Коментари - БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове | Днес.dir.bg

БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове

Дойде време "Г-жа Лъжа" да пита за истината - защо ЕК замразява плащанията по оперативната програма за образование. Ще има спиране и на други програми.

Обратно в новината

Коментари - БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове | Днес.dir.bg

Коментари

Госпожо "Готина Лъжа", до кога ще ни лъжете (и вие и Боковите-червенотивеничковчета), а не признаете, че евро-търтеите замразяват евро-фондове на тези вярващи в "евро-атлантическите ценности", които не им дават да откраднат повече отколкото искат, и ги "отпускат" на другите, които им позволяват да крадат до насита!?

ББ изтупа ръцете. Кой крал - крал. Мара е вече честна.

защо има кавички, тя е от милионерите в БСП, за пари е готова и сина си да изпрати в САЩ, мръсна комунистка, дето лъже и баби и внуци

КОМУНИСТИТЕ РУСОФИЛИ ОТ БСП са политически КУ.ВИ! Москва им плаща на БСП да мразят Европа и САЩ, а след това БСП си харчат рублите в Европа и САЩ! БСП много "обичат" Русия, но никога не са ходили там на почивка, на пазаруване, все "русофобска" Европа ги влече! Оня глупавия Волен Сидеров- върл русофилистик- си счупи краката да ходи до Париж! Синът на Корнелия Нинова завърши в университет в САЩ 14 Май 2016 "Предстои ми един от най-щастливите моменти в живота на родител. Синът ни Рафаел се дипломира като бакалавър по финансово инженерство. Със съпруга ми заминаваме за САЩ, за да бъдем с него в този ден" САЩ отказали виза на Румен Овчаров 17 ноември 2016 "В края на миналия месец аз и жена ми подадохме документи за американски визи - пътувал съм в САЩ сигурно 15 пъти" САЩ забрани на Румен Петков да влиза в страната им 24.11.2010 "Бившият министър на вътрешните работи Румен Петков и настоящ депутат от БСП не може да влиза в САЩ. "24 часа" съобщи, че той е бил уведомен от американското посолство вчера следобед, че му отнемат визата"

За мен лично няма леви нито десни нито средни. Има престъпници и нормални хора! Затова й няма да гласувам по традиция за НИКОЙ!!! Тези 240 говеда ВСИЧКИТЕ са за затвор!!! Запомнете го това и най-вече проумейте истината.

- КЪЛНАТ СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ПУТИН! - ТЪПЧАТ и ГОРЯТ ЗНАМЕНАТА НА ЕВРОПА! - РЕВАТ СРЕЩУ МЕРКЕЛ - РЕВАТ СРЕЩУ ЕВРОПА, КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА СОЛИДАРНОСТ С ЕВРОПА И ПРИЕМ НА БЕЖАНЦИ! - РЕВАТ СРЕЩУ НАТО - РЕВАТ СРЕЩУ "ЕВРОГЕЙСКИЯ" СЪЮЗ НО ИНАЧЕ СЕ РЕДЯТ ПЪРВИ, КОГАТО ЕВРОПА РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА СИ! НАГЛОСТА КОМУНИСТИЧЕСКА НЯМА ГРАНИЦИ! ЖАКЛИ СТЕ! БРУТАЛНО ЖАЛКИ! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ВАС! ПУТИН НЕ ВИ ЛИ ДАВА ДОСТАТЪЧНО?

Академичните среди са доминирани от комунистически креатури професори, които са некадърни и не пускат кокала. Там чистка не е правена никога и властва такава пошлост, такъв деспотизъм от некадърни соц. професори, че едва ли може да минат 350 милиона без да бъде осрано положението. Последиците от комунизма се изявяват чрез хората, а не чрез промяна на Конституцията, госпожо Лъжа. Твоите професорчета осират и БАН. Те, "феодалните старчета" датират от комунистическата диктатура. Некадърни са, но им е дадена научна титла, с което са ви предани до гоб. Не до ГЕРБ, а до гроб. :-) В образователната сфера няма как да вкараш нещо добро, то бива или изхвърлено, или видоизменено до неузнаваемост и негодност. Кадрите са комунистически възпитаници - това е факторът. Не ГЕРБ, не даже точно БСП, а онова, което комунизмът е създал - тези хора.

