Няма ДНК на Семерджиев по въздушната възглавница и други предмети в колата му

Апелативният съд разпита при закрити врата негова приятелка, която твърди, че не е шофирал той

Обратно в новината

Коментари - Няма ДНК на Семерджиев по въздушната възглавница и други предмети в колата му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма свидетели и най накрая и присъда няма да има. Почернените семейства ще пият една студена вода както много други такива и български тарикати ще продължат да си джиткат както им е угодно. Малоумните ченгета ще продължават да разпъват чадъри и туй то. За това в такива ситуации, зъб за зъб, око за око. Ако е моето дете, убивам го и си го излежавам.

Да се проверят тескеретата на съдиите,че са завършили дистанционно нам кой си свободен полуизточен университет и започне проверка на материално ,финансово и всички останали състояния.....

Корумпироните български ще изкарат убиеца та пътя Симерджиев "бял и чист". Ясно е, че и преди катастрофата се е ползвал с чадър на магистрати и политици.

Жалко би било ако се видите отстрани колко сте нещастни.Цяла седмица останките от колата беше оставена отвън на дъжда как забравихте това.Кои е отговорен за тази немърливост или това е предварителна схема.Какъв Шенген сънувате цял свят ви се подиграва че от 3тата минута всичко забравяте.

А на седалката проверихте ли? ......може от удара да се е изпуснал все пак.

Щом тоя го изпраха, смятай!

Казвах ви аз,че момчето е невинно ,ама вие ...

Ясно е,че колата е карана от извънземен.Тук виновни няма.

"Въпросната Елена Йорданова обаче до момента не се е явявала пред съда. Не е била открита на посочения адрес. Апелативният съд ѝ даде последна възможност да се яви на следващото съдебно заседание. Ако тя не го направи, ще бъде заличена от списъка със свидетели по делото." Как е, ганювци, циганите ли са виновни пак?

Какви ганьовци сънувате ? Имаме мутра и корумпирани съдии, какво ви е виновен българският народ ?

Да, тествали са колата му със висока скорост и включена синя лампа. Ок...а какво е правила едната маратонка в колата му и ключовете от жилището. и после защо е тичал бос /имаго на камерите/и се е качил бързо със стълба. Просто ще го оправдаят и ......е време народа да измете тазо мафия. Трябва да има някакъв независим орган, който да следи за това....процеси, наказания, съдии, прокурори, далавери...трябва да се подслушвар телефони и разгоеори, банкови движения...време е.

Se taia

Е то имаше орган, ама и на него видяха сметката... Идеята не беше чак толкова лоша, но беше изпълнена по ганювски.

Ами тоя експерт като е пил, хубаво щеше да вземе ДНК от правилната възглавница, а не от тая която му е подхвърлена. Абе смех

... ааа, недай така, ще развалят процедурата ... и то тая възглавница е на бабата на шофьорката, че ако е на дядото току се окаже в родственна линия :)

ха-ха-ха, купените съдии и прокурори си казаха тежката дума....

...няма след от него в колата, даже и той не е бил вътре, пък да не говорим че изобщо не се е качвал в тази кола ... а на кого ли е тази кола ?

Каква кола ? Апелативният съд не я ли заличи от списъка на веществените доказателства заради неправилно призоваване ? Останаха само асфалтът и светофара. А по тях няма следи от ДНК на подсъдимия !

Иначе Баленсиага якенце, е така - да не губи надежда момчето, че е невинен.

Веднага да освобождавате човека! Няма кой да носи пици на ПП-ДБ. Гладуват милите! Как да ни управляват на празен стомах?!

Сигурно са се сетили да изтрият и записите от камерите по светофарите, на които се виждаше че той шофира иначе им увисват експертизите....

