"Нюзуик": Наследникът на Абу Бакр ал Багдади вече е определен

Абдулах Кардаш е бил назначен от самия ислямски лидер през август да ръководи "мюсюлманските дела"

Обратно в новината

Коментари - "Нюзуик": Наследникът на Абу Бакр ал Багдади вече е определен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идлиб... територия контролирана от Русия. Там се укриваше Багдади... Казвам ти дъще, сещай се снахо...

ДОНЮ ...КАЗА ЧЕ ТОЯ ...КУВИЧЕЛ ....КАТО ПАЛЕНЦЕ И НАКРАЯ КАТО НЕ МУ ОТЪРВАЛО ...ВЗЕЛ ЧИ СА ..САМОВЗРИВИЛ ...ОТ ДЯ НАКАДЯ ВА ..ХЕМ КУВИЧИЛ ....ХЕМ ПА ИМАЛ ТОПКИ ДА СЕ САСАМОВЗРИВИ ....А СЕА ДЯ .

В интерес на истината понякога човек изпаднал в паника извършва действия които гледани отстрани изглеждат като героизъм;)

"Те ще нанасят удари в Сирия, ще създават хаос в Ирак, Европа и, разбира се, в САЩ" А защо не по Русия???? Нали уж тя ги избила до крак и ги победила ... 4-5 пъти вече. Защото са руски зелени човечета и защото тероРусия е приятел на всички ислямски държави.

Е, анджък де... джихадистите видяха че срещу Русия не вървят и отиват да пердашата тези които не могат да се справят с тях-)

Джихадистите на два пъти в Палмира разбиха прехвалените руски космически и галактически сили! О русноцота сринаха Алепу до основи заедно със жените и децата!

Само дето в Алепо ИДИЛци нямаше. Дори руснаците не го написаха. Само нашите путлерасти си мислят, че в Алепо Русия се е била с ИДИЛ. Странното е обаче, защо Багдади се е крил в територии контролирани от Асад и Путин, а не някъде другаде? Мисля, че не всеки му е ясно това.

Джихадистите ги обучава, финансира и въоръжава САЩ. И това е добре известно. Партньор е великобритания. Когато Сирия и Русия бяха нагънали джихадистите, САЩ изпрати хеликоптери и спешно евакуираха шефовете. Някои от тях заминаха за САЩ, други във Великобритания със семействата си. Но нито един не отиде в Русия. И това са публично известни факти. Ако някои от тези си позволят да атакуват Русия, ще остане съмнението, че са изпратени от САЩ и играта ще загрубее солидно. Ще означава, че САЩ са обявили война на Русия почти официално. САЩ нямат сила, слаби са, и според техните анализи и симулации ще загубят всяка една война от Русия. За това и държат под контрол джихадистите, за да не отидат в Русия. А това обяснява, защо при няколко подготвени атентата в Русия от горещи ислямски глави, са разкрити и предотвратени по американски сигнали и съдействие.

от де ви намират бе? И САЩ не са ходили на Луната 3 пъти, а самолетите ви пръскат с радиоактивни отпадъци. Ей като почнете свободни разкази, а не гледате с очите си как близките на каПутин са все с чалми, как над 20 000 ИД дори той призна, че са руски граждани, как няма нито една статия в която да се е бил с/у ИДИЛ, а всички казват с/у терористи, но НИКОГА с/у ИДИЛ и се измъква със - всички са маскари, нали така. мааани тези розови очила бе.... отвори си очите, а не ми прави скапана пропаганда от дочута от кръчмите.

Да поприпомним малце.. Преди ПЕТ години в джамията на МОСУЛ в ИРАК Багдадито провъзгласи създаването на "ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НА ИРАК И ЛЕВАНТА".. От 2003 год. обаче САЩ победиха Садам и останаха в Ирак.. Да укрепват демокрацията на шериата.. Да подготвят, обучават иракската полиция и армия.. И проспаха как кадрите на Садам - изхвърлени от армията и полицията, се пренесли в Мосул.. И си създали военизирани групи.. Та тъй до 2014-та год. И всичко това ЦРУ, Пентагона взели, че "проспали".. Досущ както в Афганистана.. Когато муджахидините станаха талибани..