Г-жа Лъжа кво пита Бойко? Бойко е господин никой, от него нищо не зависи! По-добре с подобни въпроси да се обръща директно към Арменския Поп!

Г-жа Лъжа пак е прекалила с водката при Решетников. Той я съветвал и да замезва,но тя била обула ботушите на бос крак.

Еееее, най после си призна, че е г-жа ЛЪЖА.

Г-жа Лъжа и г-н Лъжец ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Вие лапайте мухите тъпанари.

Axaxaxaxaxaxa ! Бахти овсата е тази жена.

и яз имам втора употреба батето е номер едно

партиитетда бъдае отстранена от управлението на държавата и икономиката. Промишлеността, армията и държавата трябва да бъдат ръководени от изключително добре подготвени професионалисти, а не от политици. На партиите е отредена роля само като на проповедници !

Е, ми.... Мутра- Педераст !

говориш глупости пък и много обширно и напоително. Няма да те карам да повтаряш, писна ми от лъжи. Но ако искаш ми кажи при кое комунистическо правителство преди и сега при БСП сме били добре - много крадете. Класически лъжци и демагози. При вас спират еврофондовете, а при Бойко ги пускат ВСИЧКИТЕ.

ако свали сакото и сложи кител - едно към едно с КИМ-ЧЕН-УН. ЕДНАКВО ТЪПО И СТРОГО ГЛЕДАТ.

се на тая и на БСП-то както се връзват на телефонните измамници.

Като няма фондове, да го духат еврогейовете. Няма пари , няма ЕС. Затваряне на границата. Като искат мигранти, да си ги карат със самолети. Ако преминават през България, само в затворени вагони и да си плащат и за дезинфекцията. България за българите!

Г-ЖА ЛЪЖА СЕ ОБЛЯКЛА КАТО ОРДЕНОНОСНИЧКА ТЕКЕЗЕСАРКА.

Защо не ми обясните? Как може при всички гласувания в класации на ВИП българи и по всички телевизии да се появат само силиконени, цицорести и дългокраки същества, а гласувате да Ви управлява една "Лъжа"? Нали Вие, ние /т.е. Народът/ казва/ ""На "Лъжата"- краката са къси" ? Няма логика! Както и няма такава да си харесвате Борисов за най-готин шеф на държавата, вместо "Издеслав" , напр.? Човекът има вповече брада, мустаци, коса, а вероятно и под нея има повече? В клипа, който гледах релсите са построени в окръжност /кръг, обръч/, но "влакчето на ужасите" го няма, все още. Следователно- той е и скромен! Все пак, чака да минат изборите, преди да Ви заяви, че е неповторим и да Ви го казва 4 г. по 3 пъти на ден от поне по 5 до 18 телевизии , N-броя радиа и гората за изсечени вестници. Защо не гласувате за Фики, Фъки или който там Ви харесва наистина? НЕ РАЗБИРАМ, направо ИДЕЯ СИ НЯМАМ?!

Ама аз нали го взривих, кви срещи, кви пет лева?

Имам и аз такова костумче някъде в гардероба такова.

Имам и аз такова костумче някъде в гардероба такова.

"Г-жа лъжа пита Борисов защо замразяват..."Това звучи много нежно,като зов за среща на пл.9 септември-пред мавзолея.

Кой е тоя Борисоф, ма? Премиера не се ли казваше Герджиков! Питай и Орешарски и Хамстера, що им бяха спрели фондовете!

Няма да кажа че си т.п,а просто заблуден!!!Има време,ще го осъзнаеш.

Жан Виденов и Луканов няма ли да ги питаме?

1 недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.199512.02.1997 г. Хиперинфлация (1 долар -3000 лв) и протести на извънреден конгрес на 21.12.1996 г. Жан Виденов подава оставка, като фалират 15 банки парите в червени джобове. План за реиндустриализация. 1996 г. начало на масовата приватизация - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.

Сега бъдещата премиерка Корни ще го довърши (1 долар -9000 лв)!

Нинова няма нищо,освен една голяма уста/само за ср.не /

ЕС видяха,че сте нарамили големите торби да крадете и ги спряха.След изборите като дойде Бойко да управлява ,пак ще ги пуснат.На комунистите нямат вяра!Анадъм му? Яланджи гели/лъжлива маймуна/!Соцмилионерите си правиха конгрес!Какви са тези конгреси?Мъртва столетница!

