Популярността на Обама спадна до 50 процента

Популярността на американския президент Барак Обама спадна до 50 процента - най-ниската след встъпването му в длъжност. Това показва публикувано проучване в навечерието на 200-ния ден от президентското му управление, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Популярността на Обама спадна до 50 процента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гражданите на САЩ може би да си отворят вече очите и да видят реалностите такива, каквито са. В живота не е като в рекламите. Само с едната пропаганда не става.

Майко мила, дано да не се окаже прав Нострадамус! Събирайте сухари и се молете на бога, който сте загърбили!!

американците са тъпанари и едва ли икономическата им култура им помага да разберат програмите на президента в съответните области

ДО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И Б.Б ЩЕ Е ПОНЕ С 50% ПО-МАЛКО ПОДКРЕПА.

Обама прави каквото му е по силите, но това което искат от него, само Господ може да го направи. Колелото на историята се върти и американците вече не са велика сила.

Жив и здрав Президент Обама! Известният Физик от миналото Франклин е казал: Ако половинота от хората, които ме познават ме одабряват, значи съм нормален! И е бил прав- в първият момент всички се втурват да угодничат на голям човек, а после остават истинските ценители! И щом сте заявили, че трябва да са унищожат ядрените оръжия, военолюбците ще Ви презират. Дано тази идея се осъщесви- тогава Светът ще е Ваш!

Сами си го избраха. Ако негър, колкото и умен и учен да е, ставаше за президент, Африка щеше да цъфти и да върже.

Избирането на Обама за президент на САЩ бе стратегическа грешка и тепърва светът ще сърба горещата супа,която американците надробиха.

Волф Григориевич Месинг, виден съветски/руски специалист по паранормални явления, е познал през м. юли 1941 година, че войната с Райха ще приключи през м. май 1945 година с победа за СССР, пред Генералния щаб на съветската армия. Има също така едно негово предсказание за 73 години и 3 месеца за продължителността на съществуването на СССР. Има и предсказание за ПОСЛЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, че ще е черен/чернилка. А дали този последен президент ще е Обама, който доживее до това време, ще види.

Много бързо ?

Николай Овчаров купува от иманяри, а после ги открива на Перперикон... Изселници залагат нова бомба, искат имоти за 1 милиард в Родопите - 24rodopi.com