Няколко протеста блокират центъра на София, Рашков очаква ескалация (снимки)

Прояви "за" и "против" кабинета бележат дебатите преди вота, полицията трябва да удържи протестите в предвидения периметър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия пък що за циреи са и от къде се пръкнаха? Това са все фашизоиди, клонинги на “Израждане”.

Въпрос към ден масата на Раzграждане как се пише : 1.Харварски мастии оставка 2.Харвардски мастии, оставка? Без подсказване, моля.

Рашко никаква работа не върши, само кърка !

Ако Рашков е платил на провокатори, най-вероятно ще има ескалация!

Хора без работа или във ваканция! Вече не мисля, че има смисъл да се гласува, защото това което изберем, е поредното разочарование. Партиите трябва да се забранят, за да тръгнем напред!

Браво събраха се купените от ДПС и ВМРО мангали на протест . За чест на братята цигани мога само да кажа че количеството е смешно и повечето мангали са с български етнически произход ...остава да дойде и Вгъзараждане и може да дойдат линейките от 4-ти километър .

Наглия некадърен комунист Рашков днес си тръгва завинаги от политиката и отива да си брои "законно" придобитите 1.2.3.4.5.10....14...15....19 имота!

Вместо ограждения, полиция и да се гонят около нарадното събрание , хвърляне на ботилки , павета и т.н е по добре да се направи колизеум пред народното събрание и всички протести да се случват там !

Османските орди вече са пред Парламента,очакваме азиатските хуни на копейкин

Е, вече еврогейските,американогейските ,демократични ,неолибералисти още преди три дни изнесоха своето водевилно представление

"""" Национално движение "Хан Кубрат" срещу "трагичното икономическо развитие на България".""""Това трагично икономическо развитие на държавата е такова през последните 30 години.Няма нищо неочаквано и ексординапарно

Кирил Ананиев от ГЕРБ-СДС: „Има надценен икономически растеж, подценена инфлация, висок бюджетен дефицит, огромен и заробващ бъдещите поколения държавен дълг, нереалистично понижаване на безработицата и още други неточни оценки на компонентите на макроикономическото планиране. … Не съм сигурен, че имате компетентността и да ни разберете (към министрите)”. Мотиви да внесат вота: „провал във финансово-икономическа политика”. Премиерът Кирил Петков отговаря: „За първите три месеца, какъв икономически срив, когато говорим за 4% растеж. България има по-висок растеж от Германия за първите 3 месеца, която растеше с 3,7%, а ние с 4%, но това няма да го чуем от вас никога. … Тезите ви са чудновати. Има рекорден износ, което е в резултат от „неконтролируемата инфлация”, цитирам. Какво значи това, значи, че едни фирми са успели да изнесат своите услуги на високи цени на външните пазари? Това не може да бъде икономически аргумент. Този тип грешни внушения бяха правени в последните 6 месеца. … Държавният дълг намалява до 30,5 млрд. лева. България е трета в ЕС по данни на Евростат с най-нисък дълг като процент от БВП след Естония и Люксембург. … Не е вярно, че хазната е без пари. Фискалният резерв е 9,3 млрд. лева при изискване от 4 млрд. лева.”

бай ти Киро да си гледа простатата ...че да не му е лекува Карадаиа .

ВМРО,ДПС,Възраждане заедно ххахах и Волен

Кога ще събираме пак роднините? Милиционер - роднина, милиционер - роднина!

Тоя гледа на 2 водки в 8 сутринта.

Гербопитеците в пълния им блясък - запенени от злоба и си мечтаят да пръскат черепи на политически противници.

Ма тоя и политически противник ли е? Аз си мислех, че е инсталиран алкохолик изпълнител.

Като заплашвахте по протестите срещу Боко Тиквата да вадите с ритници черва на протестиращи и да ги душите на тях, и да вадите далаци на деца с увреждания пред майките им, тогава пак ли така мислехте?

То се борело с мафията? Какво направихте с: Гл.прокурор С завода за автомобили Какво увеличение на пенсиите.Гърците дадоха за Великден на пенсионер по 16 000 евро или 32000 лв Къде скрихте европарите. Защо лъгахте за Македония? Защо посланник на Франция влиза в парламента и командува депутатите Защо не отиде в турския парламент.Ще я изхвърлят като парцал

Това с парите за гръцките пенсионери сте прекалили малко.

Руско-фашистите от израждане протестират рамо до рамо с турците и мафиотите от гроб, и искат оставка на единствено то правителство, което се осмели да им дръпне държавната копаня изпод зурлите! Баси,какво доживяхме! Всички на улицата! България е преди всичко на децата ни, а не на мафията!

