Няма "ВОЛТ" в проекта на Кирил Петков и Асен Василев

Настимир Ананиев от партия ВОЛТ пред подкаста "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.

сорос ли са?

Обикновени мухльовци

В последно време редовно има публикации с разни маловажни събития и скандалчета около тази еврокомунистическа партия която иначе има електорат от под 2000 души и не би трябвало да ни занимават с нея. На мен ми изглежда като маркетингова кампания да си вдигнат рейтинга като сигурно пускат по някоя пара на журналистите да пишат за тях. Гьобелсови похвати. Повтарят повтарят повтарят, та белкем излъжат някого.

Тия от Енергото ли са?

Този плазмодий, настето, пак остана извън каруцата. Навсякъде се тика и накрая пръв си тръгва в преследване на нов "проект". Жалка пача с мъжки полови белези.

Тук предимно гербаджийски простотии. Защо ли ?

Поредния политически пу мияр...

Проекта на Успелите Тарикати в Канада и Англия (ПУТКА) с лидери менте харварджията канадец и спекуланта съден в Англия за измама е всъщност проект на Мунчо и неговите ДС съветници и цели да отлее електорат от БСП и другите партии и след това да бъде яхнат от селския хитрец за да стане президент и генерал губернатор на Задунайската Губерния на Путкин.

Аз ще гласувам за новите месии Асенчо и Кирето. А вие?

Деси меси, Радев носи.

За каква политическа нормалност става дума? За това, че се величаят хора без морал и се представят за "супер" успешни политици!? А, какви са те всъщност: Кирил Петков - лъжец и неспазващ Конституцията на РБългария Асен Василев - международен мошеник Румен Спецов - финансов мошеник, а новият финансов министър на Радев с отнет лиценз, за финансови злоупотреби! За каква нормалност, за какъв морал, за каква промяна става дума изобщо!?

безмоторно падане, без батерии и без пилот.

Двамата хомосексуални бивши министри са водили преговори с фирма Ампер и Ват.

Партия ДИМНС (Да изпратим Мунчо на село) води убедително в социологическите проучвания. Да ги подкрепим!

Тези са пълни лаици!

"Средна европейска класа" сменя лидера в очакване на разговор с Кирил Петков.

Сега всякакви нечувани патрийки ще се опитат да вегетират върху шмекерите Кокорчо и Ментата!

влюбените гълъбчета да си кръстят проекта ПП/...................................../

А тъпкача им Спецов що го няма в цялата схема?

Зает е събира невъзвращаеми вземания на НАП! Толкоз е зает, че е забравил за своите 1,5 милиона лв, към нап!

малоумници защо не се присламчат към Партията на български жени на Весела Драганова както направи дедето Мадридски ... ха ха ха ... та и като него да им за последно ? Ако съществува още тази партийка де .

Настимир is nasty!

В тази нова формация, Не някакъв си волт им трябва, а Спецов, като средство за успеха им!

Със волт или ампер, или без тях все си е тая. Една толкова мижава и дребна организациика, не би оказала Никакво влияние! Виж ако си купят някоя по сериозна партия, то би било добра инвестиция в бъдещето им!

Все още никой не е издигнал Радев за нов президентски мандат. Явно това ще направи партията на лъжеца и крадеца, като по този начин ще си помогнат взаимно и ще съберат гласовете на максимален брой абдали. Предстои да я напазаруват - вече я подготвят, тази на уж "средната класа" . БСП ще гласуват за Радев по руска линия и то задължително. ИТН на Чалгаря вече заявиха, че ще гласуват за Радев. Отровните, Мамаята, Израждане, Дай България, всички ще подкрепят Мунчо. По този начин печелят максимално и Радев, и педеразите (крадеца и лъжеца) - Мунчо втори мандат, а пееразите значително присъствие в парламента и министерски постове в следващото правителство. Ше им позволим ли?

Този народ е пълен с дебили и не заслужава да живее добре.

Той Радев, не му трябва някой да го издига, като размаха пенсионерски юмрук и въпросите се решават! Дори не говори, освен ако не е на Шипка!

ГЕРБ никога няма да подкрепят крадлив безроден масон!

Новата партия се казва "Подмяната на Прокопиев"

А "ВАТ" има ли? Или "АМПЕР"? Поне някой "ОМ"?

