Коментари - "Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава | Днес.dir.bg

"Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава

Много страни в региона изглежда са завършили седмицата с по-дълбоко чувство на безпокойство

Обратно в новината

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава | Днес.dir.bg

Коментари

Новината може и да е стара, но не мога да сдържа суперлативи за перфектния и така безумно желан от мен интимно господин Президент на РФ! Гарантирам му щастие и наслада - физическа и емоционална - от интимното ми присъствие в живота му. Ще ми окаже ли тази чест? Една крачка ни дели от неизвестната все още за него но най-цена и единсвено имаща смисъл за нас сфера на живота, която само аз единсвено мога да му поднеса и осигуря. Гарантирам. Перфектен!

що копейки и центове са заработили тук

"Ню Йорк Таймс": Ние сме иддиоти и това ни се отдава

НЕ Путин а баидан където отиде е само разруха и кражби

Путин навлиза с гръм и трясък в зоните на влияние и интереси на Китай и скоро ще предизвика конфликт с Китай

ти да не мислиш, че Китай не знаят предварително за това? хахаха същото споразумение първо го подписаха с Китай

Защо му казват тези неща..?Та той е толкова прост и е много далече от всичко това ,което се казва в коментарите за него .Ако беше умен ,нямаше да нападне по толкова тъп начин съседна държава и да остави в калта телата на един милион млади европейци ,свои и чужди .Жал ми е ,както за младите украинци ,така и за младите руснаци ,че по такъв нелеп начин , намират смъртта си .В името на ,точно какво ,никой не знае ,но пък няма оправдание за това престъпление .

САЩ финансираха нацисти да избиват руски деца и жени цели 8 години - по местата, където са родени прадедите им. Това не беше желанието на Путин, а границата на възможната търпимост да избиват сънародници. Путин моли десетки пъти Запада да се намеси. Имаше подписани международни Мински споразумения, които не се спазиха, а гаратът Германия призна, че никога не са имли намерение да ги спазват - това е поругаването на международното право, от което тръгва останалото. Първото беше финансиране на убийствата и целенасоченото намерение за неспазване на международно споразумение. Ето това не ти казват по телевизията, въпреки че не го и отричат. Т.е. те манипулират, понеже телевизията ти е под контрола на посолството, чиято държава организира как да спре суровините на ЕС и да го изнуди да купува на тройни цени от САЩ. Зад всяка такава интрига има икономически смисъл, ако си чувал това. Русия има нужда от икономически силен ЕС, който да купува суровини и да продава технологични стоки. Това е интересът на Русия. Съвсем реално е точно така. САЩ имат интерес да орабят ЕС, да го направят подичнен, като му отрежат ресурсите на изгодни цени и го направят неконкурентоспособен, какъвто беше до скоро. При това да преместят голяма част от бизнеса на ЕС в САЩ, за да осигурят работни места там и да се плащат данъците там. Ето това се случва в момента и е в напреднала фаза. Заради тройните цени на газта от САЩ (а не от Русия, което беше целта на САЩ, както и взривяването на Северен поток) десетки мултимилиардни фирми се преместиха в САЩ с 'милата' помощ на Урсула фон дер Лайен. Последната е престъпничка по няколко параграфа, включително по принудителните ваксини, които бяха незаконно одбрени, насилствено поставяни чре отнемане на свободата и възможността за работа, а накрая, както се доказа, също и смъртносни повече от Ковид вируса. Рисия не е цвете за мирисане, но това не означава, че иска да нападне ЕС и че ЕС трябва да е роб. Сега светва ли ти лампичакта, или си идиот/идиотка.

Чели ли сте скоро по-заоблена отвсякъде и без собствена форма, но също и празна от съдържание статия? Аз не. САЩ по утвърдена традиция опитват да прехвърлят своите недъзи на друг. Но не успяват. Блинкън изтърка 10 чифта обувки да миткосва по всички възможни и невъзможни страни, за да им диктува и да ги вкарва в пъкления план на евреите, които го управляват в САЩ. Но Путин само с две посещения размест нещата в цял регион, Азия, и стана много сложно от това. Ми излиза, че Путин е по-ефективен от 10 политици на САЩ. А може и наистина да е толкова по-ефективен... Предстои да видим, но мисля вече виждаме. Дано ЕС успее да се откопчи от пипалата на еврейската пастмина, която с помощта на Урсила и цяла йерархия предатели изсмуква от ЕС по трилион годишно, че и отгоре. До скоро не можеше, а ЕС си имаше изгодни суровини! А ето че с въвличането в отдавна финансиранато от САЩ интрига в Украйна вече няма суровини и е напълно подчинена на САЩ. А САЩ какво правят с напълно подчинен субект? - ограбват го до шушка. Че и прекрасна реклама могат да направят при това, за да вярват глупаците колко е хубаво. Еврейски номера чували ли сте какво е? Да си враг на САЩ е лошо, но да си им приятел - е пагубно.

