Няма да даваме на Украйна ракетни комплекси С-300, а дефектни ракети за резервни части (видео)

Със сигурност няма как да бъде дадена каквато и да е помощ на Киев, която би застрашила националната ни сигурност, заявиха депутати от двете най-големи парламентарни групи

Обратно в новината

Коментари - Няма да даваме на Украйна ракетни комплекси С-300, а дефектни ракети за резервни части (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте си и хастарите и намазаните с вазелин .....ако щете.Тази тема вече ни досади .Ами платете на всеки здравето губено в казармата и времето губено там щото ,както излиза няма ни Отечество,ни Родина,а едни продажни керпедени !Нямате право и капсул детонатор да давате без да ни питате,но то в тази свинекочинавсеки прави каквото иска.Само му мислете ако скоро ви се държи сметка и е смърт с кисело зеле!

Дадете ли. Ракетните. Комплекси. На. Украйна. Ви. Чака. Съдбата. На. Чаушеску. Бойко. И. Тебе. Предател. Долен. На. България. Гъзоблизец. Това. Те. Чака

Идат избори внимавайте за кавалите дето Ви свалят звезди от небето щот после стават просо прости свирки!

Да да това измислихте продажници за ваС украинъъ е по важна от България пумияри

Пълни филми !! Уж няма опасност пък сега имало агресия в морето уж не ни трябва нищо па нарезахме сега па ще взимаме че трябвало :D Ама на нас не ни трябва ше ги дарим на Украйна :D И със тока е така и със зърното !! Юроатлантически ,, ценности,, Ко да ги правиш !!

Ние не знаем какво се дава! Засекретено е! Приказки могат да се казват всякакви, приказки без доказателство.

А бе ваша ма.а вие съвсем за балъци ни взехте ! Вън от парламента бук.уци мизер.и.

Съгласен съм с скорпион

Имам идея, да насочи една към парламента и ако не го улучи значи е дефектна

Всъщност какво пречи на хората ( населението на България) .Да забрани изпращане на оръжия към Украйна. Обявява се гражданско не подчинение и масово искане на нови избори.

Е добре ананас кой ще ни даде резервни части след като руснаците вече няма да ни поддържат ракетните системи откъде ние ще вземем резервни части

Тези САЩ папагали не смеят явно да кажат че даваме ракети, а уж развалени!??? Ама хак е за българския народ когато гласува за пп, дб, дпс и герб. Пада му се с такива usa агенти!!!

СЛОВАКИЯ. ГИ. СМЕНИ. С. ПЕЙТРИЪТ, АМА. НАЩЕ. КОМУНЯГИ. РЕВЯХА. ЧЕ. НЕ МОЖЕЛО, РАДЕВИТЕ. ГЕНЕРАЛИ. ОТ СЛУЖЕБНАТА. ШАЙКА. ИМ. ИЗПАДАХА СЛИВИЦИТЕ. ДА. СЕ. ДЕРАТ. ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ЧЕ. НЕ. МОЖЕЛО А ПОСЛЕ. СЕ. ОКАЗА. ЧЕ. НЕ СА. СИ МРЪДНАЛИ. ПРЪСТА. ДА. ГО. НАПРАВЯТ. ДОЛНИ. КОМУНИСТИЧЕСКИ. ЛЪЖЦИ. ТИЯ. ОТ. КАКТО. СА. СТАНАЛИ ПАРТИЯ. ЛЪЖАТ. И. ЛЪЖАТ. И. ЛЪЖАТ. И. ЩЕ. ЛЪЖАТ. АКО. ИМА. БАЛЪЦИ ПОВЕЧЕ. ДА. ИМ. ВЯРВАТ.

Пейтриът, ама коя версия? И знаеш ли разликата между пейтриът и с300?

българското ПВО няма ки нужда от резервни части. тези ракети са купувани с народна пара. За тях ПиПи-расрите и ДеБъ не са дали един лев . Но сега ще ги подаряват. Словакия размени С-300 за пейтриът, не ги подари. Ама нали сме богати.

Абе смешници нелигитимни, защо се разбира сега че има дефектни ракети ? И как се разбира дали ракетата е дефектна преди да се изстреля ? дори и ако наистина имаме дефектни ракети защо трябва да ги харизваме за части на Уркурайна, а не да си ги ползваме ние за части ! Пълни смешници ! Ходете на къра да лъжете гаргите, капути пробити !

С такива системни от 1986 год ,почти полвин вековни можем да плашим гаргите по къра ,е на някой му се иска с тез ракети да караме още 50 год,а нашите съседи нарочно няма да се модернизират,даже и сърбите имат по добри ПВО ,нищо че не са в Нато

Да ги изринем тези боклуци! Народе!?

