Обрат: Само един трактор на демонстрацията пред парламента в Букурещ (снимки)

Според местни медии студът може да е отказал демонстрантите - изминалата нощ е била най-мразовитата в румънската столица със стойности от -9,9 градуса

Обратно в новината

Коментари - Обрат: Само един трактор на демонстрацията пред парламента в Букурещ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са успели да запалят тракторите в този студ.Ние пък не направихме нито една национална стачка.

Турското робство е ело майката на балканските народи, само гърците малко ни отсрамват. Но никой не може да се сравни със стачките на французите, там стачка означава тайфун, земетресение 9-та степен и цунами взети заедно. Тирове подлитат във въздуха и стоката се разпилява по магистралите. Тежко му на този който се изправи насреща. Затова французите са свободни, а ние сме идеалните роби.

Видяхме ги колко са 'свободни' по време на пандемията ;))

Това ли е новината, а защо мълчите за блокадата на цяла Германия от трактори.

мокрите мечти на наци-нпо-тата - обратните, които се надяват на обрат в обратният им "мироглед". че какво да правят тракторите насред площада на секуритатето на чаушеску, наречено "демокраси". утре всички са на "берлиналето" на наци ес-ес бнд-то, което с успех проведе митинги на офсите, които били против наци насилието... по принцип, де. само дето принципите им избиват хора по пазарите с американски ракетки, пратени им от редкозъбия клоун назначен за дедоеб от банкерите на юдаята и... индийската курва сунак- с мозък на макак. и това не е парламентата на румънското сигане-крадец наедро, а палата на чаушеску! който бе убит без съд и присъда от секуритате, което и в момента управлява заедно със сестрите си - наци-боклуците от де-се, щази и есесовците на хитлер. обрат: сменихте ли си пак пола пак? позволеното сменянае на пола от йоздемир - турския кир-чемшир, дебелата недочела-нискочела и биербокус-фокус-мокус е само два пъти в година! не прекалявайте с "хубавите работи", нали? че опротивяхте дори на създателите си... ------ Бог с нас

Руската пропаганда отново катастрофира. Никой не се връзва на кремълските фашисти да протестира срещу евроатлантическите правителства в Европа. Европейците мразят Русия.

Болен мозък си.

Ти черпиш информация само от БНТ. БТВ или Нова и БНР, затова ти е много, много слаба информацията за това какво става в други държави на ЕС. Ами потърси в нета (ако знаеш как де) какво става в Германия и Франция, после ни показвай в този форум колко си неинформиран.

Нормално, овча балканска порода, точно каквито сме и ние. Но пък за сметка на това Берлин е под блокада. В случая какво става в Берлин е доста по-важно от това какво става в Букурещ, но явно не е важно за бг-"журналистите".

Подкупили са ги, като нашите. Но, в крайна сметка, ще ги прекарат, както става винаги.

Ами румънците отдавна затвориха руския културен център в Букурещ и изгониха орките обратно отвъд Урал , затова!!

Този 1 гигават който България внася от Румъния означава: 1. Спад на производството в Румъния 2. Ганьо ще си плати за гаволъка като си спира Марица изток 3. ....

Учения на нау ли ши прайм или ши сеими

А за възстановените протести с трактори по магистралите на Франция.. За заменилите тракторите ВЛЕКАЧИ на ТИРове, с които е блокиран Берлин.. За предстоящата национална стачка на фермерите в НЕМСКО.. Ни дума..

https://www.eia.gov/dnav/pet/hist/LeafHandler.ashx?n=PET&s=WCSSTUS1&f=W

Румънците се усетиха, че тези "протести" са една кремълска провокация, целяща да ги разколебае в подкрепата им за Украйна! Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!

зърнари да се не изрепчи некой с Майбахо

Нашите чорбаджии си вземат 3-4 млрд на година, изкарват тракторите за малко по-площадите, колкото някой да не им заеми мястото. И всички са доволни.

Тоз протест като тукашните протести на копейките.

И сам войнът е войн :))

Една птичко пролет не прави

Само един тракторист с топки! Респект!

Купили са им организаторите и другите овце не са излезли. Когато им спрат субсидиите или заблъскат оръдията... може вече да е късно за протести.

Чий оръдия?

Май са се опитали да сложат политически хомот на протеста и да го канализират в безопасен. Фермерите са се усетили.

Или само когато нещо се провали срещу Господарите ви, тогава отразявате?

путин не си платил сметката

препоръчай зимное топливо за Теслътъ