Яко тролове и писъци и нито една дума по темата. Защо ЕК спира парите за образование? Това не беше ли приоритет на оня дето само Винету му стигаше в живота?

Прочети какво ти пише бившата министърка за новото министърче. Той е отговарял за тази програма и понеже са го напъдили, сега циври като обидена баба.А пари спрени няма. Тая , която все си лъже го прави за такива, които не се интересуват от фактите, а от лъжите на госпожа лъжа. Лъжата не става истина от повтаряне.

тя сама си вика госпожа лъжа. Истината си е истина!

дойдоха от горите - крадци на мандри, крадци на къщи и апартаменти, на предпрятия и заводи, убийци, ама сега ЛОРЕАН - Боже, много аристократично име. Как така на ЕДНА ДАМА наричана КУРНЕЛИЯ ще и вика госпожа ЛЪЖА. То пък една гара, пардон една дама. ха-ха-ха.

от кое село си - какво не ти пречи да мислиш обективно? На мен ми пречи хиперинфлацията, която ме остави без спестеното и не стигаше, но имаше и банкова криза. Лелей-й, ЩЯЛО да има режим на тока, ама няма-а-а При най-лютата зима няма режим на тока. И защо - при БСП имаше - щото продаваше на съседите ток, независимо че имахме режим. А ГЕРБ спря продажбата за да има за нас.

Ами щото разбраха че искате власт.

Кажете лъжци комунсти . При кого спират ИЗЦЯЛО фондовете - при комунягите за цялото им управление. И при кого ги пускат при Борисов - това са фактите. Че ако не бяха те щяхме ли да имаме магистрали, зали, завода за боклук, метрото, пречиствателни станции?

магистрали, зали, завода за боклук, метрото, пречиствателни станции. Еврофондове, има и за нас, има и за тях!

Виш им акъла и им скрои шапка.Какво е нивото на така нареченият лидер Борисов.Нарича една дама Госпожа лъжа.Ами подобре лъжа от мутра крадец.В село викахме . "Ядец". Може ли човек който два пъти остави каруцата си на сред пътя в калта да му вярваш.Расърдел се човека на народа ,че не избра Цачева и ритна крусното.Чакай бе,ти залагаш съдбата на един народ на картата на твоята емоция.Ще харчим сега милиони за избори,а ще сабираме някой лев за болни деца.Ако има бог, го моля да ме чуе казвам "Анатема"Това е човек който го води емоцията.Това нее улегнал човеклСега ми е много готино като кажат Премиер но в отставка.Как да му вярвам.

Много ясно защо: защото г-н Плужек номинира г-жа Лъжа за евентуален Мин.Пред.! След изборите, когато ГЕРБ победи, всичко ще си дойде на мястото...

А ти сънуваш просо...

Нинова не е за подценяване и тиквата май си намери майстора. не че ме е еня за БСП, аз за тях не гласувам толкова колкото и за ГЕРБ. Което не ми пречи да съм обективна.

Пък и да добавя по голям лъжец от Борисов няма, макар лъжите му да са елементарни и смешни той си е лъжец, всъщност връщам си думите назад по скоро той е шмекер, тарикат като Тато.

Еврофондовете не са нито на червените, нито на герберастите,те са на България.А това че ГЕРБ ги присвоява пладнешки е широко известно и ето го резултата.За тях ръководния принцип е "След нас и потоп" Народе, ще ги избереш ли пак?!

Отсякоха му...............,и пак го ПИТАТ и го разпитват..........!? НИЕ сме на всеки километър!? НИЕ! НИЕ! НИЕ! А,другите?! И,така до краят на света!?

Не разбрахте ли че ЕС и ЕК са мафия, също като нашите политици, и техния човек в БГ е Бойко Мутрата, с него се "разбират" и делят плячката, ограбена от жителите на европейския съюз, няма как да делят с проруски ориентирани партии, затова ще спират еврофондовите всеки път, когато страната не се управлява от техен човек, с който да крадат заедно. Бойко този път предвиди номерата на БСП с 2 хода напред и сега им гледа сеира и чака пак да го изберем, подсмихвайки се мазно ... :)

Социалистическа риторика беше само етикет, красива маска, зад която се крие грозната същност на един пещерен, грабителски, асоциален домарксов капитализъм Краден залък гуша насища, ала душа оголва. М. Георгиев, Хаджи Недьо

За еврофондовете трябва да слушаме Томислав Дончев. Той пръв в писмо до медиите оповести опасността от спиране на парите по програмата. А, червената Курнелия Нинова го повтаря като ехо! Чухте ли, да " коментираме" и т.н. Дано, не даде Господ в бъдеще да коментираме спрените фондове на червените! Боже опази ни от комунистическото робство!

