17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не разбрах от тая статия, но няма такова нещо. Както няма и глобално затопляне. Ако стане нещо гадно виновни са еколозите. Айде, че идват багерите да заравняват.

Това което сте написали е за интелигентни хора, не за случайници в управлението в малък и голям мащаб.

Има решение. Впрегнете безработните ромляни, които са на социални помощи и получават детски, да залесяват до обезумяване. Ама така, че гола поляна да не остане. И на дървосекачите да се нареди, за всеки изсечен декар гора да се залесят нови три декара. Да, и хартията да се прави не от дървесина, а от коноп, хем е по-евтино, хем по-качествена. Ама то мислещи хора останаха ли в България?

Както е известно на учените, протонът на водорода "олекна" с една хилядна (0,1 %). Този фактор действа вече половин година и колкото повече време минава толкова повече ще са неговите въздействия върху популацията във физическия свят на Земята. Когато преди 30 години се говореше за "константи", "ВЪЛНАТА НА ШУМАН" примерно, тя нямаше такова влияние като фактор. /Честотата на Шуман – какво е всъщност Статията е превод от руски Ако нямате време сега – по-добре изобщо не я започвайте – дълга е. Ако искате да разберете как стоят нещата в действителност и има ли промяна на честотата на Шуман – намерете време – няма да съжалявате. Ще си обясните много от нещата, които стават с вас и около вас .../ Именно затова на Доналд Тръмп му светна под перуката, че Иран не е Ирак и отмени плановете за "горещи военни действия" и наблегна днес на мирните средства. (Тръмп стъпи в Северна Корея, ръкува се с Ким Чен-ун. dir, 09:52 | 30 юни 2019)

брат еми те сега са вдигнати да секат и палят горите, а миналата година бяха вдигнати да избивт животните в Странджа. В смисъл - заети са вече. Освен това трябва и да се множат. Въпреки, че не са като хората, все пак са бозайници т.е. женските им трябва да кърмят и не могат много-много да правят каквото и да е полезно за човешкия род - все пак кърмят постоянно между 14 и 54 годишна възраст). Това е положението. А мъжките както знаем в свободното си време изнасилват пенсионери и избиват дечица, карайки някви 40+ таратайки без книжка. В смисъл нали виждаме и чуваме 'новините' - а те са след 98% цензура. Демек квото виждаш и чуваш умножи по 50 и става нещо близко до реалността.

Е чак пък толкова! А аз си мислех ,,че ще изпукаме от климатичните промени!

Обезлесяването е точно рязане на клона, върху който седим.

При нас има над 30процента само израсли дървета въпреки незаконната сеч .

" като комари, кърлежи и други безгръбначни кръвосмучещи" статиъата за политици ли е?