Коментари - Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни | Днес.dir.bg

Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни

Строги наказания бяха наложени на студенти и охранителна фирма след телевизионен репортаж, който показа как репортер влиза в общежитие в Студентски град въоръжен. Ректорите пък предлагат невиждани мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни | Днес.dir.bg

Коментари

В Хага, "ако някой наръга някой с нож, директно отива в затвора". В България, ако някой наръга някой с нож, го вербуват и става стърудник на ДАНС или на полицията и започва да печели големи пари !!!

Пияните същества нямат никакво право да безпокоят когото и да е.Моля БЪЛГАрСКАТА ДЪРЖАВА да защити нормалните граждани от пияндетата.В противен случай ще има още много да се питаме и чудим "Ама защо стана така" и "Кой ли е виновен"

Основна мярка е да възпитавате децата си. Не ги оневинявайте , когато те сами създават поводи за инциденти ,в които освен себе си, рискуват и други невинни. Алкохолът не прощава е написано в учебници в отделенията. Доизтъкнете на емоционално незрелите,че опиянението от него води винаги до бели. На пътя катастрофи, в бита скандали.Но ги защитавайте! а внушете, че когато се черпят, трябва да съблюдават предварително , да не са с кола (за да не шофират); предварително да помислят преди почерпката,че никой няма задължението и нервите да се съобразява и пази тях. Именно защото ,ако не са агресивни,са беззащитни. Или обратното. Който защитава безотговорността и бяга от реалната причина,то той е убиец!

НЕ ги защитавайте (поправям)

Нали? Ние всички трябва да ви козируваме, да бдим за спокойствието ви, докато се наливате с алкохол. Да будуваме и пазим вас и САМО вас и вашия живот. Вие недобросъвестни и безотговорни изобщо не сте. Истината е,че заради кретенското действие на недозирания алкохол, вие превръщате всички нас в потенциални убийци .

Илко е действал в условията на законна самоотбрана от трима пияндета. Има право да спокойствие, има право да учи и има право да се отнася с нетъримост към нападнали го пияни боклуци. В един неделен "Телеграф" има буквално следното, казано на журналистката от техен колега- първокурсник: Предния ден на случката казах на единия близнак, че ако продължават така да пият, ще се случи нещо лошо". За около 4 месеца първи курс тези пияндета са направили впечатление на тяхната среда със своя алкохолизъм. Свобода за ИЛко, а останалите двама, ако вече са изтрезнели, трябва да се осъдят за нарушаване на обществения ред и за повреда на вратата в общежитието. В своите къщи да чупят, но тек - НЕ!

Стига свободия, стига убийства, това трябва да стане незабавно.Всеки който иска да пие да ходи в центара и да си наеме хотел.Незабавно да се премахнат всички нощни барове и дискотеки на територията на студентски град.За спокойствието на родителите и сигурността на студентите, крути мерки!!!!!

А кой ще спира пиянките след 22ч? Пенсионерите пазачи ли? 22ч е тъпо. Много студенти бачкат по нощите.

Аз съм ок за предвидените мерки. Стига да те пускат и след 22 ч., ако се идентифицираш. Така няма да се допускат външни лица и в същото време живеещите в съответния блок ще могат да си се приберат и след 22 ч. Но не могат да ме убедят, че например самите живущи в блока няма да имат възможност да си спретнат едно парти и пак да има пияни и съответно инциденти.

Не е хуманно да изгониш пиян човек ли? Че да не би някой насила да му е изливал в устата алкохол? Че да им наредят походни легла в мазата тогава и да ги тръшкат в тях, докато изтрезнеят. Или да им наемат бавачки и медсестри, за да не почнат да повръщат, или да изпаднат в делир. Аз пък съм за други мерки. Връща се пиян, на другия ден го изритват от общежитието. Да си търси квартира и в нея да повръща колкото си иска.

Е сега вече университетите ще фалират поради отлив на "студенти"...

Вчера купих гащи на сина си от МолЪТ...Продавачката излезе позната - 2 години се мъчи да става докторица, после завърши нещо неясно като мениджмънт и тинтири-минтири. Много студенти, много виШисти във високотехнологичната ни държава, брей...Станахме нация от вождове, но няма индианци да пасат бизоните.

