Борисов: Популистите подведоха обществото за конвенцията

„В Истанбулската конвенция става въпрос за насилие над жени и деца. Популистите грешно подведоха обществото.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Популистите подведоха обществото за конвенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОД Е ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НАБОЖНИКО.АКО МОЖЕШ ДА ВЪЗКРЕСИШ И ПОСТАВИШ НА ТРОНА ПАПЕСА ЙОАНА ТОЙ МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ.

Разбира се, че има трети, нулев и всякакъв пол в Конвенцията. Пет са членовете в който става дума, за това. Ако Цецка, Захариева, Манолова, Йотова и хранените хора в Университетите на Сорос (човека не го крие), проявяват наивност. Нека знаят, че тази наивност не е безопасна. Метафората, отровен бонбон завит в красива опаковка е вярна. Забелязвате ли, хем конвенцията не е задължителна, хем цяла армия добре платени, книжни хора, който нямат досег с реалният живот и хиляди НПО-та завладяха медийният ефир. Тези хора не се интересуват, от жертвите на насилие. Не е тайна, че някой сфери , от общественият живот са овладени, от Гей обществото. С конвенции като Истанбулската искат да придобият политическата власт не просто в отделните държави а на ниво Е.С. Защо е така? Там си пише ясно ГРЕМИО е органа който, наблюдава и контролира правителствата, той е над национален и без контролен (над него не е дори Бог, защото, те не признават Бог, те са над него, свободни да си определят сами пола). Както и да ги наречем Гей, Педерасти или джендъри, те са само едно от оръжията с чиято помощ се цели да се разруши Християнството в Европа за да може тя първо да се подмени, като население а след това и да се ислямизира. България , като Председател, трябва да бъде ясна и откровена, да постави пръст в раната. Борисов, гласувал съм, за теб, но не съм убеден, че ти си човека, способен да го направи. Дано все пак греша. Спасявайки Европа , спасяваме себе си. Ако ли не Путин да заповяда, по случай 140 г. Трета Българска Държава! И нека Бог да е с нас!

Тоя и гъза си ще даде ако му поискат от брюксел. Стига бе идиоти сте гласували за него.

Бойко, като ти не се справиш с тях, те ще се справят с тебе. Мушмурок.

Популист номер 1 вика 'Дръжте популистите'. Човекът, който знае само 1 глаголно спрежение - 1-во лице, единствено число.

Боко, значи БПЦ и другите вероизповедания които надигнаха глас против са популисти!!?? Евала на "великото ти прозрение"!!! И ми се пишеш на вярващ!!! Срам!!

БПЦ не е църква, а инструмент за упражняване на руското влияние в България.

Църквата никога не си е позволила да критикува държавен документ, в този случай с най остри думи. Направи крачка назад по тази конвенция, ти можеш.

Голямо мърморени из форумите, айде събирайте се на жълтите павета и сваляйте правителството. Голяма омраза по Европа, голям рев, нищо, че половин България се изнесе там. Но давайте, излизайте да ви видим, лесно е да псуваш из анонимните форуми. Излезте, съберете се и изкажете позиция.

На 10ти февруари.

за пореден път показа отношението си към матряла. Явно той се е анганарожирал пред началниците, че каквото и да стане ще прокара тази човеконенавистническа конвенция. Обаче силно подценява инстинкта на българина за това, кое е правилно и кое не. Като никой път водещи интелектуалци, църкви и мюфтийство, следвани от огромното болшинство от народа са обединени. И ако не се сопре може да му струва главата/поне в преносен смисъл/

Всички трябва да чуят и разберат, че тази конвенция трябва да бъде спряна и обезсилена навсякъде! НЕ!

Кога ще се приеме конвенцията за "Защита на народа от масонската мафия и колониалното робство"?

Става дума за насилие над "жени".

баце, баце, не си никакъв мъж ти, ами си една обикновенна тлъста _утка!

До всички. Гледайте в ютюб Истамбулската конвенция част 2 и разпространявайте!!! Страшно е!!!

Абе, Винету ти изобщо чел ли си прословутата конвенция,че да изпращаш sms до твоите слуги от НС да я приемат? Толкова сте нагли,прости и елементарни от твоята любима партия, че на народът вече му се повдига от вас.

А ти чел ли си я бе го-вньо?

