"Ню Йорк Таймс": Русия продължава да произвежда ракети с компоненти от Запад

Трудно е да се каже дали Москва изпитва недостиг на въоръжение, смятат експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви хвърля един боб, че гледам сте го закъсали у Ню Йорк?

Егати хитреците са тези ''експерти''!!! Намерили са начин да си смучат пари от бюджета пътувайки насам натам и давайки диагнози. Гледали били датите на проиьводство?? Горките! Русия ги прави кривогледи. Абе, тъпаци снотани, Русия знае какво ще стане в Украйна още от 2010г, та дали не се е подготвила за това време?

Деинформация..... Саксония каза че Русия вече няма ракети.... А и как че им спрете частите де се произвеждат у Китай.....боже то всичко се произвежда там....

Западната пропаганда достигна дъното, но продължава да копае. Ако Гьобелс беше жив щеше да им завиди

Не мога да разбера защо ингелизите плачат на чужди гробища.... Чий гу й дирят в Киев ?

Пълно глупости! Русия си има заводи за чипове и прощесори "Байкал" много отдавна. Цикъла на производство е затворен и всички компоненти може да са руски. Иначе пропагандата с чипове от перални избива рибата.

А простотия и малоумие

Да не говорим, че подземните ѝ богатства обхващат цялата Менделеева таблица с всичките ѝ новооткрити и допълнени елементи.

Имат си запаси.

Битки са се печелили, и без чипове и високоточни оръжия, а арсенала на Русия е препълнен. Чиповете са с възможно двойна употреба. Какво пречи на някой да регистрира компания в Африка за производство на вентилатори за компютри и/или дънни платки и да си поръча 2, 3 тона чипове, процесори, и препродаде на руснаците? Това може да го прави най -обикновен инженер с работилница за ремонт на хардуер на телефони, компютри, самолети и коли с дистанционно управление и всичко дето може да намерите в Джъмбо. Една такава пратка има милиони чипове. Пари имаш ли всичко е възможно.

Странно защо това е новина? Защо да не произвежда? Всъщност аз не познавам производители на електроника. Всичко се поръчва от някъде и се събира. Даже интегралните схеми се поръчват защото нашите имат не много далновидна ценова политика.

Контрабанда. Русия винаги си е била такава държава, не може да го измисли, но може да го открадне

от всичко това се оказва, че липсата на безкритичност в самия запад води до стгнация на уменията му да произвежда идеи и да създава кадри, даже е възпрепятствано качествено усвояване на полезни за ситемата кадри напълнило се е с индииц не защото индиижите са полезни за системата им и за държавите, а защото системата и държавата им е безсилна срещу индиците, които са им пробили менталността и дори и да победят Русия запада е обречен, като такъв, какъвто се изживиява и е много по заплашен от Индия и Пакистан в момента от колкото от Китай или Русия, мо очевдно менталностаа в разузнаванията и във политически кръгове не е родила нищо ново като конецпция и като дефиниция за развитие, като дефиници за нова форма на лидерство и си карат на старите стеротипни проаганди и подходи и старите врагове си ги създават защото тези хора познават само този свят който могат да воюват само срещу Русия и само Русия им е пробелм, не защото им беше проблем, а защото главите им са ограничени и не биха имали какво да пишат в рапортите си , ако трябваше да се занимават с други концпеции

Браво на Русия. Може прави .Много отдавна те си правят чиповете.Гледайте Руска телевизия и ще разберете истината

Да, почвам да гледам хихи

И какво стана сега понеже от Април ни казваха, че ракетите свършили пък те не свършат за да не се разбере колко са им тъпи и разузнаванията и воените, ни обесняват, че не са свършили щото имали зпадни компоненти, ама ако нямали западни компоненти нямало да свършат. Някой в разузнаването и в пропаганда яко е нагушил кинти и премии за елементарна пропаганда, при това ебеше прочел от мен и обърнал в обратен знак. Аз обеснявах колко бързо им свършиха ракетите на Франция и Великобритания във война срещу Либия, и как им се смееше тогава един познат, че молели САЩ да се намеси, че иначе нямало да могат даже и Либия да победят. Сега същите кратуни побеждават Русия, даже им слагат нови нашивки и премии, тъпите им шефове издигат в кариерата тъпи подчинени. би трябвало това да е принципа на Питър, но уви не е принципа на питър, а е изцяло издънена среда за растеж и развитие

ама ако нямали западни компоненти нямало да свършат.= ама ако нямали западни компоненти щели да свършат.

Ко става с чиповете от пералните? Благодаря.

Чисто рекламна статия имаща за цел да ни покаже как без "запада" ние "неандерталците от изтока" не можем. Щото техните чипове са по-по-най- чипове.

Руски Су27 с руски чипове отпреди 30 години е по-маневрен от американски Ф35 и Ф16 блок 70 с тазгодишни чипове. Не, не ме разбирайте грешно, не казвам, че старите руски чипове са по-добри от новите американски. Обратното е, американските са много по-добри! Но чиповете не са някаква Светая Светих, има много други неща, моито са многократно по-важни.

За това пък ние в БГ си имаме БАН и правим велики научни открития за човечеството. Например в продължение на 6 години екип от 28 учени се занимаваше единствено и само с експеримента, който после се превърна в епохално откритие - "легнеш ли вечерта в леглото със сърбящо те дупе, сутринта се събуждаш с умирисан пръст".

