"Ню Йорк Таймс": Защо посещението на Пелоси в Тайван е напълно безразсъдно

Между Белия дом и президента на Украйна Зеленски има дълбоко недоверие, пише още авторът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква дама, една бабошкерка тръгнала,но сигурно не знае къде е била.

ГОВОРИШ ЗА ХОРА , 30% ОТ КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ , ЧЕ СЛЪНЦЕТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ЗЕМЯТА ! ХА ! В РУСКАТА ПРОВИНЦИЯ ЖИВЕЯТ ОЩЕ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО !

в българската провинция са от каменната ера.

ВСИЧКИ ГОВОРИТЕ ЗА ТАЙВАН ! ТОВА Е ОСТРОВА , А ДЪРЖАВАТА Е " РЕПУБЛИКА - КИТАЙ " , ЧЛЕН НА ООН ОТ 1971 г. ! И НЕ ТЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА КИТАЙ А Е ТОЧНО ОБРАТНОТО ! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ , ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ Г Л У П О С Т И !

ТАЙВАН Е ОТДЕЛНА СТРАНА И ТРЯБВА ДА СЕ СМЯТА ЗА ТАКАВА ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ КИТАЙ ПРИНАДЛЕЖИ НА ТАЙВАН /РЕПУБЛИКА КИТАЙ /, А НЕ ОБРАТНОТО ! /ПРОЧЕТИ ИСТОРИЯТА / А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОСЕЩЕНИЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА ДАМА , ТОВА Е ПРОЯВА НА СМЕЛОСТ И ПОСТАВЯ КОМУНИСТИТЕ /китаяйските / НА МЯСТОТО ИМ !

Дъртата госпожа решила да се прави на смела и да провокира.Смешно , та чак жалко!

Хапчетата, хапчетата веднага и усмирителна риза. Щом смяташ че милиард и половина принадлежат на държава с 20 милиона население. По-добре да не излизаш никога от лудницата!

Тайван не е признат като държава от САЩ!!! Китай е признат от цял свят,та кой на кого принадлежи???

" нарастващият консенсус в Китай на Си е, че тайванският въпрос може да бъде решен само по военен път, но Китай иска да го направи по свой график. Нашата цел трябва да бъде да възпрем Китай от подобно военно начинание по НАШИТЕ правила - които са ВЕЧНИ" Е този цитат казва всичко - да държим света в такова състояние , че да играе по нашата свирка - ако ще е ВОЙНА - да е , когато ние искаме . И да знаят, че това ще бъде ВЕЧНО. По -голям цинизъм и наглост от това знаете ли? И не се срамуват да си казват какво правят.

Това да въоръжат Тайван с хиляди ракети за да го спасят са мисли на абсолютни тъпанари. НИЩО не може да спаси Тайван при ВОЙНА, освен ГОСПОД, разбира се. Тайван е един остров 4 пъти по-малък от България и е в обсег на далекобойна артилерия и РЗСО. Китай ако искат могат да го обстрелват 24/7, 365 дни в годината. Резълтатът ще е, че там няма да има НИТО едно летище или град оцелели. Дори не е необходимо да правят десант, просто ще ги направят на ИЗОРАНА НИВА. Отделен е въпроса, че Китай не ИСКАТ по-горното, защото ще е съпроводено с ОГРОМЕН брой цивилни жертви, а по същество в ТАЙВАН си живеят Китайци и имат развита инфраструктура за милиарди. Друго което могат да им направят е морска и търговска блокада, с други думи опции има, а Америка е далече. В заключение Тайван нямат интерес да си го мерят с Китай защото ще са потърпевши, демек БИТ ПЕС.

Н е е отделен а е централен въпрос , който на всичко отгоре не се свързва с китайската ценностна система , а с тази на част от диваците.

Аз си мислех , че наркоманията е обхванала само населението на САЩ а не и политиците, а то било обратно.

