Облекчават мерките срещу COVID-19

Носене на защитни маски ще се изисква единствено в лечебни заведения, аптеки, оптики, специализирани институции, предоставящи социални услуги, и в градския транспорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага ги върнете в магазините!!!Как сега ще се чувствам с власт като не давам на хората да си купуват храна в хипермаркета, в който работя като касиер. Добре че поне е форума като гледам как ми обръщате внимание. Продължавайте в същия дух.

ОООххх, продължавайте да ми обръщате внимание на глупостите, вече няколко пъти буйно оргазмирам. Пак ми се вързАхте.

Костя - копейкин, на възраждане, И това ли ще си пише, като успех?

ЗА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ АГЕНТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ЗАТВОР !

За политиците куршум Или да копаят уран някъде

А за лудите, психодиспансер! Драскачи, заминавайте

Всяка маска глас за Израждане! Всяка мярка процент за Израждане...

Тия за мен са едни масови убийци, дето ни се правят на спасители. Не бъдат ли спрени, ще умрат още хора над нормалното. Така за 2 години мерки поне 68 хиляди повече починали. Спряха мерките и може би отидохме на рекордно ниска смъртност (отчитана по седмици от НСИ) и после нормална. Въведоха мерките и общата смъртност се увеличава. Изгавриха се с хората, където и по конституция имат право на достойнство. Потъпкаха неотменното право на живот. И правото да дишаш. Потъпкаха дори членовете и алинеите от закона за здравето, където е за епидемична обстановка и така нататък. Ковид мерки = смърт, разруха, срината икономика (освен другите фактори), образование, потъпкана конституция, закони, права, свободи, достойнство и какво ли не. И ако сте гледали заповедта, тя е едно абсолютно болестно състояние - обсесивно-компулсивно разстройство, страх от вируси. Преди ковида съм гледал на разни места, как такива ги лекуват!

АЛо, Някой, троле прост, След като мерки = смърт, защо в последната седмица собщата смъртност намалява, тъкмо след като въведоха маски по магазините? А разбра ли най-сетне защо през 2-те години с мерки всичките 68 хиляди починали са съсредоточени по време на епидемичните вълни, не преди, след или между тях? Защо? Да не би да е защото си трол?

Гледай общата смъртност. Тази дето броят на починали констатирани, няма особено значение: https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици На 17 юли въвеждат за болници мерките в София. Това е неделята от седмица номер 28. При сега давани (ще коригират нагоре) 1829 починали за седмица. 2 седмици по-късно е 2014 (ще увеличават нагоре още повече за корекция).

3евзек

Ало, Някой, троле прост, Седмица 28 е ковид вълната. А за седмица 31 (седмицата с маските в магазините) какво ще кажеш?

Ти що си мислиш, че някой го интересува, дали ще мре заради ковид или не. Хората не искат маски и всякаква друга принуда и толкова? Искаш да ми кажеш, че българското опълчение не е трябвало да се случва, щото хората са знаели, че ще мрат? Искали са свобода. Или смърт Никой не обича робството или терора. Това, което се случва сега е точно робсто и терор. С маски, с принуди, със затваряне и всичко останало. Неспазването на мерките е най-малкото. Ако е нужно и до насилие ще се стигне.

Нормално ще има избори.... Ко друго очаквате....??? Абе трябва се излиза на улицата да се затварят всички изменници и американофили!!! Време е да има власт която мисли за народа!!!! Стига с тези агенти на американското посолство. Искам да ям и да се отоплявам и ми е през оная работа дали ще плащам в рубли. И не американофилче аз не съм русороб. Аз съм булгарофил.

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Ало, Кунчев с Кожух, троле наш, Пробваха, обаче заповедта трябваше да се съгласува с главния държавен инспектор. който отказа. Нали затова е такава процедурата, за да няма идиотии като твоята?

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Еми... какво да ти кажа... Тогава ще ходиш с чорап на главата. За да се пордават по-добре.

Отлично . Само заради това ставам фен н този министър. Най-сетне някКъв мислещ и нормален човек. Защото хорат масово не носят маски и в момента.

