Обама до Хилъри: Не е имало по-готов кандидат за президент

Президентът на САЩ Барак Обама очерта оптимистична картина за бъдещето на страната в речта си на конгреса на Демократическата партия.

Обратно в новината

Коментари - Обама до Хилъри: Не е имало по-готов кандидат за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно в САЩ президентството се предава по наследство или полов път.

Хитлъри Клинча ще поведе войските си и ще падне под Сталинград в разпарцалясани одежди.

Сталинград вече падна, сами си го пограбаха- нема такъв на картата. Има Волгоград на мястото му.

А рашките вече почнаха да режат бюджета на космическата си програма ГЛОНАСС (техния GPS ) поради беднотия, съобщи в четвъртък Известия- за 2017-19 средно с 15 %. Нема лошо- и без туй не ставаше за нищо ;-)

Кофи новина за американците , няма кой да ги вози като куфари в Космоса.

БългАриец

Скоро МКС-таксиджийството приключва и "Драгон"-ите поемат сървиса. За Роскосмос остават някои богати туристи, но не и големите бакшиши от "нашите американски партньори ".

Нещо не си дочел. Не режат Глонас, а парите за космически програми кат цяло. Не е уточнено кои като детайли

Предвижда ли се ние от колонията да участваме в изборът или Томас Джеферсън не го е предвидил. Кво ли питам , те без визи ни не пушат , аз искам права като колониален , най- много ми се полага да гласувам задължително за генерал-губернатора и нищо повече , каква ирония -генералът..

Тая ''по-готовата'' имаше нужда от помощ в семейните задължения , а кво ли ще бъде в държавното управление?!

Mаимуните в големя цирк се разиграха ...с Yрко на чело!

Че не само Оруел е бил пророк. И Пиер Бул е видял бъдещето на планетата Земя през 1963 г. Логично е -Оруел е предсказал тоталния контрол през 1948 година, а след още 15 години е узряла мисълта на Пиер Бул -все пак е нужно време. Е, тоталното следене е факт. Остава да видим в реалността "Планетата на маймуните".

големи циркове големо чудо

Ако бях американка щях да гласувам за Хилари.

за ХиТлъри.

много е противна тая хазарка зла, тия са ни хилядолетни врагове, генетично.

изумява ме как след толкова много скандали и провали хилъри е още в надпреварата. не беше личния сървър за прикриване на комуникация и работа с поверителна информация, не беше пълния провал във външната политика с всичките революции в африка и близкия изток, не беше заверата в демократичната партия против сандърс и работата срещу него да се провали за да може да се пробута хилари, не беше фондацията клинтън прибиращи милиони от ислямски държави най вероятно в търсене на услуги и още такива....

А не те ли изумява поредицата от провали на Путин?Курск,Взривените жилищни сгради по негова заповед,многобройните жертви в Беслан,в театъра,политическите убиийства,зверствата на руската армия в Чечня,Грузия,свръхскъпа олимпиада с гигантски допинг скандал.Анексирането на Крим,загубата на доверие и абсолютното пропадане на рейтинга на Русия,кървавата война в Украйна,изключването на Русия от много световни организации и форуми,санкции срещу руската ийономика и скандали с укрити милиарди от свързани с него, ,близки птиятели'',Свалянето на Малазийският боинг,безмислена конфронтация със всички близки и далечни съседи,провокации срещу НАТО-ки страни и заемане от пакта позиции до самата граница на Русия... да изброявам ли още? Дамо провали!

3а да се чудат глупавите....маимуните в големя цирк се разиграха ...с ърко на чело!

Прокървиха ти пръстите от изсмукване на лъжи. Бинтът е на Лубянка. На Кзяк само правят рани. Не превръзват.

ЦРУ търси да наеме креативни хора, интересуващи се от международна проблематика, с анализаторски умения и вещи в работата с интернет. Да знаят български език. Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии. Работата им е да преглеждат сайтове, вестници, информационни агенции, телевизии, радиа и специализирани публикации и да събират важна за външната политика на САЩ информация. Задълженията им обаче не се изчерпват просто да превеждат на английски събраните данни, които освен текст включват и преглед на аудио- и видеоматериали, но и да могат да долавят насоките и тенденциите на развитие на даден въпрос и да пишат анализи.