Да си приятел на САЩ значи да си приятел с евреи. Когато Кирчо Простото се договорил навремето с един вреин, съсед по бизнес, инвеститорът, който му давал пари за покупка на земя, му казал: Кирил, след като си стисна ръка с този евреин, преброи ли си след това колко пръсти ти истанаха на ръката? На Киро келеша му светлана лампичката. На следващия ден оня евреин вече бил купил възлов имот, който му запушвал проекта. Киро обаче лесно забрави този урок и се отдаде на посолството за сметка на България. Макар вискчи вече да трабява да знаем, че САЩ се управляват от евреи и изпълняват еврейски план. Това е реалността, в която ни набутаха Урсула, Шолц, Киро и т.н.

"Много страни в региона изглежда са завършили седмицата с по-дълбоко чувство на безпокойство", много много колко много, най-много 2 - Южна Корея и Япония

да руши? що кво стана? да не бомбардирал С.Корея и Виетнам?

Има бъдеще за света и то е благодарение на Владимир Владимирович, колкото и да не ви се ще и да лаете със задниците си. Има ли поне една причина да си евроатлантик, ако не живееш в Америка и Западна Европа?

заедно с турците, шибахмче блядавете голям бой ...и сега ше ги шибаме - при одеса !

ПуТкин Късокраков Нагазирков

Брау е гений - велик си! Шъ има някуй цент, бонус. А?

Ша има колкото да платим за една руска шаврантия.

Малайзия и Тайланд Влизат в БРИКС. Комбинирано икономика за над 1 трилион долара. Дедоларизация. Яко Перемога за неокон/неолиб фашистите. Стратегически Китай си подсигури прохода по който му минава петрола. Пърото нещо, което щяха да направят краварите е да праснат блокада там. Са ще си блокират тиквите прости и малоумни. Путин и Си играят глобална стратегия. САЩ и ЕССР се унищожават в името на шепа производители на оръжия и Давоските милиардери.

нали... "Мога да действам по начин, който да затрудни това, което се опитвате да контролирате"... ми кой ви е крив, бе, доведохте нещата до там че Путин буквално беше принуден да поведе тези дето не щат да бъдат роби, то и затова половината свят пак взе да се примъква към Русия, за вас може и да е лоша но за подтисканите лъскавия образ на стария СССР, първи признал много от колониите ви за независими държави, пак взе да изгрява; като противовес на сащисаната политика на тотален контрол)

Щях да коментирам нещо ,ама видях, че то тука само руска тролска педерастка гмеж и се отказах...

Гей сбирка ли се връщаш?

Към светлото евроатлантическо бъдеще пълно с педофили, педали, лизбийки, третополови, ваксинации, синтетично месенце, брашно от хлебарки, демократични самоубийства, въртене на педали за производство на ток. Идиот.

По данни на СЗО ,Рассия е на първо място в света по болни от СПИН.Доколкото знам болестта на пиирасити.

Многу сми,гладни сми

Путин изигра запада така, както Рейгън - СССР през Студената война! Той укрепва връзките със своите съюзници. Споразумението със Северна Корея вече е официален пакт. Руснаците предоставят ядрени технологии на Северна Корея от известно време. Путин работи, за да помогне на Северна Корея да избегне санкциите и това е голям проблем за запада. Путин разигра китайската карта срещу САЩ, точно както Никсън я разигра през 1972 г. И след като го направи, той успя да стабилизира икономиката си и да намери алтернатива на системата SWIFT. Сега те работят със саудитците, за да гарантират, че доларът ще престане да бъде основната валута за всички глобални енергийни транзакции. Никой не говори за това, защото Русия играе ефективно картите си. Цяло поколение от мъжкото население на Украйна ще загине на фронта, олицетворявайки налудничавата идея на американските неолиберали да свалят Путин, използвайки проекта на Бандера по границите на Русия като таран. В момента Западът продължава да вярва, че по някакво чудо, използвайки Украйна като крепост, като точка на скъсване с Русия, те ще унищожат Русия и ще се отърват от Путин. Това е лудост, няма как да стане.