С този коментар от българския студент в Хага пак давате изключително рядко срещани примери дори и във "Великата" Холандия, която да е за пример. Защо винаги хората гледат да сравнят България с някоя западна държава и то не с хубаво, а с лошо. В България, анархия безпорядък не знам си какво си пък щото тука в Хага всичко е цвете за мирисане. И тук студентите правят същото купони, дискотеки, алкохол и наркотици, които не са чужди на никои. Моляви имайте малко уважение към Родината и спрете винаги да говорите с пренебрежение за нея, защото по-този начин хората си изграждат лошо мнение за нас!

НЕКА РЕКТОРИТЕ И ОХРАНИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ,че само с промяна на реда и недопускане в стаите им на употребили алкохол студенти ще решат проблемите,ЗАЩОТО ВЪЗНИКВАТ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ -НИМА Е ДОПУСТИМО ДА ИЗГОНИТЕ НА СТУДА В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ СТУДЕНТ /ЧОВЕК,УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,КОЙТО ЩЕ ПАДНЕ,И ЗАСПИ ,С ВИСОК РИСК -ПОСЛЕДЕН СЪН ЕВЕНТУАЛНО КОМА -СМЪРТ ?! /Това,че някой е пиян не ви дава право да го обричате на почти сигурна смърт като го изгоните извън стаята му -на студа и кучетата,евентуално да запушва спешните отделения без да има спешно състояние /не всички пияни са със спешно състояние,за да викате линейка,и повечето пияни не са агресивни,а безпомощни!/ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ,И НАСИЛСТВЕНО НАЛИВАНЕ НА АЛКОХОЛ И ДРОГА ,ТАКА КАКТО ВИДЯХМЕ ТАКЪВ СЛУЧАЙ,В КОЙТО ИМАШЕ СЛЕДИ ПО ШИЯТА МОМЧЕТО,ДОКАТ СА ГО НАЛИВАЛИ СЪС СМЕС ОТ АЛКОХОЛ,И НЯКОЛКО НАРКОТИКА,КОИТО СЕ ДОКАЗАХА С ТЕСТ НА УРИНАТА,ЗАКУПЕН ОТ РОДИТЕЛИТЕ ОТ АПТЕКА!!!!!!!!!!!! Мислете по-дълбоко и по-широко за ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ ,СЪОТВЕТНО МЕРКИ ЗА ВСИЧКИ СЛУЧАИ!

а ако това пияно същество регулярно ти пречи да спиш и се прави на голямата работа през нощта, какво правим? има ли към кого да подадеш оплакване? и дали ако не се беше случило така, Илко нямаше да бъде жертвата - осакатен, обезобразен, ...

разбира се .Държавата или неправителствена организация ,трябва да създаде аналогична организация на подобните в чужбина за борба с алкохола/днес вече английски лекари съвестват ,ако някой не е порбвал алкохол да не пробва,а още преди повече от 100 години САЩ са опитали да забранят алкохола като твърда дрога,но възникнал нелегален пазар и нелегалните станали много силни в лошия смисъл ,а е нужно да не се злоупотребата с алкохол .Сега лечение на зависимост към/от алкохол става предимно в психиятрии ,където също се лекуват и други зависимости -към срога,или секс ...НЕ БИХА ЛИ МОГЛИ ДА СЕ ДОКЛАДВАТ НА РЪКОВОДСТВОТО НА СТУДЕНТИТЕ ТАКИВА СЛУЧАИ,И ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДНОВРЕМЕННО ДИСИПЛИНАРНИ МЕРКИ,И МЕРКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЗАВИСИМОСТ,КАКТО И МЕРКИ СПРЯМО ОНЕЗИ,КОИТО ПРОДАВАТ АЛКОХОЛ НА НЕПОДХОДЯЩИ МЕСТА В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ И ВЪЗРАСТ /В САЩ Е ЗАБРАНЕНА КОНСУМАЦИЯТА ДО 21Г/ ,И СПРЯМО ОНЕЗИ ,КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ НЕЛЕГАЛЕН АЛКОХОЛ

че кой го е карал да се напива до безпаметност, а друг трябвало да мисли да не настине, що за идиотщина, ако ти беше подложен на системен тормоз като Илко, така ли щеше да мислиш. Момчето е напълно невинно, действало е при самоотбрана, видя ли изтърбушената врата, това не е ли нападение.

