Образуваха второ дисциплинарно производство срещу прокурор Невена Зартова

Очаква се утре да бъде изслушана във временната парламентарна комисия, създадена да установи факти и обстоятелства във връзка с дейността на групата около Мартин Божанов

Обратно в новината

Коментари - Образуваха второ дисциплинарно производство срещу прокурор Невена Зартова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак пушилки и накрая нищо.

Май са били много повече от приятелски !

Егати дзвера!

Съжалявам, че на някои им звучи скандално и невероятно и прекалено, но пак ще го подчертая, за кой ли път - 30 години в България прокуратурата я ОПГ! Не е КАТО ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА с огромна власт - тоест като МАФИЯ - а СИ Е МАФИЯ! Напомням то за стотен път! И веднага посочвам безспорно и очевидно доказателство - след като шефове - прокурори и главни прокурори са уличени и доказано участвали, извършвали и прикривали престъпления но ОПГ - това едно; И след като прокуратурата в България е С МНОГО СТРОГА и БЕЗСПОРНА ЙЕРАРХИЯ и на върха й е “инструментът на Господ” - и в това ни убеждаваха непрекъснато ДЕСЕТИЛЕТИЯ всички храненици и клакьори на мафията във всички телевизии и медии, И … че главният прокурор бил несменяем и напълно безотговорен за действията, бездействията и ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!!! И затова точно такива бяха подбирани и назначавани от Борисов, Пеевски, Доган и онези, които ги създадоха и лансираха във властта! ЗНАЧИ ТОВА СИ Е МАФИЯ!!! По дефиниция и с всичките атрибути и характеристики!!! Или другояче казано - по нашенски - ако нещо ходи като патица, кряка като патица, прилича на патица, то това (сигурно) си е патица! Ако една ГРУПА с (във) власт ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОРГАНИЗИРААНО, С ГОДИТИ!!!, ако рекетира, изнудва, краде бизнеси, репресира неудобни (критици) и изпълнява поръчки на ОПГ и престъпници, ако редовно прикрива престъпници, крадци, корумпирани и дори рецидивисти и убийци, ако лъже и манипурира, ако пере придобити с престъпления пари или прикрива РЕСОВНО пране на папи,… То това си е пар екселбант МАФИЯ! И то - челният отряд на мафията в България! Последният й сериозен защитен вал - заедно с ВСС и престъпниците на високи позиции в МВР и службите! (САНС, ЦСБОП, КОНПИ, финансовото разузнаване,…)

Крайно време е вече в България хората да престанат да се страхуват и всеки да вади публично кой каквото има за престъпления, престъпни зависимости и чадъра на прокурори и съдии, и АДВОКАТИ и НОТАРИУСИ - и настоящи, и бивши! Тази язва трябва да се почисти напълно! Време е и в Бъргария да се страхуват не почтените и свестните хора, не хората, а престъпниците! И ке видите колко бързо всъщност ще се разчисти боклука и как от един момент и ТЕ ще започнат да си вадят кирливите ризи - за да се разграничат и оправдават! Само гледайте! И вземете примери от гена като съдия Цариградска! Шапка й свалям!

Принципно съм съгласен, само че съдия Цариградска я охраняват 10-тина бодигарда. И все пак въпросната дама открито заяви претенциите си за заместник главен прокурор......съжалявам, но се съмнявам, че и нейните подбуди са чисти. Ти наясно ли си, че тези които се осмелят да се оплачат от някой държавен дерибей и не само след това биват подлагани на такъв психологически тормоз, че ти е бедна фантазията .

А къде е говорителката на Гешев - Сийка, дето излезе с другите от прокурорската шайка на протест за .. СПРАВЕДЛИВОСТ и ПРАВОСЪДИЕ?!?!, по повод на голямата опасност от гръмнатия фишек за сплашвате на Каскета и ДЕЦАТА МУ, което се оказа фишек, но пръв ни бе поднесен от … Сарафов?!?, Защо сега не излезнат тия на протест? Защо не излезнат по повод на заплахите срещу достойни съдии като Владислава Цариградска? Аз ще ви кажа защо - защото не знаят какъв вятър ще задуха и да не се окажат и докажат и те в ОПГ на Гешев, Нотариуса, Петьо Еврото и прочие рецидивисти били на власт! Чаках и се мъчат евентуално “ДА СЕ ПРЕГРУПИРАТ” и всичко да се замете и забрани както винаги, но нещо ми подсказва, че този път си правят сметки без кръчмаря (народа)!