Само още 3 месеца имат демократите да се налудуват, преди до дойдат републиканците и да изметат боклука, като вземат и двете камери! А баба Нанси да ходи в пенсия, да си гледа милионите. Нейният заместник ще бъде Кевин Маккарти, сегашния лидер на малцинството е Конгреса, което след 8 Ноември т.г. ще стане мнозинство!

означава космати, какво да очакваме от една с такова фамилно име. Най много фамилни имена идват от прякори и, тази за да носи това фамилно име освен с косми с друго не е можел да се отличи рода и.

ЛИ СИ ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕН ?

"HAIRY" Е КОСМАТ НА АНГЛИЙСКИ - " ХАРВАРТ " !

Pelosi значи космати, а американците са сбирщина от народи.

ЕВРОПА като слуша батко си БАЙ ДЪН вече няма да е силна без ресурсите на РУСИЯ индустриална ДЪРЖАВА /сбор от малки сателити на САЩ / .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще стане туристическа дестинация за цял свят в който ще властват 5 СУПЕРДЪРЖАВИ но не и ЕВРОПА която ще бъде за културен и исторически туризъм.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В това няма лошо но трябва ЕВРОПА да седне на ЗАДНИКА си и да не се зъби.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как този Зеленски вече поставя условия какво да му пратят. На харизан кон зъбите не се гледат - каквото ти пратят, това е и с него ще се биеш. Албания им изпрати танкове трето поколение от общо девет. Милиарди се изсипват там, защо не мобилизира алмията поне до 4 млн.? То само в Полша са емигрирали над 5 млн. души, значи хора има. Стига вече е мрънкал за някакво руско превъзходство в жива сила и техника. Получи няколко установки и веднага се видя ефектът - точен удар по моста, отиде на кино важен склад с боеприпаси навътре в свещената руска земля......това е пътят. И, разбира се, според "финландския модел" от 40-те години - мобилни суперформирования, да удрят ненадейно на различни места и да се сменят бързо. Иначе патакламата ще се закучи до безкрай. Целта на Бащицата е ясна вече - да си създаде нов санитарен кордон от псевдо държави-сателити да го пазят от НАТО. Всъщност ударът ще дойде от други места - ето, пламна пак Нагорни Карабах, вътре има брожения.....Ще-не ще, ще изтегли части да ги прати на "миротворска мисия". И не са толкова страшни както твърди пропагандната им машина - едно време ген. Колев ги е изклал до крак в Добруджа! Не оръжието прави победителя, а човека.

Стратега, и как свърши Съветско-финската война 1940-та? А есента на 1944 - как? Къде ви намират такива "многознойковци" умни и красиви?

И все првече няма да ти харесва,докато ви натикат в миша дупка и ви унищожат,мобилни ми продажнико.

Ти, защо не идеш в Украйна, та да изколиш руснаците, като ген. Колев?

Генералът в момента би защитавал Българите. Което означава борба с хунтата в Киев.

Погледнато в дълбочина Ковида донесе милиарди на Фарма индустрията. Войната носи милиарди на Военно индустрията а Тероризма донесе милиарди ма Петро индустрията. Всички тези пера в САЩ са собственост на евреи. Изводите правете сами. Хубав ден.

Хитлер е мразил и изтребвал евреите. Задайте си само елементарният въпрос: защо Хитлер е изтребвал точно евреите...

Ами по същата причина поради която Луи е избил тамплиерите. Имали са кеш, на който е искал да сложи ръка. Оттук като не можеш да го направиш чрез търговия го правиш насилствено.

чети и се документирай. Хитлер е бил национал/ социалист.

По-скоро безмислено. Китайците ще направят с Тайван, каквото са си решили и когато са решили.

НЕЩО ТИ ХЛОПА ДЪСКАТА !