ЕС спира фондовете превантивно поради предстоящото идване Бесипету на власт

Не е чудно, ако пръмовицата е оплескала нещо, ама и ББ най-вероятно подаде оставка за да се отърве от натресения му от соросоидите Реформаторски блок на пръмовица. И сега к'во ми реве тая бесепарка, като всички знаем кои бяха в правителството на Сергея, известно като правителството на Тройната коалиция и в което пръмовица бе министър по вропейските въпроси, като преди това излъга народа и затвори блоковете от АЕЦ, уж по натиск от ЕС. А я да видим и що за "човек" е бил и свекърът и Пръмов, та да не се чудим и за нея каква е: "...Тогава другарят Пръмов извиква от трибуната "Стреляйте!" и народната милиция го прави - стреля по стачкуващите. Историчката Баева пише за 3-ма убити, 50 ранени и стотина арестувани. За толкова признава и самата БКП. Но според други свидетелства жертвите и пострадалите са доста повече...", публикувано на 23.08.2016 в 168 часа под заглавието "Удавят в кръв тютюневата стачка през 1953 г." Е, при тези обстоятелства БСП-то може да си приказват колкото си щат, ама надали ще им се чуе думата, т.е. наглите лъжи!

Сега реално не са на власт. Обаче се дъвчат един друг задочно, защото от сега си знаьт местата в новия парламент. Баницата е разпределена. Протоколите са оформени. А вие слушкайте и се омайвайте в празните приказки на класната. Ако не ви харесват, звачи харесвате "тежката артилерия" на ГЕРБ, която ако не е надрусана, отсъства от диалозите и която зсъщност последно гръмва в... здравеопазването като негов министър. Ако ли и двете каки не ви харесват, значи по друго си падате. Но няма значение. Важното е да сте опиянени и да си носите заблудата, че вие избирате и от вас зависи промяната! За да може утре да бъде пак същото или малко по-лошо... вашето светло бъдеще

г-жа Лъжа - Докага ще ме изопачаваш и съчиняваш измислици.

КОЕ ТОЧНО Е ИЗМИСЛИЦА ОТ СТАТИЯТА

Нищо й няма на статията. Само дето тъпата лелка отново е чела доклади, както дяволът чете евангелието. Обвиненията на Лъжкинята са измислени. Самата тя е измислена!

УВОЛНЕНА ОТ КОСТОВ ЗА КОРУПЦИЯ /заедно с Орешарски, Данчо Ментата, Бисеров/ УВОЛНЕНА ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ, ТОЛКОВА ЯВНО Е ЗАТЪНАЛА, че дори Станишев беше длъжен да я уволни.

ДАЙ ПРИМЕР ЗА КАКВА КОРУПЦИЯ СТАВА ДУМА И ПРИ КОЙ ТОЧНО Е СТАНАЛО

ИМА УЧАСТИЯ В МНОГО ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ ФИРМИ, СВЪРЗАНИ С ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. ЧЕЛ СЪМ НО.... ОТЧЕТ ЛИ ДА ТИ ДАВАМ

казва се "СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ". ВЧЕРА В ПАНОРАМА ЕДИН НЕМСКИ ПОЕТ - БИВШ КОМУНИСТ СИ ГО РЕЧЕ - КОМУНИСТИТЕ ДЪРЖАТ В КАФЕЗ, ДАВАТ ТИ МАЛКО ХЛЯБ И НЯМАШ ГРИЖА ЗА НИЩО! НИШИТЕ ДУХОМ ЗА ТОВА МЕЧТАЯТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП.

бате бойко я кажи на тия хора колко заем ти оставяш бате бойко я кажи на тия хора колко лихва те ще плащат

Още един пишман икономист. Забрави ли че Бойко ви плати поръчаните реактори за Белене и кражбата на КТБ?

ха ха ха още един тъпанар помисли преди да пишеш или прочети виж събитията датите

Коментари - БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове | Днес.dir.bg

БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове

Дойде време "Г-жа Лъжа" да пита за истината - защо ЕК замразява плащанията по оперативната програма за образование. Ще има спиране и на други програми.

