Няма да поканят Албания и Северна Македония на преговори с ЕС сега

Има страни, които са против започването на преговори за членство през юни, потвърдиха Доналд Туск и Жан-Клод Юнкер

Обратно в новината

Коментари - Няма да поканят Албания и Северна Македония на преговори с ЕС сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проф. Кирил Топалов, член на съвместаната историческа комисия със Северна Македония. "В Северна Македония се опитват да наложат, че щом Гоце Делчев е роден в Кукуш той е македонец. Всичко това идва след края на Втората световна война и решенията на Коминтерна, които са диктувани от Сталин. Той не е харесвал България, защото редица съветски републики са искали да се казват Българска съветска република. Идеята на Сталин е била да изчезнат националните държави и да се създаде една обща голяма комунистическа държава. Сталин е искал да раздели България на три - Добруджа, Тракия и Македония. Най-голямото предателство е извършено от страна на Георги Димитров и Васил Коларов, които подкрепят това решение и са съгласни да разделят държавата си на три и да изтрият името ѝ. Теорията на македонизма се разработва в Сърбия. След Втората световна война всичко българско е премахвано в Македония от сърбите. Хората са пращани в лагери. А тук в България, хората са били бити и карани да се пишат македонци. Георги Димитров е бил готов да подари Пиринска Македония на новосформираната държава Македония. Нашата цел е техните историци да кажат истината. Този процес ще е труден, защото след Втората световна война са насложени много фалшиви твърдения", категоричен беше проф. Топалов

БЮРМ , сега С. М. беше Коминтерновски проект в рамките на Югославия. Днес в ролята на глобалисти се явяват либералите, но тогава, преди и след В.С.В. комунизмът беше в тази роля. "Пролетарии, от всички страни съединявайте се", но докато пролетариите се съединяваха, някой си гледаше националният интерес, сърбите например. Руснаците, продължиха политиката, за създаване на македонска нация. от времето на Кралска Сърбия въпреки, че Тито им би шута а ние им бяхме най-верен съюзник. Но всяка лъжа си има край Югославия я няма, роди се БЮРМ 1991 г. Ние първи ги признахме и им помагахме е сега го правим, но македонизмът все още е проблем. Какъв е проблема? Гоце Делчев сам е писал много пъти на много места, че е българин. Просто и ясно нали! Да но не и ако са ти прави мозъка 70 г.

Да се чете: Прали мозъка 70 г.

Зайо-Байо е бай-бай! Кратко и ясно. Заев дойде с обещание за ЕС( пудра захарта), в което беше обвил отровата ( набутване на Македония в НАТО и включването и в пъстрата групичка, която САЩ скалъпват за война срещу Русия). Сега нямаме ЕС, но имаме НАТО. Заев има подкрепата само на албанците оттук-нататък. Употребен и захвърлен.

Ще ги приемат когато се променят правилата в ЕС и всички решения се приемат с квалфицирано мнозинство. Тогава малките държави (каквито са кандидатсващите) нямя да имат възможност да влияят на решенията по никакъв начин. Ще тря ва смо да ги изпълняват. То и така трябва да е специално с тези двете.

Разликата между македонец и бесарабски българин е, че единият на българо-сръбски те убеждава, че не е българин, докато бесарабския българин на руско-български те убеждава, че е българин.

Европа има нужда повече от Русия и Китай, а не от САЩ и Англия, ако иска да оцелее. Ама надали. Тя е поробена за дълги години напред. САЩ и Израел няма да допуснат сближаването на ЕС с Русия и Азия дори ако трябва да спретнат отново някоя война...

Много неприятни хора са тия македонци.С промити мозъци , а с голямо самочувствие, че са нещо.Ограничена работа.

Kaква Северна Македония в ЕС?? Те ни откраднаха езика, историята, писмеността, кланят се на Тито и на Сърбия, наричат ни "бугари-татари" и "бугарски фашистки окупатори", а ние ще ги бутаме в ЕС!!!

гледам, че бая "велики" сили за - ЗА ::::)))) ма за сливи не ги бръснат - И С ПРАВО!!!

Тринайсетте министри - на България, Чехия, Естония, Латвия, Литва, Унгария, Италия, Малта, Австрия, Хърватия, Словения, Полша, Словакия, призоваха за започване на преговори за присъединяване След като македонците, "искрено" и "лично" ни се изплюха в лицето онзи ден , нашите политически шушляци днес са ги подкрепили за прековори за членство в ЕС.

Лихтенщайн, Андора и Сан Марино не са ли ги подкрепили :)

Да почерпят. И така са си добре.

Тези от Запада (Германия, Холандия, Белгия, Дания...) дето дават заден за членството на С. Македония и най-вече на Албания са много тъпи. Ще им поевтинее дрогата която традиционно си купуват от албанско-косоварската наркомафия. А те са им основния пазар.

Ще поканят направо "обединено косово" с американския флаг и така ще влязат заедно и Албания и Северна корея... ъ-ъ-ъ-ъъ Северна Македония!

Баща ми ще ми купи колело, ама друг път ...

И нас не ни искат в Шенген, нормално, на бандитските Балкани рано им е още, надробиха ни като плодова салата, държавички разни оттук оттам, сега ни говорят за обединение и демокрайция, тия на Запд мислят, че ние сме още в робововладелския строй, епа може и така да е!

Знаят си работата хората. Другият начин на управление на социални процеси е начинът на таксиметровите шофьори... Ама на тях им дават да управляват само таксита.

Правилно за РСМ и Албания ! Брюксел не трябва да допуска отново грешката,която допусна с приемането набързо на България.

България къде се блъска между шамарите ? Каква полза има България и Българския Народ от това ? Диктатора Борисов има защото ще получи двойна комисионна от С М и А !

Ех, Симо, къде си учил дипломация и държавно управление? Във фейсбук, а?

Защо България да е за твърдо ЗА като имаме големи забележки !

Защото мутрите и компания, които представляват България навън са продажници и марионетки!

Политика, брат!

Ояе повече, че ще предпочетат да изчакат резултата от Брексит....

колкото ние в шенегеня и еврото и колкото италианците и гърците ще върнат кинтите на немците...

PEYTSCH

Предложението от 12 членки на Ес е глуповато, колективно глупово...ЕП още не се е събрал, фркциите в ЕП не са сформирани, заместник на Юнкер също няма, а за замесник на Туск, на ЕЦБ и на външния министър на ЕС ще се решава в края на годината...На 31.10.2019 Лондон напуска ЕС. Кои още ще поискат от същото не се знае...дали ЕС ще намалее или дали въоще ще приемат някого до 2024 когато изтича мандата на сега избраните ...това са важни въпроси и на никого не му е до нови кандидати...Една страна спира България за Шенген, а колко спират Албания и Северна Македония ?

Аз

Със Самуил, Гоце и братя Миладинови ко стана...

Северно Македонски Мъдреци! Така рече папата.

PEYTSCH

Ще ти кажа. Когато се присламчат към Майка България, тогава шъ станат европейци...Дотогава обаче албанците няма да спят, а ще се множат като зайци...

Имат и друг път за членство - вливане в майка България!

Не ти требе на баир лозе.

аз съм твърдо портив вливане на малоуните югославяни с България там ще има много болезнени процеси след време - трябва да стоим на страна

сега поне да не разпъваме Гоце Делчев на кръст, да не се претоварват толкова.