Коментари - Няма алкохол в кръвта на шофьора на разцепения джип в Пловдив, чака се резултатът за дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно е ясно и е хубаво, че един убиец и комплексар по-малко по улиците.

Ясно е , че алкохол “няма” , и дрога “ няма да има” . Щом майката е с такива връзки, най-вероятно е платено да няма , иначе тя ще трябва да плаща колосални суми ако се заведат дела срещу сина ѝ, макар и той да е пълнолетен.

Съболезнования на семействата и родителите на тези деца, никой родител не бива да погребва децата си, нека такива случей ни накарат да се замислим за самите себе си, какви хора сме, и на пътя и в живота, родители, говорете със децата си, кажете им че ги обичате, кажете им да внимават, да караш безрасъдно не те прави мъжкар, че живота не е игра и се умира само веднъж

Ай, мамин сладък! Не е възможно да не е имал катаджийски протекции. Ако загиналото момиче също е катаджийска щерка, те тогава кармата си е баш БИЧ.

Докато,има мамини и таткови синчета,и дъщери така ще е,тате носи мама меси!

Жалко за младите животи, така си ни загиват децата за глупости. Вместо да стане баща на две деца и да расте народът ни, майка му плаче на гробищата. А е бил хубав мъж. И другото момиче, което не е станало майка - това са загуба от поне 6-7 човека за България. Както и да го гледаме - трагедия е, нямаме причина за радост. Дали е имало ридотелски грешки, най-вероятно да, но и майка му жива да я ожалиш, не се преживява такова нещао - той мъртъв, и убиец, и хора ранил...

чак пък хубав мъж. като си падаш по брадати - изтока, фесове, много. Деца от този и тези в колата, които не са го спрели ???? Накрада Дарвин. Благодаря, че почистиха сами генетичния фонд от допълнителни изкривявания. Жалко за дърветата.

Година две ще дойдат резултатите от пробата, като на онези хора дето им съсипахте живота с фалшивите проби, господа тъпи милиционери.....

Че и 10000лв да направят глобите такива като него пак ще карат с200 а идете и го глобете сега

Начи ако няма алкохол и дрога може да се кара с 200 из града с 2 тона батал

Нелепото в подобни ситуации е че когато човек не се напъва да си ползва мозъка когато трябва изпада в ситуации когато и да иска няма какво да ползва

Не знам дали е имал наркотици в кръвта, но само по физиономията на момъка е видно, че е имал вреден начин на живот. Кожата му изглежда доста зле. Въобще не прилича на 23 годишен, по-скоро 45 годишен.

По-лошото е, че и пробата за мозък е отрицателна

Тези флакони не са на горкото момче, а са на джипа. Джипът е бил надрусан и е убил него и другата. Вчера писаха, че джипът бил катастрофирал, т.е. очевидно е одушевен предмет и е отоворен за постъпките си.

Ай на всеки тъпан по един такъв джип, без колан фабрично Че иначе ще го съдят и пуснат условно

Другия подобен дебил дето уби Милен Цветков осъдиха ли го ?

Купете им са златни ковчези на тия дрогирани парцале...при бай Петю ще има що обяснения да дават....народът се радва, вместо да почита. Омръзна му от мизерии и беззакония. Отгледахте ги, обичахте си ги тия нищожества, сега ше ми хлипате отгоре. Айде стига драми. В тая кочина само драми.

Няма как да го осъдят дебила.

И кво като работи в кат ще върне ли него и другите не ,стига с това като работи ,на някво гише ,голяма работа .Грешките на другите не се оправят .Дано другите деца се оправят и извървят рехавия си път.

Един убиец по малко на пътя ...жалко за хората които са били в колата с джигита

Интересно как започнаха с 200км/ч. Сега вече споменават за 150 или 140, във всяка статия , а те са по три на ден смъкват скоростта. Скоро ще се окаже че е жертва на наклона по пътя в съчетание с блокирала спирачка или че някой е бутал колата за да запали и така де е ударил. Другата вероятност е да разтягат и разстягат и разтягат докато се забрави както в много други случаи. Вече никой не се сеща за други такива знакови дела. И това ще се покрие, младежът е мъртъв но борбата ще е за това кой е виновен и така той е просто жертва

Дървото е летяло към джипката с 200 а той бил на ръчна и натискал спирачки

Дрога е имало. Ако не е бил дрогиран няма да вдигне 200 в населено място...