Обратно в новината

Коментари - БСП: ”Г-жа Лъжа” пита Борисов защо замразяват еврофондове | Днес.dir.bg

Коментари

Госпожо "Готина Лъжа", до кога ще ни лъжете (и вие и Боковите-червенотивеничковчета), а не признаете, че евро-търтеите замразяват евро-фондове на тези вярващи в "евро-атлантическите ценности", които не им дават да откраднат повече отколкото искат, и ги "отпускат" на другите, които им позволяват да крадат до насита!?

ББ изтупа ръцете. Кой крал - крал. Мара е вече честна.

защо има кавички, тя е от милионерите в БСП, за пари е готова и сина си да изпрати в САЩ, мръсна комунистка, дето лъже и баби и внуци

КОМУНИСТИТЕ РУСОФИЛИ ОТ БСП са политически КУ.ВИ! Москва им плаща на БСП да мразят Европа и САЩ, а след това БСП си харчат рублите в Европа и САЩ! БСП много "обичат" Русия, но никога не са ходили там на почивка, на пазаруване, все "русофобска" Европа ги влече! Оня глупавия Волен Сидеров- върл русофилистик- си счупи краката да ходи до Париж! Синът на Корнелия Нинова завърши в университет в САЩ 14 Май 2016 "Предстои ми един от най-щастливите моменти в живота на родител. Синът ни Рафаел се дипломира като бакалавър по финансово инженерство. Със съпруга ми заминаваме за САЩ, за да бъдем с него в този ден" САЩ отказали виза на Румен Овчаров 17 ноември 2016 "В края на миналия месец аз и жена ми подадохме документи за американски визи - пътувал съм в САЩ сигурно 15 пъти" САЩ забрани на Румен Петков да влиза в страната им 24.11.2010 "Бившият министър на вътрешните работи Румен Петков и настоящ депутат от БСП не може да влиза в САЩ. "24 часа" съобщи, че той е бил уведомен от американското посолство вчера следобед, че му отнемат визата"

За мен лично няма леви нито десни нито средни. Има престъпници и нормални хора! Затова й няма да гласувам по традиция за НИКОЙ!!! Тези 240 говеда ВСИЧКИТЕ са за затвор!!! Запомнете го това и най-вече проумейте истината.

- КЪЛНАТ СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ПУТИН! - ТЪПЧАТ и ГОРЯТ ЗНАМЕНАТА НА ЕВРОПА! - РЕВАТ СРЕЩУ МЕРКЕЛ - РЕВАТ СРЕЩУ ЕВРОПА, КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА СОЛИДАРНОСТ С ЕВРОПА И ПРИЕМ НА БЕЖАНЦИ! - РЕВАТ СРЕЩУ НАТО - РЕВАТ СРЕЩУ "ЕВРОГЕЙСКИЯ" СЪЮЗ НО ИНАЧЕ СЕ РЕДЯТ ПЪРВИ, КОГАТО ЕВРОПА РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА СИ! НАГЛОСТА КОМУНИСТИЧЕСКА НЯМА ГРАНИЦИ! ЖАКЛИ СТЕ! БРУТАЛНО ЖАЛКИ! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ВАС! ПУТИН НЕ ВИ ЛИ ДАВА ДОСТАТЪЧНО?

Академичните среди са доминирани от комунистически креатури професори, които са некадърни и не пускат кокала. Там чистка не е правена никога и властва такава пошлост, такъв деспотизъм от некадърни соц. професори, че едва ли може да минат 350 милиона без да бъде осрано положението. Последиците от комунизма се изявяват чрез хората, а не чрез промяна на Конституцията, госпожо Лъжа. Твоите професорчета осират и БАН. Те, "феодалните старчета" датират от комунистическата диктатура. Некадърни са, но им е дадена научна титла, с което са ви предани до гоб. Не до ГЕРБ, а до гроб. :-) В образователната сфера няма как да вкараш нещо добро, то бива или изхвърлено, или видоизменено до неузнаваемост и негодност. Кадрите са комунистически възпитаници - това е факторът. Не ГЕРБ, не даже точно БСП, а онова, което комунизмът е създал - тези хора.

