17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едни 1200 лева стават съучастници в Геноцида срещу самародниците си.после като им изискат да са ваксинирани и с сертификат за да ходят на работа и въобще да си вземат заплатата да не ревът. Кой каквото прави на себе си го прави. Българска Народна поговорка. После защо им върви на изродите Сорос,Гейц,Рокфелер,Родшилд и прочие изроди Плана. Роба сам се предлага и за 5 гроша върви към АДА

Повече от тебе, дето за дребни стотинки си се продал да пишеш коментари и да се опитваш да лъжеш като хората с фалшивата си пропаганда.

Ковид болни ще има до тогава, докато се дават пари за това. Спрат ли парите - ковида или ще изчезне, или ще мутира в сезонен грип, който няма да е кой знае колко опасен....

Само е БГ ли ще изчезне или в целия свят?

България е с най-висока смъртност в Европа поради факта, че българите заразени с ковид не се лекуват правилно! Тъпчат хората с антибиотици и до тук.

tonk11

Масовия съпътстващ проблем при тоя ковид е бактериална инфекция на белите дробове. За това са антибиотиците.

Пунта Мара...

вместо всички да откажат да работят, като доббитъци наредени на опашка. Ами прав беше тоз дето каза че 90% от българите са деeeббили ето доказателството

ЗАЩОТО КОВИД НЕ СЕ ЛЕКУВА С АНТИБИОТИЦИ, А ТЕ ИМ ДАВАТ ПО 5-6 АНТИБИОТИКА И ЕСТЕСТВЕНО, ПАЦИЕНТИТЕ УМИРАТ, ТОВА ИМ РАЗБИВА ОРГАНИЗМА

Ех защо не сте Здравен Министър с толкова знания .... много интересно с какво ли се лекуват вирусни инфекции ......

Елементарна биология, за който изобщо е учил... Антибиотиците са клас вещества, които първоначално са изолирани от бактерии, които ги произвеждат за да се защитават от други бактерии. Антибиотиците нямат никакво влияние върху вирусите, но за сметка на това се предписват масово в нашата страна за лечение на вирусни заболявания, въпреки масовото мнение на западните медици, че това не помага, а по-скоро вреди. Отделно безумното постоянно предписване на антибиотици срещу вирусни инфекции води до повишена резистентност на бактериите към антибиотиците и бързо ни води към време в което няма да можем да лекуваме почти нищо с тях и дори и елементарни наранявания е възможно да станат потенциално смъртоносни. И преди да кажете, че това не е подкрепено с никакви данни - в момента една от най-често срещаните бактерии, причинители на възпаления и проблеми при хората, а в случай на попадане в хараносмилателния тракт може да доведе до много сериозни проблеми - ешерихия коли - е почти напълно резистентна към по-голямата част от прилаганите в днешно време антибиотични препарати. За да е по-забавно новите класове антибиотици, които се прилагат за лечение на ешерихия коли водят до чести страничниефекти като проблеми с нервната система, възпаления на ставите, проблеми с бъбреците, проблеми с черния дроб, безплодие, често оставащи до края на живота на пациенти, лекувани с тях. Така че реално е проблем, че в момента в болниците се изписват огромни количества антибиотици без да се взема предвид здравния статус на пациента, потенциална свръх чувствителност (още позната като алергия) и до какво още може да доведе. За жалост доста от хората на истина не си отиват от самия вирус а от лечението, приложено за него. Отделно е и проблема с прилагането на кортикостероиди за подтискане на имунната система и предотвраятяване на цитокининова буря (спасява животи, така е) но нещо, което доста лекари пропускат да споменат е, че от тук нататък при други лечения е много добра идея да споменете, че в миналото сте лекувани с кортикостероиди, понеже е възможно дори и след години да влияят на други лечения.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4225061/ - тук са данните от проучване на резистентността на e-coli към антибиотици, а обобщено положението е: From 50 tested E. coli isolates, all of them (100%) were resistant to penicillin and erythromycin, followed by 49 (98%) to nalidixic acid, 47 (94%) to cephalexin, 43 (86%) to amoxicillin, 42 (84%) to ampicillin, 37 (74%) to ciprofloxacin, 32 (64%) to tetracycline, 27 (54%) to cefixime and 18 (36%) to gentamicin.

Джипитата не са компетентни да лекуват ковирусна инфекция. Това е отбиване на номера за много пари.

Докато бялата мафия печели пари от тази т.нар. страшна нелечима болест, която практически си е един нищо и никакъв грип. Ще продължават да има панденимия с трета, пета и хиляда и петнаисета вълна и т.н. и ще продължават да умират хора, защото то това се печели!! Как не го разбират тъпите политици?!

Нищо ново от това което ГЕРБ правиха не са измислили. Нали бяха по-добри по-креативни. Сега теглят дългове, за да раздават на всеки и да спрат недоволството до изборите за президент. Веднъж теглиха 300 милиона лева, след това 500 милиона, сега са пуснали съобщение за още 500 милиона. За 3 месеца милиард и 300 милиона дългове и резултат никакъв. Тези умишлено съсипват държавата под натиск от чужди сили!

Безплатно издаване на рецепти, с които да си купят лекарства за няколко стотин лева :)

По 120 000 лв им дайте да си ги харчат със здраве, после събирайте им капачки за линейки ...

Р.Радев е бедняк в сравнение с милиардера Б.Б. Познайте кой- е крал като за световно.

Да, но сега Радев е безспорния фаворит, ще спечели още на първи тур президентските избори, а Борисов вече му бият шута, защото е залязващ политик !

При "лошия модел Бойко" до април търсехме как да ходим всяка неделя на Слънчака и Халкидики. Cега при "моделa Резила Гадев", къде има евтино олио, дърва и празни места в гробищата...

Бе к'ви рецепти бе! То лекарство срещу КОВИД още няма измислено, тия рецепти пишат... Вируси не се неутрализират с антибиотици! Антибиотиците унищожават само бактерии!

изписват едни и същи илачи които са 80% добавки и ефект 0 бяха 300лв на рецепта сега пак за аптекарите далавера не и з а хората. няма лекарство срещу вируса. мнозина си Оздравяхме Без тези шарлатании

Джи пи-тата не даваха направление за ПСР. Трудно даваха дори за антигенен. Казваха, че е ковид и че лекуват за ковид, защото диагноза не се поставя само по един тест. Сега хората не могат да си вземат документ за преболедуване заради това.

Дотук на детето ми на два пъти направиха писиар test с направление от личния лекар. На жена ми е 1 моите са 4.

Мой човек, радвам се, че си такъв късметлия. Ама си изключение! Действителността не е такава.

Никога не се е крало толкова много , колкото при мунчо, и мунчовците му служебни

Сега ще падне едно източване