Коментари - "Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница | Днес.dir.bg

"Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница

Искаме да предотвратим това бедствие, заявиха участници в демонстрациите

Обратно в новината

Коментари - "Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница | Днес.dir.bg

Коментари

"фашисти"? ахаха, то се вижда кои са фашистите, които се подкрепят взаимно, носят нацистки символи и аплодират на крака нацистки офицери в парламента си

колко лесно се манипулира стадото и колко прости станаха хората за да се вързват на такива пропаганди

Те днес фашистите са в Белия дом,Холивуд,Израел...

А в ЕС?! Лайен, Шолц и още десетки около тях - наследници на фашистки лидери от хитлерова Германия. Следствие - медиите под пълен контрол, сувернитетът на европейски държави под тотален натиск, опозиционните мнения са преследвани, дори Урсула заяви, че имат механизми за справянето с такива! Това е фашистка наглост, която наш Кирчо с ентусизаъм пое келешът. Крайно десни са там, където са краийно леви. Тумно червеното и кафявото са едни и същи фекалии. Само дето Урсула се опитва да оцапа в кафяво тези, които не я искат заради нейния кфяв цвят. За допълнение, в Украйна нацзмът е инспирацията на Урсула да служи на САЩ, докато се твърди, че в Украйна нямало нацизъм. Има и още как! 2018 го казаха в Бундестага и всички депутати ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки. Западът е потънал в морално падение и корупция, която го убива отвътре. САЩ се самоотровиха от печатане на долари, което е отрова за целия свят. Корупцията на Запада вече надмина тази в Русия дори!! Народите на ЕС спят, крайните от ляво и дясно се вихрят, народите губят в по-лекия случай парите си, в по-тежкия случай кръвта си. Едни евреи, които управляват САЩ, стават невиждано богати и властни. Честито! Евреите направиха фашизъм. Има ли значение, след като точно фашизмът днес ги прави анормално богати?

С политиката си сегашните лидери не оставят голям шанс за спасение! Миграции,джендъри инфлация ,кражби,недалновидна политика.... Без сериозно сътресение как да се измъкнем от тази тиня?!

Май не им пречи, че все повече французи са с тен. И ще стават все по-многобройни. А дали протестиращите са назовавали трагедии като в Батаклан расистски и ксенофобски?

Тези 250 000 души, колко процента от населението на Франция са? Нямам впечатление, френските националисти да са фашисти и се съмнявам някога наистина да е имало такива. И да е имало, това са били единици. Спрямо другите народи, французите са били високомерни, арогантни и крадливи в стил мародери, но, фашизъм и расизъм не е прието да им се приписват.

Протестират срещу блока "Национално обединение". Значи са против националното обединение. Да живее националното разединение! Северна франция - за левите, южна Франция - за десните и готово, тортата е разделена.

250 000 протестиращи след избори, на които 31% гласуват за "крайно десните" и вторите имат 14% от гласовете? Вярно ли това трябва да обърне нещо и е "глас на народа"? В Испания след победа на десните на изборите и обръщане на властта от президента след договорки за коалиция с баските и обещания да пусне техни затворници и да опрости милиарди дългове на Каталуния имаше с месеци протести на стотици хиляди. Тогава защо никой не говореше за "испанците не искат социалистите да узурпират властта напук на изборните резултати"?

Ако не сте доволни - направете си майдан! Като в Украйна. Имате достатъчно татуирани украинци, за да ви обяснят как става.

Франция се насочва право към граждански размирици и сблъсъци.

защо хората си мислят, че политическият спектър е отсечка крайно ляво - крайно дясно??? не е тъй!!!! окръжност е! крайнолявото и крайно дясното се докосват и имат едни и същи идеали и спонсори!

Тези протестиращи желаят да издържат мигрантската паплач, заливаща Франция. Положението толкова се е влошило, че Вечерно време жените в градовете не могат да излизат. Заслепени от либералната пропаганда, тръгват да палят библиотеки. Защото там имало книги против демокрацията. Няма оправдение за такава глупост! А "фашистите" всъщност са националистически настроените, които искат да живеят в нормална държава, а не в мигрантско гето. Та колкото и да стачкуват сега либералите, ще трябва да делят властта. Ако са истински демократи, трябва да се съобразят с желанието на мнозинството.