Аххаааа... Абе неграмотен дъртак, язък ти че си ял 30 години хляба на американците. Ти си бил си и си останал див комунистически цървул. Никсън си бил изиграл добре картите, смеееех. Затова сигурно остава в историята като единствения американски президент принуден да подаде оставка заради далаверите си. Но дори и той в сравнение с това кагебейско говно, ботоксния шебек е несравним като политическа величина. И да, по едно нещо са сравними, това което донесе на Нискън виетнамската война, това я чака и бункерната маймуна. :-)))))))))))))

Най-обичам "Ню Йорк Таймс" да ми обяснява детайлно как Путин руши нещо и колко и какво е чувството на безпокойство на азиатците. Няма манипулация, пропаганда, дезинформация, всичко е чиста истина и журналистика. Дори безсмислиците, кръстени от народа с новата българска дума "нонсенс", отразяваща развитието на езика в новата реалност.

Аз затуй чита само ,,Камсамольская правда,,Вярна инфурмация,от извора.

Някой ревнува, че е не е поканен на сватбата! Когато вадеха мечката от хралупата, не мислиха, а сега нареждат като платени оплаквачки! Путин си гони неговите интереси, доказа на всички, че се справя отлично, не е нарушил нито една международна спогодба, включително и тези, касаещи Северна Корея, за това и ООН проглушително мълчи. Северна Корея има нужда от полигона в Украйна за да си тества ракетите в реална обстановка, за да внесе в тях съответните корекции. Къде другаде ще намери по-добри условия от там, тя да не са препикани, че да не възползват от предоставената им възможност. Всички други могат, само те не. Така не става.

А по руската телевизия даваха малките 4 годишни корейски сладурчета които махаха със флагчета и балончета и ги питат от къде е Путин и те казаха Русия на чист руски, въпреки че са такива малки. Овен това като видят че ги снимат с камерата и сами почват да махат със флагчетата и балончетата. Беше много яко защото тези деца са почти бебета и са много сладки и умни. Явно децата в социализма са много по-умни от децата в капитализма и това не е комунистическа пропаганда както ни разправят сега за всички хубави неща свързани със социализма. Тия сега ни разправят само глупости за оръжие и конфликти, при положение че сега Русия ще снабди Севрна Корея със хранителни продукти и петрол за да могат хората да живеят нормално, и точно против това недоволстват САЩ като казват че се нарушавали санкциите на ООН. За мръсните капиталисти хората в комунизма трябва да са зле и да нямат какво да ядат, за да не научат дебилите от капиталистическите държави колко хубаво се живее в социализма и да поискат и та да живеят така. Тия стачки и безредици във Франция на жълтите жилетки бяха точно за това че им отнемат социални придобивки които капиталистите им бяха дали по времето на СССР, за да не е такава фрапираща разликата между капитализма и социализма. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Алоооо, който е включил УайФая в лечебното заведение, чийто директор е д-р Цветеслава Гълбова, немедлено да го изключи. :-)))))))))

Браво Вова, голям огън запали под гъза на янките! Сега се чудят Лаос ли да привлекат на своя страна или Бирма, Най-добре е да опитат със свирепите непалски ГУРКИ - покорни слуги на британската корона. За слава на българските войници нека кажем, че по време на ПСВ в Македония сме пленили цели ТРИ гурки, които по дипломатически път бързо, бързо са били освободени. ДРУГИ ПЛЕНЕНИ ГУРКИ ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА !!!!!!

Да утрепват оня КРАДЕЦ- евреина Зеленски и да СВЪРШВА тая война.... Евреина обикаля по цяла свят да ЛЪЖЕ че СЛЕД като руснаците си върнат Украйна, щели да нападнат и тяхната държава... Зеленски може да го сравним с оня цар на Персия, Дарий Трети( 3)... За да си ВЪРНАТ Украйна, руснаците трябва да ХВАНАТ или утрепят тоя Зеленски ( Дарий трети), както Александър Велики е завзел Персия...

че путьо се разходи из азия ...сиреч из владенията на чайна ...под нейният нос ! . сега вече оризояда ше разбере, че май е по-добре да бъде с "омразният запад" вместо с лудата, побъркана просия, която преди 100 г му открадна и на него земя ! . очаквам скоро да има дистанциране на чайна от просия ! . дефакто просия има само два истински съюзника - картофеният фюрер и лоената топка! иран - не е много сигурно че ще продължи конфликта със запада, за китай пък - хептен ! . в едни момент ще стане така, че ....всички ще са против лудата просия !

Путин ви разруши джендърските дупенца и това много му се отдава да.