Г-жа Лъжа кво пита Бойко? Бойко е господин никой, от него нищо не зависи! По-добре с подобни въпроси да се обръща директно към Арменския Поп!

Г-жа Лъжа пак е прекалила с водката при Решетников. Той я съветвал и да замезва,но тя била обула ботушите на бос крак.

Еееее, най после си призна, че е г-жа ЛЪЖА.

Г-жа Лъжа и г-н Лъжец ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Вие лапайте мухите тъпанари.

Axaxaxaxaxaxa ! Бахти овсата е тази жена.

и яз имам втора употреба батето е номер едно

партиитетда бъдае отстранена от управлението на държавата и икономиката. Промишлеността, армията и държавата трябва да бъдат ръководени от изключително добре подготвени професионалисти, а не от политици. На партиите е отредена роля само като на проповедници !

Е, ми.... Мутра- Педераст !

говориш глупости пък и много обширно и напоително. Няма да те карам да повтаряш, писна ми от лъжи. Но ако искаш ми кажи при кое комунистическо правителство преди и сега при БСП сме били добре - много крадете. Класически лъжци и демагози. При вас спират еврофондовете, а при Бойко ги пускат ВСИЧКИТЕ.

ако свали сакото и сложи кител - едно към едно с КИМ-ЧЕН-УН. ЕДНАКВО ТЪПО И СТРОГО ГЛЕДАТ.

се на тая и на БСП-то както се връзват на телефонните измамници.

Като няма фондове, да го духат еврогейовете. Няма пари , няма ЕС. Затваряне на границата. Като искат мигранти, да си ги карат със самолети. Ако преминават през България, само в затворени вагони и да си плащат и за дезинфекцията. България за българите!

Г-ЖА ЛЪЖА СЕ ОБЛЯКЛА КАТО ОРДЕНОНОСНИЧКА ТЕКЕЗЕСАРКА.

Защо не ми обясните? Как може при всички гласувания в класации на ВИП българи и по всички телевизии да се появат само силиконени, цицорести и дългокраки същества, а гласувате да Ви управлява една "Лъжа"? Нали Вие, ние /т.е. Народът/ казва/ ""На "Лъжата"- краката са къси" ? Няма логика! Както и няма такава да си харесвате Борисов за най-готин шеф на държавата, вместо "Издеслав" , напр.? Човекът има вповече брада, мустаци, коса, а вероятно и под нея има повече? В клипа, който гледах релсите са построени в окръжност /кръг, обръч/, но "влакчето на ужасите" го няма, все още. Следователно- той е и скромен! Все пак, чака да минат изборите, преди да Ви заяви, че е неповторим и да Ви го казва 4 г. по 3 пъти на ден от поне по 5 до 18 телевизии , N-броя радиа и гората за изсечени вестници. Защо не гласувате за Фики, Фъки или който там Ви харесва наистина? НЕ РАЗБИРАМ, направо ИДЕЯ СИ НЯМАМ?!

Ама аз нали го взривих, кви срещи, кви пет лева?

Имам и аз такова костумче някъде в гардероба такова.

Имам и аз такова костумче някъде в гардероба такова.

"Г-жа лъжа пита Борисов защо замразяват..."Това звучи много нежно,като зов за среща на пл.9 септември-пред мавзолея.

Кой е тоя Борисоф, ма? Премиера не се ли казваше Герджиков! Питай и Орешарски и Хамстера, що им бяха спрели фондовете!

Няма да кажа че си т.п,а просто заблуден!!!Има време,ще го осъзнаеш.

Жан Виденов и Луканов няма ли да ги питаме?

1 недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.199512.02.1997 г. Хиперинфлация (1 долар -3000 лв) и протести на извънреден конгрес на 21.12.1996 г. Жан Виденов подава оставка, като фалират 15 банки парите в червени джобове. План за реиндустриализация. 1996 г. начало на масовата приватизация - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.

Сега бъдещата премиерка Корни ще го довърши (1 долар -9000 лв)!

Нинова няма нищо,освен една голяма уста/само за ср.не /

ЕС видяха,че сте нарамили големите торби да крадете и ги спряха.След изборите като дойде Бойко да управлява ,пак ще ги пуснат.На комунистите нямат вяра!Анадъм му? Яланджи гели/лъжлива маймуна/!Соцмилионерите си правиха конгрес!Какви са тези конгреси?Мъртва столетница!

