17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tova dobavkite ot boiko li sa ?

Език мой, враг мой!

cuHe, mu cu ...

Аха, няма разбити врати, значи е вътрешен човек, някой от рода й. Хм , и как така пенсионер, държи такава сума в къщата си, че тази направо плаче на крадците- елате и ме оберете.

Като казаха " парите в кофа" си спомних че една видна гербаджийка разбира от кофи. Веднага да бъде проверена , още повече е от тези, които обичат да прибират чуждото ( герб).

+ това тия, дето крадат са ПП-то на Простото!

Да ограбват всякакви араби, негри и китайци !!! Като запалят, съборят китайски магазин или китайски ресторант или арабин ДЮНЕР-джия, хем разчистват Корона- вируси, хем ще има Пари и Работа за нас, българите, хем СПАСЯВАТ България !!!

+100

Що и се подигравате на жената. В кофа, в тенджера, в КИЛЕРА! Взела е всички мерки за сигурност. Било е инсайд джоб. Кръстосан разпид на внуците и парите ще се намерят.

сигурно е закупила биткойни и е забравила за трансакцията

“разпиД”!?

Абе и а зсъм дърт пенсионер,ама не съм чак толкова изкуфялКакви са тия безмозъчни?Кой държи 50 бона в къщи,че и в кофа?Да беше ги скрила под дюшека,там крадците никога не проверяват.А ключа за къщата естествено под изтривалката,никой няма да се сети.

Мангалите са влезли да крадат джилязу и си харесали една кофа и тенджера.

Хаххаххаа 50к били заплата на един чиновник Каде бре?? Да Ви дам сведение за заплатите по министерсвата в Сф : Като започваш Младши експерт , старт е 880лв и това преди удръжки Ако нямаш стаж , ядеш дървото с 550 лв чисто . Хаххаааххаааа А наздраве

Да ти имам и експертите за 500 кинта

защо не споменаваш, че тези т.нар. "Експерти" по цял ден нищо не правят. И 50лв нето са им много. Плужаци !!!

Твои пари са само изхарчените от теб пари. Иначе друг ще ги харчи - я крадци, я наследници. Не мога да ги разбера тия пенсионери - живее като скот, дрипав, вмирисан, яде най-евтините боклуци, ползва ръждясала посуда, уреди от миналия век ... ама къта 50К в килера. Бабе, остави си 10К макс нещо ако се наложи лечение и живей като човек бе да му се невиди.

Най добре , на двора копаш Но да запомниш каде Инак ша прекопаш , и на саседа

1. Буркан банк не е за препоръчване. 2. Някой е знаел къде точно са парите. 3. Не е имало взлом т.е. крадецът е вътрещен човек, или парите се илюзорни.

Будала! Вместо да инвестира в биткоин портфейл....

Дали някой близък роднина не е помогнал при обира?

накои местни или приходящи мангьовци.

Ти на колко циганини разкаха, къде си държиш парите у вас?

ПРОПАДНАЛ СВЯТ! НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ПОВЕЧЕ ОТ 2000 ГОДИНИ ОТ ИДВАНЕТО НА ХРИСТОС, КОЙТО СЕ ОПИТА ДА СЛОЖИ НОВО НАЧАЛО В ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ХОРАТА! А НИЕ ГО РАЗПЪВАМЕ ОТНОВО И ОТНОВО ВСЕКИ ДЕН!

Това е устойчивост бе!

Страх от Господ нямаш ли ?

Аз лично нямам страх от Бога. Като гледам какви ги оставя на мира... А за вечността... Как да ти кажа. Ако ми дадеш един 100 на месеца, ще задържа невидмото чудовище от стените да не те напада... Как ти се струва офертата ми?

Пенсионерката се бъхтала цял живот и накрая някакъв ром и свил парите. Хванете го и го набийте с пръчки. А на бабата като й върнете парите, й ояснете за чудната иновация на банкирането.

1996 чудната иновация на банкирането колко народ зарадва, ако знаеш...

Ти на колко рома си разказал къде си държиш парите?

Звучи много, но вече не са кой знае каква сума. Годишния доход на някой много дребен бюрократ е това. За всички нас, които се бъхтаме за заплати под 1000лв това са крупни суми, Но не е кой знае какво. 1/3 апартамент (панелка в неугледен квартал), една кола, бус на старо или разходите за година.

По същото време - нашенските ченгесари пак ще протестират заради "неясноти" по заплатките им.

Браво. При тая инфлация да си държиш парите кеш е самоубийство дори и никой да не ти ги открадне. Поне един срочен влог да си беше направила жената.

От банката по-лесно се крадат. Гледахме го тоя филм няколко пъти. Влогове няма, само големи такси мечесни. По-добре кеш, инфлацията - ясно.

Какъв срочен влог ? Лихвите стават отрицателни като сложиш обслужването.

В банка парите намаляват, ако ще да не харчиш. Пробвай ако не вярваш.

Кофата и тенджерата налични ли са или се издирват?

Как ги е събрала бабата си е нейна работа.., с много години лишения... .. пък може да е спестявала от надбавките на Боко - Слънцето :))))

Кофата и тенджерата са любимите джелеза на тсиганите.

Сега гледайте от полицията как ще си правят гаргара с нея. Същото нещо се случи и с моя дядо преди 6 години. Трупал в един плик под гардероба, по негови думи са били шест хиляди и дребни. Ей, като не можа да посочи точната сума, стой и гледай. Като взеха да го подбиват тези полицаи "Шест и нещо или седем без нещо? Сигурен ли си? Да не са били шестотин? Докажи, че сумата е била такава голяма, можеш да си измисляш..."

Полицаите са ке лекета Не са чували за професионализъм

Горката жена.. Обикновено след такова нещо старите хора просто спират да имат желание за живот и умират. Та тези крадци са и убийци....

"Буркан-банк" е по-зле от банка .( кой знае ! . е , като те оскуби банката , пак ще остане нещо . пък , ако вземе , че фалира - има гарантирани 196 хил)

Нали все реват, че пенсиите им малки и не стигали за нищо бре, от къде ги има? С какви доходи е живяла и как се издържала до сега, след като е успяла да скъта толкоз пара? Не ми е жал за такива!

Глупава бабичка---

Глупав панелен таласъ.

Дай Боже всеки пенсионер да къта по 50 бона. Ама от де тия 50К в пенсионер от село?

На "фнуката" от тревата :)

Неизвестни обраха 50 000 лева от дома на пенсионерка Хората са нямали пари, влезнали са и са си набрали... Вероятно не са обрали цялата и градина с пари, а само колкото им трябват. Ако ги бяха откраднали - това вече е друг въпрос! Кражбата се преследва от закона!

Обир = обирнаха!

Също така са обарали бабата докато е спала

Обраха, ама не били обрали. ами били окрали. Уважаеми журналисти, ако не знаете разликата, отворете наказателния кодекс и там си я пише.

Термини като противозаконно отнемане, кражба, обир, грабеж, въоръжен грабеж редовно се бъркат от нашенските журналя.