Общинарите от Сандански взели ваксината на 20 медици

Председателят на общинския съвет в града Николай Шаламандов сред първите ваксинирани

Обратно в новината

Коментари - Общинарите от Сандански взели ваксината на 20 медици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ваксинираха по 200000 на ден както в Англия, това нямаше да никакъв проблем Да вземат първа да си признаят, че количествата ваксини, които получаваме са мизерни спрямо броя на населението баксинирането у нас е просто надзад а другото го знаем, че съветниците са там да си пазят интереса и ДА ОГРАБВАТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ

Голяма трагедия!! Ха ха ха ха!!

Нищо не разбирате! Това са обещаните ваксини от ББ за македонците! Ама на нашите! Ония от РСМ нищо не са разбрали! хахахаххаха

Извинявайте, но днешните новини наистина са прекалено много правдоподобни. И хард. Става ми много трудно да вярвам в истината и спасението така. Най-близкият ми човек ме ругае, лъже и клевети като вас. Аз не разбирам. Не съм порастнала дотам. И не се никне наведнъж. Как стана така, че хората престанаха да стават за духовна храна. А животът, става. И така, може ли да е толкова усмърдяна тази новина, вписваща се сред другите в днешния ден, че и от толкоз коментари да не бъде пробита в нея нейде пролука? Тея кодиращи в негация и смърт новини са стени, а не лабиринти без вход. Непробиваем е с моята вяра техният код! А пък и вие, вие, предвидимите мръсноусти многословстващи от компанията "гъз глава затрива", вие никакви душеприказчици не сте. Неразбираеми такива. Като ви обичам и вярвам във вашето спасение, не може ли без да се делите от мен да отидете някъде другаде?…

Е станалото станало.Сега да се явят за доброволци на първа линия и всичко ще е пито-платено!

Бойко, качвай се на джипката и право в Сандански.Ей такива прилепала провалят политиката ти! Чистиш на място и това е.Не удариш ли из дъно,все така ще те провалят. Чистене му е майката.

само р. овч. и корнелия нинова нямат джипове..

Много добре са направили, да изтипосат даже всички там гербаджий, патриоти, дърти комунаги, депесари и к'ви се сетиш и да им бият по една ваксина у дупето публично. Па ако сработи, и ние ще се пробваме по някое време да се ваксинираме...

Добре де, като е имало 70 желаещи да се ваксинират лекари с първата партида от ваксини, защо са доставени 100 дози ??? Май някой е "изпълнявал плана" за желаещи да се ваксинират и като са дошли ваксините - няма на кой да се поставят.

Пълни глупости на търкалета говорят тези от общината. Че нали ваксините се бият последователно. Като свършат лекарите, в едно(последното) шишенце остават между 1 и 4 дози. При максимум 5, а другите шишенца не са отваряни. Къде са 4 и къде са 20. А и разстоянието между Сандански и Благоевград е малко. Тези от общината, начело с кмета са за глоба и изхвърляне. Ако ги бяха поставили на учители е друго нещо.

Бее....овцете много бързат да се чипират...умрели от страх ,,,,че ще умрът от вирус...а предпочитат от ваксини.......не се бойте чичко Бил Гейт и сатанистите/рептили за всички са приготвили.....който иска..има... чипирането ви в кърпа вързано...само да го искате

шарлатани-ВМРО.

само р. овч. и корнелия нинова не са шарлатани..

Четирима общинари са ваксинирани. Интересно ми е, дали са им набили 20 ваксини едновременно или простите дирници се правят на Кана Рачева.

В един прованс има 4 общинари и 20 лекари. Пита се кой е по-важен, и второ условие - ако не е паланка, а голям център, общинарите са десетки, а медиците хиляди, остава ли първият отговор и за второто подусловие? Който реши задачката, може да излиза от нета. Каквото и да сте отговорили, деца, ще имате шестици.

1. Хайде престанете с тая плитка пропаганда. Въпреки опитите за създаване на масова психоза, хората не се подлъгаха да се юрнат масово да се бият за ваксини. Това обърква плановете на кукловодите и сега изкуствено раздуват историята с нахалните общинари, които прередили други чакащи от първа и втора линия. Ами халал да им е ваксината тогава. 2. Някой да знае нещо за фирмата- вносител на ваксините в България, коя е, кой я представлява, има ли опит с вноса на ваксини? Пълно затъмнение, а би било доста любопитно.

И оператор са си наели за достоверност.

незаконно? Медиците благодарение на журналята ги е страх да се ваксинират и какво да ги направят да ги върнат ли? Поне са дали пример, че първите хора в града не ги е страх от ваксините.