Всички френски-третополови хаджигеновци ,бабукяни ,дайновци ,разгонени феминистки,гретенясали лесбийки и драг кралици ,офисния планктон и умнокрасивите НПО са активирани от Посолството и Сорос да тероризират собствения си народ,ама за талибаните искат да живеят в провинцията ,а не на жълтите им павета!Грузия,Либия,България ,Франция ,Украйна - сценария е един и същ-ЦРУ и Ми-6!

Ако бяха тръгнали срещу бандеровците фашисти в Украйна навреме, тази война можеше да я няма. Слагащи на знамето на Украйна кръгче със свастика. На емблемата на АЗОВ символите наци черно слънце и завъртян наци вълчи капан. Един бил се с тях в Крайсчърч Нова Зеландия избива 51 мюсюлмани, като носи символа наци черно слънце. От където в конгреса на САЩ нео-наци АЗОВ батальон (така дефиниран по техни документи и други наци военни) е предлагано да бъде обявен за терористична организация, но само и намаляват давано оръжие. А във Франция е пълен расизъм към руснаци. По нашата конституция не се делят права по националност. Имало е олимпиада при Райха. Негър от САЩ печели 4 златни медала на бягания. Казва че Хитлер му е махнал за поздрав. Но Рузвелт се е скрил от среща с него, защото имало избори и е щяло да се възприеме лошо. До някъде 1960 негрите в САЩ нямат права. И стига с тези антисемите. Семити са езикови групи на 25-30 езика по северна и източна Африка и по арабският полуостров и нагоре. Като нищо палестинците са семити.

Във Франция демокрация има ли? Нали т.н. фашисти бяха избрани от народа с гласуване.

Така е. Място за фашистите има само в Украйна. Даже са си татуирали пречупени кръстове. Даже и оръжие им дават. Дават им го същите тези лицемери, които иначе квичат, че място за фашизма в техните държави няма.

Като гледам цвета на кожата на по-голямата част от "протестиращите", основната част са "чистокръвни" французи. Определено поне 3/4-ти дори не знаяг френски.

Като ги гледам, направо истински французи. Тия от снимката корените са им някъде по Африка близкия изток и Азия. Какви права да имат, като това са ходещи разходи и консуматори на помощи. Оскотели същества, които не знаят къде е род и родина. Същото е в Белгия, Нидерландия, Германия, Италия и Гърция все повече. Цяла Европа! Това са същества които нямат нищо в тези държави, но се водят граждани на тях. Не със скакалци и червей, но и със собствените им екстременти ще ги хранят. Урсулката ще ги разреди достатъчно със зелената сделка. В България повечето хора имат по нещо в селата, могат нещо да си произведат, тия ще хващат самолета да си ходят на хиляди километра да ядат нещо произведено от тях. Е, затова е борбата да се унищожи плодородната българска, румънска, сръбска, унгарска, македонска и гръцка земя. Говедата имали голям въглероден отпечатък, а ордите дошли по западните градове, приветствани с добре дошли, техния въглероден отпечатък е в пъти по голям, като се почне от приготвяне на храна, транспорт, лечение, евентуално учение. Кашоните и варелите под мостовете на Сена с някакви горящи и димящи смеси, те не дават въглероден отпечатък. А в катакомбите живеят десетки хиляди индивиди, обособени в общество.

Е как да няма, а Украйна, която прегръщате и целувате зеления задник?

Добре правят. По-умни са от нас.

Така е - избраха Льо Пен.

"Крайнодесни", разбирай, хора, които не желаят касапи и канабали ислямисти, от по света и у нас, да бият, грабят, изнасилват, колят, газят, стрелят, взривяват... европейците, докато живеят на гърба им. Не желаят джендарлъци, дрога, невежество, разврат, порнография, проституция за децата си. Не желаят да ги граби САЩ под прикритие на "санкции" срещу Русия и "помощи" за Украйна. Желаят мир и сътрудничество в Европа и по света.

Тези с маските ... те си го снаят, да не ми изтрият коментара.