Бункерният ботоксен шебек, като всяка подивяла маймуна естествено, че наи-присъщо на природата ѝ е да руши. Но от ходенето при Литълрокетмена, се видя, че ако имаше нещо разрушително, то това беше отношението към него. Лоената топка получи втори Аурус, гордостта на руския автопром, а в отговор като подарък за ботоксния имаше две сабаки . А след хъкане-мъкането и храченето му във виетнамската жега, му беше теглен един шут по осрания гъз и на другия ден имаше официално изявление от виетнамското правителство в което се казваше, че САЩ са основния икономически и стратегически партньор на Виетнам. ....Та въпросът е какво точно е поломила подивялата ботоксна маймуна, а? :-))))))))))))

Хем бункерен, с намек, че много се страхува и стои само в бункера, хем ходи по света - я се определи, че много ти е шизофренична мисълта.

Таваришч, ти със сигурност си див селянин от Каспичан, за когото светът започва със Северна Корея и свършва с Виетнам. :-)))))))))))

Кой ходи по света? Че той да не един,бе овчо?Ти кьорав ли си????

А, американците в Сири, Либия, Афганистан и куп други кътчета по света градят ли, градят...

Да повикаме на помощ класика... "Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното. Смешен плач!"

Щом щатска медия така пише ще да е много достоверна информацията. Най-добрите познавачи на чувството на безпокойство на азиатците.

Вярно е ,че Путин умее да руши,ще капичне най-после Империята на Злото създадена през 1917 година.

значи, според японеца, Русия нарушава договорите, всички останали начело със ....... ги спазват стриктно ........ ти да видиш, не бях го забелязала до сега, остаря се вече.

защото Китай започва да го отебава и побеснелия маниак вече няма пред кого да се прави на велик избра кимчо, ама той бързо го сложи на място с шут от заседателната зала а бедния Вова след това и аурус му подари срам и резил

Великите краварски медии дрънкат простотии? Така ли, мило мишленце? Ма голям логик излезе ти бе, направо роден сорос гео-политик.

лелеее много си прост и тъп!Руснаци и китайци и корейци изграждат много страшна армия глупако,сега и виетнамските мъници се присъединяват към тях и америка хич не е щастлива!А японците са им сърбали попарата не много отдавна!

100 милиарда с въшливата русия - три милиарда къде тогава са тръгнали бедните руски въшльовци някой ще ми обясни ли

ей, ако сложиш ощр 2-3 нули направо оборота от Виетнам ще им покрие половината външен дълг на краварите... кретен

и реши да си пробва късмета в северна корея ама видяхте ли колко унизително севернокорейците изгониха цялата руска делегация от заседателната зала много се изкефих, честно вие не ли радвате, когато рашистите ги слагат на място с шут в мордата

такъв срам не бях виждал, честно на маймуни ги направиха бедните руснаци, тръгнали света да завладяват един кимчо се гаври с тях, както си иска срам

мноо ме кефиш с Кимчето....побъркайте американците! накарайте да ви се молят за милост!

Глупости, китайските оръжия ще минават през Северна Корея.

По-важно е на чий соросчутури ще се паркират. Не мислиш ли, мило мишленце?

Американския и западния фашщизъм трябва да бъде изкоренен до девето коляно.....Слава на Путин!

Възхищавам се на Путин...за мен той е олицетворението на мира в света....СЛАВА НА РУСИЯ!

Путин ръчка осилото, а после копейките ще квичите на умряло когато НАТО изпепели Руспия.

Разрушителите на света. Не са във война има няма няколко години от съществуването си. Ма добре им го нахака Путин, свитки им излизат. ХАХАХАХ

Днес, 23 юни 2024 г. Украйна обстреля плаж край Севастопол с натовски ракети АТАКМС. Ранени над 120 човека, убити трима, от които 2- и 10-годишно деца. От ранените 27 деца, в тежко състояние се намират седем. Толкова за Путин.........

Слава Кокаине. Слава. Нема такава държава като Окрайната.

Знае да работи с АТАКМС, ХАЙМАРС, СТОРМ ШАДОУ, СКАЛП? Брех тия укри бе, много умни ще излезат. За две години са минали обучението от минимум 5, което е необходимо да се настройват тия ракети. Пък явно и сателити имат да ги насочват. Баси мамата, тия верно са най-големите бе.

Черно море са изкопали, та един ХАЙМЪРС ще им се опре!

И какво каза с това бе? Или просто реши да докажеш в мрежата колко ти умствения потенциал? Разбрахме,че е по нищожен от този на амеба...

