Няма да разследват дисциплинарно съдия Ушев заради делото "Иванчева"

Според съдебните кадровици магистратът не е допуснал "безпрецедентно накърняване на основната роля на съда на независим арбитър"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и проверката за падналия на булеварда в Младост кран не установи нарушения...Смятай щом за комисията по строителен надзор е нормално така посред бял ден да падат кранове за каква коака става въпрос...

ТУРСКИ МЕКЕРЕТА.

ПОЖАЛВАТ ГО- ЗАЩО ТО ЗНАЯТ ЧЕ ТОЙ ПРОСТО Е БИЛ ПОСЛУШКО ИНАЧЕ ГЕРБАДЖИТЕ - ЩЯХА И НЕГО ДА НАМЕРЯТ КОСУР И ПРИ ИВАНЧЕВА В КАУША ДА СИ ПРАВЯТ КОМПАНИЯ. НАКРАТКО КАЗАНО АКО УШЕВ НЕ ЧУВАШЕ ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СГОТВЕН НАБЪРЗО

да му имам фамилията на тоя :):)

Има ли ефективна присъда за Иванчева ?

знае на къде да си върти ушите!

Тая фризьорката още ли е на свобода? Крайно време е да я настанят на топло.

Ти па си Ален Далон.

Очаквам много скоро Дир.бг да махне статията, както вчера направи със статията за шахтата на Граф игнатиев. Всичко, което не изгодно на мутрите от ГЕРБ, моментално попада под цензура! Тъжно е...

Значи, един дето откраднал 21 милиона от една банка, и съдът решил да бъде арестуван и отведен в затвора, но го пускат, щото заповедта още не била пристигнала в полицията. А кметицата не я пускат от ареста, въпреки че има решение на съда, но пък някакъв дал устно разпореждане, щото имало внесен протест, макар че няма решение на съда. Пълен абсурд. Държавата на двойните "съдийски" стандарти. Сега оня с 21 милиона го търсят по целия свят...

тоест съдията ВИДИМО е нарушил Закона/процедурата, но Висшият съдебен съвет (ВСС) отказа да образува дисциплинарно производство... Казано на български: СЪДИИТЕ ОТКАЗВАТ ЗА СПАЗВАТ ЗАКОНА, а предпочитат да пазят своя колега от проверка и съответно наказание. Тоест, тези дето трябва да следят за спазване на Закона, сами го нарушават демонстративно. КАК ТОГАВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВА СЪДЕБНА СИСТЕМА? Просто съдиите са политически (корпоративни) бухалки!

ВАС, ВКС и ВСС са мафиотски организации. И трябва да ги изтребим за да я има България.

Да, всички знаем, че Йорданка Фандъкова не е това, което изглежда. Тя е КРАДЛАТА НА БОКО за София, както Николов е за Бургас, Портних за Варна, Иван Тотев за Пловдив и т.н....за всички герберунгерски крадци, пардон кметове! За дребен кмет като Иванчева, само защото е издухала на избори представителя на ГЕРБ, се води наказателна репресия от цялата държавна машина. Не мислете, че това дело е срещу Иванчева.Това дело е срещу Народа на България със ясния знак на мутро-комунистите от ГЕРБ - "Това очаква всеки изправил се срещу нас. Мислете му".Да намирате разлика от преди 30 години? Спете, спете.

Всички твърдения трябва да се доказват,в противен случай са "клевета".

Както всички прогнозираха,докато Иванчева беше заключена в кауша, делото ще се търкаля,докато не приключат строежите.Така и стана- за случаят Иванчева не си спомня никой и нещата вървят. Ония за да уредят един техен човек, като посланик отварят ново посолство,та сега ще си скубят косите,че нам кво си за правата, за законите,за Републиката, за заветите..... дреме им на скъпите ръкавели.Държава слънце!

Чугуненото мнозинство на "ти си го избра" е оперирано от съвест, морал и четат законите като дявола евангелието. Но и тяхното време наближава.

Гарван гарвану око не вади!

Черните лебеди са рядкост, ама бели патки има в изобилие...

Съдиите са страшно корумпирани/ видно е от това какви престъпници са на свобода, че дори и след убийството на човек/ и се държат като един, защото и те се имат за недосегаеми.... С една дума: Скапана държава, скапано ГЕРБерастко управление.... 10 години малко ли са? В началото оня ревльо- Борисов все ревеше, че някой друг му се е изсрал в гащите, а сега мълчи защото дори и да имаше нещо, то за 10 години нормален и КАДЪРЕН човек би го оправил.... но не и нашия тъпак!

Оня с 21 милиона откраднати го пуснаха и избяга, тая я държаха окована в съда.

Така и не разбрах защо я пуснаха, мястото и е в Сливенския

за гробарски сигнали

Села ви ! Кауна си е Каун който и да е виновен !

Мафията си има държава.

Добре че удариха през ръцете Лозанчо. 9 на 1 гласа! Друг път ще знае как да се прави на светец.

Колко си тъп , Саше ! Заради такива, като теб сме корумпирани и бедни !

До сега Лозан Панов беше черната овца. Съдии и прокурори престъпват закона, но няма да ги наказват. Те не са черни овце, а послушни овце. Сега започва шоуто Иванчева. Системата падна в дълбока дупка. поговорка - гарга на гарга око не вади.

Някои съдилища изглежда са узурпирани от модела КОЙ

Съдия Ушев е работохолик, работил съм с него, но друго негово качество е, че е послушен, затова и расте в кариерата.

Ама как ще го разследвате, бе?! Направо трябва да бъде награден Ушев! Действал е наплъно в унисон с принципа, че съдията реша по съвест. За точно и своевременно прилагане на постановката на другарите Сталин и Вишински, че политическата необходимост е първенстваща, той заслужава единствено награда!

Сготвихте ли кмет Иванчева?

Ушев съдия? Ушев не значи ли милиционер?

съдия Ушев е "Ухо", не може да бъде пипан....!