Ето малка извадка относно синовете на генерал Семерджиев от Уикипедия за де се сопрете най-после да пишете, че тоя отпадък му бил отроче. Станке ма, за тебе се отнася. Атанас Семерджиев има двама синове – Цветан и Емил.[15] И двамата са научни работници в областта на комуникационната и информационна техника. Цветан Семерджиев[16] е професор, доктор на науките, преподавател във Военна академия – София. Автор е на книгите „Информационна война“, „Войната на мрежите“, „Информационна сигурност“, „Стратегическо ръководство и лидерство. Организации“, „Стратегическо ръководство и лидерство. Среда“,[17] както и на множество статии в списание „Военен журнал“, някои в съавторство със своя брат. Емил Семерджиев (1956 – 2001)[18] е доцент, доктор на науките. Автор е на книгата „Не дърпай вертолета за опашката“.[19] Почива от рак.

Понеже не ми позволява да пиша реплики, ще го напиша тук. Реплика към Станко - този тип няма нищо общо с генерал Семерджиев. Престанете вече да пишете глупости, като отдавна се доказа, че е съвпадение на фамилиите. Само един човек в България ли се казва Семерджиев? Поне се поинтересувайте кои са синовете на генерала, на каква възраст са и какво работят.

Реплика към Анонимен.Георги Семерджиев е ВНУК на ген Атанас Семерджиев.

Боко и Пеевски на ви Боко и Пеевски

накрая ще излезе, че е бил отвлечен от въпросната мадама и той самия е жертва

Когато вземеш проба от обратната страна на възглавницата към волана.... ДНК няма да има. Накрая българския съд ще приеме, че извънземните са карали колата и Семерджиев е невинен. Той ще осъди държавата за 200-300 х лв и ще си купи нов джип!

Държава

Ха се га де.

Да ти таковам съдебната система, която за година и половина не може да установи кой е карал катастрофирала кола! По вероятно ми изглежда да не иска.

Лелелел срамм за правосъдиито а този май май верно знае кои и по колко бял прах взимат ония говеда в парламента щом накрая ще го направят така че се едно не е бил дори там ужас ужас....

Stanko

Много е як генерал Семерджиев бе!От осъден на 20г затвор убил 2 млади жени със 160км/ч,дрогиран,с фалшива книжка, с фалшиви номера сега ще изкарат ,че не е карал той?!А първият съд за какво го е осъдил на 20г затвор?Първо пробата за наркотици не била съхранявана правилно та изкарват го не дрогиран,после не бил карал той,накрая ще се окаже,че такъв човек няма!Като не е карал той защо е избягал от катастрофата?Нали е невинен?

Сега даже ще го изкарат, че колата сама се е движела, ще видите. въпреки че показваха по ТВ преди време записи от камери, където с просто око се вижда, че е бил той зад волана.

автомивка чисти всичко за много пари... и резултати от изследвания можеш да си поръчаш ако много си се накещил или имаш як гръб.... а ако има опасност да се разбърбори бушонът гори и соасява останалата част от веригата....

фасон-бил в колата ,което той признава,но няма ДНК в колата..... как става,с много пари ли

Мартин Нотариуса е мъртъв, ама позицията му не седи свободна....

година разследване по нашенски и ще се окаже,ч е дебилът от снимката няма нищо общо със смъртта на двете момичета и катастрофата. За капак ще ни осъди ние да му плащаме. Така работят нашите онеправдани и набедени служители в съдебната ни система.

свидетели, съд и прокуратура всички са паплач. Нямат съвест лъжесвидетелите, дори и пред очевидното си затварят очите срещу пари, а не за двете момичета жертви на този изрод!

Ето затова решението е едно. Родителите си "свършват работата" и отиват при децата си.

С тоя съд и прокуратура и новите ни продажни “политици” скоро всички ще мечтаят Путин да застане начело и на България!

Чак толкоз копейкаджии няма в България, че да се обобщава с думата "всички". Вие както грантаджиите сте малко на брой, но виете за 100, затова сте добили тая грешна представа за числеността си.

Колата се е карала сама!

от лявата обувка на човек, който не е бил в колата. Да бъде съдена обувката ако се докаже, че тя е карала!

ако намерят ДНК на обувката в колата.

Човека си плати и скоро ще бъде осъден на 20 години условно с доживотен изпитателен срок. Връщаме му книжката, дрогата и алкохола. Може да продължава в същия дух.