Всеки сам си преценява! Само знам че от 3 дена лежа в къщи с температура и кашлям като магаре, а дори не разбрах къде се заразих.

Затовали си толкова неграмотен или защото си трол платен от ковид мафията?

3евзек

Ало, Аха, тролице наша, Като гледам, неграмотността ви е почти еднаква. И двамата сте пропуснали по една запетайка. Поне по отношение на запетайките. А ти затовали питаш?

За първи път в живота си ли се разболяваш лятото, че е толкова драматично.

Да ти открехна: като се пазиш от настинки, колкото повече време не си боледувал, толкоз по-зле ще е следващата. Особемост на корона вирусите. Като я хванеш, следващата използва имунитета от предишното заболяване за да подтисне вируса в началото. Затова има нещо, което се казва закаляване. Не трябва да бъдеш все в саксийни условия, а да се излагаш редовно на условия, близки до настинка. Сутрин хлад, тичане, пот, пак хлад, което активира корона вирусите в синycите ти и носа ти и като дойде истински студ не хващаш и минаваш много леко настинките.

3евзек

Ало, до skk, троле наш, Защо лъжеш бе? След като е така, защо хората карат Омикрон в пъти по-леко, ключително в държавите, в които неговата вълна се води първа, отколкото в преболедувала три пъти Бъклгария? Защо? А знаеш ли че особеност на коронавирусите е, че общо 6 от тях досега са документирани някога да се прехвърлят от животно на човек? А занеш ли, че нито един от досегашните 5 не е оцелял сред хора?

Облекчават дръжки!!!!!! Щом в трансен кожпорта трябва намолдник, нищо не облекчават!!! В метрото е сюрреалистичен кошмар, няма лица там, няма човеци, само безлични маски!!!!!!!!!!!!! КОШМАР!!!!!

в транспорта имам предвид!!!

Първо на гражданите е съставян акт, който сам по себе си не води до нищо. Самият акт не подлежи на някакво изпълнение. Въз основа на него се издава наказателно постановление. Въпросното Наказателно постановление се обжалва в съда. И нека не забравяме, че един акт следва да е целесъобразен. Носенето на маска не само е ненеобходимо, а даже е непрепоръчително. Една заповед може да е законосъобразна само тогава, когато преследва легитимна цел-т.е. спиране на разпространението на зараза. Когато тази заповед изисква спазването на условия, които доказано не вършат работа, то тази заповед е нецелесъобразна. Ако Ви съставят акт за неносене на маска, напишете следното възражение в самия акт: Възразявам на основание чл.29, ал.2 от Конституцията на Република България, Закона за ограничаване носенето на облекло, покриващо или скриващо лицето, чл.63 ал.9 от Закона за здравето, чл.2 и чл.5 от Конвенцията за правата на човека и биомедицината. Потърсете: Документи от БАДЖ: оръжие за съпротива срещу "медицинското" беззаконие и репресии

Заповедта е незаконна!Не може прост чиновник да ви издава заповеди, а на всичкото отгоре и НЕ сме и в извънредно положение. А дори и в извънредно пак не може простия чиновник, който издал заповедта. Моето семейство не сме слагали в метрото и няма да сложим. НИКОЙ не ни е правил проблем, включително и полицаите, и на тях вече виждам, че им е дошло до гуша. Най- много да ви направят любезна забележка. Но, да, прав сте в метрото е страшно, пълно е със зомбита, в ужас да не ги глобят- никой не се е затърчал да го прави. Маска не носех и през извънредното- проверявали са ме контрольори- дори забележка не са ми правили.Но стадото е много тъпо, голям проблем за нормалните хора.

Ще уморите пенсионерите ве!!! Как може на 40 градуса да ги карате с парцали в трамвя да са?!

Досега никой не е дал обяснение какъв точно е проблемът с маската, когато нуждите на тялото от кислород са минимални. Много топли или какво?

Ей МУШМОРОК, как можа да кажеш че "нуждите на тялото от кислород са минимални" бе ИДИОТ недоклатен. Тъп, по-тъп, МУШМОРОК. За сетен път си доказа умствения потенциал.

Ти си мишок, кажи къде да ти донеса ковида да ппвярваш!

