Коментари - Общинар и партиен лидер опитаха да свалят украинското знаме от фасадата на СО (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русуфил или русофоб чуждо знаме няма място на наша община

Мястото на този флаг не е на официална БЪЛГАРСКА сграда .

Мястото на украинския флаг е в задника на соросоидите.

Скоро осрайна няма да я има... а с нея трябва да си отидат и долните предатели които са набили знамето столична община..

И защо не са били изхвърлени през парапета четирихилядните русороби?

Предлагам: На фасадата на СО, да се сложат освен знамето на УкраИна и знамената на Турски Кюрдистан, Иракски Кюрдистан, и Нагорно-карабахската република. Все "държави" в подобно положение, където се водят бойни действия, еквивалетни на тези в Украина, но никой не ги отразява. Ми като сме солидарни с едни, нека сме и с другите. Там също живеят и умират хора! С какво една кюрдска майка е по-различна от една украинска?!

Теб и русолизците като теб вече ви няма

този парцал се развява на обществена сграда и какво общо има независима България с някакъв регионален конфликт от който не се интересуваме.

Ти в твоя гъз носиш бяло-синьо-червения и червения със сърп и чук, и звезда. Едновременно.

чуждопоклонничество за една терористична държава.

казано.

Ми иди ги изхвърли бе третополов

Жълто-синият цирей върху фасадата на Столична община говори колко ни е акъла като народ и какво е нивото на нашите инфантилни управляващи. То е позор без преувеличение.

ПАРЦАЛА СИ ТИ, ТАКА Е В ЦЯЛА ЕВРОПА ОТ ЦЮРИХ ДО ЛОНДОН. САМО НА РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ВИ ПРЕЧИ!

Ами като съпричастност, да сложим и знамето на Йемен? Там всеки ден трепят по 100-200 човека и то предимно деца.

Не е третополов а чист педераст

В ЦЮРИХ И ЖЕНЕВА Е СЪЩОТО. А ТАМ ПО ФИНАНОВ И УМСТВЕН ПРИЗНАК СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ И ОТ БГ И ОТ РАША-ФАША!

Като те онодят анадолските манафи си е твой регионален кнфликт. И да викаш за помощ ние само ще снимаме с телефоните и люпиме семки

Е слагай, някой да ти пречи?

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

В ЙЕМЕН НЯМА ПЪ;НОМАЩАБНА ВОЙНА С УЧАСИТЕТО НА 1 МИЛИОН ВОЙНИЦИ. ТАМ НЕ СЕ СТРЕЛЯТ С КРИЛАТИ РАКЕТИ И ХИПЕРЗВУКОВИ ТАКИВА!

Направо да сложат знамената на половин Африка, Близък Изток и Южен Кавказ! Аман от двойни стандарти! Като кажеш А, поне кажи и Б. Или украиските гагаузи са висша раса, а всички останали жертви, дето гинат всеки ден са някакви там диваци, нали?

Тук е България, педалче

Овцете на цяла Европа били боядисани в синьо и жълто, та и нашите овце, да не се различават.

https://img.nzz.ch/2022/04/29/2e1006df-f6e7-4e27-840a-5146d01f04d0.jpeg?width=560&fit=crop&quality=75&auto=webp&crop=2416,1748,x108,y1103 КАК ТАКА НА ЦЕНТЪРА НА ЦЮРИХ ИМА УКРАИНСКИ ЗНАМЕНА (НЕ САМО ЕДНО)? А СЕТЕТЕ СЕ, ЩО ЗА БОКЛУЦИ СА ТАКИВА КАТО КопЕЙКИН!

На снимката само недоразумението копейкин се откроява, явно останалите са незначителни и в неговата сянка, не заслужават внимание! Защо ли обкръжението му допуска да бъдат обезличени от един доста грозничък лидер,по скоро прилича на рОмлянин

слагай ги тия знамена, тука да не е Русия, никой не ти пречи

В ЙЕМЕН НЯМА ПЪЛНОМАЩАБНА ВОЙНА С УЧАСИТЕТО НА 1 МИЛИОН ВОЙНИЦИ. ТАМ НЕ СЕ СТРЕЛЯТ С КРИЛАТИ РАКЕТИ И ХИПЕРЗВУКОВИ ТАКИВА!

Естествено че трябва да го свалят. Инак да си свалят и гащ*те

Хайде, пак от "Козяк" пишат. То бива копи-пейст....

Мръсни псевдо възрожденски платени русороби.

Така, така, а вие защо биете негрите. Класика, другарю, класика.

Ами не е нормално някакво чуждо знаме да виси в българска община. Утре от ДПС ще вдигнат турското в Кърджали. Тези, които са поставили украинското знаме спешно трябва да се разкарат към тяхната нова родина Украйна, защото е очевадно, че България за тях е далечна и забравена тема.

които техники знаем от къде изначално произлизат и кои водят войни на всички континенти под “мироопазващи операции”

Брей какъв “наблюдател”

На Възраждане всичко им пречи. Хващам се на бас, че ако руското знаме се вееше там вместо украинското, “родолюбието” им нямаше да е против това.

Не ми хвали Швейцария, че там приеха план за режим на тока. А и с флагчета всеки може! Бъди мъж - запипи се доброволец за фронта! Украина те зове!!!

Държавни институции са окичили чужди знамена? Аре да не ни правиш на глупави, а? Гражданите имат право да слагат, каквито си искат знамена. Държавните институции може да решат да издигнат някъде украинското знаме в знак на съпричастност - в някоя градинка, на някой пилон, до собственото им знаме. Но НИКОГА върху сграда на държавно учреждение!

Болните мозъци, най-лесно за путинофилската кауза ги облъчват. Хем прост, хем неук, готов за герой.

След това да сложат и знамената на републиките от Северен Кавказ! Там малко ли войни води и народ изтрепа Путин?

Някакви аргументи имаш ли? Или ти е най-удобно със свалени гащи?

имам приятели доктори, които лекуват точно твоя тип шизофрения. Казват се “бандата с чуковете”.

Не ти ли харесва как е написано, нищо, важното че е истина

Щото и те са продажни гъзове изповядващи глобализъм

Някаква украинска нацистка мърша се скъса да пише, че из Европа наслагали, едва ли не навсякъде, нацисткия парцал. Лиже пачаврата ! Никъде в Европа няма украинско знаме на държавни сгради и то за постоянно. Както и у нас, така и там, има закон къде, кога и какви знамена се слагат. Но те го спазват, а ние не.

Ми, аре да се хванем на бас, а? Залогът е, примерно, цялото имущество и българското гражданство, а? Ако ти спечелиш, аз дарявам всичко на Р.България, отказвам се от гражданството си и заминавам да живея в Русия. Ако, обаче, аз спечеля, ти правиш същото, като заминаваш за, там, Англия, САЩ ...

Не ми хвали Швейцария, те във война не са влизали от векове. А и с флагчета всеки може! Бъди мъж - запиши се доброволец за фронта! Украина те зове!!!

Тоя варненски мангал ще изяде винкела тия дни, усещам...Сърби го задника от доста време.

Освен това това тези не са лепнати на общината

Поплювкин, ти що не се разкараш към твоята единствена родина русия, даже ще ти мохеме за довиждане!