Що имам чувството, че в нашето законодателство няма посочени мерки срещу насилието!?!?!? Ами като е толкова перфектна тая конвенция да отменим всичките ни закони !!!!! Тя конвенцията ще е и майка и баща и джендър !!!!!

Тия гербери и водачът им продължават да лъжат и да правят народа на прост! Нали беше казал-"Аз съм прост и вие сте прости"! Съгласен съм напълно с първата част на това изявление!

ТИ попула не го бръснеш за слива...Затова с ТЕЗИ като работна група правителството прие конвенцията Младежка ЛГБТ//Фондация,,ДЖЕНДЪР АЛТЕРНАТИВА,,//Български център за джендър изследвания,,//БХК//....Ето,тези са ОБЩЕСТВОТО...Къде са ЖЕНИТЕ???

разбрахте ли какво каза НАЙ-РЕЛИГИОЗНИЯТ -Главата на Българската православна църква - Патриарх Неофит е популист. Е, явно е обладан от мания за Божественост. То може човек да загуби чувството си за мярка, когато носи на раменете си цялото земно кълбо и решава световните проблеми, но и малко смирение не е излишно.

В ненужен, но драматичен опит да се открои, руската Дума реши да направи голяма крачка напред от международните стандарти за правата на жените. На 25 януари 2017 г. около 385 депутати от руския парламент се съгласиха да декриминализират домашното насилие, поставяйки въпроса на дневен ред за 2017 г. Само с две смели гласове против и един малко по-малко смел въздържал се, думата (долната камара) текст на второ четене, който ще отхвърли някои категории домашно насилие, понастоящем попадащи в батерията, от престъпно деяние до административно. Днес протоколът премина през Дума на третото си четене и се нуждае само от сключването на закона от Владимир Путин. Отсега нататък домашното насилие, което не носи "трайна вреда" или не е повторно престъпление, ще доведе до наказание от само 30 000 рубли, 15-дневно задържане или обществена услуга. Този закон разкрива, че крайните жертви на свръхконсервативното политическо поведение на Русия са самите руски хора. Думата прави болезнено ясно, че здравето и защитата на гражданите си стоят далеч под необходимостта да отбележат политическа гледна точка. Освен това, това поведение играе ролята на образа, който Кремъл проектира за публиката в страната и чужбина. На световната сцена това показва, че Русия обръща гръб на международните норми за правата на човека. На вътрешния фронт той играе в разказ на така наречените "традиционни ценности".

в това ли бил Проблема - е на кого служи БСП

Е и какво от това?Нас какво ни за- сяга какво решили в Русия?Ние трябва да гледаме какво става в нашата държава.

Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жени и домашното насилие се основава на разбирането, че насилието срещу жени е форма на насилие, основано на пола, извършено срещу жените, защото са жени. Задължение на държавата е да се заеме изцяло с него във всичките му форми и да предприеме мерки за предотвратяване на насилието срещу жени, защита на жертвите и съдебно преследване на извършителите. Ако не го направите, това ще бъде отговорност на държавата. Конвенцията не оставя никакво съмнение: не може да има истинско равенство между жените и мъжете, ако жените изпитват насилие, основано на пола, в мащабно и държавните агенции и институции затварят очите.

Спрете се бе хора - разбрахме какво "няма" и защо го "няма". Гръмнете се заедно с конвенцията си!

Утре в Рушия сигурно щ одобрят Конвенсията - тогава БСП-то ще я гласуват и у нас

Дрън-дрън ерина!!Явно сте голям поклонник на Русия.

Тук някой троли със скорост 4-5 поста в час! Искам да го питам ....Защо го правиш бе....?

В конвенцията Не се засягат децата ! Сега личи и колко е в час за "Джендъра" ...

Боце - Зеленият джендър пак ги разкри, пустите му популисти! Ашколсун!

След като ЕС е сред Международните организации подписали на 13/06/2017, явно чакат всички членки на съюза да я ратифицират за да могат и те да ратифицират окончателно, така че натиска ще е голям. От ЕС остават да я ратифицират Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Латвия, Литва, Люксембург, Република Словакия и Великобритания. От страните Не-членове на Съвета на Европа няма подписали. Няма ги Канада, Съединени Американски щати, Мексико, Япония и Светият престол. Повече инфо на Chart of signatures and ratifications of Treaty 210

Борисов усилено води българското общество към тотален ,морален разпад ,само за да си начеше кирливото его ...!