Авторът се опитва да критикува външната политика на САЩ, но не може да избяга от нея. С тези си думи: "Вярвам, че защитата на тайванската демокрация ... е жизненоважен национален интерес на САЩ." доказва тази дълбоко вградена патология на американския манталитет да се намесват в чуждите работи в ролята на световен полицай.

ЕГО на янките подклаждано десителетия с "Amerika the first". Русия през годините винаги умишленно си стои в сянка, няма изявления, тупане в гърдите колко сме големи, както и Китай, тихо, тихо за 30г дръпнаха и станаха най силната икономика на света. САЩ виждат че губят сила и, времената се променят и, не им е изгодно да признаят че, тяхната хегемония е към края си. Очертават се много интензивни години на големи социално/икономически промени.

Правилно са разчели европейските нагласи. Европа ще си остане неутрална докато , не дай Боже, не се наложи да бъде защитен член на НАТО от агресия. Единствено на Острова могат да бъдат намерени госпожи двойнички на Пелоси, коио с кеф биха започнали война с Китай.

'остане неутрална' както с украина ли? свирнаха от САЩ и всички като малки пудели почнахме с изказвания, гонения, санкции, оръжие..

В БЪЛГАРИЯ ЕДВА ЛИ СЕ ЗНАЕ ЧЕ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО НАТО УДАРИ РУСИЯ СЪС САНКЦИИТЕ .... КИТАЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ И КИТАЙСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЗЛЯЗОХА С УКАЗ И ЗАКОНИ ЗА " ДОСТИГАНЕ НА ПЪЛНА САМОДОСТАТЪЧНОСТ НА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА" ... КИТАЙЦИТЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ЩЕ БЪДАТ УДАРЕНИ СЪС СЪЩИТЕ САНКЦИИ ИТ НАТО ОТ НАТО , КАКТО БЕШЕ УДАРЕНА РУСИЯ. ЩЕ СЕ СЛУЧИ РАНО ИЛИ КЪСНО ... И ЗАТОВА В МОМЕНТА ВЪРВЯТ ПРОМЕНИ В КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА И КИТАЙСКИТЕ КОМПАНИИ МЕСТЯТ МНОГО ПАРИ ... ОТ САЩ И ЕС .... НЕ Е СЛУЧАЙНО ЧЕ ЩВЕЙЦАРИЯ ЗАПЛАШИ КИТАЙ СЪС САНКЦИИ ... МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ КОГАТО ТОЗИ ПРОЦЕС НА ПРЕНАСТРОЙВАНЕ НА КИТАЙСКАТА ИКОНОМИКА ЗАВЪРШИ, КИТАЙ ЩЕ СИ ВЪРНЕ ТАЙВАН ... НЯМА СМИСЪЛ

НЯМА СМИСЪЛ КИТАЙЦИТЕ ДА СЕ ПОДАВАТ НА ЕМОЦИИ ... И САМИ ДА СЕ ПРОСТРЕЛЯТ В КРАКА ... НО ВРЪЩАНЕТО НА ТАЙВАН ЩЕ СТАНЕ ПРИ СИ ЦЗИНПИН ... ТОВА ЩЕ Е НЕГОВОТО НАСЛЕДСТВО

Доколкото знам и в Русия започна този процес на локализация на производства и технологии с цел самодостатъчност - това не вещае нищо добро за ЕС, които практически нямат ресурси.

Всички се стремят към самодостатъчност. Още след като Америка обяви стратегия за изключването си от енергийна зависимост започна тъози процес. Поуките са, че скоро дъжавите ще могат да разчитат само на себе си и най-близките си съюзници. Самодостатъчната стратегия ще има много сложни зап рогнозиране финансови резултати. Сложни за прогнозиране, защото не знаем кой ще наложи волята си. Но там ще бъде акцента на политическите домогвания следващите 10 години и повече.

и това е най - прекия път към трета световна война. справка - историята преди първата световна.