Стига с тази проруска пропаганда!Още преди три месеца босът на британското разузнаване съобщи пред ВВС,че Русия вече нямала ракети и боеприпаси и приятели от които да вземе.Улсула пък преди два месеца се похвали,че след санкциите за внос на перални машини и хладилници Русия нямала вече чипове откъде да вземе за оръжейните си системи.Е,може да има малък проблем,че може да не им трябват западни полупроводници и чипове след като първи литнаха у космосу,но и това е пропаганда.Пръв е литнал барон Мюнхаузен.

Ню Йорк тайм ме кефят. Ракетата още не е оаднала, ама те и видели компонентите, че и датата на производство. Ама, чакайте, ракетата като удари, украинските власти затрупани и ранени ли спасяват или търсят компоненти?

Чак толкова ли чобани и неандерталски маймуни има на запад да вярва на някакви шарлатани "експерти" с кристални топки. За 10 дена не само са събрали останките на ракетата, не само са ги закарали до лаборатория, но и имат регистър на руските ракети коя кога се произвежда и са установили на коя дата е направена. На истинските експерти им трябва поне година за това. Но когато за публика имаш западни деграданти неандерталци и за десет дена го установяваш. Ебати ташака.

Кви па чипове се правят в запада всочко е Китай Индия Индонезия.

Работих във фирма, която произвеждаше машиностроителни изделия с високо качество. Имахме двама клиенти от Германия, които произвеждаха същите изделия. Поръчаха ни, като ги направим да им слагаме техните табелки. Ние им продавахме изделието за Х евро, защото те знаеха, че е българско, но го препродаваха за 8*Х, защото техните клиенти си мислеха, че е германско. Та тези компоненти са китайски, индийски, малайзийски или турски с етикети "Made in west". По-скоро западните оръжия са с източни компоненти.

Една жена каза на пазара ....

Руснаците са прости. Те не са се готвили 8г за този конфликт. Американците са много умни...усетиха се 3 месеца преди 24 Февруари.

нека произвежда...колкото повече произведени ракети- толкова повече гладни руски орки.ха.ха

.

Руснак и съвременни компоненти. като маймуна и полюлей. катери се ,докато си начеше крастата.

При схемотехниката всичко е известно отдавна.

За другите ППЕ отдавна се знаят схемите и технологиите и си ги произвеждат в Русия. Тъпите журналисти от къде да го знаят. Може да не са върхови в нанометрите, но при военните се иска надеждност.

Или вярват че от перални се правят ракети?

браво на Русия ! Със западните камъни по западните тикви !

ТОВА НЕ Е ДЕТСКА ИГРА!? НИКОЙ НЕ Е ЛУД НА ТАКИВА ОГРОМНИ И ВЛАСТНИ ДЛЪЖНОСТИ!? МОЖЕ ДА СА ИЗКУПИЛИ НА СКЛАД ЗА 100Г. НАПРЕД ИЛИ ДОКАТО ПОЧНАТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО!? НА НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА СВЪРШИ НАЙ-ВЕРОЯТНО, А КОЙТО Е НАПРЕД СЪС ТЕХНОЛОГИЙТЕ И ВОЕНАТА СИ МОЩ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-НАПРЕД ОТ ПРОТИВНИКА!? МИР И ОТСТЪПКИ СА ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ВАРИАНТ ЗА ВСИЧКО, ДАЖЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ХОРАТА :)

Страх, ми проверете дали са свършили. Лично.

какво се чудят все едно всички живеят на различни планети и запада не ползва нищо от русия

Че не ми идва на ума??

Верно ли не ти идва на ум?

уран например

Менделеевата таблица. И в двата варианта, хартиения, и натуралните и съставки.

трябва да имаш ум.

руски проститутки произвежда.. даже и мужици има.

Това, че Западът не използва, не означава, че Русия не произвежда. Санкциите на Запада срещу Русия не са от февруари, не са и от 2014-та, дори не са от 2917-та а от много по-рано. Петър I е поканил учени от други държави да работят в Русия. Такива са например математикът Леонард Ойлер и архитектът Бартоломео Растрели. Но други не са имали късмет. Минавайки на път за Петроград през Полша, са били арестувани и хвърлени в затвора. А например руснаците произвеждат най-добрите високопроходими машини на планетата. При чисто икономически отношения, целият запад щеше да бъде пълен с КАМАЗ, но реално няма нито един, въпреки безбройните му победи в Дакар.

"Американските" полупроводници също се правят в Китай, това не ви е 80те когато нещо се правеше в Америка

Едни и същи олигофрении до безкрай, ама офисния планктон лапа с пълна уста.

Русия прави ракети с части от запада ,а сащ правят самолети с части от Китай. Пак откриваме топлата вода.

Дали са от "запад"...

Самите руснаци когато купуват полупроводници от Китай им викат ''подделка'' и на практика са почти неизползваеми - горят като пуканки и с параметри в пъти по-зле от оригиналите. А оригиналите са от Европа и САЩ. Не е зле да провериш преди да дрънкаш идиотщини.

Някой още живее в 80те май.

Чиповете може да са сглобени в Китай, но архитектурата и по-важно - силиция идват от САЩ. Китай нямат технологии за пречистване на силиций до необходимата чистота.

Верно си селяк!