Дончо каза - връщаме войските да пазят петролните полета от ИДИЛ!!! Ама преди това - на 22 март 2019, пак Дончо каза:" ИДИЛ е 100% победена в Сирия". Та нещо не са върза.. Как тъй ще пазим нещо от това дет сме унищожили.. УЖ де... Та веднага проведохме "акцията" за Багдадито... С надеждата сега нейде по света да треснат бомбички.. Та нашио мъртвец да са посъживи.. Виж баснята, че Багдадито се УЖ борел срещу Ал Кайда, ама го треснахме в село под надзора и охраната на Ал Кайда.. Дето на 11 септември ни ги бутна куличките, та ги гонехме по целио свят.. Па и Осамата им треснахме.. Май бая зор ша ни създава.. Да я отстояваме, де..

Путин колко пъти каза, че се изтегля от Сирия и че е победил ИДИЛ??? ТРИ ПЪТИ. ТРИ !!!! А дори не са се били с тях, а само гонеше кюрдите и опозицията на Асад които се биеха баш с ИДИЛ. Аре да не сме толкова късогледи като тебе.

Не само си късоглед НО и мисленето ти е късогледо или не знаеш кой създаде и въоръжи ИД и с каква цел

Ама, че си малоумен си е видно от написаното ти..

Фейк нюз та дрънка ! Тоя е като котка - сигурно има 9 живота ! Колко пъти вече го трепаха ??? Вече лично на мен до гуша ми дойде от Хамериканските лъжи и машинации . Нищо чудно по някое време и Осама Бен Ладен да възкръсне ...

На кой ли не му дойде до гуша. А тия лъжат все по-смотано и по-смотано и нагло. На моменти се чудя, тия новини да не ги пишат дрогирани хора. Или съвсем са изтъпели.

Докато има ФАЩ, ще има терористи!!! Абу Бакр ал Багдади е вече "кочЪТ" на сем. Тръмп!!! Който както иска, така да го разбира!!! Дръж се, Дончо!!!!

PEYTSCH

Докато има фанатична религия ще има кръв...Нейна и наша...

Тази кървава религия на джихадистите, салафити, уахабити е изкуствено творение на Израел, Саудитска Арабия и бившите амбиции на Великобритания. Създадена 50-те на 20 век. Династията на дом Сауд е с еврейски произход. И по същество представлява еврейска секта в исляма. Особено агресивна и жестока. И си отбележете, че няма особено общо с философията на традиционния ислям. Целта е, да се създаде интернационална армия от джихадисти. Които да са контролирани зомбита. И да действат там, където между народното право не позволява публично участие на редовни военни части. Отделно, все старата еврейска идея за Интернационала. Едно време на пролетарска основа. А в този случай е на религиозна основа. Така зомбирането е още по-здраво. Пък и леко се върви към идеята за Новия световен ред - единно контролирана биомаса, работеща, асексуална, развъждана в епруветки. Малко или много се реализира. Когато беше истерията с карикатурите на Мохамед, ясно се видяха границите на еврейската секта. Хората се държаха агресивно, като подивели животни. Като бик, видял червен плащ. И изненада, само в две държави, поне от публично осветените, бяха организирани протести, но мирни, без екцесии и дивашки прояви. Това бяха Иран и Русия. Което е тъпото, щото иран е сочен от медиите с еврейски капитали за център на злото на вселената. А исляма там се оказва съвсем различен от този в Саудитска Арабия, където уахабити, салафити са именно джихадистите и реалното Зло.

Хайде сега нови 5 години за подготовка на убийството му .

Таз брада да не я е топил в казана с мед, т.е. л на?

Абу Мабу се пенсионира. От него показаха една дупка и разказаха 5 версии на приказката. Той се е обръснал, подстригал и сега си пие кафето някъде из Тел Авив и гледа с интерес историите, как е умрял.

Перуката?

Дори на запад взеха да се усещат, че нещо не е наред с тази американска "операция". Наистина много въпроси се появяват. А и шоуто Тръмп също малко несвързано обяви как Багдади плакал и се молил, треперел от страх. А пък след това се взривява. А тия които се взривяват, определено нямат такова поведение, доста по-различна мотивация имат. Май руснаците са прави, че всичкото това прилича на неособено читав сценарии за холувудски екшън.

С такива коментари само предизвикват наистина някой да се самоопредели като наследник. Веднага става известен и започват да го определят като велик водач... Журналистите само търсят поводи да драскат за да си вадят прехраната.