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава | Днес.dir.bg

"Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава

Много страни в региона изглежда са завършили седмицата с по-дълбоко чувство на безпокойство

Обратно в новината

Коментари - "Ню Йорк Таймс": Путин отиде в Азия да руши и това му се удава | Днес.dir.bg

Коментари

Новината може и да е стара, но не мога да сдържа суперлативи за перфектния и така безумно желан от мен интимно господин Президент на РФ! Гарантирам му щастие и наслада - физическа и емоционална - от интимното ми присъствие в живота му. Ще ми окаже ли тази чест? Една крачка ни дели от неизвестната все още за него но най-цена и единсвено имаща смисъл за нас сфера на живота, която само аз единсвено мога да му поднеса и осигуря. Гарантирам. Перфектен!

що копейки и центове са заработили тук

"Ню Йорк Таймс": Ние сме иддиоти и това ни се отдава

НЕ Путин а баидан където отиде е само разруха и кражби

Путин навлиза с гръм и трясък в зоните на влияние и интереси на Китай и скоро ще предизвика конфликт с Китай

ти да не мислиш, че Китай не знаят предварително за това? хахаха същото споразумение първо го подписаха с Китай

Защо му казват тези неща..?Та той е толкова прост и е много далече от всичко това ,което се казва в коментарите за него .Ако беше умен ,нямаше да нападне по толкова тъп начин съседна държава и да остави в калта телата на един милион млади европейци ,свои и чужди .Жал ми е ,както за младите украинци ,така и за младите руснаци ,че по такъв нелеп начин , намират смъртта си .В името на ,точно какво ,никой не знае ,но пък няма оправдание за това престъпление .

САЩ финансираха нацисти да избиват руски деца и жени цели 8 години - по местата, където са родени прадедите им. Това не беше желанието на Путин, а границата на възможната търпимост да избиват сънародници. Путин моли десетки пъти Запада да се намеси. Имаше подписани международни Мински споразумения, които не се спазиха, а гаратът Германия призна, че никога не са имли намерение да ги спазват - това е поругаването на международното право, от което тръгва останалото. Първото беше финансиране на убийствата и целенасоченото намерение за неспазване на международно споразумение. Ето това не ти казват по телевизията, въпреки че не го и отричат. Т.е. те манипулират, понеже телевизията ти е под контрола на посолството, чиято държава организира как да спре суровините на ЕС и да го изнуди да купува на тройни цени от САЩ. Зад всяка такава интрига има икономически смисъл, ако си чувал това. Русия има нужда от икономически силен ЕС, който да купува суровини и да продава технологични стоки. Това е интересът на Русия. Съвсем реално е точно така. САЩ имат интерес да орабят ЕС, да го направят подичнен, като му отрежат ресурсите на изгодни цени и го направят неконкурентоспособен, какъвто беше до скоро. При това да преместят голяма част от бизнеса на ЕС в САЩ, за да осигурят работни места там и да се плащат данъците там. Ето това се случва в момента и е в напреднала фаза. Заради тройните цени на газта от САЩ (а не от Русия, което беше целта на САЩ, както и взривяването на Северен поток) десетки мултимилиардни фирми се преместиха в САЩ с 'милата' помощ на Урсула фон дер Лайен. Последната е престъпничка по няколко параграфа, включително по принудителните ваксини, които бяха незаконно одбрени, насилствено поставяни чре отнемане на свободата и възможността за работа, а накрая, както се доказа, също и смъртносни повече от Ковид вируса. Рисия не е цвете за мирисане, но това не означава, че иска да нападне ЕС и че ЕС трябва да е роб. Сега светва ли ти лампичакта, или си идиот/идиотка.

Чели ли сте скоро по-заоблена отвсякъде и без собствена форма, но също и празна от съдържание статия? Аз не. САЩ по утвърдена традиция опитват да прехвърлят своите недъзи на друг. Но не успяват. Блинкън изтърка 10 чифта обувки да миткосва по всички възможни и невъзможни страни, за да им диктува и да ги вкарва в пъкления план на евреите, които го управляват в САЩ. Но Путин само с две посещения размест нещата в цял регион, Азия, и стана много сложно от това. Ми излиза, че Путин е по-ефективен от 10 политици на САЩ. А може и наистина да е толкова по-ефективен... Предстои да видим, но мисля вече виждаме. Дано ЕС успее да се откопчи от пипалата на еврейската пастмина, която с помощта на Урсила и цяла йерархия предатели изсмуква от ЕС по трилион годишно, че и отгоре. До скоро не можеше, а ЕС си имаше изгодни суровини! А ето че с въвличането в отдавна финансиранато от САЩ интрига в Украйна вече няма суровини и е напълно подчинена на САЩ. А САЩ какво правят с напълно подчинен субект? - ограбват го до шушка. Че и прекрасна реклама могат да направят при това, за да вярват глупаците колко е хубаво. Еврейски номера чували ли сте какво е? Да си враг на САЩ е лошо, но да си им приятел - е пагубно.