Проблема с маските е че оставя само вирусите, които могат да заразят с по-малко количество и с аерозоли, не се нъждае от капчици. Всеки вирус се унищожава с неспецифичен цитокинов отговор до 2 часа, ако не достигне определена маса. И когато вируса може да зарази с по-малка капчица, това е вирус, който се размножава много по-бързо за еденица време. Така че ефекта е точно обратния - заболяването протича по-тежко, защото е от по-вирулентен вирус. Да не говорим че ако всички носят маски или достатъчно време заразени и незаразане са заедно с маски, то се селекционира от сегашния вирус по-вирулентен вариант. Не само не помагат, ами удължават епидемията, и я правят по-тежко протичаща. Другото което е очевидно. С маската си вдишваш издишания въздух. А издишването има и за цел да се освободят дробовете от бактерии, вируси, мръсотии. Изобщо, сегашния здравен не знам какъв УНГ е, но за мен някой който счита че респираторен проблем се оправя като си вдишваш издишваното заедно с потта е просто неграмотен. Интересно знае ли каквк е туберкулозен диспансер в планината. А относно кислорода: маска FFP2 за спортистите се счита за еквивалент от 2500 м надморска височина. Практика забранена от олимпийският комитет, приравнена с прилагане на ЕРО. Mаската спира около 15% от вдишваният въздух. При здрав чивек, който стои и не прави нищо се използват около 15% от VO2max. Така че с маска ще бъдат 30%, е даже няма да се задъха. Но спортисти използват 85%. Старите хора изпозват 45%. Спортистите ако са с маска могат да умрат. Старите хора няма да умрат, но ще минат на 60%, стресов режим, все едно че човек в добра физическа форма бяга леко. При този човек кръвоносните съдове ще станат по-широки, сърцето ще увеличи малко обема си и ще стигнат до състояне без стрес, увеличавайки капацитета си, с по-малко от 50% VO2max. Само че именно старците нямат капацитет да регенерират. Така че ще атрофират. Маските ги убиват без никакъв вирус. Само дето ги убиват по-бавно. Между другото и при ваксините за около 3-4 месеца се получава като с маска: 15% намаляване на VO2max, спортистите и децата могат да пострадат.

3евзек

Ало, Амиии, тролице проста, При човешкото тяло е така. За тролското не гарантирам. Нали не говорим за онези маски, които на вас ви слагат - по 50 микрона добре прилепващ покривен найлон?

3евзек

Ало, Ами проблма го има, троле наш, Да приемем че е така, то какво е общото с 40-те градуса? Или едното не успя да мине, сега ми скачаш на друго, което разбира се отново не е вярно, а кого оброя ще скочиш на трето... Заразявал бил вирусът с по-малко количество. Ако не ти беше пълна главата с глупости, щеше и сам да се сетиш, че по-вирулентният вирус сам се селекционира. С тия 15%, ще изкараш обема на маската половин литър. Може би, ако включиш и обема на дихателните пътища, тогава да. Обаче тях ги има и без маска. Всъщност никога не сте пробвали да се докарате до хипервентилация с маска и без, за да сравните разултата? Само така си приказвате глупости, нали тролчета?

Какъв ли трябв да си, за да гласуваш за Възраждане? Това е партията, която дори овцете не я щат.

Никой няма да гласува за тях, но за ужас, Митрофанова ще фалшифицира изборите.

Дишай спокойно, на изборите ще видим дали никой няма да гласува за тях ;) все пак подготви си оправдание за увеличеният, поне 2-3 пъти процент.

3евзек

Ало, Хммм, троле наш, За 2-3 пъти увеличения процент оправдание ще трябва да си търсят гласувалите, не аз. Няма да има за какво да се оправдавам. Имам ресурс за ви гледам сеира години наред. П.П. Със сбъркания определителен член показвш признаци на руски акцент. Твоя работа ли е да се месиш в български дела?

Не ги отменяите положението е страшно има много болни!

1 084 хоспитализирани от тях 50 в интензивно отделение за цялата страна. Горе-долу 600 увеличение за месец от тях 25 увеличвение в интензивно. В интензивното са истински болните, а при хоспитализираните има много изплашени. Това е при 6 520 414 население. България разполага с над 50 000 болнични легла.