Страх ги е да не се заразят! Далаврите не може да спрат и за 2 седмици крантина!

Шамар да е - аванта да е.

Борбата за ваксини е на живот и смърт. Който се ваксинира, ще живее. Който не - ще мре. Тук вече не става въпрос за пари, за слава или власт, а за правото на живот а тогава човекът става - звяр. Ще изпотъпчат бабичките, да се доредят до животоспасяващите ампули.

Какви животоспасяващи ваксини?!?!? Ти нормален ли си? Акъл имаш ли?

То тоя от Мелмак, не виждаш ли ;)

Явно има, за разлика от теб. Точно така е- когато става дума за оцеляване, хората стават зверове. Ако утре се окажа, че вирусът се е изменил и е станал много смъртоносен, а ваксината предпазва- всичките тулупи и антиваксъри ще смажат и ще изпотъпчат хората, за да си спасят простите задници.

Това явно си го драснал на база собственото възприятие за живота :) Да, човек като се паникьоса прави всякакви неподозирани и за него неща. Единсвеното по-силно от болката е мисълта за болката.

Никой не ти пречи да се ваксинираш, действай.

А тия 20 медици защо са с е отказали в последния момент. Ако бяха маслини и телевизори нямаше да избягат от опашката.

ебати селяните

Че то съмнявал ли се е някой, че ваксинирането у нас ще протече по "българския модел"?

Не е виновна държавата. Просто калпава семка.

Тази калпава семка, като отиде в чужбина хич не е калпава.

Живи ли са още?

И здрави.

За тези в Сандански се разбра, защото застанаха пред камера. А, за колко ли изобщо става дума в цяла България? Кога ли се е спазвал реда и закона от власт имащите в България?

И оправданието е готово предварително в случай, че някой изпее четата.

Да се провери и Софиямед , и там се коментира особенно разпределение на ваксините.

Гледам Шаламандов,гледам Каракачанов, познавам и други представители на ВМРО, в болшинството си много угоениq много сланина , много BILLA=

Хаос и глупост. Хаос защото болничното ръководство явно не се справили да организира служителите си или в последния момент проповедник анти ваксър им е промил мозъците.. Глупост защото голяма част от тези общинари ще се простят с топлите си местенце особено тези от ГЕРБ..

То и министър Ангелов не е на първа линия ама се ваксинира публично. Кой ще го накаже?

Ми хубаво, да се ваксинират.....и по едно кренвиршче да им дадат- за утеха.

Предизборната кампания започна. Да внимават ВМРО, че атаката срещу тях идва и от близкия запад. Без тях СРМ е в ЕС и тогава ще видите какви вета ще ни завъртят.

20 медици, които не искали да се ваксинират.

.....от отказалите се в последния момент?

БЕЗСРОЧЕН ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ Този въпрос към здравният министър на България ще се повтаря всеки ден, чрез различни медии в България и не само там, докато здравният министър на България не покаже фактите на всеки, защо.. КОЯ ДЪРЖАВА Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО СМЪРТНОСТ - 2020. ЗАЩО Здравният министър на България трябва да отговори само на един въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по смъртност за 2020 г. и това е неоспорим факт." Факт е термин, използван като синоним на истинност, която може да бъде доказана научно или логично. Факт е резултат или събитие, случило се в действителност и чието съществуване е безспорно и проверено и не подлежи на съмнение. https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country Скандал с първото място в целия свят за 2020 г. по смъртност на България, здравният министър може да нареди спешна проверка, нали.

Ама си огладнял, а?

но ти си стоиш в къщи а другите да мръзнат на Орлов мост.

Както се очакваше, от смрад (разбирай АП и Ройтерс, ерго леля Сиа) е спусната поредната "наредба" за широко осветляване на кражби, недостиг и неуредици покрай така наречените ваксини, за да се създаде желание в колебаещите се да се наредят на опашка за дамгосване. Изтъркан похват действащ първосигнално на sheeple (лапнишараните). Добрия пастир е решил да разреди стадото доста драстично... Изпълнението на плана вече върви в пълен ход. Нещата почнаха да загубват.

Много точен коментар... не всички новини са фейк, повечето си ги нагласят.

Каната Рачева

Ей РЗИ какви боклуци сте. Само малоумници работят там.

Текезесари.От всички партии.

Патриотите, са се направили, че за тех правила нема. Аре да излезнат сега шкембе войвода, джамбазчето с малките ръчички и баш майстора на оградата по границата, да обяснят това ли им е патриотизма

Бастуните не са взели нищо. Дали са им ваксините. Не е луд който изяжда баницата а този дето му я дава. А в случая не става на въпрос за баница а за нетествана отрова.

