Хванаха един от обирджиите на ”Фантастико”

Кражбата на 2 000 000 лева от магазин “Фантастико” миналата година разкриха криминалисти от СДВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха един от обирджиите на ”Фантастико” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като са известни на полицията за множество кражби, какво правят на свобода? Ех, къде са Крумовите закони! Абе, той и Каадафи да дойде за някоя друга годинка из българско знае как да ги цери такива. Като нямаме закони като хората нека крадат! И за какво да ги съдят като пак ще ги пуснат под гаранция. Смотана, ама баш смотана държава.

Хвалби,хвалби и пак хвалби.Той се е предал сам и е пуснат под гаранция.Къде са парите???

Какво е Л.К.?Име ли е , куче ли е? Ако беше нещо я доктор, я накой даскал взел 20 лв. щяха да му напишат и трите имена и адреса даже с главни букви ! Неграмотна бачкаторска нация...

Дали не го пуснаха вече срещу гаранция от 155 лв

кога ги пускате че имат задачи за изпълнение :)))))

И понеже на Л.К. не могат да хванат съучастниците му,ще го пуснат да си се разхожда на свобода. И един личен въпрос: колко е броят на кражбите,които мога да извърша преди да ме задържи полицията? Питам за да знам до коя по ред кражба да не се крия?Щом другите двамата били отдавна известни на полицията за " множество кражби ",а ги хващат чак сега?

Ей това до ден днешен не мога да го разбера до ден днешен... как може да е известен за кражби на полицията и да краде и да е на свобода ?!? хваща ли са го и го подозират, че е крал и не е осъден ли значи известен, значи осъден и излежал и пак краде или нещео друго... моля някой компетентен да ми разясни.

Тоя Цв.Цв. верно ни мисли за много тъпи. Голям лъжец!!!

като бивш работник в тая верига мога да им тегля по една майна . дано никога не им върнат парите . дано ги ограбят още 10 пъти по толко тия мошеници . едни крадци взели от други крадци .

какво правят тези хора навънка с множеството кражби? нетрябва ли да си седят на топло

Браво.Поедин на година им време може да хванете още един

Уж хващат някакви пък престъпността се е увеличила с 5% през последните 6 месеца, и се очаква да се увеличи още! От друга страна "едрите риби" от ДС и БКП които дърпат конците в БГ си остават ненаказани. Е каква борба с престъпността има тогава? Само отклоняват вниманието със шумни акции и после си ги пускат. Разделението на властите е много удобно за прехвърляне на топката, а всъщност зад тях стои една и съща мафия!