Американските фашисти са най мръсни фашисти

Не разбрахте ли,че народа-прост,с къса памет и обича някой да го потупва по рамото и да говори просташки.

Кретени малоумни! Последното нещо, което ни трябва,е да останем без правителство в условия на война в Европа,енергийна криза и инфлация! Нещастни руски тролове шестват по улиците с искания за оставка! Мамка им мръсна продажна!

Следете сега как, интриганта и подлец Румен Радев, ще завърти опашка . Капана който са градили за правителството не успя и се провали. И сега подлецът започва да се врътне. Сега вече френското предложение било най-доброто за България. Той отказа покана на Президента Макрон да решат заедно проблемът. Отказа защото градяха капанът за правитеслството, а сега ще видите, как се увърта и ще опита да се качи на добрият влак. Ще се опита да си присвои, всичко добро за България. Освен това вече не бил в една фаза със ГЕРБ и ДПС. Разбарете и следете поведението му, за президент имаме един интригант и подлец, който вън от България говори едно и вътре в страната друго. Човек когато цял живот е зивял като подлец, не се променя на тзаи му възраст.

Прекрасен фестър от село Юруково. Само не знам защо и дебелия не е до него, че нали са си първи дружки

Каква е цената и количествата на азерска и американска газ. Киро тъпото да плаща надценката ,откъде накъде ще я плашат хората. Нас не ни интересува откъде идва газа и петрола. Ще им бъде заврян шланг от бензиноколонката в задниците на правителството. Особенно в дупарата на Ленчето

Удряй Бате Киро! Чисти ДПСари и ГЕРБаджии !!!Чисти мафиотските кланове !!!

Клана "Кали" се закани на Пабло:))))))))) "Работещите" еуглените по улиците пак марсуват

Няма такава смешка, дошли 2 автобуса хора, Мустафа ги пита "за какво сте дошли" , те мълчат и Мустафа им подсказа "за оставка" и те повтарят като папагали.

Кръв пикае от Възраждане

Да, от смях.

ПП наистина са настъпили ДПС и няква тяхна схема! Някой да си спомня кога последно или въобще кога ДПС са излизали на протест?! Аз поне не си спомням, а най-жалкото е че Възраждане ще протестират редом с ДПС и ГЕРБ...

ДПС са турските служби.Ердоган и Путин са партия.Кирчо е човек на Сорос и съптветно от другата страна на барикадата.Сега разбираш ли от къде духа вятъра.

Защо жалко ,ПОКАЗНО , КАКВИ СА ВСЪЩНОСТ.

Срещу правителството протестират ГЕРБ и ДПС. А, и жалките смешници от ВМРО и БКП (Българска Копейкинова партия).

Мафията няма да се предаде лесно. Затвориха им кранчетата.

а пренасочиха към харвардската торба

Тъй и тъй са събрали,да вземат да бутнат МОЧА

Само розовобузите знаят какво е моча.

Възраждане заедно с ДПС заедно ли са дошли или с отделен автобус ?

Американски измекяри от България

Докога разни феодали ще ни карат селяни с рейсове в Центъра на София. Нямат работа тук. Не може някакви негнрамотни, които не знаят дори български да решават съдбата на БЪЛГАРИЯ.

Я иди в провинцията и им кажи колко е добро правителството те смачкат от бой

Искаме си ГЕРБ и ДПС

Брат , къде е нашият протест-на герб/дпс? Нещо не мога да ги намеря, пък имам едни кредити за плащане!

Най-сетне .Още от сутринта ви написах, че това са кметовете на ДПС .Спряха им кранчето и изтрещяха .Това само показва,че ПП са на прав път.

_stankow

Три протеста - това е вече лошо. За управляващата класа. Проявява се синергетичен ефект.

това като синергичен педал-трол ли го измисли ?

"Партията участва в организацията те да дойдат в столицата днес" - некой може ли да ми обясни какво значи това? Може би, че ДПС-то е докарало 50те човека на снимката горе с един автобус от некой забутано село? Зарад тях ли затварят центъра на София?

_stankow

ДПС на митинг заедно с "ВМРО" и "Хан Кубрат" ? Не е възможно. Но ако е така - това е вече много лошо за правителството ...

герб и дпс пак ли започнаха да карат хора с автобуси от селата

Този нещо май пак е препил снощи. Гледа като прецицало маче, както казва народа по Шопско. То ексцесии може да има щото милицията не си върши работата. Щото това не е полиция, това си е същата Народна милиция. С полуграмотни милиционерчетс. Някога са ходили по двойки, единия знае да чете, другия,да пише. Ама колко точно знаят Божа работа. Пък и не е важно, важното е да са верни на Партията. Управляващата. И тежко ти и горко да те арестуват във вторник. Има да се чудят дали се пише с В или с Ф. И току виж те писали в протокола от сряда. Такива са родните мицифайки.

