„Нюзуик“: Една трета от американците подкрепят плана на Мъск за мир в Украйна

Близо половината от участниците в допитването на списанието не знаят дали той би проработил

Обратно в новината

Коментари - „Нюзуик“: Една трета от американците подкрепят плана на Мъск за мир в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирниците пак спасяват задника на фашист Путлер. Ако се изниже от Украйна макар с разбити зъби от Херсон, Донецк и Луганск, но със споразумение Крим да си остане в Русия - това го спасява от бесилката сигура.

Една трета от американците не знаят къде се намира Украйна, бре. Друата трета не се интересува, а последната третина си мисли, че нещо разбира като гледа CNN и NBC.

И аз нова си помислих:) Не са една трета - повече са американците, които не знаят къде точно е Украйна. Много от тях дори не знаеха преди войната, че има изобщо такава държава (кокто не знаеха и за Цългапия - аз съм се шегувал като ве питат от къде съм и къде се навира Бългапия, че е в Ратинсща Америка и те вярват). Интересно щеше да запитат тези авениканци - едната трета - които поддържали Мъск за Усрайна, веднага след това да кажат и къде точно се тавира Украйна:) Щеше да е много забавно.

"Не са една трета - повече са американците, които не знаят къде точно е Украйна. Много от тях дори не знаеха преди войната, че има изобщо такава държава (кокто не знаеха и за Цългапия - аз съм се шегувал като ве питат от къде съм и къде се навира Бългапия, че е в Ратинсща Америка и те вярват). Абе Ганьо, Я изреди по памет всичките 50 щати на САЩ и къде се намират, а! Можеш ли ? Щото САЩ е все едно Европа по площ. Всичките щати са все едно отделни държави в Европа. Що реши че американците освен че трябва да си знаят собствените щати, трябвало и Европа да знаят ?

Това не са избори, гении мои. Ако аз продавам продукт и 1/10 от американците го искат, ще ударя джакпота. А в слуая имаме продукт, желан от 33% от публиката. При това по данни на опонентите на Мъск.

Значи 2/3 не го подкрепят.

Значи, че не им е удобно да кажат, че Туитър вече има гарантиран пазарен дял от над 80 000 000 американци, Пък кой какво колко подкрепя в точни проценти се вижда на изборите, не на принципа - един журналист раопортува, че дна жена от една ганция му казала.

До пролетта Русия ще е изхвърлена от окупираните територии и Крим ще се присъедини към Украйна,тъй като това е естествения й път за съществуване. Иначе по счупения мост с водоноски вода от Русия.

Мъск е един мошеник като простоКиро

"Непобедимая и легендарная" воюва с Украйна чрез Мъск и Тръмп. Щото яде бой на бойното поле както 1917 г. Мръсни, долни ватници, колко милиарда дадоха на клоуна Мъск, за да им осигури служебна победа?

Кух си като издънена градинска лейка! Ако не е Старлинк системата от сателити на Мъск украинците са жив зян,що ревнаха като каза че вече не може да ги подържа без финансиране и че им спира достъпа до сателитите!

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил.

А допитаните американци дали знаят къде изобщо се намира Украйна? Съмнявам се...

2/3 не го подкрепят. Айде у лево!

Проучването на Redfield & Wilton Strategie/Newsweek е установило също, че почти половината (43%) са заявили, че "не знаят" дали планът, предложен от Мъск, може да формира основата на стабилно мирно споразумение за прекратяване на войната, което предполага, че въпросът може да е по-сложен, отколкото предполага онлайн анкетата на технологичния милиардер. Освен това в проучването на "Нюзуик" 52% от американските избиратели заявиха, че според тях Украйна трябва да се стреми да възстанови всички територии, загубени от февруари 2022 г. - след началото пълномащабната инвазия на Русия в страната - а не тези, загубени от 2014 г. насам, като Крим, Донецк и Луганск, преди да се опита да проведе мирни преговори.

Ако четеше с разбиране, щепе да разбереш че това което си написал е напълно не вярно. Ако една партия спечели 33% на изборите 67% против нея ли са? Не, 67% може да нямат мнение, или малко по-ралзинчо мнение, това не значи , че всичк ите са врагове. И ако ти си противник на Мъск, по скоро ти требе да си одиш и лево, поклонико на ККП и КОминтерна.

Ако Европата иска МИР, ПРЕДЛОЖЕНИЯТА на МЪСК са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Този кой беше?

КРИМ, Сталин 30 те прави Татаристан от Българи и Турци населявали Крим. Какви руси?!!