някой много умни хора са влюбени в герои от приказките

Подвизава се тук един урод ,колебаещ се между двата пола..."ХАХАХО"! Да му кажем една мъдрост:ХАХАХО ,ако се наведеш и забележиш,че имаш вече 4 тестиса,не бързай да се радваш...вероятно някой е зад тебе! ! А сега махни кондома от задника си ,за да се успокоиш!!!!!! Нещастник.

ЗА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ПРЕД СТРОЯ, ЗА ОТЪРКВАНЕ В СВЕТОВНИТЕ"НАЧАЛНИЦИ", СА ГОТОВИ ДА СЕ ОТРЕКАТ ОТ НАРОДА СИ! ТО НЕ БЯХМЕ ЛОШ МАТРЯЛ,ТО НЕ БЯХМЕ ЗАБЛУДЕНИ...ТОЗИ ЧОВЕК ЗАБРАВЯ,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ"ЗАБЛУДЕНИЯ НАРОД"ИМА МНОГО ПО-ВИСОКО ОБРАЗОВАТЕЛНО И ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО ОТ НЕГО!А ЗА МОРАЛНО - ДА НЕ ГОВОРИМ!

Популистите джурналисти---ни подведоха и , че тоя тлъст глуйляк е лошо момче на страната на добрите!??:)))))) .....ама се оказа 100%това тъпа и стлахлива мутра!:))))))

Конвенцията ще се приеме. Въпреки неистовите ви вопли. Набийте си в канчетата - животът днес върви напред, а не назад. Ще повикате, покрякате, поциврите из де що има форуми и пролуки за горещите ви вопли, ще се поуспокоите, ще ви мине!!! И агнето цяло, и вълкът сит... След като сте изразходили злобичката си, омразата и вътрешното неудовлетворение от сковаващата ви мизерия, ще се кротнете. И така трябва. Оставете умните да се занимават с неща, които не разбирате. Вие сте само инструмент в ръцете на популистите и трябва да се обаждате само, когато ви бият камшичето. Хайде да видим каква ще е следващата "кауза", която пак ще ви пробута Курнито и БСП, а вие зверски, манишаки, геройски и епично, изпаднали в транс, водени от дълбока загриженост за изчезването на нацията, България и света, с плам в душите, ще защитавете. Т.е. ще оплювате и повтаряте като бесни папагали едни и същи опорни точки. До засиняване. Луд умора няма. Смешници, от вас нищо не зависи. :) Успехи!

Не знам дали Нинова ни е "пробутала" тази кауза, аз лично за пръв път чух кво ни се готви от Патриотите. Ама честно - дори и да е от Нинова - предпочитам тая кауза, щото алтавата "кауза" на ГЕРБ не ми харесва. Техната "кауза" определено плюе по достойнството на Българина - не визирам теб - джендър родина нема ;)

Щом джендър родина няма, значи два милиона български джендъра без родина се натискат като мигранти в оплювания от вас гейски Запад, пращат ви пари, за да не умрете в собствената си родина, а вие събрали силички, ни заливате с ужасната ви простотия, глупост, невежество, неграмотност и ксенофобия! Силно се надявам да са неосъзнати, плод на жалкото ви скудоумие и промиване на мозъка ви!

Вероятно така ще стане. Но това означава едно нещо - аут за тези които ти плащат и глад за тебе.

Скъпа, аз си изработвам парите с моята професия и живея добре. Жал ми е за вас! Вас ви въртят на шиш, пробутват ви трохи и опорни точки. Жалки смешковци!

Точно това арогантно държание отвръщава хората.А вие и курнисте от едно едно кутило.Вярно ще се ядосваме,че с вашето модерно образование идкате да унищожите бяла Европа и най вече посягате на най ценното за българина децата на нас ни остава само от сърце да пожелаваме никога да не се радвсте на внуци и децата во съжителстват от същият пол,пък дори и в замъци да живеете.Не може толкова проклятия,дори и от цръквата и да не ви сполети поне една клетва. Налагате си первезното учение,играете си с робскста душа на хората,но на този свят не всичко е пари.