Да си приятел на САЩ значи да си приятел с евреи. Когато Кирчо Простото се договорил навремето с един вреин, съсед по бизнес, инвеститорът, който му давал пари за покупка на земя, му казал: Кирил, след като си стисна ръка с този евреин, преброи ли си след това колко пръсти ти истанаха на ръката? На Киро келеша му светлана лампичката. На следващия ден оня евреин вече бил купил възлов имот, който му запушвал проекта. Киро обаче лесно забрави този урок и се отдаде на посолството за сметка на България. Макар вискчи вече да трабява да знаем, че САЩ се управляват от евреи и изпълняват еврейски план. Това е реалността, в която ни набутаха Урсула, Шолц, Киро и т.н.

"Много страни в региона изглежда са завършили седмицата с по-дълбоко чувство на безпокойство", много много колко много, най-много 2 - Южна Корея и Япония

да руши? що кво стана? да не бомбардирал С.Корея и Виетнам?

Има бъдеще за света и то е благодарение на Владимир Владимирович, колкото и да не ви се ще и да лаете със задниците си. Има ли поне една причина да си евроатлантик, ако не живееш в Америка и Западна Европа?

заедно с турците, шибахмче блядавете голям бой ...и сега ше ги шибаме - при одеса !

ПуТкин Късокраков Нагазирков

Брау е гений - велик си! Шъ има някуй цент, бонус. А?

Ша има колкото да платим за една руска шаврантия.

Малайзия и Тайланд Влизат в БРИКС. Комбинирано икономика за над 1 трилион долара. Дедоларизация. Яко Перемога за неокон/неолиб фашистите. Стратегически Китай си подсигури прохода по който му минава петрола. Пърото нещо, което щяха да направят краварите е да праснат блокада там. Са ще си блокират тиквите прости и малоумни. Путин и Си играят глобална стратегия. САЩ и ЕССР се унищожават в името на шепа производители на оръжия и Давоските милиардери.

нали... "Мога да действам по начин, който да затрудни това, което се опитвате да контролирате"... ми кой ви е крив, бе, доведохте нещата до там че Путин буквално беше принуден да поведе тези дето не щат да бъдат роби, то и затова половината свят пак взе да се примъква към Русия, за вас може и да е лоша но за подтисканите лъскавия образ на стария СССР, първи признал много от колониите ви за независими държави, пак взе да изгрява; като противовес на сащисаната политика на тотален контрол)

Щях да коментирам нещо ,ама видях, че то тука само руска тролска педерастка гмеж и се отказах...

Гей сбирка ли се връщаш?

Към светлото евроатлантическо бъдеще пълно с педофили, педали, лизбийки, третополови, ваксинации, синтетично месенце, брашно от хлебарки, демократични самоубийства, въртене на педали за производство на ток. Идиот.

По данни на СЗО ,Рассия е на първо място в света по болни от СПИН.Доколкото знам болестта на пиирасити.

Многу сми,гладни сми

Путин изигра запада така, както Рейгън - СССР през Студената война! Той укрепва връзките със своите съюзници. Споразумението със Северна Корея вече е официален пакт. Руснаците предоставят ядрени технологии на Северна Корея от известно време. Путин работи, за да помогне на Северна Корея да избегне санкциите и това е голям проблем за запада. Путин разигра китайската карта срещу САЩ, точно както Никсън я разигра през 1972 г. И след като го направи, той успя да стабилизира икономиката си и да намери алтернатива на системата SWIFT. Сега те работят със саудитците, за да гарантират, че доларът ще престане да бъде основната валута за всички глобални енергийни транзакции. Никой не говори за това, защото Русия играе ефективно картите си. Цяло поколение от мъжкото население на Украйна ще загине на фронта, олицетворявайки налудничавата идея на американските неолиберали да свалят Путин, използвайки проекта на Бандера по границите на Русия като таран. В момента Западът продължава да вярва, че по някакво чудо, използвайки Украйна като крепост, като точка на скъсване с Русия, те ще унищожат Русия и ще се отърват от Путин. Това е лудост, няма как да стане.