Много сте зле! Значи, всички, трябва да мислят за последиците, само пиещият - не!? Що не поизтрезнееш малко, преди да пишеш простотии?!...

Жалко , че момчетата не са били научени да пият с мярка и да се държат като големи хора . Та те не помнят какви са ги вършили в нощта, когато са нападнали спящия студент . Кръвна проба , взета около 5-6 часа след инцидента показва , че оцелелият близнак има все още с 1,8 промила алкохол в кръвта !!! За какво говорим ?! Та те не помнят какви са ги вършили!!!! На кого разказват съчиненичката си историйка ? Горката майка , хваща се за всяка отчаяна и нескопосана измислица и опитва да убеди всички в нея . No passaran !

Обърнете внимание,че с алкохол в кръвта не са тръгнали да шофират,а се е върнал да спи,но,според камерите,е бил изгонен БОС,от Илко навън от стаята..НЕ СЕ ДОПУСКА ДА ГОНИТЕ НАВЪН НА ПОЧТИ СИГУРНА СМЪРТ ОТ ПРОСТУДА,ТРАВМА ,АСПИРАЦИЯ НА ПОВЪРНАТО ВСЕКИ УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ ОБИКНОВЕНО ТАКИВА СА В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ И НАЙ-ЧЕСТО НЕ СА АГРЕСИВНИ ,като агресията основно зависи от ядрото на личността,а не от алкохола /НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ,ЧЕ ЧОВЕК,КОЙТО НЕ Е АГРЕСИВЕН В ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ,ЩЕ СТАНЕ АГРЕСИВЕН В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ ,или става дума за личностови характеристики ,като само за азиатци масово е прието,че алкохолът им действува психо-патологично ,защото се оправдават с алкохола за убийства напр ромите.../ Има случаи,когато насила са наливали младежи с алкохол и дрога ,и в случая студентски град предоставя задължението,когато общуват колегите-студенти да консумират алкохол .тези двамата не са имали друга възможност да общуват с колегите си,защото се е наложило да избягват конфликтите с трезвения Илко,като са пътували до града си ,във всички останали дни ....

Налага ти се спешно да спреш транквилантите и да погледнеш живота директно в очите. Направил си опит да защитиш пияните пернишки лекета, но твърде слаб и неуспешен. Сори, не ти се е получило.

Сигурно си мислиш, че като пишеш с Caps LOCK звучиш по-убедително и аргументирано, но ще се наложи отново да те разочаровам - и тук си сгрешил.

Какви глупости говориш бе ?! Откога в пернишките кръчми пуснаха и интернет та пишеш ? Алкохолът не правел агресивни кротките хора , така ли ? Аз пък позавам трима , които стават съвсем различни хора под влиянието на алкохол . Кротки като агънца , когато са трезвени и супер агресивни и готови да скочат на бой на всекиго , когато се напият . Я ходи се скрий някъде , заедно с глупостите , които пишеш !

Абсолютно съм съгласна с Вас, господине! Живяла съм 5 години на общежитие и 5 години на квартира и наистина е въпрос на възпитание и характер! Аз също съм пила, обикаляли сме по цели нощи, но никой не е прибягвал до насилие, тормоз или каквото и да е подобно средство за "общуване". Хлапаци, излезли от къщи и решили да показват мъжественост!! Дано са малцина като тях!! За това се моля!

Студентите от провинцията, които ползват общежитията трябва да знаят, че са дошли да учат, а не да се веселят. Държавата им плаща общежитието. Ако преодавателите във висшите училища пишат реални оценки, почти всички студенти ще трябва да напуснат.