Ужасно неграмотен коментар. Не си заслужава да си губя времето да отговарям. И точно такива неграмотници да определят бъднините на България? Държанието ми отврЪщава ли те, защото мен твоето ме отврАщава! Курнисте, кУтило, иДкате, главни букви! Пунктуацияяяяяяя! хахаха Ти си квинтесенция на "образования" червен матриял. :)

Баце не видиш ли че нема един дето да е прочел тая конвенция, всички са чули отнякъде нещо и реват за "джендъри"...патриоти, църква, бсп, никой не я и прочел даже веднъж....но пък хейтъри да търсиш само...жалка история е това...

Чудя се що ли за изрод си?

,, Гъз глава затрива,, е казал народа.Никога на съм мислел ,че толкова нагледно ще се убедя в това.Герб го доказват нагледно.

От така изръсената нова глупост на негово сиятелство Боко излиза, че Църквата и мюфтийството са ... популисти ;) Боко наистина си е загубил ума и му е време да се оттегли, да си почива, да си харчи "трудовите" спестявания (ако господарите му не ги запорират по офшорките) и да си гледа внучето. Иди си с мир, г-н премиер!

Мери, честито, печелиш! А пък ако откриеш и че са догматици, печелиш джакпота!

Не ти схванаха иронията и ти бичат първосигнално плюсове. А Мерито е всеизвестната във форума дружинна ръководителка с промит мозък.

Църква е нещо различно от йерархията и , която се състои от алчни ченгета и дебили.

Дано сега не ми изтрият коментара: Ако приемем конвенцията трябва да назначим: 1 Достатъчно съдии 2 Да се изградят центрове в държавата 3Денонощен телефон за връзка 4 План за обучение в учрежденията и рекламни материали. Бях го копирал от английския документ ама цензурата ме скастри :)

Най-големият популист казва за другите, че са популисти! Макар че едва ли разбира значението на тази дума! Просто я няма във "Винету"! Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно!

Бою Симитлията----да обясни на Хаслер и Фрик ---що министърката му калинка Захариева--е подписала Конвенцията през 2016 и що без обсъждане!!!:))))))) ....и що Джон Байърли го определя като криминален тип!:)))))))

ТВЪРДО ПРОТИВ ПРИЕМАНЕ И РАТИФИЦИРАНЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ !!!НИЕ СИ ИМАМЕ ЗАКОНИ, КЪДЕТО НЕЩАТА СА ЯСНО ОПИСАНИ, ВЪПРОСА Е САМО ДА СЕ СПАЗВАТ !!! НЕ НИЕ НУЖНА НИКАКВА КОНВЕНЦИЯ ПО ВЪПРОСА !!!

Значи - първо няколко общоизвестни факта: - Станишко скръцна със зъби на Нинова да приемат "конвенцията" - Вожда Винету - скръцна със зъби/СМС на своите овце у парламенто да приемат на всяка цена "конвенцията" - Нинова са опъва кат магаре на лед на Станишко Та на основа на теа факти имам - как беше там по ЦеЦово - обосновано предположение: Станишко и Винету искат да са вземат - нека - млади са, убави са да са земат, апа ако Бог е рекъл и дечица да си народят - кой от двамат или и двамцата ша ражда туй предстои да го видиме. НО. Но Нинова явно ревнува поне един от двамцата и затуй не ще и не ще да я гласува тая пуста "конвенция". Датата на сватбата още не е уточнена, но съм сигурен че Негово Превъзходителство Вожда на Вселената ша га саобщи по всите талавизии! Ха честито на младите джендъри!!! И да цалуват ръка на Симитлийският кмет!

Според заемащият поста Министър-председател обществено мнение не съществува , такива се изразява , като обект на манипулации и подвеждане. Когато не му износи де. Е няма кога да му износи защото лично го настройва срещу себе си поради обществено известни факти.

Човече, овластените хора носят отговорност пред Обществото и в случаите, когато то е подведено!

Щом ти считаш , че може да бъдеш подвеждан е необходимо сериозно да се замислиш дали това вече не е сторено с теб. Доколкото до отговорностите и носенето им , особено за Борисов сме запознати.

Борисов, от колко години ЕС ни казват да решим въпроса с корупцията и неефективната правосъдна система? Ние какво им отговаряме: ще почакате. Ще чакат и за Истанбулската конвенция.