Русите са шведски варяга или както ни е ги знаем - викинги. Нямат нищо общо с москалските мордвини.

Мъск хубаво си мисли, но не познава широката славянска душа, вечният заговор на 8 млрд души срещу 100 млн "православни", погребвани допреди 40 години с петолъчки, иконите на сталин, путин и ленин, междугалактическата русофобия, славянския богатир джугашвили, героичното водене на война двор за двор и пералня за пералня, необятните руски пазари, копи-пейст самобитна култура и евразийска цивилизация...

Като започнат преговорите между големите батковци, точно това ще стане:))) Мъск знае много повече от всеки в този форум:)))) Желанията на украинците са въпрос на техника и натиск. Без запада отдавна нямаше да я има държавата и те си го знаят. Всичко зависи от големите и от козовете им. И кога света ще излезе от рецесия. Специално в този форум големи решения няма да се вземат:)))) Просто Мъск наистина знае много повече:)))))

тука разни плашат със страшното нато, аре стига бе, нали и ние сме нато, знаем се колко пари струваме

не струваме, ама другите в НАТО струват, един бърз чек в интернета, би бил достатъчен.

Бла бла бла

Като вземат разни и си повярват...

САЩ прецаха украинците безподобно Зеленски със закон даде пълни граждански права на поляците, могат да водят в Украйна неограничено търговия, да се кандидатират в предизборни кампании, естествено да работят в държавния апарат.. Полските наемници не само избиват украинци, но вече има настанени и цивилни поляци. Като защитавате Зеленски, да речем че руснаците зарежат Украйна, как украинците ще се Отърват от военните части на поляците? Та те са законно там, след като имат равни права, никой не може с пръст да ги пипне

това може и да е честно от гледна точка на Мъск въпроса е друг принципен, неможе да се прекоряват граници подписани с межународни договори включително подписани и от русия, това ще разруши световния мир, ето един пример, ами и ние да кажем ньойския договор изтеше беше с давност 93 години и ние си сикаме земите, върпеки че сме подписали границите на всички дръжави около нас с ООН. това също за нас е историческа несправедливост, ами какво да кажат германия и франция за елзас и лотарингиа където хората и до сега говорят немски и френски незнаят точно в коя държава са в момента...ами ирландийте северна южна.... Путин трябва да се научи да живее цивилизовано или държавата му ще спре да съществува, това е положението в 21 век

Я сега ни светини кога са били ратифициран тези международно признати граници на Украйна.

Гласувайте за "Закон за принудително лекуване на душевно болните" Без оглед на класа, раса или пол ...

Rep. Mike Turner, R-Ohio, also cautioned against rumors that Republicans plan to end Ukraine funding. He argued last week that the problem for many GOP lawmakers was not aiding Ukraine in its hour of need but rather the exorbitant Democrats have done so in recent months. "No one in Republican leadership has called for an end to aid for Ukraine," Turner said. ------------- :)))))) Това го пускам специално за руските тролчета! Като гледам как са се хванали като удавници за сламка за тия междинни избори в САЩ! ХИ ХИ ХИ

тва мое си го пуснеш в празната кухинарка да ти дрънка, та да не се чувстваш съвсем празноглав .. ббаахаха

На междинните избори Републиканците ще победят демонократите с голяма разлика ! След това Тръмп ще скъса ританките на Джордж Сорос и ти ще умреш отн глад ...!!!

Удавника си ти, поклонико на ККП. Републиканци ше те управляват.

...щастлив човек е Мъск...синът му зет ще му доведе...

И 3/4 от руснаците подкрепат плана на Байдън. Нали, толчета?

няма как да стане мир в Украйна . Една война е много лесно да се започне ...и много трудно да се спре. Още хиляди ще загинат и от двете страни , много майки ще зариват синовете си по волята на славното кремълско джудже

То и хомосексуалното джудже е пътник

dir.bg „Нюзуик“: Една трета от американците подкрепят плана на Мъск за мир в Украйна АЗ: Но САМО ЕДНА ТРЕТА! А две трети от американците са против. И между другото ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ е известна с това, че започва войни (Втората световна, Виетнамската и други), които сетне Републиканската партия се чуди как да спре.

5+

2/3 от американците не знаят къде е украйна.

Русийката обеща да уничножи мрежата Старлинк с космически самальот.

Някой дава ли си сметка при това безумие, ако тези всичките сили, средства, техника,…, да не говорим за затрити човешки живота и съдби, бяха използвани за хората, колко по-добре щяха да живеят те - обикновените хора, и руснаци, и украинци? Че тези, обикновените хора нямат нищо общо с гадостите на политици и управници, на Путин…Защото тези, които предизвикват войните всъщност не се бият, а си живеят живота - не ГЕ и техните деца и фамилии се бият и умират!