На изпращане Китай освен маневрите-фоерверки да строи и поне 1 милиард китайци, който да плачат и да пеят: " Спри, не си отивай, ще ми бъде тъжно. Ще ми бъде тъжно без твоите ръце. Не, не си отивай днес ще ти направя най страшното признание. мостовете не шумят реки, когато ти не си, не си със мен. Пристанищата са пустинно тихи, когато теб те няма. Под мостовете не шумят реки, когато ти не си, не си със мен. са пустинно тихи, когато теб те няма. .." и естествено преди това да платят лиценз на васил найденов!

В следващата серия Борката Йонсон и селенски ще посетят Тайван. В името на свободата и на демокрацията.

Товарищи, в САЩ има РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ. Г-жа Пелоси е Глава на Конгреса. Трета по статут в САЩ. Байдън можа само да я подкрепи дипломатически и военно при посещението и в Тайван, като Лице на Законодателната ВЛАСТ.

Поредният налъм от отбора на наивниците! Вярвай че има разделение на властите, няма лошо, пък и разсмиваш форума :-)))

цял живот си бил под налъма на партийния секретар и плачеш за налъм. https://youtu.be/3lKwkn6JT74 Това се нарича разделение на властите, блядь. Ако във ферарито така се държеше президента на САЩ....полицаят и него щеше да арестува.

Китайски ракети стрелят по Тайван ! https://www.youtube.com/watch?v=Qk1oevIUzMk

под полата, бля.

опс - сори май съм са огелпил тва гърмят на ПУТКИНСКИЯ ешалоните Още 100 орки от МОРОДОР изгоряха живи Ба ти и късметя Китай обища но нищо не направи Виж укрите си удържаха на думата

Една бабичка отишла в Тайван -голямо важно.

На 82г е ТРЕТАТА с власт в САЩ. Само Путкин е вечно млад и неустаряващ психопат.

Моят коментар е “късно е либе за китка”. 1во - Китай стана икономическо чудо заради западните капитали, които се интересуват само от нормата на печалба, но изобщо не разбират от история, психология и прочие… 2ро - САЩ знаят, че Европа с достъп до руските природни ресурси става потенциална супер сила. Но Азия с достъп до природните ресурси на Русия е на практика края на доминацията на Западната цивилизация. Това им обягна. Фактите са, че САЩ трябва да се адаптират към един вече променен свят. А Европа според мен вече отдавна не е фактор, освен като добре разработен пазар.

2) пише се убягва западните технологии могат да работят навсякъде, китай, индия, индонезия, южна америка, навсякъде където има евтина работна ръка - индианци, а китай вече не е това, сега те пребориха бедността, както сами се похвалиха, и вече ще имат икономическа криза, като всяка страна в която има добри икономически условия, а всички компании бягат както от русия, така и от китай. А корейските компании даже бягат от собствената си страна и инвестират във виетнам.

, какво тук значи някакво си уу, като цяло логиката на анализа му няма грешка.

Умен и добър политик е Томас Л. Фридман! С правилен прагматичен поглед върху ситуацията, но изветрялата кака на Баба Яга не слуша.

Ще има паметник в Кремълският дворец. Руснаците в момента яко празнуват. Са остава САЩ да обяви санкции срещу Китай и 50 милиарда военна помощ за Тайван и сичко направо ще си дойде по местата:)

Хаха

Тъпотата на този списвач на NYT обяснява много за американската външна политика. Ще гризнат дръвцето Щатите, първо постепенно, а после изведнъж! Очаквайте занапред само провокации от американците, признак на безсилие пред необратимите промени, които се случват в света

Наближава есента! Пожелавам над кравария да се изсипе листопад от "листенца", с които зеленски обсипва Донецк! Лоши времена ни чакат при тоталното превъзходство на блока Китай-Русия над запада и говедовъдите! Светът няма да бъде управляван от господата Алцхаймер, Паркинсон и Склерози :)

то тука у форума имаше един кат тебе - беше са писал с никнейм Пайсий Хилендарски. И той се така кат тебе пожелаваше на краварите, ма кат доди Коронавируса и нещо престана да пише у форума. Видимо желанията му го застигнаха

Турай намордника и бий следващата доза експериментални черни паламарки в ануса. Не се опитвай да мислиш, не ти се отдава. Хич. И проветрете в тоя сороскоптор. Намирисвате яко вече.