Коментари - Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни | Днес.dir.bg

Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни

Строги наказания бяха наложени на студенти и охранителна фирма след телевизионен репортаж, който показа как репортер влиза в общежитие в Студентски град въоръжен. Ректорите пък предлагат невиждани мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Затварят студентските общежития след 22 часа, няма да пускат пияни | Днес.dir.bg

Коментари

В Хага, "ако някой наръга някой с нож, директно отива в затвора". В България, ако някой наръга някой с нож, го вербуват и става стърудник на ДАНС или на полицията и започва да печели големи пари !!!

Пияните същества нямат никакво право да безпокоят когото и да е.Моля БЪЛГАрСКАТА ДЪРЖАВА да защити нормалните граждани от пияндетата.В противен случай ще има още много да се питаме и чудим "Ама защо стана така" и "Кой ли е виновен"

Основна мярка е да възпитавате децата си. Не ги оневинявайте , когато те сами създават поводи за инциденти ,в които освен себе си, рискуват и други невинни. Алкохолът не прощава е написано в учебници в отделенията. Доизтъкнете на емоционално незрелите,че опиянението от него води винаги до бели. На пътя катастрофи, в бита скандали.Но ги защитавайте! а внушете, че когато се черпят, трябва да съблюдават предварително , да не са с кола (за да не шофират); предварително да помислят преди почерпката,че никой няма задължението и нервите да се съобразява и пази тях. Именно защото ,ако не са агресивни,са беззащитни. Или обратното. Който защитава безотговорността и бяга от реалната причина,то той е убиец!

НЕ ги защитавайте (поправям)

Нали? Ние всички трябва да ви козируваме, да бдим за спокойствието ви, докато се наливате с алкохол. Да будуваме и пазим вас и САМО вас и вашия живот. Вие недобросъвестни и безотговорни изобщо не сте. Истината е,че заради кретенското действие на недозирания алкохол, вие превръщате всички нас в потенциални убийци .

Илко е действал в условията на законна самоотбрана от трима пияндета. Има право да спокойствие, има право да учи и има право да се отнася с нетъримост към нападнали го пияни боклуци. В един неделен "Телеграф" има буквално следното, казано на журналистката от техен колега- първокурсник: Предния ден на случката казах на единия близнак, че ако продължават така да пият, ще се случи нещо лошо". За около 4 месеца първи курс тези пияндета са направили впечатление на тяхната среда със своя алкохолизъм. Свобода за ИЛко, а останалите двама, ако вече са изтрезнели, трябва да се осъдят за нарушаване на обществения ред и за повреда на вратата в общежитието. В своите къщи да чупят, но тек - НЕ!

Стига свободия, стига убийства, това трябва да стане незабавно.Всеки който иска да пие да ходи в центара и да си наеме хотел.Незабавно да се премахнат всички нощни барове и дискотеки на територията на студентски град.За спокойствието на родителите и сигурността на студентите, крути мерки!!!!!

А кой ще спира пиянките след 22ч? Пенсионерите пазачи ли? 22ч е тъпо. Много студенти бачкат по нощите.

Аз съм ок за предвидените мерки. Стига да те пускат и след 22 ч., ако се идентифицираш. Така няма да се допускат външни лица и в същото време живеещите в съответния блок ще могат да си се приберат и след 22 ч. Но не могат да ме убедят, че например самите живущи в блока няма да имат възможност да си спретнат едно парти и пак да има пияни и съответно инциденти.

Не е хуманно да изгониш пиян човек ли? Че да не би някой насила да му е изливал в устата алкохол? Че да им наредят походни легла в мазата тогава и да ги тръшкат в тях, докато изтрезнеят. Или да им наемат бавачки и медсестри, за да не почнат да повръщат, или да изпаднат в делир. Аз пък съм за други мерки. Връща се пиян, на другия ден го изритват от общежитието. Да си търси квартира и в нея да повръща колкото си иска.

Е сега вече университетите ще фалират поради отлив на "студенти"...

Вчера купих гащи на сина си от МолЪТ...Продавачката излезе позната - 2 години се мъчи да става докторица, после завърши нещо неясно като мениджмънт и тинтири-минтири. Много студенти, много виШисти във високотехнологичната ни държава, брей...Станахме нация от вождове, но няма индианци да пасат бизоните.