Да дам и другата гледна точка - на The National Interest. нали журналистите трябва да правят точно това - да ни информират за всичко ставащо по даден проблем, а не само удобното на шефовете им. Щото става дума не за журналистика, а за умишлена дезинформация. Изданието отбелязва, че лидерът на републиканците в Камарата на представителите Кевин Маккарти по-рано е дал да се разбере, че неговата партия, ако получи мнозинство на предстоящите междинни избори за Конгреса на САЩ, ще преразгледа въпроса за подкрепата на Киев или дори го спре. ...„Вярвам, че хората ще седят в рецесия и няма да напишат чек до Украйна без определената сума, картбланш. Белият дом не може да се занимава само с проблемите на Украйна“, каза Маккарти. Според него, въпреки важността на Киев в американския дневен ред, Белият дом не може да се занимава само с този проблем.

“...„Вярвам, че хората ще седят в рецесия и няма да напишат чек до Украйна без определената сума, картбланш. Белият дом не може да се занимава само с проблемите на Украйна“, каза Маккарти.” Това леке само забрави да спомене, че “хората” НИКОГА не са тези, дето пишат чековете…

Тоа па оти гледа као е видел вук

Референдуми-да ,с международни наблюдатели но без руската армия да е там.Международно миротворчески сили,сини каски или нещо друго.Да се върнат всички които са напуснали родината си.И тогава референдум.Под дулата на руската армия референдум-не.Крим:дават им Севастопол,съвместен контрол на входа на Азовско море.Крим става неутрална зона без армия с особен статут Украйна няма да се присъединява към НАТО.Русия плаща репарации.Иначе-не.

Как не си Генерален Секретар на ООН направо незнам. А да върне ли Русия ядрения арсенал на Украйна?

Знаеш ли. след дълга диктатура хората не могат да гласуват и измират рационално! Демократизацията е процес! А в Русия хората тикога не са били свободни, винаги са били тормозени и третирани като бройки, като роби! Особено по-свободомислещите и талантливите.

SPAM !!!

А според друго проучване 90% от американците не знаят кой е Мъск! Резултатите от допитването във Филиповци, Столипиново и максуда показват сходни резултати!

++++++++++++++

Значи 33 % подкрепят, 25 % НЕ подкрепят мирния план на Мъск. Останалите нямат мнение. :-) Така е овъртяно, че да не се разбере точно какво ни казват.

Ами щом е така аз предлагам да идем и да си вземем обратно Македония. Така всички ще мирясат - и най-важното: няма повече да чакат да ги приемат в ЕС! Тъкмо си го просят…

А като гледам колко много българи харесват и Гърция, и си купиха и имоти там, значи може и тях да си ги присъединим…поне няколко области (като Крим)…

Другарят Мъск е пропуснал факта, че Крим е бил наш по времето на Велика България. Така че, част от баницата е наша. Поздрави!

Сащ ще воюват срещу Русия до последния украинец. Този план е поредната американска тъпотия. Ако искаха мир, сащ нямаше да водят и тази война

За да свърши по бързо войната в Украйна, България трябва да изпраща всякакво и тежко оръжие и ракети. ППетков от ПП го каза ей така в ефир. Войната е Мир казаха от ПП ГЕРБ и ДБ!!!

Според разследване на Los Angeles Times компаниите на Мъск са получили приблизителна оценка 4.9 милиарда долара правителствена подкрепа до 2015 г, и оттогава са получили повече. Айде нема нужда на тоя надут балон и зависим олигофрен да му обръщаме внимание.

Обединеното кралство няма система за противовъздушна отбрана, способна да се справи с руските ракети. Ако Москва иска да удари Обединеното кралство, няма какво да й се противопостави. Това заяви британският военновъздушен маршал Едуард Стрингър.

На ЮК не им трябва ПВО! Имат си атомни подводници, които могат да нанесат веднага котра удар по Москва и Питер със стратегическо ядрено оръжие! :)))))

Представянето на желаното за възможно се наричан "фантазия".....

Не им пука за Усрайна.

Англосаксонците с евреите са същността на всички проблеми, които са разпространили пипалата си по света, особено в медиите и финансите. здрасти.

Тази война Путин я започна, но Украйна ще я завърши, с помощта на целия свят. А след нея петролната и газовата индустрия на Русия НИКОГА няма повече да се възстановят! Помнете ми думата!

