17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНОВНИ са софийските педдрази с МАСКИ, които ни принуждават да носим МАСКИ... С тия маски, човек с слаби нерви може да направи някоя глупост, скрит зад маската... Време е да ИЗГОНИМ софийсктие педдрази с маски от Парламента и да махнем всякакви арабски МАСКИ, фереджета, бурки..

Как така се е скрил зад маска срещу ковид? Просто е спазвал противоепидемичните мерки, в нарушение на другия закон, който забранява носенето на маски на обществени места. Това е нещото, което правят всички по време на коид олигофренията. И никаква маска срещу ковид не е това, а е обикновена хирургична маска, която не пази от вируси и е създадена да се ползва максимум половин час и да се хвърля в кофата и то от хирурзи, а не от сульо и пульо на улицата.

Долу маските!

Вероятно е дългогодишен познайник на полицията има и множество криминални регистрации затова и никой не го познава и не е чувал за него. Сумата естествено е под минимума за завеждане на производство серщу неизвестният извършител , така че и този магазин ще остане без продавачка заради стреса на работното място.

Разбивания на автомобили, обири на магазини вече е ежедневие. Можем да си направим изводите, че кадрите, които отговарят за това в определените за целта държавни институции не им е мястото там. И следва да опитат късмета си в частния сектор, където с подобна резултатност резултата е "стой си в къщи"