може само джипът да е бил дрогиран....

Не е бил джипът, а дървото.

Шилo

Дреме ми на дедовия за тоя боклук. Естественият подбор си свърши работата.

Да го духа под земята,ама якооо!

снимката му дето я има тука в статията и на която се хили като пукал непосредствено преди сблъсъка ли е направена

Не вярвам на КАТ Пловдив - всички са замесени в Престъплението - Майката работи в КАТ и е крила Глоби на сина си . Ще кажете че е умрял ? Но тук ще има Дела за Кръвнина , ако има дрога и алкохол обезщетенията ще стигнат на високо ниво за Семейството .Трябва да се направи аутопсия в София и това да го разпореди Главния Прокурор . Това точно е Корупцията във Висшите Етажи на Властта .

Ами, той на 21 год надали е имал съществено имущество . Ще се откажат от наследството и няма да платят нищо, за съжаление.

ми прилича поне на 50г.орамгитан, изтъраван от зоопарка!

стига си обиждал орангутаните сега.....

Но не е имал и мозък.

Откъде намериха кръв? От асфалта ли я събираха?

Съболезнования на близките! И ние сме правили глупости едно време, но сега е ужас. Загиналите нищо не са усетили или разбрали. Цялата болка остава за близките. Дано ранените да се възстановят. Иначе защо ползвате думата “джип” за всички марки? Също и тир не означава самия камион, това е система, процедура или тир карнет. Да не говорим и за ксерокс, райграс, и т.н.

Ти защо казваш тиксо или клаксон? Това също са марки.

днес един такъв младеж с Голф ми отне предимството с ляв завой на светофар и щеше да сгази съучениците си на пешеходната пътека Това са оллигофрени, майймунопитеци и си заслужават съдбата Дано го преочетем тук в статистиката на бързи и уумрели

Добре , че не са затрили някой норален човек.

ако не открият нищо значи човека си е бил просто за психиатрията, личностно разстройство ли, тежки комплекси ли... бил голям фен на луксозни коли и си мечтаел за някаква италианска кошница... ламборгини май беше... той самия- обикновена майна от Филибето... и резултата е налице: подкарал с 200 наточен кютук между дърветата, това е тежка патология, медицински случай.

Да бе , чист като сълза засилва джипката с 200 и я разцепва в дърво... Накрая българската Курватурка ще изкара дървото виновно !

Отлична новина, сега да си вземе поука и следващият път да не прави така!

Бракониери са отрязвали дърветата , в опит да ги заобиколи , джипът се е разцепил.

Абе никой от вас ли никога не е карал пиян, с цел да се хареса на някоя мацка? Хайде моля да не се правите на тоооолкова чак света вода ненапита...

да я таковам в мацката щом се впечатлява от това да караш пиян. каквото ти е мисленето такъв ти е и контингента от мацки

Много точен коментар!

Ти нормален ли си? Карал съм в младите си години няколко пъти на две бири и няколко пъти на чаша бяло вино, посред бял ден, след което съм карал винаги бавно и внимателно. Често се е случвало да отивам вечер с намерение да не пия и да се прибера с такси ако все пак употребя алкохол. От катастрофата със Семерджиев не съм близвал капчица и да се качвам да карам.

Да,ама само един път и мацката беше майка Ти !

Имах си хас да намерят алкохол в кръвта! И наркотици няма да намерят! Ще го изкарат чист като сълза! Да го съжалиш ! Просто му е прилошало и е натиснал педала до дупка!

Наркотици може и да намерят понеже тестовете им не са за под влияние а за след употреба, и дават фалшиво позитивни на енергийни напитки и други не психоактивни вещества. Същото е и за алкохола междувпрочем, за това и от вода за уста могат да ти вземат книжката

Няма алкохол в кръвта и явно и мозък в главата е нямало

Естествено, нали мамчето е от харема на Тиквата.

То и под влиянието на наркотици може да не е бил, но под влияние на простотията определено е бил.

А имал ли е акъл в главата?

И там резултатите са отрицателни.

Синчето с акъла на майка си - милиционерски.