Войната я започна Украйна, е, НАТО я подкокороса... но първите които окупираха руска територия са украинците.

Ако НАТО бе започнало наистина тази война Путин след един-два часа щеше да е история!

Не че нещо, но скоро в цяла Украйна няма да има елетроенергия. Ако не се щаш, какво значи това, ще ти го кажа. :-) Спират влаковете, защото те се движат с електичество. А като спрат влаковете познай как ше се снабдява армията. Мда, точно никак!

ЕХааа 33%, колкото са гласувалите за Тръмпанзето на последните избори! ХИ ХИ ХИ

Съответно 2/3 не го подкрепят. Да подчертаем 66% не го подкрепят.

"Близо половината от участниците в допитването на списанието не знаят дали той би проработил"... или с други думи и престава си нямат за какво иде реч, ерго нито го подкрепят нито го отхвърлят.

Kalin

Ми много реални предложения и не виждам защо да не бъдат приети и да спре тая война!

Значи аз ще дойда у вас, ще ти отперя два Шамара, ще ти взема хола и спалнята, ще ти изпочупя всичко останало в къщата и ти ще трябва после да се съгласиш на мир със съжителството ми:) И няма да видиш защо да не си съгласен, а?

Затова и руснаците тръгнаха да гонят украинците... които още от 1992 година анексират де що видят, само дето онова време когато Русия си траеше вече мина и замина.

Само да те осведомя, като ти говориш за руснаци и украинци, тоест правиш нова разграничение, че онзи ден Путин каза, че украинците били … руснаци, че Украйна била част от Русия?!? Тоест - той не прави това разграничение! И тогава възниква въпросът с кого точно воюва той? (Така когато атакува Крим го направи с анонимни “зелени човечета” със снети опознавателни знаци по тях и техниката им и отричаше да е пратил руски войски, докато майките на убитите там руснаци не издигнаха глас!

Е точно така, ако аз ти дом да живееш, а ти вместо да ме уважаваш, започваш да се договаряш с моите врагове и ги пуснеш в дома, който съм ти дал, аз ще си го взема обратно

О-о-о, аз да дойда и да се настаня у вас, знаеш ли как ще те увагавам! Като руснак в България на 9 септември! По 3 пъти на ден ще те уважавам! И жена ти… И ще искам да ти харесва!

Искаха война получиха я! Защо се оплакват,за всичко се мисли предварително! На война като на война казват французите! Каквото и да са очаквали не им се получи!

ТОЗИ КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ НЕ ЗНАЯ, НО ЕДНО Е СИГУРНО- АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ НАХВЪРЛИХА ВЪРХУ РУСИЯ КАТО РЕШИХА, Е МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКАТ НЕЩО, КОЕТО ДА Я РАЗПАДНЕ, А СЕГА КАТО ВИЖДАТ КОЛКО СЕ ОСРАХА- ДАЙТЕ ДА ВЪРНЕМ НЕЩАТА НАЗАД.... Много е долно, но за американците и англичаните е съвсем нормално! Дано Русия вече да не им се връзва на празните приказки и да си завърши избиването на тези създадени от Америка нацисти, защото това е в правото й в документ, които са подписали победителите във втората световна война- при опасност от възраждане на нацизма всяка една от тях има право без резолюция на ООН да нападне и избие нацистите до крак, но това умишлено се премълчава, а като на прасета ни се предлагат само удобни за американците версии, които видно е не водят до нищо смислено!

Kak точно американски войски се "нахвърлиха върху Русия...? Американски войски ли навлязоха в Русия?. ...Или Руски войски навлязоха в Украйна.?..Къде ви намират бе...то бива бива, ама вашето е супер наглост.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... "Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията." Зигмунд Фройд Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността и постоянната психосоматична манипулация. В момента, седемдесет процента (пряко и непряко) от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много психосоматични болни хора. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад, епидемии и психосоматични манипулации, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт (господар и роб, лидер и останалите) като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество, качество и видове) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без психосоматични манипулации, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите (безсмислени днес йерархии и бюрокрации), които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал ден.

Да бъде създадено единствено световно правителство, властта пак ще има армия, която да потиска масите, които недоволстват

Абе Елончо, ма те не искат мир бе, пари и оръжия искат.

Татаро- монголите, наследници на Чингис хан , трябва да бъдат изхвърлени извън пределите на Европа .Зад Урал , в азиатските степи . И както се полага , по традиция , техния владетел -Путлер , да бъде набит на кол и после хвърлен на псетата.