НА КАЛПАВА РАКЕТА,КОСМОСА И ПРЕЧИ.

....УВАЖАЕМИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,СКЪПИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,ПОЗВОЛЕТЕ МИ ДА ИЗПЪЛНА ПРИЯТНОТО ПОРЪЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ И ДА ОБАВА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЗА ЗАКРИТА...!ЧЕСТИТО!!!!!

Но преди мноого години служих две години в ракетно поделение.Намираше се в (вече го няма така че не е тайна) Бояново.Та накратко-за две години не видях даже не чух за дефектна ракета която вече е на вьорьжение.Имаше на които изтичаше срока на годнос но ние правехме учения и ги изтрелвахме.

Имаме дефектен "Ивайло Мирчев"! Даряваме го на Украйна ... и един "Магарев" ни е излишен! И пари ще пратим ... само ни отървете!

Егати далаверата;))) ще си имаме бутафорни системи,а украинците ще си гърмят по краката! Тези ни вземат за мезе!

кои са дефектните.. ами всичко руско си е дефектно по принцип ..ха.ха ха ха ха

Усрайна колко е дефектно! Дебил!

То изадника ти е дефектен след първия ти брак с арабина но си го носиш

сега дайте да видим как се разбира, кога една ракета е дефектна, като не се стреля с нея - сама ли си признава или как?

ако е паднала боята на ракетата (или пък националния флаг, ако има такъв), пак ли се смята за дефектна?

Пак прах в очите ни пробутват "нашите" управници

Просто са решили че като ги пуснахме на власт, значи сме тъпи и могат да си правят каквото си искат! Това е!!!!!!!

при закупуване на стока сте установява при ползване. Как се разбра, че ракетите са дефектни, като не са ползвани? Нещо пак пускат измислици - премислици

Всяка електроника има лимитиран живот! Днес всички производители използват това доста активно вече няма руски хладилници които работят то 50-70 години, въпреки че са изгнили и вратата им подпира с парче от тухла? Най-елементарната повреда е изсъхването на електролита в един от хилядите кондензатори, които има в нея и ракетата започва да губи своите параметри. Ракетата притежава по няколко двигателя (стартов, маршов ....) горивото на които излиза от необходимите параметри .... Защо си мъчите главите с материя която не е за вашият капацитет? Важното е да разберете едно, Магарев е национален предател които с фалшиви аргументи, разграби българската армия и я изнесе безплатно при работодателите си в Украйна. Време е ДАНС са се загледа в него и неговите сметки извън чужбина.

Гаранционният срок за ракетите на С 300 е 10 години, след този срок те трябва задължително да бъдат проверени от производителят, който да удължи живота им с със следващите 5 до 7, така е поне на книга.

C-300 има ракети с радиокомандно, активно и полуактивно насочване. Електрониката на всяка рскета има вградени средства за диагностика, както и съединители за външни диагностични средства.

Реално погледнато, то и България се оказа "дефектна" с отпаднала необходимост за около 2 000 000 българи, които трайно се установихме извън нейните граници. Това правителство отряза дори елементарните условия хората да се върнат в България където да си харчат западните пенсии и спестените от тях пари на Запад. Гледам около мен в Гърция броят на къщите закупени от български пенсионери през последните години стремглаво се увеличава. Явно хората проявяват загриженост за себе си и своите семейства и инвестират, там където има закони, които важат за всички и чувстват някаква сигурност за своите старини.

БТР-и с "отпаднала необходимост", "дефектни" ракети. Добре, че нямаме "потънали" подводници, че тях щяха да им харижат.

Taxi administration triabva da si hodi. Samo poluchavat zaplati, I izmisliat glupost sled glupist!@. NAVAN!!!

Няколко неща ми правят впечатление в статията: 1. Тагарев казва, че войната ще се проточи. Явно още много ще обедняваме. Няма да продължавам по точката, макар че има какво да се каже. 2. Ще се строи нещо си край Ямбол. Не е ли вече "малко" прекалено, колко още бази на НАТО да има в България?!? Някакъв военен "хъб" ли да станем на САЩ? Не е ли прекалено очевидно вече, за какво ни ползват, за какво им е нужна територията ни? Аз разбирам да плащаха наем, говоря за приличен наем, тогава няма проблем. Плащат- ползват. Да, ама не! 3. Такива приказки, как да не сме се притеснявали, че нещо си щяло да стане "чак през далечната 2025 г." ги знаем. 2025 г. съвсем не е далече. Да кажат какво ще се прави сега. Разбира се никой не ни е дал и няма и да даде ни най- малки сведения за какво ще се ползва базата. В заключение: Сглобката си действа по получените указания. Бавно, постепенно, методично. И прогноза: вземайки предвид Заключението от предното изречение, може да се прогнозира, че Сглобката ще издържи още дълго. Просто този вариант е най- удачен за някои хора, от задокеанския ни "брат".