Скъпа, липсвам ли ти вече?

Цветът на руският ЕЛИТ и ЕТАЛОН за българските МУРЗИЛКИ Отначало изпроси 20 рубли за билет- после го рекетира за още 10 рубли https://www.youtube.com/watch?v=_RcIAP5LdcQ

Понастоящем в САЩ се установи геронтокрация.... Възрастта не е порок, ама Спящия Джо(80 години)-президент, Хубавата Елена на американската полити- ка Нанси Пелоси (83 години), хора принадлежащи на миналия век, да дикту- ват световния ред.... е това е обидно за човешкия род...!!!

Разумен ход от страна на САЩ, театро между Китай и САЩ за пред Русия. Сега Китай ще разправя на Русия как не може да им помогне , защото трябва да отдели маса ресурси да пази Тайван от лошите САЩ.

Явно нивото на службите и "стратезите" от кравария е близко до твоето. Всъщност политическата и икономическа сдържаност на Китай към Русия ще прерастне в топла и силна връзка. И самите Хамериканци в момента си скубят косите и се питат как може да са толкова тъпи. Тръмп спечели точно заради такива умници и "адекватните" им стратегии. Са само ще гледат как на всяка позиция на дъската губят. Имат два хода: Сядат си на задника и прибират хартиената империя обратно към оригиналните и граници или решават, че ще спечелят в ядрен конфликт с preemptive strike. Нещо, което и на малките деца е ясно, че е невъзможно поради наличието на автоматизирани системи за ядрен отговор. Но звучи политически силно и могъществено. За незапознатите публикация по темата от 2008: https://www.theguardian.com/world/2008/jan/22/nato.nuclear

Доколкото разбирам руски единият вика - Аз си загубих и двата крака в СПЕЦОПЕРАЦИЯТА ! Па другия му вика -- Ку щеш и три крака си загуби ! Действието се развива в славният руски град герой ПСКОВ https://www.youtube.com/watch?v=cYC3yyIlfq8

дано ФАШИСТИТЕ на МЕРКЕЛ в Берлин му изработят изкуствени крака и някак си да му ги пратят в МОРОДОР, оти шефа му ПУТКИН е пратил Кабаева в Турция за лятото и пари за протези - ЙОК !

Идиот...

може и да съм идиот Ама съм с два крака

Може да си с два крака, ама си с празна глава...

два крака са малко,трябват ти още два;)

Това вече го разобличиха като украински фейк на службите им за психологически операции. Има един сайт "гробище за фейкове" - отиди и виж...

Вие искате от Китай услуга! Да не изпраща модерни оръжия и муниции на вашия враг Русия. Искате от Китай да подкрепя ембаргото срещу Русия. В същото време забивате нож в гръба на китайците! Господи, прибери си вересиите!

Да няма после кой? Ми сра в гащите.

Четох и плаках.... от смях! Автора е добър, и анализа е правилен по представените данни... но това са неща които съществуват само в някакъв сюрреален американо-центристки свят. Иначе казано имаме "верен сбор от неверни данни". САЩ за съжаление избраха най-глупавия начин да отвлекат вниманието на населението си от вътрешните си и международни проблеми в които така смело са нагазили че излизане няма. Всички в Щатите си мислят как "ще покажат на Китай кой командва" като им отрежат достъпа до техния пазар - е добре дошли в ситуацишта на ЕС срещу Русия. В интересни времена живеем...

Забелязах че Пелоси на тръгване раздавше някакви малки кръгли неща.. дано не са от курабийките в Украйна която раздаваше Нюланд!!! Че бая солени са май тези курабета!