За тях важи Който не знае закона на ома, да си ходи у дома!

Лява политика с десни методи. Нещо като десни педали с лява резба.

Лява ръка десен джоб. Това ще е накрая.

Срам за народа . Да се остави след мутрата да го крадат педалите.

Ще го търсите Боко ма ще е късно!

“На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: „Богат е“, казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, …” Особено силно важи за сега. Когато излезем от това състояние, можем да претендираме, че сме свободен народ, който ще направи една правова, демократична държава.

В БГ няма истински десни . ДБ са сбирщайн от ДС+БКП агенти омешани с техните деца и внуци. Прикрити комунисти, сър! И чат-пат някой либераст и джендър. А уж десния избирател е умен.

Ляв

колкото и да ги рекламирате, след изборите никой няма и да чуе за тия двамката!

В тази страна всеки българин си има партия. И всяка партия минала 1%се храни от нас. Богатите страни са с по 2-4 партии а ние храним стотина. И на изборите вместо да се лутаме за коя партия да гласуваме вариантите спадат до тези бройки. Видяхме че много партиен парламент правителство няма.

Несереиозна работа. Някакви келеши дето назначават престъпник за шеф на НАП, джапат през конституцията и нямат нито една отговорна работа зад гърба си, която не е завършила с осъдителна присъда или споразумение с жалбоподателите ще ми регистрират партия от днес за утре и някакви пълни идиоти ... явно около 10% от българското население вече са готови да гласуват.

Няма "Волт" в проекта на харвардските, има много "Дъга"!

Насти е умнокрасив с огромно присъствие и влияние.Ще глаДувам за него!

Очаква се повата на парии Ампер и ОМ.

Борисов го е страх да се яви срещу Радев и само се усуква с разни оправдания спуснати от Севда Гешев ТВ

Защо толкова държите да показвате на всички че пишете коментари по поръчка?

Един подобен на мошеника и канадеца беше казал пред скрита камера. Като се знам що за стока съм, направо ме страх да си помисля що за хора са тези, които гласуваха за мен.

Горкият лейтенант, кой ли го разстреля? Гадна ченгесарска кгб-ейщина, резидентски номера…

Някой знае ли кой им е Пауър Пойнта на новите спасители?

Гледахте ли снощи ЕВРОДИКОФ ?

Предаването педали те днес? И то е същото.

Направо има токов удар.

Явно трябва да се внесат сериозни промени в Закона за политическите партии, както и да се прецизира правото за участие в различен вид избори, и особено в такива за Народно събрание. Не може един файтон хора да правят партия с мизерно влияние и да се бутат на парламентарни избори! Освен това първата политическа сила в Народното събрание, ако има, примерно, над 30% подкрепа на избори, да получи определен бонус, позволяващ ѝ да направи мнозинство и да управлява.

Правилното е да се вдигне прага за коалиции. Не е редно да е 4% за всякаква сбирщина от маргинали.

Ама ако само вълк нямаше да ръкопляскаме. Ама все още не се знае тоя канадец ли или не. Не се знае ще го подведат и най-накрая под наказателна отговорност за попълване на фалшиви данни относно гражданството си. Но най-вече не се знае с какви пари купуват партия и ще водят предизборна кампания.

Освен, че неистово лелееш за пее... расите, друго не ти се разбра!

всички политици трябва да са толкова грозни и противни.

Все още никой не е издигнал Радев за нов президентски мандат. Явно това ще направи партията на лъжеца и крадеца, като по този начин ще си помогнат взаимно и ще съберат гласовете на максимален брой абдали. Предстои да я напазаруват - вече я подготвят, тази на уж "средната класа" . БСП ще гласуват за Радев по руска линия и то задължително. ИТН на Чалгаря вече заявиха, че ще гласуват за Радев. Отровните, Мамаята, Израждане, Дай България, всички ще подкрепят Мунчо. По този начин печелят максимално и Радев, и педеразите (крадеца и лъжеца) - Мунчо втори мандат, а пееразите значително присъствие в парламента и министерски постове в следващото правителство. Ше им позволим ли?

Освен, че неистово лелееш за пее.. сите, друго нищо не ти се разбра!