по-добре ще да си направят и равносметка какви хора са цанили за партийни деятели. тая девойка Галя Воденичарова, уж е секретар на местната комисия за борба с противообществените прояви, пък тя самата ги извършва.