Коментари - Обрат по случая "НАП"? Кристиян Бойков може да стане свидетел на обвинението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбираме ли, че е доказал, че няма сестра?

О, Брат! Ханко Брат в действие! Магарският конник е видял какво ли не.

Не, сега ще (до)каже, каквото му е казано, иначе пак влиза в ролята на обвиняем.

То беше ясно, че този мишок е ял боя и е топил колегите си. 100% е действал сам, за да се прави на Сноудън, но след като са го хванали е напълнил гащите, са му предложили да го изкарат жертва, ако топне някой по-голям във фирмата, а ако топне и Бивол - направо ще го пуснат с благодарности. Поредната ченгеджийска ГЕРБ манипулация. Но БГ народа е прост и това заслужава.

Важно е да има внушения, че течът в НАП е поръчка от БСП, Русия, марсианците и илюминатите. Да не си помислите, че системите на НАП са правени некадърно? Неееее! Путин ги е поръчал... на човек, който си оставя лок файла в "хакнатите" файлове. Нищо, че руските хакери сигурно могат да опраскат НАП в обедната почивка.

Тоя сценарии го знаем от нискобюджетните бози с Лоренцо Ламас , Стивън Сегал, Никълъс Кейдж и т.н. Пуска се мухата, че единия обвиняем е пропял и очакват и другите да почнат да си признават .Тия от прокуратурата толкова ли не могат да си платят за НВО , че да научат нещо ново и по-реалистично !?

Какъв точно "свидетел на обвинението'?! Като Бисер Лазов ли по делото "КТБ" или този път ще го "изпипате" по-кадърно?!

Ако бяхме нормална държава да сме развили участието на ГРУ. Некадърници. НИто Гебрев успяха да пласират, нито посещенията на майора, нито руския хакер разкрихме. В ръцете ни са, а ни се изхлузват кат мокра връв.

БСП са си дружки с ГЕРБ , а Русия е главния покровител на Боцето . Сега се опитват да натопят десните и Биволь .

никога е нямал значение! Винаги има значение въпроса - "Защо?" А отговорът е ясен и на децата...

Това е подигравка с Народа. Майната им на НАП и сървърите им и защитите. Някой се подигра с Народа и трябва да си получи наказанието, иначе да ни затварят.

Ако ще стане свидетел, явно признава че ИМА СЕСТРА. Ползвайте ги тия кратунки дето ги имате на рамете по предназначение.

Спасявай се миличък, ама повече работа в ИТ у нас не търси. Ще требва да бегаш некъде, дето не те знаят кой си.

Верно ли Русия покровителства Боцжето?!?! Сигурно даваме толкова пари за Руски щайги не Американски... Как този БОКО протежето им не можа да прецака сделката тц тц тц

Егати пошлият водевил! Това не е и територия вече. Абсолютна кочина. С африканска чума, ако я има и нея, щото разбираме от тук-там, че едни хора са сключили едни договори за внос на едно месо от свинщината, която непрестанно демократизира света.

Някой се подигра с Народа и трябва да си получи наказанието, иначе да ни затварят. ---- беше ясно още в началото! И беше ясно, че тия копеленца са имали твърди гаранции, че НИЩО НЯМА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ! А такива гаранции дава само ПОРЪЧИТЕЛЯТ , т.е. КОЙ! Сега е задействана процедурата - "Измъкване!" Ето затова тази територия - НЯМА ДА Я БЪДЕ, а бройт на НЕгласуващите - ще расте! Амин!

И мишлето започна да цвърчи..

какви са тези разследвания, за които пишат всички вестници?! Всички продажни вестници.

НЕ съществуват в действителност! Това е просто инструмент за управление, съществуващ само и единснтвено заради вярата на Тълпата в него!

Абе какво стана с руския хакер, женен за българка. Езика ли си глътна :) Щеше да е смешно, ако не ставаше дума за Родината, за която дадох година от живота си в казармата.

А НАП кой ще обвини, че поради професионална некадърност допусна този теч?! Кой от НАП ще понесе персоналната отговорност за това?

sawo

Цирка вече е доведен до момента, в който който се е интересувал вече му се повръща, всички останали отдавна са загубили нишката.

И как така - да пишат имената преди да има доказани обвинения и съдебно постановление?!

2 милиарда за еФ ките и 20 милиарда за Турски поток и Белене . Кой е по-доволен от Бочко !?

майната му на Народа --- и на мафията! ебал съм я ... да си разчита на роботите от тук насетне! Само ще и гледам сеира - как взаимно ще се хванат за гушите братята, когато няма да има "печалба" и "дървото" ще започне да пресъхва...

Ихииихиии. Че как така бе? Ще изпуснете големия престъпник при това доказано обвинение

След като се бориш за правда защо манипулираш собствените си лайкове чрез настройки и синхронизация така че на всеки минус да скачат по няколко плюса.Кого заблуждаваш.Ти самото лично ми каза че си телекомуникационен специалист.Само си слагаш плюсовете пък дано да имаш и полза от това.

А шефа на ЦРУ подаде ли си оставката след Уикилийкс? Защо Аз да си я подавам? Оставете ме поне да спечеля пари да си купя едно апартаментче на по-нисък етаж, че като има земетресение децата ми се плашат! И затова живея под наем, разбира се без да плащам наем!

Знаем я тази държава, и обвиненият днес, може да стане обвинител

полуистини, чрез които пробутваш и йезуитските си манипулации! Абе 30 години ЗАГРАБИХТЕ ВСИЧКО БЕ, ЗА СЕБЕ СИ, ограбихте хората с хиперинфлация, после ги заробихте с кредити, за да ЖИВЕЕТЕ НА ТЕХЕН ГРЪБ! "болен здрав носи"! Затова НЕ ВИ ГЛАСУВАМЕ и това НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ - докато не върнете всичко обратно! ВСИЧКО!

В Лом варим само ракия! Няма никакви ромове!

Аре троловете на Христов да започват да защитават ТАД Груп и невинния им собственик , подлогата на ДАЙ България . СЕГА . 100 души са казали че правителството трябва да падне , какво мисли МАТЕРИАЛА няма значение .

Поеха клиничната пътека... Сега ще идат и бивола и биволицата и теленцето...

Дори и така да е, не трябва да се разгласява, защото не се знае дали ще остане жив до процеса!

Тия са ги пуснали на свобода за да се разберат натопят помежду си мъжката.

НАй-големият парадокс е, че той "под наем" живее на висок етаж!

Започвам да се притеснявам за това момче. Дали ще оживее до процеса ?

Какво се учудвате? Кое ви изненадва? Могат замирише на затвор всички ще се надпреварват да изкажат другите. И няма значение кои са другите Бойко,мойко, биволь или воль. Просто затворът е страшен. Вервайте ми. Затова внимавайте.

Да бе. От къде на къде? Та да се измъкне. Твърдо против! Лично неговите действия са ми нанесли щета! Ако беше съдействал още от началото, може би нямаше да съм толкова против. Ама се прави на голямата работа!

много добре си спомням, какво каза младежа на една журналистка: пуша цигари за 5 лева, возя се в градския траанспорт.. - а какво очаквате да се случи ? - очаквам, да се окаже, че няма нищо... (защото не е имало нищо, допълва) та.. чака се кой да окаже (простете френския ми) какво да се случи

аха.. и никъде не вземат на работа без резюме и контакти на предишен работодател. трябва дамогат да им се обадят

Ще стане иначе ще разцъфти , като майска роза във затвора........

Да, и Скруч се стискаше, а имаше трезор с пари. Така че е до манталитета!

Може да стане свидетел, не значи, че е станал. Гледах го сутринта при Хекемян тоз господин Спиридонов. Неубедителен, много неубедителен.

Освен ромове, имате и много ромки.

ако се докаже вината им,всички "ожилени" граждани с разкриване на личните им данни са готови да заведат искови молби за обезщетения, не ми се мисли сумите които трябва да изплаща "вълшебника хакер", така че по добре да "пропее" и да каже кой му поръча дестабилизация на страната чрез крадене на лични данни, явно поръчителят се е надявал да доведе страната до хаос и предсрочни избори и да ги спечели, да ама не за подстрекателство към дестабилизация на държавата се носи наказателна отговорност

Прокуратурата в България са свиската чума на трите прасета Пеевски, Боко и Цацата

Да, аз по образование съм инженер телекомуникации! Което несъмнено ме прави и лайкхакер на собствените ми постове;)) И пръскачки, впрочем, също мога да хаквам - да не си мислиш, че само прокуратурата ги владее тези мурафети;)) Знаеш ли, след всичките ти фиксации към системата за отчитане на вота в дир, що не им напишеш официална жалба?;))

Тролове, не се ли уморихте да оневенявате престъплението?

Следите водят към комунистите. Поръчката за този золум е тяхна.