Тръмп заплаши да спре парите за здравеопазване

Доналд Тръмп заплаши да прекрати плащанията за здравни застраховки, ако Конгресът не приеме законопроекта за здравеопазването и не се откаже от "Обамакеър".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заплаши да спре парите за здравеопазване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо да не се дотират социално слабите?Опазване на здравето е национален приоритет за всички или иска тези с ниски доходи да нямат достъп при и без това надутите цени за здравни грижи!Нали беше проблем досега и пак да се върне!Като плъзнат заразни болести те няма да засегнат само бедните,напр.както тук беше с морбилите и то въпреки че ваксините са безплатни,но хайде тук от незаинтетесованост!Напр.вадене на кърлеж в САЩ е 800 долара,едно явно източване на касата!А и пакетите за по бедните са с по малки услуги,но все пак нещо!

Нищо ново белите и работещи американци да издържат мързеливите и криминални негри. Познато ли ви е?

всичко се връща някой ден....

предимството да не се разболяваш... ако си беден мри...

Ако метне две-три балистични ракети по КНДР, Тръмп ще прокара без проблеми премахването на обамакеър.

В европейска Швеция данък общ доход е над 30% за работещи, 25% за пенсионери. Работодатели плащат 28% данък. Има болнични, безработни, деца, социално слаби, пенсионери - всичко това се храни от тези данъци. При все това здравеопазването струва на всеки човек само 1800 крони ГОДИШНО за посещение на лекар и 1800 крони ГОДИШНО за лекарства по рецепта. Останалото е безплатно. Здравни застраховки НЯМА!

се разиграват много пари, някъде около 13% от БВТ, но за съжаление повечето отиват в застрахователи и други посредници ?

Господа предлагам Тръмп да спре парите не само за здравеопазване , но и за образование . Нищо няма да се случи те и без това са доста тъпочки.

Не , че са тъпи. Просто няма работа за младите и те взимат заем след заем за да продължават "ученето" по колежите. Как ще ги връщат тези заеми после е въпросът. Но банките и застрахователите си пълнят гушите.

Този закон е в полза на хората. А първата работа на всеки политик е да мисли и работи в името на хората. Точно обратното прави Тръмп. Време е тези милиони американци да си кажат думата.

Шило

Неплатежоспособните- да мрат или да се лекуват със знахари! Така излиза. Долу-горе, като в страните от Третия свят.

Да така е, за смях на кокошките и за срам на това което олицетворяваше Америка. Най-богатата държава в света ще остави по-ниско платените си граждани да мрат на пътя. Най-голямата ирония е че много от тия хора са гласували за него, а не за Сандърс. Но те изборите и без това са били нагласени.

Тоя палячо, дето обясняваше, колко е велик в правенето на сделки не може да прокара закон при положение, че Сената и Конгреса са републикански... На вързано куче, леб не може да даде. И сега ще спре парите за здравеопазване, неговите привърженици ще засмучат въздух заради това, но ще са им виновни демократите, които са малцинство и в Сената и в Конгреса... Глупостта е непобедима.

Абсолютно правилно! Вън държавата от здравното осигуряване!

И как пенсионерете ще се лекуват?

нЕ Е задължително да се лекуват!!!!!

Тогава да върне вноските от данъци дето всеки американец е плащал за здравно осигуряване.

Истината е че Тръмп има много пасиви-активи.От там идва и битката му с Оман.А както знаем у нас е известен оманския фонд.Затова Тръмп бе използван като оръжие на Гад Зееви и уволни Марк Грийн още с първата си изява.Във Литва много добре знаят кой е Тръмп и спряха топлата вода почти моментално.Останалото го знаем много малко хора.

Очевидно е че Тръмп ще бъде подложен на тежки тролски атаки.Но той не трябва да се тревожи, защото ако съберем и петте соросоидни трола и обединим интелектуалните им възможности резултатът няма да превъзхожда този на Динко от Ямбол.

Голям кеф ще настане, след вълната от "нови европейци" ще има втора вълна от "американски аборигени" тръгнали да си търсят нова страна през българските хилави мрежи на границата ...... голям кеф ще бъде! Оня лудия дето ги бие наред /от ямболско ли беше, Динко ли беше????/ ще може да ходи на лов за "ноусъри"- той бие, те реват- ноу сър, ноусър......... нямаме медицински застраховки сер.....ха, ха, ха- смех !

Вече и на малките деца е ясно че КУ-КУ Тръмп е оригинално луд и болен от старческа деменция,той по обед не помни какво е ял на закуска,камо ли какво е казал предният ден.Единственото хубаво в цялата работа е че гадните американци които ликвидираха България и ни натресоха наглият борисчов си го пернаха ама много здраво с това лудото.Тоя ще успее да и разкаже играта на америка преди нашият НАГЪЛ лапач на салами и всички останали отпадъци в парламента да успеят да ликвидират страната.Само дано не му дадат куфарчето с бомбите че тогава целият свят ще ревне!