Аххаааа... Абе неграмотен дъртак, язък ти че си ял 30 години хляба на американците. Ти си бил си и си останал див комунистически цървул. Никсън си бил изиграл добре картите, смеееех. Затова сигурно остава в историята като единствения американски президент принуден да подаде оставка заради далаверите си. Но дори и той в сравнение с това кагебейско говно, ботоксния шебек е несравним като политическа величина. И да, по едно нещо са сравними, това което донесе на Нискън виетнамската война, това я чака и бункерната маймуна. :-)))))))))))))

Най-обичам "Ню Йорк Таймс" да ми обяснява детайлно как Путин руши нещо и колко и какво е чувството на безпокойство на азиатците. Няма манипулация, пропаганда, дезинформация, всичко е чиста истина и журналистика. Дори безсмислиците, кръстени от народа с новата българска дума "нонсенс", отразяваща развитието на езика в новата реалност.

Аз затуй чита само ,,Камсамольская правда,,Вярна инфурмация,от извора.

Някой ревнува, че е не е поканен на сватбата! Когато вадеха мечката от хралупата, не мислиха, а сега нареждат като платени оплаквачки! Путин си гони неговите интереси, доказа на всички, че се справя отлично, не е нарушил нито една международна спогодба, включително и тези, касаещи Северна Корея, за това и ООН проглушително мълчи. Северна Корея има нужда от полигона в Украйна за да си тества ракетите в реална обстановка, за да внесе в тях съответните корекции. Къде другаде ще намери по-добри условия от там, тя да не са препикани, че да не възползват от предоставената им възможност. Всички други могат, само те не. Така не става.

А по руската телевизия даваха малките 4 годишни корейски сладурчета които махаха със флагчета и балончета и ги питат от къде е Путин и те казаха Русия на чист руски, въпреки че са такива малки. Овен това като видят че ги снимат с камерата и сами почват да махат със флагчетата и балончетата. Беше много яко защото тези деца са почти бебета и са много сладки и умни. Явно децата в социализма са много по-умни от децата в капитализма и това не е комунистическа пропаганда както ни разправят сега за всички хубави неща свързани със социализма. Тия сега ни разправят само глупости за оръжие и конфликти, при положение че сега Русия ще снабди Севрна Корея със хранителни продукти и петрол за да могат хората да живеят нормално, и точно против това недоволстват САЩ като казват че се нарушавали санкциите на ООН. За мръсните капиталисти хората в комунизма трябва да са зле и да нямат какво да ядат, за да не научат дебилите от капиталистическите държави колко хубаво се живее в социализма и да поискат и та да живеят така. Тия стачки и безредици във Франция на жълтите жилетки бяха точно за това че им отнемат социални придобивки които капиталистите им бяха дали по времето на СССР, за да не е такава фрапираща разликата между капитализма и социализма. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Алоооо, който е включил УайФая в лечебното заведение, чийто директор е д-р Цветеслава Гълбова, немедлено да го изключи. :-)))))))))

Браво Вова, голям огън запали под гъза на янките! Сега се чудят Лаос ли да привлекат на своя страна или Бирма, Най-добре е да опитат със свирепите непалски ГУРКИ - покорни слуги на британската корона. За слава на българските войници нека кажем, че по време на ПСВ в Македония сме пленили цели ТРИ гурки, които по дипломатически път бързо, бързо са били освободени. ДРУГИ ПЛЕНЕНИ ГУРКИ ИСТОРИЯТА НЕ ПОЗНАВА !!!!!!

Да утрепват оня КРАДЕЦ- евреина Зеленски и да СВЪРШВА тая война.... Евреина обикаля по цяла свят да ЛЪЖЕ че СЛЕД като руснаците си върнат Украйна, щели да нападнат и тяхната държава... Зеленски може да го сравним с оня цар на Персия, Дарий Трети( 3)... За да си ВЪРНАТ Украйна, руснаците трябва да ХВАНАТ или утрепят тоя Зеленски ( Дарий трети), както Александър Велики е завзел Персия...

че путьо се разходи из азия ...сиреч из владенията на чайна ...под нейният нос ! . сега вече оризояда ше разбере, че май е по-добре да бъде с "омразният запад" вместо с лудата, побъркана просия, която преди 100 г му открадна и на него земя ! . очаквам скоро да има дистанциране на чайна от просия ! . дефакто просия има само два истински съюзника - картофеният фюрер и лоената топка! иран - не е много сигурно че ще продължи конфликта със запада, за китай пък - хептен ! . в едни момент ще стане така, че ....всички ще са против лудата просия !

Путин ви разруши джендърските дупенца и това много му се отдава да.