Тази е поредният прокурор на важен пост, който се оказва закоравял престъпник и рецидивист! Затова на такива и с такшва важни и отговорни присъди наказанията трябва да са много по-тежки, например двойни, с оглед на много високата обществена опасност от престъпленията им и грубо нарушаване на репутацията и доверието на хората в правораздавателната ни система!

Ще папа патериците

И аз това проверявам… и дали пак е пълно с празноглави русодупци без пари за хляб, но с много интелект.

Тая ще опере пешкира като Мургина на времето, а виновните пак ще се изнижат чистички.

Малко имам паркинсон и тикове. От наркотиците е. Бия по шифта на клавиатурата на определено време. Нема се плашите само съм леко малоумен.

Ах, какъв Сте “Гений” ! …ами какво да Ви каже Човек ?! - “печелите” !

е да се хване чистачът и нещата ще лъснат!Ех, Рдичков, БОГ да те прости!Материал само за теб!

Прилича на неоткритият мост между човекът и маймуната

Верваме ти.

Съобразно упътвания от Изследвания на ДобриПриятели : - Целият миманс от Всевъзможни силиконки/ботоксчанки (и тн) - Е ЕдинЕдинен “Колектив”. …Целево “селектиран” , “подготвян”Редовно и СистематичноПолзван от Ясно#Кой и Защо.

дори и само заради мутрата си

Сте Чеховист ? …Браво ! …ама май Би следвало Да Сме Толстоисти, Колега ! - т.е. Да Освободим Крепостните задунайци ! …И ! - Да ги Образоваме ЗА Хора.

“Трепане” на Муха с Топ. …това ДъСъ Поднася на Изкрейзилата Публика от Ясно#Кой. ———- Стига глупости ! - И Слепият видЯ че у Нас - АбсолютноВсичко Е ЕдноЕдинно Цяло ! …ВсеОбхватна Смеад. …и то Целево Поддържана&Оркестрирана. …ерго - Решението е ЕдноЕдинствено : —> НовНюрнберг !

Колежката пак ви е оставила паролата за интернета. Ужас.

Летален изход ни очаква всички. Някой обаче сме здрави. Други сте болни. Трябва да се лекувате.

Барем ДъСъ позабявате с Само”оценките” …ама нА ! - НЕ Би !

Тази не беше ли една от върлите подкрепящи Гешев след ужасния взрив, унищожил крайпътен храст?

Тази леля просто олицетворява Панеленото гето :джуки, Корупция простащина, мизерия престъпност не знам въобще дали се давате сметка в каква пропаднала кочина живеете кочина е най- точната дума кочина! Абсолютно шоу да четеш новини от България, жалка картинка обаче

Този модел ни го наложиха от запад, ние не сме си го измислили. Да, при тях е по-завоалирано и лицемерно, уж имат някакъв стил, но същността е тази - угаждане на плътта, живот в материалното, удоволствия и корупция, за да се намерят средства за всички изредени страсти.

За-ду-найка ! …За-ду-найка ! …ИйориИйо !

На майка ти питката троле, този модел е единствено присъщ на гета като България и Русия и други от пропадналата Източна Европа

А Западна Европа е цъфнала и вързала - с астрономически дългове, гейове премиери и министри, училища с по няколко вида тоалетни, които не стигат за всички полове, които измислиха. С цензура и език на омразата към всички инакомислищи. Впрочем вие сте им достойни ученици - аз изразявам мнение, а вие веднага първосигнално, грубо и тоталитарно ме заклеймявате като трол. Ако се окаже, че в България мнозинството хора са с вашето мислене и поведение, това наистина е кочина.

дребните риби пак ще го отнесат.

Е била огън !

Изрусена циганка...