Тези да не протестират срещу окупациония режим в украйна, за лятото пускат явно разни изтерзани войничета от украина в бг и като ги гледам как са оскотели ми става жал превърнали са ги само в примитивни тефлекси за воюване, нищо други

На снимката точно в центъра е знамето на ПАЛЕСТИНА Което е много странно защото те просто БОГОТВОРЯТ господин Адолф Хитлер защото е убивал еврейте и имат култ към фашизма

по население са 11-12 Бьлгарии:250 000/2 500

Коментари - "Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница | Днес.dir.bg

"Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница

Искаме да предотвратим това бедствие, заявиха участници в демонстрациите

Обратно в новината

Коментари - "Няма място за фашистите": 250 000 души се надигнаха срещу френската крайна десница | Днес.dir.bg

Коментари

"фашисти"? ахаха, то се вижда кои са фашистите, които се подкрепят взаимно, носят нацистки символи и аплодират на крака нацистки офицери в парламента си

колко лесно се манипулира стадото и колко прости станаха хората за да се вързват на такива пропаганди

Те днес фашистите са в Белия дом,Холивуд,Израел...

А в ЕС?! Лайен, Шолц и още десетки около тях - наследници на фашистки лидери от хитлерова Германия. Следствие - медиите под пълен контрол, сувернитетът на европейски държави под тотален натиск, опозиционните мнения са преследвани, дори Урсула заяви, че имат механизми за справянето с такива! Това е фашистка наглост, която наш Кирчо с ентусизаъм пое келешът. Крайно десни са там, където са краийно леви. Тумно червеното и кафявото са едни и същи фекалии. Само дето Урсула се опитва да оцапа в кафяво тези, които не я искат заради нейния кфяв цвят. За допълнение, в Украйна нацзмът е инспирацията на Урсула да служи на САЩ, докато се твърди, че в Украйна нямало нацизъм. Има и още как! 2018 го казаха в Бундестага и всички депутати ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки. Западът е потънал в морално падение и корупция, която го убива отвътре. САЩ се самоотровиха от печатане на долари, което е отрова за целия свят. Корупцията на Запада вече надмина тази в Русия дори!! Народите на ЕС спят, крайните от ляво и дясно се вихрят, народите губят в по-лекия случай парите си, в по-тежкия случай кръвта си. Едни евреи, които управляват САЩ, стават невиждано богати и властни. Честито! Евреите направиха фашизъм. Има ли значение, след като точно фашизмът днес ги прави анормално богати?

С политиката си сегашните лидери не оставят голям шанс за спасение! Миграции,джендъри инфлация ,кражби,недалновидна политика.... Без сериозно сътресение как да се измъкнем от тази тиня?!

Май не им пречи, че все повече французи са с тен. И ще стават все по-многобройни. А дали протестиращите са назовавали трагедии като в Батаклан расистски и ксенофобски?

Тези 250 000 души, колко процента от населението на Франция са? Нямам впечатление, френските националисти да са фашисти и се съмнявам някога наистина да е имало такива. И да е имало, това са били единици. Спрямо другите народи, французите са били високомерни, арогантни и крадливи в стил мародери, но, фашизъм и расизъм не е прието да им се приписват.

Протестират срещу блока "Национално обединение". Значи са против националното обединение. Да живее националното разединение! Северна франция - за левите, южна Франция - за десните и готово, тортата е разделена.

250 000 протестиращи след избори, на които 31% гласуват за "крайно десните" и вторите имат 14% от гласовете? Вярно ли това трябва да обърне нещо и е "глас на народа"? В Испания след победа на десните на изборите и обръщане на властта от президента след договорки за коалиция с баските и обещания да пусне техни затворници и да опрости милиарди дългове на Каталуния имаше с месеци протести на стотици хиляди. Тогава защо никой не говореше за "испанците не искат социалистите да узурпират властта напук на изборните резултати"?

Ако не сте доволни - направете си майдан! Като в Украйна. Имате достатъчно татуирани украинци, за да ви обяснят как става.

Франция се насочва право към граждански размирици и сблъсъци.

защо хората си мислят, че политическият спектър е отсечка крайно ляво - крайно дясно??? не е тъй!!!! окръжност е! крайнолявото и крайно дясното се докосват и имат едни и същи идеали и спонсори!

Тези протестиращи желаят да издържат мигрантската паплач, заливаща Франция. Положението толкова се е влошило, че Вечерно време жените в градовете не могат да излизат. Заслепени от либералната пропаганда, тръгват да палят библиотеки. Защото там имало книги против демокрацията. Няма оправдение за такава глупост! А "фашистите" всъщност са националистически настроените, които искат да живеят в нормална държава, а не в мигрантско гето. Та колкото и да стачкуват сега либералите, ще трябва да делят властта. Ако са истински демократи, трябва да се съобразят с желанието на мнозинството.