Яко тролове и писъци и нито една дума по темата. Защо ЕК спира парите за образование? Това не беше ли приоритет на оня дето само Винету му стигаше в живота?

Прочети какво ти пише бившата министърка за новото министърче. Той е отговарял за тази програма и понеже са го напъдили, сега циври като обидена баба.А пари спрени няма. Тая , която все си лъже го прави за такива, които не се интересуват от фактите, а от лъжите на госпожа лъжа. Лъжата не става истина от повтаряне.

тя сама си вика госпожа лъжа. Истината си е истина!

дойдоха от горите - крадци на мандри, крадци на къщи и апартаменти, на предпрятия и заводи, убийци, ама сега ЛОРЕАН - Боже, много аристократично име. Как така на ЕДНА ДАМА наричана КУРНЕЛИЯ ще и вика госпожа ЛЪЖА. То пък една гара, пардон една дама. ха-ха-ха.

от кое село си - какво не ти пречи да мислиш обективно? На мен ми пречи хиперинфлацията, която ме остави без спестеното и не стигаше, но имаше и банкова криза. Лелей-й, ЩЯЛО да има режим на тока, ама няма-а-а При най-лютата зима няма режим на тока. И защо - при БСП имаше - щото продаваше на съседите ток, независимо че имахме режим. А ГЕРБ спря продажбата за да има за нас.

Ами щото разбраха че искате власт.

Кажете лъжци комунсти . При кого спират ИЗЦЯЛО фондовете - при комунягите за цялото им управление. И при кого ги пускат при Борисов - това са фактите. Че ако не бяха те щяхме ли да имаме магистрали, зали, завода за боклук, метрото, пречиствателни станции?

магистрали, зали, завода за боклук, метрото, пречиствателни станции. Еврофондове, има и за нас, има и за тях!

Виш им акъла и им скрои шапка.Какво е нивото на така нареченият лидер Борисов.Нарича една дама Госпожа лъжа.Ами подобре лъжа от мутра крадец.В село викахме . "Ядец". Може ли човек който два пъти остави каруцата си на сред пътя в калта да му вярваш.Расърдел се човека на народа ,че не избра Цачева и ритна крусното.Чакай бе,ти залагаш съдбата на един народ на картата на твоята емоция.Ще харчим сега милиони за избори,а ще сабираме някой лев за болни деца.Ако има бог, го моля да ме чуе казвам "Анатема"Това е човек който го води емоцията.Това нее улегнал човеклСега ми е много готино като кажат Премиер но в отставка.Как да му вярвам.

Много ясно защо: защото г-н Плужек номинира г-жа Лъжа за евентуален Мин.Пред.! След изборите, когато ГЕРБ победи, всичко ще си дойде на мястото...

А ти сънуваш просо...

Нинова не е за подценяване и тиквата май си намери майстора. не че ме е еня за БСП, аз за тях не гласувам толкова колкото и за ГЕРБ. Което не ми пречи да съм обективна.

Пък и да добавя по голям лъжец от Борисов няма, макар лъжите му да са елементарни и смешни той си е лъжец, всъщност връщам си думите назад по скоро той е шмекер, тарикат като Тато.

Еврофондовете не са нито на червените, нито на герберастите,те са на България.А това че ГЕРБ ги присвоява пладнешки е широко известно и ето го резултата.За тях ръководния принцип е "След нас и потоп" Народе, ще ги избереш ли пак?!

Отсякоха му...............,и пак го ПИТАТ и го разпитват..........!? НИЕ сме на всеки километър!? НИЕ! НИЕ! НИЕ! А,другите?! И,така до краят на света!?

Не разбрахте ли че ЕС и ЕК са мафия, също като нашите политици, и техния човек в БГ е Бойко Мутрата, с него се "разбират" и делят плячката, ограбена от жителите на европейския съюз, няма как да делят с проруски ориентирани партии, затова ще спират еврофондовите всеки път, когато страната не се управлява от техен човек, с който да крадат заедно. Бойко този път предвиди номерата на БСП с 2 хода напред и сега им гледа сеира и чака пак да го изберем, подсмихвайки се мазно ... :)

Социалистическа риторика беше само етикет, красива маска, зад която се крие грозната същност на един пещерен, грабителски, асоциален домарксов капитализъм Краден залък гуша насища, ала душа оголва. М. Георгиев, Хаджи Недьо

За еврофондовете трябва да слушаме Томислав Дончев. Той пръв в писмо до медиите оповести опасността от спиране на парите по програмата. А, червената Курнелия Нинова го повтаря като ехо! Чухте ли, да " коментираме" и т.н. Дано, не даде Господ в бъдеще да коментираме спрените фондове на червените! Боже опази ни от комунистическото робство!