Аз съм доста необразован в тази материя. Ние плащаме всеки месец здравна осигуровка. Американците не го ли правят? Какъв е смисълът от здравна застраховка и какви предимства дава тя?

Предимствата са, че частни здравно застрахователни дружества правят едни кинти. Плащат американците и при това доста повече от нас, но след като влязат в болници продължават да плащат. В Германия ЯМР и 20 сесии акупунктура ми струваха 0.00 евро допълнително. ЯМР-то ми го направих с 2 дена предизвестие. Всичко се покри от вноската ми.

под Елцин си е било съвсем редовно , българският модел , един неграмотен дава пари на втори неграмотен , а двата чакат връщането на пари от трети неграмотен . това до ден днешен е модел на посредникът недвижими имото България посредникът агенция . какво има общо с Тръмп ? Той иска да префинанцира стари дългове висящи в Китай и Русия за едни залежи в Монголия . има ануитет чрез вед-бенк и моратуриум върху пролонгация на срокове на покупки-продажби , които излизат в манго доста . а сега му искат денгизи за болничните ?

ето : що е subprime на разбираем прост модел по международни икономически отношения изяснено . сложи си и малка правна халтура отгоре и купуи .

Аржентинци са платили както в 80-те , така и сега . Сащиянци нямат да имат изключениеот правило. Въпрос ще е , кога е достатъчно евтино . при борсови книжа може да има не само огромна разлика , а просто въпрос всичко-нищо. трябва да има бонитет на издателят. например, има либонитет Тръмп с фирмата си ? а после , ако да , на какво се вгради бонитета, какви активи-пасиви-резерви ? при чисто недвижими имущества , може да има балоните , много балони

съответно : Тоналд Драмп и неговия антураж искат си монголското на свешо , но няма как , и съответно социални слави трифоновци в съединените да си платят по висока такса гледка в изложбата . но това че смекчават , нулират пенсии за вивш военно служещи или техните деца ивъдовици , близки , това далеч не е щатско изобретение . питаме , как е в Россия ?

Лъжа и измама - няма такъв tweet от Тръмп! Има tweet в който заплашва да махне изключенията за застрахователните компании и за конгресмените! От къде на къде конгресмените, които толкова много обичат Obamacare, ще бъдат изключени от нея? Как така ще приемат закон с който да прекарат всички, а сами те ще бъдат изключение! Всички под Obamacare, да им дойде акъла в главата!

Има неща които не трябва да се превръщат в бизнес. Здравеопазването и образованието са от тях.

Значи учителите и лекарите да подгъзуват без пари на простите селяндури.Ти доматите без пари ли ги даваш! М?

щом има чертеж не говорим за "нещо отчертава" а очертава се , сиреч няма или не може и т.н.н Сабпраймкриза 2007 винаги се изтъква кат банков въпрос помежду действащи лендери-поематели тогава. Въпрос за къде били преназначени паричките от студентските лони , от лони за коли , лони за недвижими евтини аутскирт имоти въобще не се поставя , тоест щом бондлирани и субпримирани с по нисък либор за какво биха били предназначени ? едва ли за реконструкция в скъпа Америка -Север. Южна Америка , абе мгут бит някой нефтени находища , но пак скъпи , освен това картелизирани . Европа , не. Русия, не . Китаи , БРИКС , не . където да е било евтино да се предфинансира и да се купува огромни залежи на въглища например с тез сабпрайм бундулирани кредити ? хайде де , дамислим много !

И какво ще си кажат неговите и на републиканците подържници, когато застраховките им скочат десеторно. Разбирам да се напъва на отмени закона, но той НЯМА с какво да го замени. Няма нищо освен дрънкането на простотии от рода на " ние ще направим нещо велико; прекрасно; страхотно; великолепно...".

за какво да му се мислим ли ? той сънува от голямата освободителна война някъде в Азия , а всъщност му се изплъзга из ръцете властта на и в Съединети Щати . Под него , те се разклатят .

geyway time out пенсилвания булевард 155 , ю юрк

Днес е денят на Доналд, нали?

Тръм им рече хайде де, пари нема. Действайте.

иначе ценни книжа на приятелите му издадени от застахователните компании се окажат наистинна безценна ли ? Май , проблемът на САЩ./.Тръмп не е толкова нито външно-политическо , нито вътръшно-политическо , отколкото Леман и последици от 2007-2008 година .