Що бе , не са ли същите ,които пазеха вашият вожд- Винету? Не са ли същите ,които се гавреха с младите хора на България? Когато разбереш, че герб/дпс все още са на власт,тогава ще ти се изясни ситуацията!

Товарният влак за Бродилово тръгва от четвърти коловоз на деветнайси часа Моля руските кавали да заемат местата си

ниро канадеца няма да сдаде властта пир никакви обсоятелства.. това не е борисов

На протеста Бялата Златка с хората си.Коцето. не им,ли е пратил поне едно такси,или маршрутка?

Отиват си. И Рашков, и Кирчо, и Нинова. След тях и Зеленият чорап. Стига авиолинии. Искаме си магистралите!

ОСТАВКА

Десетки организирани от ДПС автобуси с помаци и турци пристигат ОТНОВО в София УЖ изразявайки мнението на българския народ. Всеки път когато мутрите от ДПС и ГЕРБ изпуснат баницата, напълват центъра на София с платени екскурзианти, повечето от които дори не говорят български!!! Но това телевизиите не го показват!

е разрешено да протестират в София?

Друга държава с уж 1350 години история да има чужд цар с армията му пред главния вход на народното си събрание? ”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. ви каза Левски или Захари Стоянов (ако приемем че си го е измислил) и ей го резултата полу-свободни и до днес. И до днес с татуировка на задниците - "Собственост на царя Освободител" и криворазбрана "признателност". Да подкрепят покорно дори зловещите режими криещи се зад претендиращите за наследници на отдавна изчезналата империя.

Рязана Ако не беше този цар сега щяха да те шибат манафите

Тези на протеста на Възраждане няма как да са видели как преди около половин- един час Хамид от ДПС отиде при Костадинов и мъжествения, ваксиниран Цончо и си говориха приятелски. Може би си обсъждаха стихнаха лк автобусите, трябват ли следващия път повече. Ехееее, каква любов цари между ДПС и Възраждане - за един мирен свят!

ДПС трудно ще събере голям протест, защото половината им избиратели в момента са из Европата да берат реколта и по строежите. Няма лошо, хората се борят за хляба си. Възрожденските безработни лумпени обаче са тук и с удоволствие ходят на безплатна екскурзия до София.

БОЯТ НАСТАНА ....

Ти видя ли как Хамид от ДПС и Костадинов само не се цункаха на средата на пленарното заседание? Добре ги хванаха в кадър.

Рашков, като знаеш, че ще има призиви на насилие от гербрасткото и вмро сборище, какво чакаш та не ги изметеш от улицата?

ако някой от тия дето протестират може да каже колко точно е инфлацията и в сравнение с какво е висока ...ще му отворя една леденостудена бира ....това са волно наети лумпени за инфлационни 50 лв и сандвич ....свине безмозъчни

Последно днеска или утре се гласува? Да знам да купувам ли пуканки или не

краварският троянски кон - про100то да си оди дома! (или да търка нара - което от двете предпочете) Колкото си е взел от гъза на Лена - това ще му е!

Интересно какви изрази подбираш, за да наричаш някой друг "про100то" :))

Държава която пред сградата на народното си събрание има статуя на чужд цар и армията му. Цар който крака му не е стъпвал във въпросната държава .... Това не е държава това е колония. Роби никой не може да ви освободи ако не се освободите сами.

Нещастник! Този цар никога не е идвал да царува тука. Пратил е кръв от кръвта си и плът от плъта си, за да не си сега с потури, фес и широк-широк анал, сричащ на цигански някъде далеч извън Европа!

500 години без него как не сме били с потури? На хуй робе. Българите са европейци. Никой не може да каже, че всички други - сърби,гърци, албанци, включително македонците са се освободили сами, а ние видиш ли дължим идентичността си на някакъв чужд император. Бъди си евнух татуирай си го на задника ако искаш. Аз с теб и вечната ти благодарност нямам нищо общо.

Абе тя кръвта му всъщност е предимно немска, ама хайде, на простите им е простено да не знаят. А и воюващите днес в руската армия са едни чистокръвни православни славяни - буряти и дегестанци.

В същата държава има и паметник на летците, сринали София от бомбардировки.

Общините бедни,кметове и общински съветници- милионери.Корупция няма.Смъртно налазание също.Сорос е теория на конспирацията.За всичко е виновен българския народ.