ЕС спира фондовете превантивно поради предстоящото идване Бесипету на власт

Не е чудно, ако пръмовицата е оплескала нещо, ама и ББ най-вероятно подаде оставка за да се отърве от натресения му от соросоидите Реформаторски блок на пръмовица. И сега к'во ми реве тая бесепарка, като всички знаем кои бяха в правителството на Сергея, известно като правителството на Тройната коалиция и в което пръмовица бе министър по вропейските въпроси, като преди това излъга народа и затвори блоковете от АЕЦ, уж по натиск от ЕС. А я да видим и що за "човек" е бил и свекърът и Пръмов, та да не се чудим и за нея каква е: "...Тогава другарят Пръмов извиква от трибуната "Стреляйте!" и народната милиция го прави - стреля по стачкуващите. Историчката Баева пише за 3-ма убити, 50 ранени и стотина арестувани. За толкова признава и самата БКП. Но според други свидетелства жертвите и пострадалите са доста повече...", публикувано на 23.08.2016 в 168 часа под заглавието "Удавят в кръв тютюневата стачка през 1953 г." Е, при тези обстоятелства БСП-то може да си приказват колкото си щат, ама надали ще им се чуе думата, т.е. наглите лъжи!

Сега реално не са на власт. Обаче се дъвчат един друг задочно, защото от сега си знаьт местата в новия парламент. Баницата е разпределена. Протоколите са оформени. А вие слушкайте и се омайвайте в празните приказки на класната. Ако не ви харесват, звачи харесвате "тежката артилерия" на ГЕРБ, която ако не е надрусана, отсъства от диалозите и която зсъщност последно гръмва в... здравеопазването като негов министър. Ако ли и двете каки не ви харесват, значи по друго си падате. Но няма значение. Важното е да сте опиянени и да си носите заблудата, че вие избирате и от вас зависи промяната! За да може утре да бъде пак същото или малко по-лошо... вашето светло бъдеще

г-жа Лъжа - Докага ще ме изопачаваш и съчиняваш измислици.

КОЕ ТОЧНО Е ИЗМИСЛИЦА ОТ СТАТИЯТА

Нищо й няма на статията. Само дето тъпата лелка отново е чела доклади, както дяволът чете евангелието. Обвиненията на Лъжкинята са измислени. Самата тя е измислена!

УВОЛНЕНА ОТ КОСТОВ ЗА КОРУПЦИЯ /заедно с Орешарски, Данчо Ментата, Бисеров/ УВОЛНЕНА ОТ СТАНИШЕВ ЗА КОРУПЦИЯ, ТОЛКОВА ЯВНО Е ЗАТЪНАЛА, че дори Станишев беше длъжен да я уволни.

ДАЙ ПРИМЕР ЗА КАКВА КОРУПЦИЯ СТАВА ДУМА И ПРИ КОЙ ТОЧНО Е СТАНАЛО

ИМА УЧАСТИЯ В МНОГО ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ ФИРМИ, СВЪРЗАНИ С ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ. ЧЕЛ СЪМ НО.... ОТЧЕТ ЛИ ДА ТИ ДАВАМ

казва се "СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ". ВЧЕРА В ПАНОРАМА ЕДИН НЕМСКИ ПОЕТ - БИВШ КОМУНИСТ СИ ГО РЕЧЕ - КОМУНИСТИТЕ ДЪРЖАТ В КАФЕЗ, ДАВАТ ТИ МАЛКО ХЛЯБ И НЯМАШ ГРИЖА ЗА НИЩО! НИШИТЕ ДУХОМ ЗА ТОВА МЕЧТАЯТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП.

бате бойко я кажи на тия хора колко заем ти оставяш бате бойко я кажи на тия хора колко лихва те ще плащат

Още един пишман икономист. Забрави ли че Бойко ви плати поръчаните реактори за Белене и кражбата на КТБ?

ха ха ха още един тъпанар помисли преди да пишеш или прочети виж събитията датите