Не знам и не се интересувам от Азия, но да се изтъпанчиш за едно селфи и да създадеш политически скандал... Е, "демократите" са малоумни по презумпция, няма какво да се чудим. Скоро ще им се сервира сметката

Принципно съм американофоб. Но с това посещение САЩ показа че нема топки....

Според мен е точно обратното, показаха че имат топки но не когато трябва! Простичко е, сплотяват Русия и Китай в най, най неподходящият момент за тях! Минусите и плодовете ще берат нормалните хорица американи и европейци.

Абе баща къщичка се е разпаднала почти, ние сме зели акъл да даваме относно Тайван. Въобще не трябва да се намесваме там

Видеото е ОГЪН - наще журналя трябва да помолят нейно превъзходителство МИТРОФАНОВА да го прокоментира Накратко - в славният град ПСКОВ известен със своите храбри ПСКОВСКИ ДЕСАНТЧИЦИ шофьора на автобуса на градският транспорт отказва да качи инвалид без крака от //СПЕЦОПЕРАЦИЯТА// в Украйна и му казва да върви на майка си в цензура https://www.youtube.com/watch?v=MwdlAWd0HXk

Вече го качи !!! А шофера уволнен без заплата!¡ Как това крава?¿

да - качих го само че нарочно не ти написах на коя минута е точно за да ти е ГАДНО

И ТОВА С КАКВО Е ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ОНЯ НЕГЪР НАРКОМАН В АТЛАНТА ДЕТО РЕВАХА ПОЛОВИН ГОДИНА БЛАК ЛАЙФ МЕТЕР /МЕТЕР И НЕЩО/ ????? .................................. И ВСИЧКОТО БЯЛ ШЕФ СЕ ПРАВИХА НА ПОПОВЕ И ПРОПОВЕДНИЦИ САМО ЩОТО ИМ НАРЕДИХА ОТГОРЕ !!!!

Дали 3-4 Ядрени Бонби Стоварени В Краварника Няма Да Ги Вразумът Тия Агресивни Кравари !!! Има и Друг сценари Просто Да Се спре да се използва Американския ДОЛАР !!! От кое ще Ги заболи Повече Тия свине ???

Кое лоби управлява сащ сега? Очевидно не е това зад байдън. А кой дърпа конците на марионетките блинкен? Изглежда не са хората зад байдън!

Бабека Пелоси не бръсне за слива Дедо Байдън.

Аз да попитам - къде са тия олигофрени които открито казват, че USA няма нищо общо с Украйна. Не знам какво по-директно трябва да и се покаже/докаже дори и от статия в Таймс. Разбира се и ако това не бъде разбрано то трябва да си особено голям олигофрен…

Сутринта украйнското разузнаване е успяло да запали най-големият склад в Русия с китайски ДРОНОВЕ и радиостанции. Всички дронове китайски с които се коректира огънят на руските минохвъргачки оръдия и гаубици се доставяха от този интернет доставчик Изгоряли са и запасите от китайски УКВ - РАДИОСТАНЦИИ както и резервните акумулаторни батерии за вече доставените на Донбас. Напълно са изгорели и всички запаси от китайски устройства за навигация особенно популярни в руският СПЕЦНАЗ Скорошни доставки от Китай не се очакват https://www.youtube.com/watch?v=6lYa17MruGg

Казано по-простичко- Ся ВЪЗРАЖДАНЕ трябва да ги пазари от бугарския ОЛХ по списъка на Митрофанова и да ги прата през Грузия за МОРОДОР

За деня от бойното поле: Соледар. Нашите войски достигнаха централната магистрала на града. Борба за фабриката. Имаше опит за контранастъпление на противника. Успешно отблъснат. Пески. Югозападната част на селището е наша. Закопчаваме се покрай двете миниезера и язовира между тях. Маринка. Градът е щурмуван. Силите на ДНР вече са на няколко пресечки от централната улица от източната страна. ///// А сериозната атака още не е започнала. Едни влакови композиции с мобилна артилерия пътуват от всички точки.