Всички френски-третополови хаджигеновци ,бабукяни ,дайновци ,разгонени феминистки,гретенясали лесбийки и драг кралици ,офисния планктон и умнокрасивите НПО са активирани от Посолството и Сорос да тероризират собствения си народ,ама за талибаните искат да живеят в провинцията ,а не на жълтите им павета!Грузия,Либия,България ,Франция ,Украйна - сценария е един и същ-ЦРУ и Ми-6!

Ако бяха тръгнали срещу бандеровците фашисти в Украйна навреме, тази война можеше да я няма. Слагащи на знамето на Украйна кръгче със свастика. На емблемата на АЗОВ символите наци черно слънце и завъртян наци вълчи капан. Един бил се с тях в Крайсчърч Нова Зеландия избива 51 мюсюлмани, като носи символа наци черно слънце. От където в конгреса на САЩ нео-наци АЗОВ батальон (така дефиниран по техни документи и други наци военни) е предлагано да бъде обявен за терористична организация, но само и намаляват давано оръжие. А във Франция е пълен расизъм към руснаци. По нашата конституция не се делят права по националност. Имало е олимпиада при Райха. Негър от САЩ печели 4 златни медала на бягания. Казва че Хитлер му е махнал за поздрав. Но Рузвелт се е скрил от среща с него, защото имало избори и е щяло да се възприеме лошо. До някъде 1960 негрите в САЩ нямат права. И стига с тези антисемите. Семити са езикови групи на 25-30 езика по северна и източна Африка и по арабският полуостров и нагоре. Като нищо палестинците са семити.

Във Франция демокрация има ли? Нали т.н. фашисти бяха избрани от народа с гласуване.

Така е. Място за фашистите има само в Украйна. Даже са си татуирали пречупени кръстове. Даже и оръжие им дават. Дават им го същите тези лицемери, които иначе квичат, че място за фашизма в техните държави няма.

Като гледам цвета на кожата на по-голямата част от "протестиращите", основната част са "чистокръвни" французи. Определено поне 3/4-ти дори не знаяг френски.

Като ги гледам, направо истински французи. Тия от снимката корените са им някъде по Африка близкия изток и Азия. Какви права да имат, като това са ходещи разходи и консуматори на помощи. Оскотели същества, които не знаят къде е род и родина. Същото е в Белгия, Нидерландия, Германия, Италия и Гърция все повече. Цяла Европа! Това са същества които нямат нищо в тези държави, но се водят граждани на тях. Не със скакалци и червей, но и със собствените им екстременти ще ги хранят. Урсулката ще ги разреди достатъчно със зелената сделка. В България повечето хора имат по нещо в селата, могат нещо да си произведат, тия ще хващат самолета да си ходят на хиляди километра да ядат нещо произведено от тях. Е, затова е борбата да се унищожи плодородната българска, румънска, сръбска, унгарска, македонска и гръцка земя. Говедата имали голям въглероден отпечатък, а ордите дошли по западните градове, приветствани с добре дошли, техния въглероден отпечатък е в пъти по голям, като се почне от приготвяне на храна, транспорт, лечение, евентуално учение. Кашоните и варелите под мостовете на Сена с някакви горящи и димящи смеси, те не дават въглероден отпечатък. А в катакомбите живеят десетки хиляди индивиди, обособени в общество.

Е как да няма, а Украйна, която прегръщате и целувате зеления задник?

Добре правят. По-умни са от нас.

Така е - избраха Льо Пен.

"Крайнодесни", разбирай, хора, които не желаят касапи и канабали ислямисти, от по света и у нас, да бият, грабят, изнасилват, колят, газят, стрелят, взривяват... европейците, докато живеят на гърба им. Не желаят джендарлъци, дрога, невежество, разврат, порнография, проституция за децата си. Не желаят да ги граби САЩ под прикритие на "санкции" срещу Русия и "помощи" за Украйна. Желаят мир и сътрудничество в Европа и по света.

Тези с маските ... те си го снаят, да не ми изтрият коментара.

Тези да не протестират срещу окупациония режим в украйна, за лятото пускат явно разни изтерзани войничета от украина в бг и като ги гледам как са оскотели ми става жал превърнали са ги само в примитивни тефлекси за воюване, нищо други

На снимката точно в центъра е знамето на ПАЛЕСТИНА Което е много странно защото те просто БОГОТВОРЯТ господин Адолф Хитлер защото е убивал еврейте и имат култ към фашизма

по население са 11-12 Бьлгарии:250 000/2 500