Ми, аз съм съгласен с Обама, че никога не е имало по-готов кандидат от Хилари за президент на САЩ, такъв какъвто трябва да бъде според самия Обама - изпечена мошеничка, закононарушител, безкомпромисна лъжкиня, психически неурвновесена, склонна към физическо насилие, предаваща собствените си подчинени и наслаждаваща се на убийствата - гледани на живо по телевизията... Списъкът може да бъде продължен. Гледайте филма Clinton cash и ще видите, че дори за рснаците е работила - щом е за пари...

Няма начин да не е ''подготвена'' след като толкова години се подлага на тия дето сега ще я назначат а ''умните'' американци продължават да си мислят че ''избират'' и че има ''демокрация''.. Тръмп им го заяви директно ''америка НЕ Е това което беше'' ама зомбирани как да проумеят че ги ебават по най ''демократичен'' начин

Аз пък мисля, че Тръмп е единственият американски политик за който лицемерието е чуждо. Определено се отличава на фона на останалите безспорно доказани лицемери.

Надей са, гуре, на пияна женка. На поста на ам.президент не могат да бъдат допуснати и малки случайности.

ако беше таак, да е земал снайпер доосега

Последният полунезависим е Кенеди. Избран е като "наше момче, добро момче". Но се вживява като американски президент, който да работи за САЩ. Решава, че трябва да разкара ФЕД, да създаде отново Американската национална банка и пуска първата емисия американски 5$. Един месец преди да подпише съответните закони малко е гръмнат. След което действително няма пропуск. За пример, цялото обкръжение на Обама е от Уолстрийт.

вероятността да бъде назначен (вярвате ли че ще има избор?), е доста съмнителна... Може би, ако има собствено ЦРУ и ФБР, би било възможно да оцелее с поведение, противопоставящо се на заварената олигархия. Но не ми се вярва. По скоро го ползват като един Жорж Ганчев, само че в по голям мащаб.

ЯВНО ОБАМА Е ИМАЛ ВПРЕДВИД , ТРЪМП ................ НЯМА КАК ДА Е ИНАЧЕ ИНАЧЕ ................ КАК ЖЕНА ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ , НАЛИ ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ

Запознайте се внимателно със статията, с американски произход е. Да не се правят на велики американската пропаганда: "Деньги Клинтонов: о преступлениях четы в новом документальном фильме" Е това се казва курупция!!! В такива мащаби!!! После тия ще пускат доклади за корупцията в България. Ето какви върви корупцията в САЩ: канят те да изнесеш нещо като лекция и ти плащат 750 000 долара. Хонорар! Това са измамници от класа, не като нас.

Я кажи за този вашия арестуван митничар нещо. Ортака на Путин?

А у вас негрите бият - май беше руски виц :))). Боклук от американската пропаганда, дето си на смяна. Ще трябва да те разочаровам: руския митничар не е мой и аз нямам нищо общо с Русия. И пиша истината такава, каквато е. Защо си решил, че всички сме като теб и пишем за заплата? Глупак! А руския митничар няма и да разберем каква игра се е играла. Варианти много. Между другото, често ако някой бъде вербуван от външни играчи, следва такава операция с дискредитиране. Според мен по-скоро е почнал да пропуска ембаргови стоки срещу парички и е нарушил политиката. Това е много сериозно политическо престъпление.

Е какво представлява САЩ: полуфалирала държава, с над 19 трилиона дълга, който няма как да изплати. Дълговете са 105% от БВП за обслужване. Управлява се от шайка мошета, затънали в корупция до шия. Управлението е режим, който след 2001г управлява като Биг брадър, с безконтролно подслушване и следене и бърза разправа с всичко инакомислещо. ако помните как бързо размазаха Окупирай Уолстрийт. И се оказва, управляващата хунта е действително кървава, управляваща с репресии и терор. По статистика за последните 3 години, всяка година полицаите там убиват до 1000 човека. А това вече се нарича управление с терор.

Какъв цирк, какви простотии се ръсят, как се обиждат??? Единият ще стане президент. А противниците му как ще се чувстват тогава, като са го обиждали и ругаели. И тия циркаджии ще управляват такава силна страна и голяма част от света (включително и нас). Потресен съм. И нашите политици ив подражават. Отврат!

така е... голям театар. аз живея тук.. и изобщо не гледам тв. просто едно представление по сценарии. но на хората това им харесва, някои да им разправя такива лекции, и да си излеят емоциите само...

Когото и да изберат -техен ще си е и няма да е агент нито на дс, нито на кгб, което няма да е пречка да си останат световна сила.