Ню Йорк Таймс, Томас Фридман: "...Нашата цел трябва да бъде да възпрем Китай от подобно военно начинание по НАШИТЕ правила - които са вечни. МИСТЪР ФРИДМАН! АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПРАВИЛА СА ВЕЧНИ. НО ЗНАМ, ЧЕ ВЕЧНА Е ЕДИНСТВЕНО СМЪРТТА. И много се съмнявам, че с тази агресивна, налудничава политика дърпате дявола за опашката и накрая може да се срещнете с ВЕЧНОСТТА. И ако това стане, ще бъдете виновни самите вие за което. Веднъж кратунка за вода, втори път, вземете си преведете на инглиш тази българска притча. То не бяха бомби над Виетнам, то не бяха бомби над София и Дрезден, то не бяха бомби над Хирошима и Нагасаки. Накрая дори и Господ няма да ви изтърпи. НЕ ВЪРШЕТЕ ЗЛО, ЗА ДА НЕ ПОЛУЧИТЕ В ОТГОВОР ЗЛО И СЕТНЕ КАТО ТРЕТИЯ РАЙХ ДА СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ ДОШЛО! Умният се учи от грешките на другите (Хитлер и Третия райх!), глупакът се учи от собствените си грешки. Които понякога му струват твърде скъпо!

Правилата им на краваристанците били ВЕЧНИ! Няма вечни правила. Променят се. След като ти отпорят пърдялника даже сам ще си ги промениш.

Аз не знам дали американските правила са ВЕЧНИ. Но знам, че ВЕЧНА е единствено смъртта. И ако някой води агресивна, авантюристична политика, твърде вероятно е да се срещне наистина с ВЕЧНОСТТА! Та и американската работа. "Когато вършиш това, което не трябва, получаваш това което не искаш"! Като закономерен и логичен резултат.

Джендър чернилките кога ще защитят джендърите в саудитска арабия? Малко дИмукрация да им изсипят?

Трябва да им се забрани да се кандитатират за каквото и да е след пенсионна възраст.... Запалиха света от всички страни и ...отлитат на континента си. А всички останали гасят пожари или се пържат ! Няма такова зло като САЩ.!

Посраните американци защитават дИмокрация отново на 10 хиляди километра от САЩ (в обратна посока). Американският посерко е написал за "непровокираното нападение на Владимир Путин". Кое е непровокирано бе американецо ? Колко пъти и колко години Русия ви моли да не разширявате нато и да не изграждате "антирусия" в Украйна ? Дрънкането на оръжие и избиването на мирни жители-етнически руснаци в последните ОСЕМ години не е ли провокиране бе саксонецо ? А утре когато Китай си поиска дефакто Тайван и влезне с войски да си го вземе, пак същият посерко от американският парацал ще пише, че е "непровокирано" - ще е забравил за циничното ибезмислено държание на злобната американската бабичка днес !

Цитат 1: "Днес тази цел е пределно ясна: трябва да гарантираме, че Украйна ще може да устои, а в максимален случай да обърне непровокираното нападение на Владимир Путин, което, ако успее, ще представлява пряка заплаха за стабилността на целия Европейски съюз." Цитат 2: "Междувременно високопоставени американски служители все още смятат, че Путин е напълно готов да обмисли използването на тактическо ядрено оръжие срещу Украйна, ако види, че армията му е изправена пред сигурно поражение." Хем трябва да гарантираме че Путин ще загуби, хем сме сигурни, че ще падат атомни бомби ако Путин загуби. Американска логика 101.

82 годишна вещица и е все едно дали ще има война

Брягх тази 82 годишна ли е!?! Много запазена, не бих й дала повече от 76. Бухаха

Много е боядисана. Това, което виждаш е грима и а не лицето.