заради такива идиоти и ненормалници, накрая ще изхвърляме ваксини. да се ваксинират не само общинари, ами и всеки, който иска. явно кретените са повече от нормалните.

4000 ваксини се губят, предполагам вече са изхвърлени. Проблемът не е в нещастните общински басъуни а във факта, че 100бр. ваксни въобще са доставени в Сандански, след като нито лекари, нито медицински сестри, нито санитари, нито социални работници желаят да се ваксинират. Закарали ваксините при тези дето не искат да се ваксинират. А за тези дето желаят няма ваксини. Загубена работа. Организация 0.

Мислех си за всички тези хора, които поради една или друга причина се поддадоха на триковете на Mr.Global и сами започнаха да си копаят гробовете. Това е любимият похват на психопатите – да те доведат до твоето собствено „доброволно“ самоубийство. Искам да им кажа, че най-страшната не е смъртта, а загубата на вашата безсмъртна душа. Изправени сме на много важен кръстопът. Има само два пътя. Кой от тях ще поемете – зависи дали ще ни има като човеци. Тук е пълното интервю с Катрин Остин Фитц от поредицата Planet Lockdown, със субтитри на български език. Ще се радвам, ако споделите с повече хора. Така те ще знаят какъв капан ни се готви и как можем да му се противопоставим. «Много хора си мислеха, че могат да останат по средата на пътя и сега това, което е ясно, е, че трябва да вървиш или с култа, или трябва да вървиш с истината. Пътят по средата го няма и така всеки трябва да избере кой път иска.» Вижте дори само първото видео и бъдете свободни от лъжите и манипулациите на световните куколоводи. Гарантирам, че няма да съжелявате и за секунда за отделеното време. Инфото във видео 1 кърти мивки с инфото си и източника си. Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) - The Bulgarian Times https://bit.ly/skritata-istina-sega Върховният съд на Италия разкрива кой открадна изборите в САЩ (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/USizbori-pulnaIzmama Световната сатанинска диктатура вече е в ход – ето какво ще се случи (ВИДЕО) http://bit.ly/Satan-AI-dictat-FuckOff

Не ти е лесно, човек. Виж с доктора да ти смени лекарствата.

вярно скандал е, ама като са идиоти и никой не иска да се ваксинира какво? да ги изхвърлят ли? аз чакам и се моля, търся връзки и приятели, няма за мен, а на тия кретени са им излишни.

Много лоша организация. За тези дето НЕ искат да се ваксинират, ваксини бол и ги карат на сила. За тези дето желаят да се ваксинират ваксини няма. Да разформироват Щаба и да прехвърлят ваксинирането към НОЩ.

Тъпа реакция науправниците е те не са ли хора важно че не са изхвършени ваксините

Общо с двете пратки са доставени 35 000 ваксини. До сега са имунизирани 13 473 човека. Около 4000 ваксини се губят. Няма ги в статистиката. По всяка вероятност са заминали на боклука. Организация по ваксиниране нула.

По всяка вероятност са ваксинирани свои хора от елита които не са толкова глупави да го правят публично.

Сами са си го начукали !!

Организация, майна. :)

Излишна драма. Ако наистина изтича срока в неделя - няма време за връщане и преразпределяне.

Голяма драма... Кво ще прайм сега? Ауууууу...

Статии в стил "Айде че не остана!"

Viva la corruption!

Лекарите отказват да се ваксинират ама бастуните в общината напират за ваксина. И оператор с камера викнали.:) Глупости. Накарали са ги насила и мишките клекнали за да запазят заплатицата.

Лоша организация от страна на Националният щаб по ваксиниране. Където няма желаещи просто не бива да се доставят ваксини. Селяните поръчали ваксини на принципа "да има. от много глава не боли". После се сетили, че ще се развалят и ще се изхвърлят и накарали едни бастуни зорлем да се ваксинират. Олигофрени. От 80те процента на червения професор.

Това са "управниците "в Булгаристанската кочина - Долни , мръсни , нахални и крадливи мърши и най-важното СТРАХЛИВЦИ !!!

В други ден ше дойдат 2500 ваксини на "Модерна" и след този скандал няма да има на кого да ги поставят.

/абе тук нямат правилен ход. Ако бяха отказали, щеше да има: "Ама защо отказват? Не трябва ли да дадат пример?" Интересно е колко процента от медиците в Сандански за ваксинирали и как така въпреки направените предварително списъци са останали ваксини? И на други места в страната ли остават така ваксини и какво се прави като останат?

Със сигурност остават но само тези бастуни са викнали оператор да ги снима.