Маскирани обраха чейндж бюро в Дулово

Въоръжен грабеж е извършен тази сутрин в чейндж бюро в района на автогарата в Дулово, съобщават от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Маскирани обраха чейндж бюро в Дулово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА дам малко пояснение, за галфоните който си мислят, че като печелят по 1000 на месец в София другите ядът доматите с колчетатататата :))))))), този район и Разградския е известен с АЛО АЛО, хора който не ходят на работа а живеят като милионери. ЗАЩОТО са милионери , дърпат пари от Турция, какво са 120 хил. нищо работа не им стига за оборотни за един ден не виждате ли снимката това не е само ченч. А обикновените бачкат за по 1000 на месец и пишат тъпи коментари :))))))))))))))

До КGB Глупак си ти иди и стани полицай да делиш да видим как ще стане.Полицаите в Дулово са честни и много добре си вършат работата въпреки всичко.Аз лично съм им признателна.

Hа обирджиите мога да кажа само едно голямо БPABO,перфектно планирана и изпълнена акция и най важното без жертви.

Това Дулово много развито в икономическо отношение, в 7:00 вече има отворени банки откъдето служителят на обменното бюро е изтеглил 120к. Бая валута се превърта в Дулово. Да не би пък да са били 1200 лв?

Щом и по селата има чейндж и се въртят такива суми България върви напред!

Едно необходимо уточнение към заглавието. Грабеж, като по американски филм изглежда по точно.

В Дулово на автогарата 120 хиляди в торба. Хайде стига бе. Чиста постановка.

Не че нещо, но според мен този удар е планиран отдавна. Бюрото е следено за да се разбере кога точно се изнася оборота. А и над 100 000 лева оборот?!? Кой пренася толкова пари без инкасо? Доколкото знам, даже е и незаконно.

автомобилът, с който се придвижвали нападателите е откраднат преди месец в Шумен.

постановка брате ... :-) ... за какво им е у Дулово толкова кеш ?!? Градът ли ще купува що ли ? В София бая по-мащабни фирми бачкат с много, ама много по-малък кеш, а па тия 120к ... Смех!

не знаете може би Дулово какъв град е,има само 2ма дежурни на града и околните села,те слънца да бяха не могат да огреят на всякъде,иначе хората тук имат респект към полицията и е спокойно благодарение на работата на полицията,не слагайте всички полицаи под един знаменател,много от тях не са влезли с връзки и си гледат паботата съвестно въпреки ниските заплати тези момчета заслужават висока оценка,за да имат стимул за работата ,те са под постоянен стрес и това трябва всички да го оценим

да бе,братя галеви все още управляват този мафиоцки амфетаминов град.

В Мутростан-Циганистан това е съвсем нормално явление. Все пак и премиерът е мутра - такъв пример за подражание!

в знак на обич и признателност към гангстера борисов всички да си обръсните главите

О те обирджиите не са разбрали че някои банки са вече без физическа охрана..е тогава да видите обири..ще обикалят от клон на клон..

Те ограбват гражданите, а гражданите ограбват тях. Това е положението.

Две димящи ДУЛА в ДУЛУУ :)

не съм нито за нито против Бойко Борисов но дойде ли на власт ми се струва че анархията в държавата е най-голяма

Ние за това си го избираме.

добре де хора защо това не се случва в Германия? вчера пребит човек от лапета наркомани в Борисовата градина, оня ден 18 геичета пребили 3 годишно дете.....именно че това нещо не се случва в Германия там не се обират и изнасилват бабите по селата се махам в тази държава и ако ще анархия да става няма да ме интересува ма грам

Защото в Германия децата на падат на главите си като малки, а тук всички сме падали поне по десетина пъти, докато ни се затвори фонтанелата.

Бил си на почивка в Тамбокту и не си разбрал, че един изби 15-16 ученици в Германия. А друг в Австрия си направил две момичета свои, държи ги като роби 27години за да ги по*бава. Още?

само че ти липсват на тебе часовете по география за да разбереш че Германия е 86 000 000 милиона държава ние сме 6 000 000 и че загиналите по пътищата всеки ден в България са 5-6 човека в Германия са на месец толкова и всички други престъпления са 1000 пъти по малко от тук , или просто си сельо от село и не си излизал да видиш ред чистота култура и честност

Има разлика брато. Навсякъде се случват инциденти, но на нас това ни е всекидневие, това ни е живота, като в мръсно гето, не знаеш като излезнеш дали и как ще се прибереш и какво ще завариш в къщи. Как не правиш разликата.

германците са едни от най големите простатци.Както и всички западняци впрочем. Това което става у нас е защото сме тръгнали по техния път и започваме да приличаме на тях.

в нашата мутренска държавица дето всеки трети казват е ченге дали не е по-добре да се въведе масово видеонаблюдение, че явно другите полицейски методи не помагат. Видеонаблюдението работи денонощно без да се нуждае от голяма заплата и първа категория. Смел народ живее по нашите земи - смел и глупав. 120 бона в чанта и сам - хич да не ти е мил живота все някакъв инстинкт трябва да имаш. Що за глупост и простотия.