Селски смелчага, на мен ли ще обясняваш. Аз съм с ковид в момента, в град от 4000 човека има регистрорани на ден по 40 човека. Знаеш ши колко са нерегистрорани? Едни си стоят у дома, а други щото имат много спршна работа се разхождат болни. Бъди си смел но не гоналагай на другите. Аз съм сигурен, че ако се разболееш ще упищиш целоя свет. А ако мислиш че няма ковид, кажи къде да дойда!

Всяка година има болни от грип по къщята. Потърси и прочети за летен грип преди да ми пишеш, че нямало лятото грип.

Минал съм настинката за 3-4 дена. Всяването на страх от такива, като вас, я кара да изглежда тази муха на слон, какъвто не е. То и за това го правите. Не знам дали го осъзнаваш.

3евзек

АЛо, Мхм, тролице наша, Как така все най-смелите изпитвате страх и паника от обикновена информация, която по закон властите са длъжни да преодставят?

Какво прави страхът от предстоящите изборни резултати.

И мен много ме е страх, че Възраждане може пак да прескочи 4-те процента.

И защо въобще ги въвеждахте бе, идиоти? На 40 градуса маски да слагаме...

Триъе аз пак ще го напиша, Защото всички са болни и не ию пула за идиототе лато тебе!

Г-н Пасарел, Какъв е проблемът с маската пр 40 градуса? Мисля че не познахте. Не е дишането. Нуждата от кислород в жегите е сведена до възможния минимум. С маска или без маска, на 30 или на 50 градуса, с 5 чести дълбоки вдишвания си вече в хипервентилацията. Ако не и с 3.

Ти си ХИПЕРИНФАНТИЛЕН!!!!!

3евзек

АЛо, Амиии , тролице проста, Не съм ХИПЕРИНФАНТИЛЕН, освен това такъв проблем с маската няма. може би ти си ХИПЕРИНФАНТИЛЛНА, защото тате ти е забранил да отговаряш на непознати.

Разбирам че се припознахте като идиоти, ама въпросът не беше към вас.

3евзек

Ало, Пасарел, Пасарелски, Иска ти се. Въпроса го разбрах, че не е за мен, затова не съм отговарял. Само зададох друг. Не можеше ли?

Добър вечер, дами и господа, Отново е време за вечерни пожелания. Затова пожелавам на всички тролове да им изсъхнат тестикулите, а на онези от възраждане - по една ръка и един нос. На всички останали пожелавам лека вечер. Ало, дира, защо триете бе? Къде в правилата ви пише, че човек не може да си пусне тролската въдица на спокойствие?

А на дамите тролки какво да им изсъхне а биологичен отпадък. Ей това е резултата от ваксините,абсолютно жалкарско писание. Аз пожелавм здрави да сме всички и най-вече психически, щото много хора разплискахте легените без време...

3евзек

Г-жо Ефросина Чумата, тролице проста, Радвам се, че приемате пожеланието ми присърце, но уверявам ви, то съвсем няма задължителен характер. Така че може да се чувствате свободна да ви изсъхне каквото сама си пожелаете. Ха, ха... ние сме били изплискали легена, пък тя се разпозна в тролската част от пожеланието, не в човешката. Ало, дира, пак ли триете бе? А адрес няма ли да блокирате най-сетне?

Такива като сегашните ковидисти - ваксъри - маскъри - същите типажи едно време са помагали на Хитлер и в концентрационните лагери - с оправданието - ми така ни казаха отгоре. Затова тази измет трябва да се изчисти.

Ало, И помнете, троле наш, Не се ли чувстваш като Хитлер, нареждайки отгоре какво трябва и какво не трябва? Всичките във Възраждане ли сте такива?

Влизам си навсякъде и не ми пука и в градски транспорт съм без маска, ако ме спрат си излизам, но на еденици места не допускат голими аптеки и тъпите диеми лили дрогерия . В метрото сме 50/50 маскирани и немаскирани...Който е спокоен да носи маска, аз при 30 градуса не мога да ходя с маска...

Защо не можеш да ходиш с маска на 30 градуса? Много топли или какво?