Гадното в случая , че и на нас избират ''началника''.

Всички знаем, че на времето у вас САЩ натресе Путин. Знаем,че го назначиха, като ''по-малкото зло за Запада''.

Прав си за световния агресор. Но не е ли важно за теб, като каква цел се явява България за единия или за другия? Дали като икономически мост към доставчици на енергоносители или като плацдарм за атаки срещу същите доставчици?

С САЩ такова животно като малоумното ''президенте - обединител на нацията'' не съществува. Американския президент представлява своята партия и ПРЕДВАРИТЕЛНО ОЧЕРТАНА ПРОГРАМА. Повтарям ПРЕДВАРИТЕЛНО ОЧЕРТАНА ПРОГРАМА, гласувана от неговата партия!!!

У нас поне се допускат и непартийни номинации, но тези на парламентарните партии изяждат цялото медийно време в кампанията.

Обама беше презизбран за президент на САЩ и само американската конституция го спира да се кандидатира отново и ПАК да бъде ПРЕизбран:))) Драги мурзилки, номерата ви с това да очерняте българските политици, не вървят при американците. Те не слушат агенция ТАСС:)))

че ако Обамамата се кандидатира за трети път (ако можеше), няма да успее дори да се класира на предварителните избори!Погледни рейтинга му (не този от ТАСС) и ако можеш да разбираш, ще разбереш!Колкото до американците, какво четат, бил съм там 3 години и мога да ти кажа, че нищо не четат...по-голямата част от тях!

КАК ДА НЕ ЧЕТАТ?! ЧЕТАТ РЕКЛАМНИ БРОШУРИ,ЧЕТАТ ИЗВЛЕЧЕНИЯ ОТ СМЕТКИ,ВЪОБЩЕ-ЧЕТАТ СИ ХОРАТА!!!

Да напомним: военно-промишленото американско лоби два пъти си избира удобна, лесно управляема черна марионетка, а сега искат да сложат ненормална и неуравновесена сексуално незадоволена гювендия.

демократичните принципи на американците! В смисъл редно ли е действащият Президент да прави предизборна агитация за следващият кандидат за Президент, който случайно е от неговата партия, но ползвайки цялата власт, с която разполага в момента и цялата държавна машина? Ако американците са разделени на две, както показват проучванията, онази другата половина дали е съгласна данъците й да отиват за агитация на човека, когото не харесват?

Ей, никой не може да прави такова лицемерно-самодоволно шоу като американците.

Kalin

Че Тръмп е доста спорен е факт.Но че Клинтън за нищо не става това е също факт.Мъжа и за една свирка за да не го свалят от власт война почна срещу Либия какво ли ни чака ако тая я изберат.Да не говорим че още като вице на Обама размахваше томахавки и всичките и идеи се свеждаха къде къв пожар да запали.Надявам се американците да изберат по малката злина за света!

Но успя да го задържи на власт. А за да застане тя на трибуната, със сигурност би спретнала и ТСВ.

Хилъри е известна като Килъри и цял свят знае, защо. Това ли е бъдещето на Америка?! Това ли ще изберат американците - с лицемерие и убийства да се получи една единствена и самотна държава на цялата планета?! Не вярвам, че тя ще бъде "избрана" без манипулации.

от президенти, премиери, секретари, председатели, комисари...

Хора с пари, които правят още пари. А ти? Щом ти стигат, явно си като мене -няма да бъдеш президент, премиер, и т. н. И няма да омръзнеш на никого. От какво се жалиш?

това е първият президент на САЩ, който официално си признава, че от него чеп за зеле не става, но два мандата лежа в Белия дом и успя да забърка огромни каши по света.

няма ли най-после на тия тъпи американци да им писне да плащат цветните революции на господарите им

Плащат ги с фалшиви пари. За разлика от българите.

тя тая баба на човек не мяза нека я изберат да им разкаже играта ...меркелица 2

Черен мюсюлманин вече видяхме. Сега тъкмят баба. А, кога ще предложат траверс!? Може би на следващите "избори". Ако има такива.

никои няма да доживее до следващите избори ако дебелата лелка запали света.

Което е вярно; вярно е! Хилъри Клинтън е кандидатът,който ще запали светът!

Да намерим Ной!

и американските избори са толкова избори, колкото и нашите, поне цирк да гледаме

Последният номер е майтап с публиката. На гол г*з.