съдЕБНАТА система на бг в действие, освен нотариуса има и други кръгове, това е ясно! егати кочината, авгиеви обори!

…и леееекичко подсещане : Да оставим ВсичкоДруго !, и да Сме ТоталноОткровени : - що Се случва с Конкретна страна/държава, когато Данъкоплатецът - Изчезне ?!

Начи, моят клиент не е карал колата. Всъщност, колата е карала моя клиент! На подсъдимата скамейка трябва да е колата! И без тва, аз не съм и адвокатин, нека лежи на паркинга 20 години!

Айде почна да се подготвя спасението на по.мияра.... В БГ всяко чудо за 3 дни..изчакаха да поотмине известно време да отшуми еуфорията в заспалото бг общество и сега ще се почне с фокусите.. даже няма да се учудя да ни убеждават, че не е бил в БГ въобще по това време

Какъв е интелигентен с тия очила... Пък и набожен!...

Ама още ли не сте го наградили този клет, невинен човечец?!? Защото и на децата е ясно, че няма да го обсъдите! Да му се възстанови джипа, публично извинение по медиите и пожизнена пенсия!!! Ей, докарахте ни дотам, че само на Бог да вярваме и да се молим да се въздаде правосъдие. Умствено ощетени индивиди, как не ви е срам?!?

Това е някаква пародия на правосъдие!!! Тези хора в полиция, следствие, прокуратура, съд , изобщо знаят ли какво правят!? Как така на втора инстанция се появяват нови "доказателства" и експертизи без вещи лица, които са ги изготвили!? Нови свидетели, които се явяват ако желаят.....Изобщо това е някакво безумие! Накрая ще изкарат, че младите жени сами са се хвърлили върху колата, за да се самоубият!

държава, мотаят го 2 години чак сега да скалъпят, че намало днк от съмнително вещо лице което се крие. правосъдие образец за корупция.

Дали няма да го оправдаят накрая, а?

Велина Аршинкова е била в колата,но е била със сапунисани очи и не е видяла кой е карал колата.

Извод- въздушната възглавница не е четката му за зъби...

Айде почна се...........

Тия знаят ли коя кола са изследвали? Утре да не се окаже, че полицаите не са носили стълба, а Симона Радева е девствена?

Как така се приема експертиза без присъствието на експерта??? Кой е експерта? Как така е отказано да се образува дело за лъжесвидетелстване? Защо? Защото свидетелите на прокурорското копеле лъжат до един? Кой преби съпругата на прокурора? Тя се уплаши и излъга! Съдиите трябва публично да бъдат разжалвани и бити с камшик!

Съществува ли този Семерджиев? Май няма такъв живороден? И кой съдим? Дали пък няма брат близнак, хахаха

Два варианта, Колега : - или Отвън - Ще дойде Нещо !, и ще се Нормализират нещата у Нас (Без АбсолютноНикаква “помощ” от Вси”наште”)… - или (ако Всички Отвсякъде са Отписали ЗемитеНи) - Говедата ще ДъСъ СъбератТотално (из ЗемитеНи), …Хората - Ще ТеглятТекмето….ииии - Кланета по Кланове (помежду “наште”)

…и Изобщо&Въобще : - Е ли възможно Нормален/Обикновен Човек да се усеща (ДориСамо да се Усеща !…т.е. Без да е Реалност) Спокойно из ЗемитеНи ?!

институция на тази територия заслужава доверие.

Инвестиции ?! …Иновации ?! …Съобразно Заплащане ?! …Бизнес ?! …Банки ?! …Право ?! …Здравеопазване ?!..Ред&Сигурност ?!…тн.. -> Няма и НЕ може Да има из ЗемитеНи !, докато тая Всеобхватна Воня ДъСъ продължава ! ———— НЕ знам Дали “жабата” ДъСъ свари…. НО ! - съм Убеден че Уредът-в-който ДъСъ Опитва Сваряването - Е БетерАушвиц тип.