Видеонаблюдение има и то като за полицейска държава, но използват материалите от него само в много тежки случай като пр. - баба ти да мине на червено, или господин никой да кара с 55 вместо с 50.

ДО ТЕ-САШЕ,МНОГО СИ ТЪП!НЕ ВИЖДАШ ЛИ',ЧЕ СЕ ГАВРЯ!!!

Как тия крадени коли с които се извършват обирите се разхождат свободно между селищата вече години на ред. Знае се, че колата е открадната, защото явно наивният собственик я е обявил за такава с надеждата, че някой се интересува да му помогне, а крадците не се знаят кои са въпреки, че се разхождат свободно и си правят нови обири на воля.

как ще ги хванат крадците като са комбина с милиционерите и делят 50/50

След бързи оперативно-издирвателни действия Полицията е на една крачка от залавянето на бандитите. В процеса на дейността е разкрила, още че в паркирана кола е намерен труп на Боб Смит, в чието жилище са открити 1200 автомата и пистолети с 2 тона патрони.Разследването е засекретено. Разкрила е още, че пилотът на Ф-16майор Джонсън удря Чесна и убива ДжонсънДжонсън, баща и син, след което успешно катапултира и заявява, че не е разбрал диспечера. Полицията е работила при свръх натоварване очаквайки тежко криминално престъпление при изстрелването днес на руснак, американец и японец, които със Союз17 след 4,5 часа полет пристигнаха в звездния си дом. Сега ги е изпуснала, но при завръщането ще ги чака с удвоени сили и нЕма начин да не ги хване в котрабанда и неплатено ДДС или неправилно паркиране.

Така е. Със закоравелите вече престъпници, никой не се занимава. Целта на некадърниците е да превърнат всички в престъпници, дори и да не са били такива хората.

Наближат ли избори, всеки път започват кражби. Аз не знам хората как не си спомнят какво се е случвало години на ред.

ний ги фаштаме те ги пускат

Може и да се е самообрал? Няма да плаща данък догодина.

Много черен хумор имаш - хората се самоубиват, защо да не се и самообират.

Кражбата ми се струва много лъскава и безпроблемна.

Да не си застраховател или данъчен - всички са престъпници, а най- много споменатите по-горе.

Да бе, тоя е истински мафиот към себе си - краде кола, за да обере себе си. Сигурно е тежък шизофреник. Да не си учил в училището за пожарникари, само там преподават логика на абсурдната тъпотия и глупостта.

Добре де, какъв е този служител, който ходи като на разходка със сак пълен с 120 000 лв.??? Все едно сам си го търси грабежа.

Тука всички вече са куковци, които си търсят белята! Ако не вярваш - прочети новините на дирниците или гледай телевизия и то по избор!

Последно - има ли очевидци или не?!?!? Единият от нападателите произвел изстрел пред очевидци , но гишетата на автогарата отварят в 8 часа и затова няма преки очевидци?!?!?

тука има-тука няма

Изстрелите се ЧУВАТ,а и пострадалия от грабежа също така е и свидетел.

Обстановката на автогарата е спокойна. Обстановката в България е спокойна. .... като в гробище

САМО ГЕРБ!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ,ЗАЩОТО СА БАНДИТИ И САМО ПРИ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ ИМА ТАКИВА ПРИЯТНИ НОВИНИ!!!ХА-ХА-ХА!

САМО ТЪПУНГЕРИ КАТО ТЕБ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ.

А БЕ ДА СТЕ ЧУЛИ ПРИ ТАТО ТОВА ЩО СТАВА СЕГА ЕКШЪН ПО АМЕРИКАНСКИ САМО ЧЕ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СЕ ИЗЗЕМАТ И ПАРИЧКИТЕ НА ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ КОИТО ИЗОСТАВИХА НАРОДА А УЖ МИСЛЯТ ЗА НЕГО

и при тато ставаха кражби само, че от самите държавни служители-например касиерката от държавната ДСК с фалшиви касови ти прибира жалките спестявания. и второ - "изоставиха народа".. байно, народът няма чейндж бюра, матраците от бкп не са народа

Стефано или Гост, както те кефи. Стига си писал глупости и елементарни пропаганди!!! Хората не са на твоето ниво, сиреч толкова глупави за да ти се връзват.....Хайде със здраве и да живей комунизма :)

Кражба,като кражба,не виждам нещо необикновенно в това,всеки краде както може-учител,професор,доцент,аспирант,зъболекар,кмет областен,да не ги изброявам защото са много лобите и групиривки проблемът е кражбата(дааверата)да е сигурна и безопасна и да носи доход.Който не може да краде той рови в кофите за боклук!

loyola

Недоволен клиент се е върнал за рестото ?

форсиране на гуми !!? как се форсира гума ? бе вие всички журналисти ли сте неграмотни , или го правите нарочно ?

първото:))

Е,този коментар ме развесели!Благодаря на автора!А Вие,драги ми журналисти мислете като пишете!

Един път са написали "чейндж бюро" а след това"чейнч бюро"...

А можеха просто да напишат "обменно бюро", ама иначе как ще разберем, че може би ползват чужди езици?

все едното ще е вярно