Хубавото на ваксинираните е че мрат като мухи и популацията им намалява. Тая измет е добре да я няма и за изборите, че пак ще вкарат фашистки партии в парламента. Защо казвам, че е хубаво да изпукат ли - ами защото либерастите ги използват срещу нас нормалните хора и ще ни затрият всички, затова по-добре само те да изпукат

Г-н Милев, троле наш, Мрат като мухи само ваксинираните с ваксини против ненужни тролове. При човешките няма подобно являние. Спасявай се докато е време!

Хора…… защо тези злобни думи? много е лошо, че народа ни озлобя като питбул….

на народа му писна от идиоти, които експериментират! На теб дали ти е добре да те разиграват всяка седмица с измислена пандемия? От къде ви копаят?

3евзек

Ами.. на руско-възражданските тролове в дир-а им писна, защото идват избори. Важно е да измрат повече хора, за да могат да обвинят управляващите, иначе няма да помиришат власт.

и ваксинирани и неваксинирани! Само дебил вярва, че ваксините предпазват от каквото и да е! Имам 3 броя и сега пак боледувам. Нито е по-леко, нито е по-кратко! Писна ми от дебилни изказвания на хора, които не могат дори да си вържат обувките! Всички фенове на модерната болест са за разстрел!

3евзек

Ало, Май измират по равно, троле наш, 16:0 от днес и 4:0 от вчера за теб сигурно е равен резултат, но вярвай ми, не си масов случай.

Добър вечер, антиваксъри-идиоти, Да изпукате, дано, мамицата ви проста! По две маски минимум!

да не си жив да ни видиш!

Ваксоидче, не знам за горния но ти и сега имаш тръба, но хубаво и дълбоко навряна в гъзо. Затова и квичиш от кеф при вида на "маски и мерки". Сложи още един бустер барем се упокоиш малко а още по-добре "завинаги"

Не ти е понесъл бустера биологичен отпадък...

Браво на Възраждане! Отново успяха!

Тези не разбраха, че маски хората повече няма да носят. Говоря за хората. Овцете носят. И да са задължителни и не, това е положението. Мед-фашизма беше до тук.

Ами ако използват полицията срещу народа? Имаме 100 000 човека в МВР, дето могат да кажат, такъв е законът, ние го налагаме, не може да ни се търси лична отговорност.

Тея 100 000 човека в МВР трябва първо сами да сложат маски, а това няма как да стане. В цяла България няма толкова ковидари.

Виакш милицията да почне да малти. Що така ми смърдиш на нафталин и комунизъм? В МВР бачкат 100к но 60-70% са офисни пъхове, които се напикават когато полетят жълтите павета а и стигне ли се дотам държава и държавност няма да има. Ако трябва да си ги мерим в БГ има и 200к ловджии, ко парим ако излязат да пият кафе, кой ще ги арестува?

И как точно МВР ще ме накараа да сложа маска?

Ало, Крали Маркото, троле руски, Маски не носят социопатите. Щеш или не щеш, човекът е стадно животно. Не само овцата. Не знам вашият пастир Копейкин като какво ви третира, но не е само овцата.

Зевзек ли си - един и същи трол боклук си. Социопатите и мизантропите са тези, които те карат да слагаш маска.

3евзек

Ало, Мушморок ли си, троле наш, Трол боклук ще викаш на майка си. В дефиницията за "социопат" пише, че това е човек, който се интересува само от себе си, не от другите. Ще ме извиняваш, обаче не пише нищо за маска. Толкова сте прости, че не можете една собствена думичка да изммислите и затова позлвате някоя случайно попаднала. А ти си трол!

Аз също ти казвам трол боклук. Нещо против ли имаш?

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле руски, Естествено че имам против. Всеки нормален човек има против. Ти си политическото мекере тук, което не пропуска да си пробутва агитацията, не аз.

Политическо мекере, казваш? Агитация съм пускал тук, казваш? Да не би да признаваш, че мерките срещу Ковид-19 са политически и нямат нищо общо с медицината? Щото Ангела Меркел го призна. Пред телевизионни камери и микрофони.