с тази демагогия ББ ще прати герб на политическото бунище

На младият Ангел Джамбазки ,че отвори очите ,,на заслепените българи,,а после курни яхна метлата.Не искаме нито референдум,нито конвенция,а Б.Б.да започне да работи за нас ,а не за комшийте.Иначе излиза ,че ти си популист.

Може и да има подведени, но това не е проблема! Насилие с конвенции не се бори, а с образование, култура, изграждане на ценностна система от ранна възраст и най-вече в семейството и училището. След като това го няма и няма и да го има, дали ще сложат подпис под някаква си хартийка няма никакво значение. Единствената файда ще е за тези, които ще използват конвенцията за злоупотреби и като вратичка за пробутване на иначе неприемливи за обществото модели.

Борисов , обществото да не ви е ластик да го разтягате насам , натам бе. Нещо дълбоко сбъркано има у вас.

той поне не заплашва никого

ТОЗИ не може да разбере , че когато се въртиш/си въртиш/ винаги пазейки ОБУВКИТЕ НА ЕДИНИЯ,НАСТЪПВАШ обувките на другия........сащ/германия.Затова няма да го бъде.

Един български професор нарече символично безпросветните с един медицински термин и пак символично ги определи количиствено, че са 80 процента! Въпросът ми е към тях: Разбрахте ли какво означава нестереотипна социална роля на двата пола? Правите ли разлика между нестереотипна социална роля на двата пола и нестереотипна сексуална роля на двата пола?

Самият термин е non-stereotypical gender roles. Както стана ясно gender има много значения. Дори да приемен, че подобни обучения срещу "стереотипите" се отнасят само за жените, каква гаранция имаме, че "обученията" няма да бъдат разширени след поправка в конвенцията и вече ще включват джендърите. Подчертавам, че конвенцията се бори и срещу "дискриминацията" с-у ЛГБТИ. За справка виж началото на конвенцията и обяснителния доклад към нея.

Пиленце, точно това имам предвид! В английския текст е използвана думата джендър, а не секс! Ако се говореше за нестереотипните роли не на джендър, а на секс, тогава притесненията ти щяха да са основателни! Не, конвенцията не се отнася само за жените, а за двата пола!

Ако наистина става дума само за насилие над жените, защо тогава толкова много политически сили, при това и леви и десни и центристки са против? Защо Борисов, собствените ти депутати са против? Това между другото е чудо невиждано до сега; някой да не е съгласен с Босът. Нещо не се връзват нещата! Казваш, всички са популисти. И църквата ли? Защото, ако трябва да сме точни, те са най-яростните противници. Защо Борисов? Нали в конвенцията се говори само за насилието над жените? Тогава, защо църквата е категорично против? Излиза, че те са за насилието над жените? И те ли са популисти? Къде е логиката?

Бай Ставри, просветлението!

ВБА

Щом, и църквите не са го разбрали, както и мюсюлманите, а само Боко и малък кръг, около него са го разбрали то извода е следния- 95% от населението са дебили, а те са умни и красиви... То, и аз съм от страната на църквата та може да ме определите....но не джендър> джендем> Ад....според свещеник...

Човече, църквата от едно време е най-закостенялата институция!

ВБА

.... досега тя ни е опазила, от какво ли не, но явно Вие сте от просветените джендъри та затова няма смисъл да спорим, защото времето, ще покаже, кой крив, кой прав, както е било досега, а и в бъдеще. Не си въобразявайте, че няма НИЩО, а Вие сте върхът....

МИСЛЕХМЕ, ЧЕ СИ МЪЖКО МОМЧЕ, а то се оказа, че си ДТЕНДЪР. Това наистина е голяма разочарование за влюбените в теб ЖЕНСКИ СЪРЦА ОТКРИЛИ В ТЕБ ИСТИНСКИЯ МЪЖ , а не джендър правещ се на такъв! НЯМА КАК ДА ТИ ГО ПРОСТЯТ!

На Ричард Чемнърлей,красив ,,ама педерас,,,но нашият не е тъка красив,а може и да не е като оня,ама бабите на запад го харесват,даже и оная Могерини го дебне с кпогледи,тая дето иска да унищожи европейските бели граждани

Защо тази конвенция не защитава граждани, а конкретно жени, деца, ЛГБТ и подобни!?! Защо вътре е написано, че това НЕ е дискриминация по пол!?! На не ви ли прилича на такава? Някой папащ от НПО да даде отговори на така поставените въпроси.