С този коментар от българския студент в Хага пак давате изключително рядко срещани примери дори и във "Великата" Холандия, която да е за пример. Защо винаги хората гледат да сравнят България с някоя западна държава и то не с хубаво, а с лошо. В България, анархия безпорядък не знам си какво си пък щото тука в Хага всичко е цвете за мирисане. И тук студентите правят същото купони, дискотеки, алкохол и наркотици, които не са чужди на никои. Моляви имайте малко уважение към Родината и спрете винаги да говорите с пренебрежение за нея, защото по-този начин хората си изграждат лошо мнение за нас!

НЕКА РЕКТОРИТЕ И ОХРАНИТЕЛИТЕ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ,че само с промяна на реда и недопускане в стаите им на употребили алкохол студенти ще решат проблемите,ЗАЩОТО ВЪЗНИКВАТ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ -НИМА Е ДОПУСТИМО ДА ИЗГОНИТЕ НА СТУДА В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ СТУДЕНТ /ЧОВЕК,УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,КОЙТО ЩЕ ПАДНЕ,И ЗАСПИ ,С ВИСОК РИСК -ПОСЛЕДЕН СЪН ЕВЕНТУАЛНО КОМА -СМЪРТ ?! /Това,че някой е пиян не ви дава право да го обричате на почти сигурна смърт като го изгоните извън стаята му -на студа и кучетата,евентуално да запушва спешните отделения без да има спешно състояние /не всички пияни са със спешно състояние,за да викате линейка,и повечето пияни не са агресивни,а безпомощни!/ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ,И НАСИЛСТВЕНО НАЛИВАНЕ НА АЛКОХОЛ И ДРОГА ,ТАКА КАКТО ВИДЯХМЕ ТАКЪВ СЛУЧАЙ,В КОЙТО ИМАШЕ СЛЕДИ ПО ШИЯТА МОМЧЕТО,ДОКАТ СА ГО НАЛИВАЛИ СЪС СМЕС ОТ АЛКОХОЛ,И НЯКОЛКО НАРКОТИКА,КОИТО СЕ ДОКАЗАХА С ТЕСТ НА УРИНАТА,ЗАКУПЕН ОТ РОДИТЕЛИТЕ ОТ АПТЕКА!!!!!!!!!!!! Мислете по-дълбоко и по-широко за ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ ,СЪОТВЕТНО МЕРКИ ЗА ВСИЧКИ СЛУЧАИ!

а ако това пияно същество регулярно ти пречи да спиш и се прави на голямата работа през нощта, какво правим? има ли към кого да подадеш оплакване? и дали ако не се беше случило така, Илко нямаше да бъде жертвата - осакатен, обезобразен, ...

разбира се .Държавата или неправителствена организация ,трябва да създаде аналогична организация на подобните в чужбина за борба с алкохола/днес вече английски лекари съвестват ,ако някой не е порбвал алкохол да не пробва,а още преди повече от 100 години САЩ са опитали да забранят алкохола като твърда дрога,но възникнал нелегален пазар и нелегалните станали много силни в лошия смисъл ,а е нужно да не се злоупотребата с алкохол .Сега лечение на зависимост към/от алкохол става предимно в психиятрии ,където също се лекуват и други зависимости -към срога,или секс ...НЕ БИХА ЛИ МОГЛИ ДА СЕ ДОКЛАДВАТ НА РЪКОВОДСТВОТО НА СТУДЕНТИТЕ ТАКИВА СЛУЧАИ,И ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДНОВРЕМЕННО ДИСИПЛИНАРНИ МЕРКИ,И МЕРКИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ПРИ ЗАВИСИМОСТ,КАКТО И МЕРКИ СПРЯМО ОНЕЗИ,КОИТО ПРОДАВАТ АЛКОХОЛ НА НЕПОДХОДЯЩИ МЕСТА В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ И ВЪЗРАСТ /В САЩ Е ЗАБРАНЕНА КОНСУМАЦИЯТА ДО 21Г/ ,И СПРЯМО ОНЕЗИ ,КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ НЕЛЕГАЛЕН АЛКОХОЛ

че кой го е карал да се напива до безпаметност, а друг трябвало да мисли да не настине, що за идиотщина, ако ти беше подложен на системен тормоз като Илко, така ли щеше да мислиш. Момчето е напълно невинно, действало е при самоотбрана, видя ли изтърбушената врата, това не е ли нападение.