Бункерният ботоксен шебек, като всяка подивяла маймуна естествено, че наи-присъщо на природата ѝ е да руши. Но от ходенето при Литълрокетмена, се видя, че ако имаше нещо разрушително, то това беше отношението към него. Лоената топка получи втори Аурус, гордостта на руския автопром, а в отговор като подарък за ботоксния имаше две сабаки . А след хъкане-мъкането и храченето му във виетнамската жега, му беше теглен един шут по осрания гъз и на другия ден имаше официално изявление от виетнамското правителство в което се казваше, че САЩ са основния икономически и стратегически партньор на Виетнам. ....Та въпросът е какво точно е поломила подивялата ботоксна маймуна, а? :-))))))))))))

Хем бункерен, с намек, че много се страхува и стои само в бункера, хем ходи по света - я се определи, че много ти е шизофренична мисълта.

Таваришч, ти със сигурност си див селянин от Каспичан, за когото светът започва със Северна Корея и свършва с Виетнам. :-)))))))))))

Кой ходи по света? Че той да не един,бе овчо?Ти кьорав ли си????

А, американците в Сири, Либия, Афганистан и куп други кътчета по света градят ли, градят...

Да повикаме на помощ класика... "Цял свят оплака Париж, цял свят прокле комунистите, и нашата бедна журналистика и тя не остана надире, и тя заплака за бездушното и прокле разумното. Смешен плач!"

Щом щатска медия така пише ще да е много достоверна информацията. Най-добрите познавачи на чувството на безпокойство на азиатците.

Вярно е ,че Путин умее да руши,ще капичне най-после Империята на Злото създадена през 1917 година.

значи, според японеца, Русия нарушава договорите, всички останали начело със ....... ги спазват стриктно ........ ти да видиш, не бях го забелязала до сега, остаря се вече.

защото Китай започва да го отебава и побеснелия маниак вече няма пред кого да се прави на велик избра кимчо, ама той бързо го сложи на място с шут от заседателната зала а бедния Вова след това и аурус му подари срам и резил

Великите краварски медии дрънкат простотии? Така ли, мило мишленце? Ма голям логик излезе ти бе, направо роден сорос гео-политик.

лелеее много си прост и тъп!Руснаци и китайци и корейци изграждат много страшна армия глупако,сега и виетнамските мъници се присъединяват към тях и америка хич не е щастлива!А японците са им сърбали попарата не много отдавна!

100 милиарда с въшливата русия - три милиарда къде тогава са тръгнали бедните руски въшльовци някой ще ми обясни ли

ей, ако сложиш ощр 2-3 нули направо оборота от Виетнам ще им покрие половината външен дълг на краварите... кретен

и реши да си пробва късмета в северна корея ама видяхте ли колко унизително севернокорейците изгониха цялата руска делегация от заседателната зала много се изкефих, честно вие не ли радвате, когато рашистите ги слагат на място с шут в мордата

такъв срам не бях виждал, честно на маймуни ги направиха бедните руснаци, тръгнали света да завладяват един кимчо се гаври с тях, както си иска срам

мноо ме кефиш с Кимчето....побъркайте американците! накарайте да ви се молят за милост!

Глупости, китайските оръжия ще минават през Северна Корея.

По-важно е на чий соросчутури ще се паркират. Не мислиш ли, мило мишленце?

Американския и западния фашщизъм трябва да бъде изкоренен до девето коляно.....Слава на Путин!

Възхищавам се на Путин...за мен той е олицетворението на мира в света....СЛАВА НА РУСИЯ!

Путин ръчка осилото, а после копейките ще квичите на умряло когато НАТО изпепели Руспия.

Разрушителите на света. Не са във война има няма няколко години от съществуването си. Ма добре им го нахака Путин, свитки им излизат. ХАХАХАХ

Днес, 23 юни 2024 г. Украйна обстреля плаж край Севастопол с натовски ракети АТАКМС. Ранени над 120 човека, убити трима, от които 2- и 10-годишно деца. От ранените 27 деца, в тежко състояние се намират седем. Толкова за Путин.........

Слава Кокаине. Слава. Нема такава държава като Окрайната.

Знае да работи с АТАКМС, ХАЙМАРС, СТОРМ ШАДОУ, СКАЛП? Брех тия укри бе, много умни ще излезат. За две години са минали обучението от минимум 5, което е необходимо да се настройват тия ракети. Пък явно и сателити имат да ги насочват. Баси мамата, тия верно са най-големите бе.

Черно море са изкопали, та един ХАЙМЪРС ще им се опре!

И какво каза с това бе? Или просто реши да докажеш в мрежата колко ти умствения потенциал? Разбрахме,че е по нищожен от този на амеба...