каквито и лозунги и лицемерни слова да си разменят куклите на конци-едно е ясно от 25 год.америка е бананов протекторат на една олигархична шайка от глобални бандити.Не че и преди това не е била такъв но имаше някаква разлика.

Военният респект от Изток. Днес заблудата е, че я няма вече...

Американците имат рядък шанс за първи път от трийсетина години да изберат да ги управлява някой,който не се казва Клинтън или Буш.Дано не го проиграят.

Винаги им е един и същ тоя "рядък шанс" - избират между рядко и между сухо, обаче миризливо.

Но е мюсли! А това е световна заплаха, ако кикимората дубльорка на люински бъде допусната до престола. На света са нужни Путин, Тръмп и ... Ердоган. Последният, защото е нагаждач, и диктатор, а не по хуманни съображения.

дебелата леля ще разкаже играта на останалият свободен и независим свят и ще цъфнат цветни революции навсякъде,не че тръмп е стока но е за предпочитане пред по голямото зло.

Обамата ще влезе в историята като... последния американски президент.

Путин на кого ще бъде президент, ако САЩ се разпаднат?

Защо оплювате, че Путин и Медведев се сменят на върха в Русия, като в САЩ е същото - Буш със Буш, Клинтън със Клинтъновица и т.н.

Защото са симпатични и не са нито дебили, нито вещици.

лелеее покрай тия избори що свирки ще бъдат направени

Абе, има ли по-провален президент в ам. история?

Гласуването в Краварника-избор между холера..и гонорея Ассанж...Ясно кой е госпожа Холерата и кой р Гонорея:) Но и избора е ясен..Холерата - Килъри Клинтъне смъртоносна за всички... така че остава..Тръмп!

Скоро някакъв руски журналист писа, че посетил център на РВСН и видял карти на света, на които САЩ ги няма.

Егати пародията ! Това ли е , което тази "велика" държава можа да извади за най-викокия си пост ??

Абе, не се впрягайте - когото и да изберат едни и същи кукловоди ще го управляват, по един и същи план за действие. Нема лабаво.

няма да изберат Тръмп. Той им е финансова заплаха. Не вярвам, че неговото самофинансиране е по мощно от финансирането на марионетка от останалите олигархични каси.

То вярно че българският президент е във Вашингтон, но като четох статията направо си помислих че вече можем и да гласуваме и трябва непремено да гласуваме за Килъри. Както и да е понякога ми е жалко че с такива плиткоумни замисли манипулират хората избрахме черен сега трябва да изберем жена, после педераст после педофил и т.н.

Абе, все едно у нас Плевню да "подкрепи" някой кандидат президент! Смятай, че такава "подкрепа" ще му свали рейтинга поне едно 10%.

...задавам си въпрос, който вероятно си задават и хиляди американци. Откога Президентската двойка в Белия дом е в...предизборния щаб на един от кандидатите?? Може и да е законно, но не е почтено, не е морално. Обама би трябвало да запази неутралитет, да остави американският народ сам да реши кого да избере. И дори да има своите пристрастия, да ги излага умерено,балансирано. На практика обаче, Президентът се държи така, сякаш е главният PR на Хилъри. Интересно, какво ли са се договорили, какво ли му е обещала, ако спечели?? Такава явна и агресивна подкрепа няма да остане без отплата.

Явно е че на маериканския народ не му дават сам да решава както и на всички демократични държави. Това е просто цирк.

Страх ги тресе демократите, че губят със сигурност властта.

КОЙ Е ОБАМА И КОЕ Е ЖЕНА МУ!!! ЛЮБОПИТНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ИМА!!!И НЕ,НЕ СЪМ ДОПУСНАЛА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ!

Килъри, САЩ ще се разпаднат преди ЕС.

подкрепила алчната крава.

Аз се питам- как до неотдавна Обама казваше, че е направил грешка като е послушал Хилари относно Либия, а сега казва, че тя е най квалифицираната? Сигурна това е американска логика и ние европейците не я разбираме- както всичко останало що е американска политика.

Няма по-готов от Килъри да запали ТСВ.

Само, че в това бъдеще има два пътя. Единия път води към Белия дом и замитане на следите за всички далавери, а другия - към Тръмп, разследвания и скандали. Е, как няма да иска да стане президент.

Съвременният политик , генератор на кухи фрази и клишета. Какво да очакваме да се случи със Света?!