На Кабиле има готови бойни позиции за ЗРК "ОСА", там навремето зенитният полк от Бояново носеше постоянно бойно дежурство.

....

Не знам как установяват тези "специалисти", че ракетите са дефектни, при положение, че ракетите на С-300 са необслужваеми. Може и да си мислят тез, че рупаме доматите с колците, ама не е така...

В боекомплекта на дивизиона има машина която се казва АКИПС (автоматизирана контролно изпитателна станция) с която се проверяват основните параметри на ракетата, но в България ремонт не се е извършвал никога, условия за ремонт няма и в Украйна. Някога бях сред хората които бяхме обучени в устройството и експлоатацията на комплекса в СССР, преди той да бъде доставен от там. Всички "капацитети" (такива вече не останаха на служба) след това са обучавани от нас. Нека да си имаме уважението!!!

Още. Малко. Ще. Кажат. Българите. Дефектни. Халал. Да. Ви. Са....

На нас резервни части не са ни нужни! Пък и ми е чудно за какви резервни части за ракети говорят? Вероятно ще им изпратим магнетроните който не са част от ракетите, не всички сме дебили и, а тази част от нас които имаме познания в материята знаем, че това не е вярно. В България няма никакви резервни части за ракети, притежаваме такива за пусковите установки и станциите за насочване. Ремонт на ракети в България никога не са правени, те само се проверяват с АКИПС, а тези които не са в параметри се връщат на производителя за ремонт в заводски условия.

Ще пращаме ли дефектни войници в Украйна?

НС е по добре да обсъждат края на войната и ще предадем ли съучастниците на Зеленски намиращи се в България да бъдат съдени от украинския народ.

Не знаех, че държим на склад дефектни ракети!

И как решават кои са дефектни и кои не? Или редовните ще минат за дефектни?

Картите Таро ще покажат

Що пък ние да не си ползваме резервните части? Нали тези ракети са много важни за нас.

Що не си ремонтираш сам смартфона?

Продажното ни правителство ни прави на маймуни.

Направо сам изненадан колко излишни и непотребни нешта намери това правителство в една малка бедна дьржава и ги праща в богата Украйна.

Това решение с ракетите С-300 е съзнателно провеждана политика от правителството на сглобката , наложена от чужди посолства. С цел да се оправдае даването на Украйна те предварително се обявяват за негодни или морално остарели.. Това не е ново. Същото се случи с БТР неизползвани и залежали с складовете. А по назад във времето когато бяхме приети в НАТО нашето въоръжение съзнателно се наряза на скрап, с цел да се осигури пазар на американско и западно производство, понеже не отговаряло на американските и натовски стандарти. Но се оказа че върши добра работа в Украйна и ни беше наредено, което се изпълни безприкословно, като остатъка на това въоръжение се предаде на Украйна

За да се спасят от Магнитски и майките си ще подарят!!!

Предатели мръсни!!!!! В миналото за това са разстрелвали, ама днес нали сме "нация" от чалгизирани дебили.... Първо "дефектираме" ракетите по документи, после "ми то за тези комплекси и така и така няма ракети" и хайдеееееееееееееееееееее, държавицата ни по бели гащи и още една сметка от 10-15 000 000 000 (милиарда) долара за "патриоти".

А ние от къде ще взимаме резервни части, тези са истински гении, дори не могат да си измислят защитими опорки!

Пълни глупости! Залъгалки за ДаБългаристи! Само малоумният електорат на ДайБългария може да повярва на тия глупости... просто на документи ще дадем С-300 за резервни части и това е.

Ракетите са за еднократна употреба. Та как ще взимат резервни части от нещо, пълно със взрив и дефектно?

счухя тъпомера ! неграмотни представители в НС не знаят ,че ракетата неможе да се ползва ако е дефектна,щото гърми като се попита некоя да гу чувяркя ири лапа!!!

С тия резервни части изстреляни ракети ли ще поправят след като им съберат останките от бойното поле? Или пък ще сглобяват ракети от резервни части? Ако е второто, значи бая са го закъсали. Или пък трети вариант, правителството мисли хората за пълни идиоти

Тия за мезе ни взеха.То бяха снаряди с изтекьл срок на годност ,застояли и непотребни БТР сега дефектни ракети.Май скоро и ракети ще копуваме.

Извинявайте забравих …. Имаме и оборудване за ядрена централа…преоценено почти без пари.

Какви са тези дефектни ракети... Аз съм служил в ракетно поделение и не съм чувал и виждал подобно нещо... Как разбраха,че са дефекни... И на последно място...за какво са им на украйнците дефекти неизползваеми ракети...