обезценка на обещаните фотдове за пенсионите целив САЩ-янска икономия даже при най-големите Мае-джори не е нищо ново . Явно основаващата му темела на подкрепа линия е точно там , в разпоредбите около бед-бенк , сиреч данъчният контролния механизъм и надзорният механизъм относно тез задължения./.вземания въведени от Обама и негов кодекс . да не търсим дълго-широко : мино дело на интърнешиналс .Сиреч : както самият той обича да изтъква , въглища и прочее. отписани нерентабилни бракивани плочи . следователно Украйна с целия нейн индустриален соц-брак би трябвало да е една огромна невиждана финансова бонанца .

Американската здравна система е една фашистка организация,която от здрав човек те прави болен и почва да си прави експерименти с болния!Така е направено,че попаднеш ли им в ръцете отърване няма!А обамакеър е чисто и просто никаква грижа на циганина,а един друг начин да се ограбва редовият американец ,който няма здравна осигуровка,като накрая на всяка физкална година ,ако нямате здравна осигуровка плащате глоба на IRS!Хората нямат здравни осигуровки,защото не могат да си го позволят($600 на човек от семейството)плюс се плаща дедъктабъл така нареченият след всеки преглед,което означава че до определена сума застраховката не плаща нищо,а болният плаща от джоба си,след което ако надвишава лечението тази сума се включва застраховката ,която не покрива на 100%,а обикновено 80%и останалите 20 са отново на гърбът на клиента.Е представете си колко трябва да платите при положение ,че за 3 дена престой в болница Ви поискат $ 27000.И наще политически проститутки избират точно същата здравна система!

И все пак не е лошо да плащаш 600$ глоба, която е нищо по техните стандарти, и да се ползват 21400$ + доплащаните 5600$ от застраховката за здравни услуги. Някак е по-добре от нищото като алтернатива.

Имаш грешка,нищо няма да ти платят!$ 600 е месечната вноска на човек от семейството.Имат застраховки за бедни,така нареченото "хъски",но за да се квалифицираш за хъски трябва наистина да си пълен просяк,не трябва да имаш нито кола,нито дом,нито банкова сметка...НИЩО!Ако ти нямаш почват да преследват останалите членове на семейството.От всичко може да се каже,че са облагодетелствани циганите от гетото ,които нямат 1 ден трудов стаж в живота си!

Абе той само да не спре доларите за протестна мрежа и бхк, пък другите....

няма ни линия , ни нивъл , ни усет , ни опит , ни програма , а ще строй римски еквадукти в сънищата на покрива кулата си . schlafwandler .

Той заплашва и с прекратяване на вноската за членовете на Конгреса и техните щабове... Леле, и там ли са на държавна хранилка;)

А ти как мислиш, нашия модел откъде е копиран? Под чии надозр беше разрушен соц модела и направен капитализма у нас? Все още се срещат идиоти дет разправят че у нас управлявали комунисти. А, истината е че ни управляват бандити (вълка си е вълк без значение цвета на козината), назначени от запад.

не те там са на фотосинтеза

Това нещо за България значи да се намалят парите за циганите или да им се вземат пари за здравни услуги...

Не, това означава да няма социално здравеопазване за всички, и ако не си осигурен (чрез здравни вноски много по-големи от нашите), да платиш например 10 000 лева за една коронка или за да ти зашият пръста в Пирогов; В България продават ли се в аптеките комплекти, чрез които сам да си оправяш зъбите, напр. да си залепиш пломба, ако ти падне? Е, в ЮСА се продават...

Хич не им "цепи басма" на конгресмените и застрахователите, а им го нацепи така както ти си знаеш. Те какво си мислят, че коня боб нямал да яде и турчинът нямало на воля да си пърди в джамията, я?!

Тръмп работи именно за застрахователите, бе; егати политическите анал-изатори се навъдиха....

Ауу, какви са тези неуредици със здравеопазването в най-най-развитата и най-демократичната страна. Чел съм, че много американки раждат по къщите си, защото не могат да си позволят да родят в болница... Към това ли се стремим и ние, копирайки всичко от САЩ?

Ние се стремим копирайки всичко от САЩ да изпълняваме стриктно "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБАВНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД " от 1988 година, Москва, приета на таен конгрес на "Световния еврейски конгрес". Българките сега не само не ражда по къщите, ами не и не раждат изобщо, защото гробарите стискат парите само за тях си. БХ може да не яде суджук, но при бай Ставри в ЦСЗ, ще прояде салам по няколко пъти на ден от този който пръв го хване.

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО! ПИШЕТЕ СИ МИНУСИ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ ПРЪТ (Хилари) В КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА, НЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЛАГАТЕ.