17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия кодове трябва веднага да се премахнат Само паникьосват хората Лятно време дават червен код - щяло да бъде горещо Ами ще бъде , лято е , и децата знаят че лятно време е горещо

Обръщаме внимание на дългокраките синоптички. И без кодове можем да се справим не сме малоумни.

Не знам как сме се справили без кодировки на времето преди 20 години и повече... 1300 години късмет вероятно. Кодовете бяха въведени без никакви обяснения. Дълго се чудех даже какво ли ще да означават. И логично - са пълна глупост.

Мога да ти кажа как сме се справяли. Пада ти саксия на главата, защото съседката не е знаела какво е жълт код за силен вятър и не я е укрепила добре. Или те удря светкавица, защото си излязъл на полето да ореш и там те е сварила, но без код. След което животът продължава и хората някак се справят. Без теб.

Това е поредната простотия! Дават ти код жълто за силен ветър, едва ли не БЕИДСТИЕ, а аз си карам колело в това време и си ми е кеф. Най-общо казано: имаме РАЗЛИЧНИ възприятия за това ко е код жълто,червено и т.н. ТЕЗ НОГО ПЛАШАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРЪ! ИГНОР и шут у гъзо.

Колело всеки може да кара, обаче малцина гледат какво се носи из небесата или имат късмета да се окажат под паднало дърво. И изглежда не си ходил по някоя чужбина, където прогнозата за времето не е на много разбираем език.

Във Варна, сутринта имаше мъгла в момента слънцето я разпръсква! Ако е вярна поговорката че денят си личи от сутринта, денят ще бъде прекрасен.

Напълно безсмислени са за нормалния човек цветните кодове. Те биха имали значение за напълно неграмотни хора, които не познават термометъра, мерната единица за скорост и обем на течности! В България досега нямаше такива, в последно време започват да се появяват такива единични индивиди, но явно в бъдеще предвиждат да докарат все повече хора до такова умствено състояние. Другият вариант е някой който няма никаква работа в европейските институции, е намерил с какво безсмислено решение да изтъкне своята незаменимост! Лек ден!

А ти, след като познаваш термометъра и кантара, знаеш ли какво ще е днес следобед?

А ти си толкова меко казано "невчас", за да не кажа откровено "тъп" трол, че бъркаш прогнозата за времето с начина на показване на прогнозата и това кой начин колко информативен е за ползвателите!

Зевзек

Картофчо, Мерси за ласкавите думи! Но нали знаеш, на едни Гопсод е дал на други е взел. Затова ти си толкова "умен".

Прогнозите често са доста неточни, затова по-скоро не! Има сайтове, на които дават в проценти вероятността за валежи, сила на вятъра, температура на самото място, от което се интересувате, час по час! Прогнозите в медиите са за страната и областите, не за даденото населено място или курорт! И от там са доста неточни и променливи!

Ами не е вярно, че не са точни прогнозите! Ето за днес казаха,ще вали и то си вали, кротко, но вали!

Т.е. по сайтовете няма прогнози. Само проценти дават. И цветни кодове, стига да познаваш цветовете.

Кво е тва "цветни кодове"?

Аз съм бял хетеросексуален расист, цветните не ме интересуват...

Резултатите от анкетата са красноречиви в какъв безсмослен фашизоиден съюз членуваме и какви малоумни решения налагат с цел сплашване на населението!

Цветните кодове трябва да се базират на една сравнително точна метео прогноза, за да имат смисъл. Такава в нашата страна е рядкост. Парадокс е, че ред чужди платформи дават по-точна прогноза от българските.

Да и винаги си нося латексов предпазител в тон с кода.

:D