"Жена с COVID-19 беше разкарвана часове с линейка, за да получи лекарска помощ, съобщи Нова телевизия.Красимир подчертава, че майка му е с 3 ваксини, има и бустерна доза." Това е от тази сутрин. Та какво точно правят парцалчетата и ваксините? Сегашния временен здравен министър е върл ковидар. Намислил е някаква тъпня за септември. Мотото "Ваксинирай се,прегърни живота" леко се превръща в "Ваксинирай се,прегърни смъртта".

Те за това направиха буфер две седмици, ако бъдеш ваксиниран и умреш след 2-3 дена, те смятат за неваксиниран. А иначе оправданието е че е нов щам и за това. Че тия щамова могат да ги пускат до неузнаваемост. Ясно е че ни третират като карбонова емисия, която смятат да редуцират. Друг е въпроса, че това не е демокрация а диктатура и като такава, няма място в нашата цивилизована държава!

Ало, ., троле прост, Затова ли във всички държави има в пъти по-ниска смъртност след ваксинацията, отколкто в България? Смъртта били прегръщали... Това да не са ви тролските ваксини, след които се живее средно не повече от 6 часа?

Явно този министър не е такъв екстремист, като в интервютата му от началото на "пандемията". Другата версия е, че президента и Гълъба, така са му наредили.

версия е по вярна. Иначе здравния е пълен ковид идиот привърженик на затворените градове.

Първата версия е за протокола. Всеки човек има право да се промени и да стане добър, отделен въпрос, колко често се случва :)

В градския транспорт има вирус, а в хранителния магазин и в мола няма хахаха малоумници.

Вирус има, но това което направиха - е да убият десетки хиляди неродени българчета! Това сториха, да няма деца, да няма условия за тези деца и двойките дето не са джендъри, да си казжат няма бъдеще, не можем да отгледаме дете в тази държава! Някой направи ли преценка, каква щета нанесоха тези мерки? Срам и позор за замесените!

В градския транспорт бай Мангау ти диша в лицето 20 минути. В магазина аз самият спазвам дистанция и не давам д ми се лепят.

Г-н Пепи, Вирус има на всички изборени места, въпросът е на какви ограничения да бъде подложен или доколко да му бъде позволено да се разпространява. Управление на риска се нарича. Ало, дира, пак ли не ви е срам да триете, бе?

Това не е облекчение! До кога ще ги търпим?

Докато няма смъртно наказание за държавна измяна и за предателство на народа. В момента СЗО е представител на олигарсите на банковата система и те диктуват на пионките как да извършват престъпления срещу човечеството и да пренебрегват локалните закони. Нашата конситуция е над тези мерки и тълкованието че някакъв си от регионална здравна инспекция, има право да нарушава както сметне за добре че ще изкуственият ковид е по-важен от човешките права и свободи. Въпроса е не дали ще има маски или няма да има, а дали ще позволим да се тълкува конситуцията не както народа е разбира, а както шепа нескопосани терористи на държавна работа. Този ковид е тероризъм!

от тези мерки само на думи и особено по виртуален начин.

По принцип съм на твоето мнение, но се постави на новата власт, която, да предположим, че не вижда нужда от мерки. Постави се на тяхно място, ако отменят всичко от раз, ще дадат лош сигнал към хората, че един ден въвеждат нещо, на другия ден го отменят. Дай им шанс до другия петък, когато вече всичко трябва да е отменено, а дотогава, да не глобяват. Да сме оптимисти, че нещата приключват.

Цял живот ще ги чакаме поредните да не изглеждат смешни! Бойкот до откат! ИЗРОДИ И ФАШИСТИ!

после им изпълнявайте тъпите разпоредби продиктувани от политическата конюнктура и без връзка с медецината.

Обръщат внимание на незаконните им заповеди. То за тях няма нужда и от такива, хипохондрията сама им говори.

ташак е това нещо ковид та знае ли се. Днес едно,утре на терсене. Какво е това чудо с тия заповеди. Днес с парцалче,утре без. Само отявлен идиот може да се върже на тая простотия. Но ги има.

Радев все такива ги намира. Не сме забравили поразиите на Стою Кацаря- сертификати, ваксини, он лайн обучение на децата ни . Мама ви мръсна , ще гласувам за Възраждане .

А, да„ гласувай - Копейкин ще ни оправи... Отзад!

на останките бустери.

Тоя дебил като ми видях подлата физиономия ми стана ясно , че ще се изсере на метеното. Тъпанар прост , та дрънка.

Министърът да каже кои са "органите по назначаване"Много умен тоя ,да не би да има предвид "Човешки ресурси"? Мунчовец.

абсолютно безсмислени упражнения

Срига вече с тоя измислен вирус,как не ви омръзна да лъжите хората!Боклуци долни!

Маски, 1.5 метра дистанция и какви ли не мерки и навремето, въпреки всички мерки, пак го пипнах... И кво? Точно три дни и вируса го унищожих! Без тъпите им лекарства, без да ходя по болници! Само на прясно изцедени сокове от зеленчуци и плодове! Да си гледат работата, нито им ща мерките, нито ваксините, нито "лекарствата"...

Преди да въведат бяхме на почти рекордно ниска обща смъртност. После нормална. След мерките се дигна общата смъртност. Така за 2 години мерки (април 2020-март 2022) постигнаха над 68 хиляди повече починали. Тепърва трябва да се разследва, от какво умряха тези хора. Починали от ковида не се броят, напук на представянето, а починали констатирани. Ама какво ли я интересува нашата "прокуратура", че са измрели толкова хора. ковид мерки = смърт, разруха, срината икономика, образование, права, свободи, потъпкана конституция и закони. Трябва да бъдат съдени за всичко което постигнаха и че имаме едно от най-смъртоносните здравеопазвания по статистика. Дори за приписвани умрели уж от ковида, второто най-смъртоносно след Перу. За умиране на брой констатирани преди 2.64 пъти повече от за света. Разни по Африка дето не са чували що е то ваксина, са пъти по-добре от нас.

АЛо Някой, троле наш, След като мерки = смърт, защо след въвеждането намаските общата смъртност намалява? Защо?

и тоя боклук да не остане назад. За какъв грездей това е нужно в цялата страна ? Нямат край тия боклуци проклети от бога и от дявола. Изроди.

Ако бяха останали харвардските тъпаци щяхме да носим маски и в къщи.

Te са си само тъпaци, нищо общо с харвард

Адмирации за служебното Правителство.

се да печелят симпатии, въпреки че служебния здравен е отявлен ковид идиот.

Само Слви и Тошко трябва да носят маски да не ги познаят хората че ще ги бият

Хвана ги страх от народната любов

Значи на 11 август мога да вляза за пръв път в магазин, откакто важеше предната заповед. Писна ми от тези педерастии и бях решил, че няма да умра от глад, дори и да не посещавам магазините като има сергии на открито с пресни плодове и зеленчуци. Намордник не ми се слагаше отново. Сега поне пак ще може да се влиза в магазин като нормален човек, а не като маскиран дебил.

Ами за Варна е до 19 август. До тогава няма да си купувам тоалетна хартия и сапун явно. Храната я има на пазарите обаче там пушат по сергиите като разпрани.

Линкът не се отваря, но заповедта е РД-01-384/09.08.2022 г. Може да я копи-пейстнете в Google и ще я намерите.

По сергиите във Варна пушат като разпрани докато продават зарзават.

Аз от цялата простотия в тази статия не разбрах като вляза в супермаркет трябва ли да съм с маска или не?

От цялата простотия аз поне разбрах, че може да се влиза в магазин немаскиран, от дата 11 август включително нататък.

Победа, Братя, Другари, СъПартийци! Да Живее Путин и Русия!! Да Живее България!!!

Това пък какво общо има?

привържениците на коя Партия мислиш, ходят без Маски и Упражняват Активна Съпротива?!

Видяха Общественият Отпор и Веднага от Страх за Изборният Резилтат - бият Отбой!

Идва възраждане .. страх тресе ковид фашистите и националните предатели... майките си щре продадът само и само да запазят кокаля.. Помнете, незаконните мерки се премахват не защото така трябва, А защото правят ВЪЗРАЖДАНЕ ПО СИЛНА.. Във всички случаи печели народа...