Много сте зле! Значи, всички, трябва да мислят за последиците, само пиещият - не!? Що не поизтрезнееш малко, преди да пишеш простотии?!...

Жалко , че момчетата не са били научени да пият с мярка и да се държат като големи хора . Та те не помнят какви са ги вършили в нощта, когато са нападнали спящия студент . Кръвна проба , взета около 5-6 часа след инцидента показва , че оцелелият близнак има все още с 1,8 промила алкохол в кръвта !!! За какво говорим ?! Та те не помнят какви са ги вършили!!!! На кого разказват съчиненичката си историйка ? Горката майка , хваща се за всяка отчаяна и нескопосана измислица и опитва да убеди всички в нея . No passaran !

Обърнете внимание,че с алкохол в кръвта не са тръгнали да шофират,а се е върнал да спи,но,според камерите,е бил изгонен БОС,от Илко навън от стаята..НЕ СЕ ДОПУСКА ДА ГОНИТЕ НАВЪН НА ПОЧТИ СИГУРНА СМЪРТ ОТ ПРОСТУДА,ТРАВМА ,АСПИРАЦИЯ НА ПОВЪРНАТО ВСЕКИ УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ,ЧЕ ОБИКНОВЕНО ТАКИВА СА В БЕЗПОМОЩНО СЪСТОЯНИЕ И НАЙ-ЧЕСТО НЕ СА АГРЕСИВНИ ,като агресията основно зависи от ядрото на личността,а не от алкохола /НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ,ЧЕ ЧОВЕК,КОЙТО НЕ Е АГРЕСИВЕН В ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ,ЩЕ СТАНЕ АГРЕСИВЕН В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ ,или става дума за личностови характеристики ,като само за азиатци масово е прието,че алкохолът им действува психо-патологично ,защото се оправдават с алкохола за убийства напр ромите.../ Има случаи,когато насила са наливали младежи с алкохол и дрога ,и в случая студентски град предоставя задължението,когато общуват колегите-студенти да консумират алкохол .тези двамата не са имали друга възможност да общуват с колегите си,защото се е наложило да избягват конфликтите с трезвения Илко,като са пътували до града си ,във всички останали дни ....

Налага ти се спешно да спреш транквилантите и да погледнеш живота директно в очите. Направил си опит да защитиш пияните пернишки лекета, но твърде слаб и неуспешен. Сори, не ти се е получило.

Сигурно си мислиш, че като пишеш с Caps LOCK звучиш по-убедително и аргументирано, но ще се наложи отново да те разочаровам - и тук си сгрешил.

Какви глупости говориш бе ?! Откога в пернишките кръчми пуснаха и интернет та пишеш ? Алкохолът не правел агресивни кротките хора , така ли ? Аз пък позавам трима , които стават съвсем различни хора под влиянието на алкохол . Кротки като агънца , когато са трезвени и супер агресивни и готови да скочат на бой на всекиго , когато се напият . Я ходи се скрий някъде , заедно с глупостите , които пишеш !

Абсолютно съм съгласна с Вас, господине! Живяла съм 5 години на общежитие и 5 години на квартира и наистина е въпрос на възпитание и характер! Аз също съм пила, обикаляли сме по цели нощи, но никой не е прибягвал до насилие, тормоз или каквото и да е подобно средство за "общуване". Хлапаци, излезли от къщи и решили да показват мъжественост!! Дано са малцина като тях!! За това се моля!

Студентите от провинцията, които ползват общежитията трябва да знаят, че са дошли да учат, а не да се веселят. Държавата им плаща общежитието. Ако преодавателите във висшите училища пишат реални оценки, почти всички студенти ще трябва да напуснат.